2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay Allah korusun inş mantar değildir acildeki doktorun verdiği ilacı doktoruna sorup kullansaydın keşke inş önemli bişi yoktur :-(

görümce daha zor değil mi ki ben iyi ki yok diye dua ediyorum halalarımı cok severim ama bu cadı oldukları gerçeğini değiştirmiyo

Valla tatlım daha hiçbir sorun yaşamadım ben çok şükür 15 aylık evliyim daha gerçi

kızlar ne tarafınıza yatıyorsunuz ben sağıma yatmazsam rahat edemiyorum doktor da o önemli diil filan dedi sırt üstü sağ sol sürekli değiştiriyorum yani siz nasıl yatıyorsunuz

Çok zorlanıyorum bende yaaa sağa yat sağ ağırıyor sola yat sol ağırıyor sırt üstü de olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum

Benim gibi olmuşsun işte hanımefendiler göstermiyor bi türlü nazlanıyorlar sağa sola yattım döndüm yürüdüm ancak keyiflerine yerine geldi hayırlı uğurlu olsun kızınız bebeklerimiz

Ben ikitarafada yatıyorum... Bacagımın arasına yastık koyuyorum cok rahat oluyo.. Sırt üstü yatarsam basımın altına 2 yastık alıyorun ..böleee dewam etcezz artıkk..

ben onu bi deneyeyim bakayım nasıl olacak yastıkla rahat edecek miyim

ayyyy kizlaaar ben buna asik oldummm bayildimm bundan alcam galibaaa nasil sizcee ?
Eki Görüntüle 1218278

Bendeeee bayıldımmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa ne kadar kızm bu acep

Kızlar benim doktorum çatlak kremine 20.hafta başlarız demişti ama 16 haftaya girdiğimden beri gece 10dan sonra göbek bölgemde öyle bir kasılma oluyorki tef gibi geriliyor patlıcak gibi oluyorum sanırım bunlar çatlama belirtileri korkuyorum hiçbişi kullanmıyorum şimdi nette baktım bebe yağı badem yağı diyo.. Siz ne kullanıyorsunuz ??

Pringles arkadaşım benden fazla iltihap çeken yoktur ilaçlarını tam al değerlerinin düşmesi lazım
ve bol bol su içeceksin
ilaçların zararı olmuyor bebeğe mecbur kullanacaksın yoksa daha çok riski var iltihabın bebeğe
Mantar da iltihap olduğu için oluyor sonuçta 5 dk da bir külot değiştiremiyoruz iltihap olunca oluyor o da
Carpeten diye krem verdi doktorum çok rahatlattı beni

İçlerinde en güzel Berra canım
benim kızım olsaydı ben beren istiyodum ama kocişim pek sevmediydi
en güzeli berra geldi bana

Ceyda ya da Azra derim. Ben de kız ismi düşünüyorum. Aklımızda Asya var bizim de.
Ay benimde zeren çok hoşuma gitti kızım olsaydı düşünebilirdim bu ismi yani
Azra ismini kızım olsaydı düşünmüştüm bende canım berrada çok güzel isim

kızlar hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp tavsiyelerinizi yazmışsınız. ben de berraya çok ısınmıştım ama dün bi arkadaşım dedi onun manasında bi sıkıntı varmış diye. biraz araştırdım hakkaten vamırş öyle bişey. şöyle bir açıklama buldum :

"Hz. Peygamber (asv), "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen "Berre" ismini Zeyneb'e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana teşekkül edebilir. Bu da isimlenenin karakterini olumsuz yönde etkilemek demektir. Zira bu isim hakkında Hz. Peygamber (asv), "Allah sizin iyi olanlarınızı en iyi bilendir" buyurarak bu adı değiştirirken, "Kendinizi temize çekmeyin!"1 sözüyle de, güzel bir ismi başka güzel bir isimle değiştirmenin gerekçesini belirtmiştir. Bunun anlamı, "Berre adını takıp da bununla iyi olduk sanmayın! Allah kimin iyi olduğunu herkesten daha iyi bilir!" demektir2."

Zeynep ismini de koymak istemiyorum her on kişiden birinin adı zeynep etrafımda. biraz farklı olsun istiyodum. o yüzden geride kalanlara bakıcam. hala azra daha öncelikli tercihim gibi geliyo. ya da beren ama eşime daha bişey demedim bakalım o ne diyecek. o biraz bekleyelim belki rüyada falan görürürz diyor ama bakalım hayırlısı olsun

cunaydın kızlar
bogazım çok kotu yutkunamıyorum
ballı süt pek işe yaramadı
ne yapmam gerek
canım yazalı çok olmuş belki de iyileşmişsindir bile ama çok dikkat et geçen hafta cuma benimde boğazımla başladı arkadaşın düğünü vardı tam dinlenemedim falan diye çok ilerledi salıdan beri raporluydum evde yattım öksürük şiddetlenince antibiyotik verdi doktor mecbur kullandım yeni yeni toparlanıyorum dikkatli ol atlatmak çok zor oluyo

sözde bütün gün evdeyim ama silme süpürme yok
bide şimdi eşya topla kolile telasları işimiz zor
ben de her gün bugün eve gidince temizlik yapacam diyorum ama imkansız evim leş gibi oldu napacam ben yaaa annemi istiyoom. gerçi annem evimi böyle görürse beni evlatlıktan reddedebilir

ben de her gün bugün eve gidince temizlik yapacam diyorum ama imkansız evim leş gibi oldu napacam ben yaaa annemi istiyoom. gerçi annem evimi böyle görürse beni evlatlıktan reddedebilir

hahahahahahah annem de aynı şeyi yapardı herhalde

canım sen ne burcusun

gunaydiiiiin sen de bayildin dimiii :) himmmmkem kum seyyy azicik fazla gibi fiyati ama cibinligi falan fransiz danteli hep degwr yaniiiiii :) 700 800 civari kadan bisiyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…