Ay Allah korusun inş mantar değildir acildeki doktorun verdiği ilacı doktoruna sorup kullansaydın keşke inş önemli bişi yoktur :-(Canım idrara sıkışmayla hafta sonu gecen hafta sonu acile gittim kadın dogum dokyoruna idrarda iltihap var dedi antıbıyotık verdi bıde sancı kesıcı ama sancın kesicinin prospektusunde gebeler kullanmasın yazıyordu almadım antobıyotıkte 3 gün fayda ettı 4 gu.n pişik affedersin yanma ile başladı 5 günlüktu ilaç zaten halan yanıuo beyaz akıntı var kesik kesik yarın gitcem mantar galıba nette baktıma göre
görümce daha zor değil mi kiben iyi ki yok diye dua ediyorum halalarımı cok severim ama bu cadı oldukları gerçeğini değiştirmiyo
kızlar ne tarafınıza yatıyorsunuz ben sağıma yatmazsam rahat edemiyorum doktor da o önemli diil filan dedi sırt üstü sağ sol sürekli değiştiriyorum yani siz nasıl yatıyorsunuz
Kızlar geldim doktordan
Dünkü cadı doktordan sonra bugün o kadar güzel haberler aldım ki moralim düzeldi. Hiçbir sıkıntı yok çok şükür .
Sadece cinsiyete bakmak neredeyse 5 dakika sürdüPopişinin üstüne oturuyormuş. Sağa dönüyorum sola dönüyorum karnımı sallıyor doktor yok kalkamadı . Amma edepliymiş dedi
İki de ilaç verdi. Osteocare ve Ferrum Fort ..
Ama netice de öğrendiikKızımız geliyooooor Babasının sultanı erkek erkek diye dört dönen adam bi anda "yavaş git rahatsız olmasın prensesim diyor kıskanıyorum bile
Sılam ekleyebilirsin kızımı listeye .. Ayşe Nihal'im geliyor inşAllah hayırlısıyla
Ben ikitarafada yatıyorum... Bacagımın arasına yastık koyuyorum cok rahat oluyo.. Sırt üstü yatarsam basımın altına 2 yastık alıyorun ..böleee dewam etcezz artıkk..
ayyyy kizlaaar ben buna asik oldummm bayildimm bundan alcam galibaaa nasil sizcee ?
Eki Görüntüle 1218278
ben hümayı çok beğeniyorum ama eşm pek beğenmedi diye koymıcazKuranda gecen isimlerden koyabileceklerim... Ahsen.belinay.bengisu.berra.ebrar.ecrin.erva.hüma.kayra.Nisa.Rana.Ravza.zümra
ben hümayı çok beğeniyorum ama eşm pek beğenmedi diye koymıcaz
İçlerinde en güzel Berra canım
benim kızım olsaydı ben beren istiyodum ama kocişim pek sevmediydi
en güzeli berra geldi bana
bence de Berra
Ceyda ya da Azra derim. Ben de kız ismi düşünüyorum. Aklımızda Asya var bizim de.
Ay benimde zeren çok hoşuma gitti kızım olsaydı düşünebilirdim bu ismi yani
Azra ismini kızım olsaydı düşünmüştüm bende canım berrada çok güzel isim
berra da cok guzel beren de ama berrada kucuk bi telaffuz problemi yasayabilirsin.. ogrencim vardi berra ancak adini ya cok ince e ile ya da kalin e ile telaffuz eden coktu.. ben biraz takintiliyim bu konuda ama kesinlikle dogru soyleniste kulaga cok guzel gelen narin bir isim, hayirlisi olsun
Günaydın fıstıklar
Bol silmeli süpürmeli bi gün olsun insAllah
bizim de dileğimiz o olur ancak bol süpürme silme
canım yazalı çok olmuş belki de iyileşmişsindir bile ama çok dikkat et geçen hafta cuma benimde boğazımla başladı arkadaşın düğünü vardı tam dinlenemedim falan diye çok ilerledi salıdan beri raporluydum evde yattım öksürük şiddetlenince antibiyotik verdi doktor mecbur kullandım yeni yeni toparlanıyorum dikkatli ol atlatmak çok zor oluyocunaydın kızlar
bogazım çok kotu yutkunamıyorum
ballı süt pek işe yaramadı
ne yapmam gerek
sözde bütün gün evdeyim ama silme süpürme yok
bide şimdi eşya topla kolile telaslarıişimiz zor
ben de her gün bugün eve gidince temizlik yapacam diyorum ama imkansızsözde bütün gün evdeyim ama silme süpürme yok
bide şimdi eşya topla kolile telaslarıişimiz zor
ben de her gün bugün eve gidince temizlik yapacam diyorum ama imkansızevim leş gibi oldu napacam ben yaaa annemi istiyoom. gerçi annem evimi böyle görürse beni evlatlıktan reddedebilir
Valla tatlım daha hiçbir sorun yaşamadım ben çok şükür 15 aylık evliyim daha gerçi
Çok zorlıyorum bende yaaa sağa yat sağ ağırıyor sola yat sol ağırıyor sırt üstü de olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum
Benim gibi olmuşsun işte hanımefendiler göstermiyor bi türlü nazlanıyorlar sağa sola yattım döndüm yürüdüm ancak keyiflerine yerine geldi hayırlı uğurlu olsun kızınız bebeklerimiz
ben onu bi deneyeyim bakayım nasıl olacak yastıkla rahat edecek miyim
Bendeeee bayıldımmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa ne kadar kızm bu acep
kavun da dene benim kızım da kavunu çok seviyoAnah muz muuuilginc bikac bisi deniyim bende
gunaydiiiiin sen de bayildin dimiiihimmmmkem kum seyyy azicik fazla gibi fiyati ama cibinligi falan fransiz danteli hep degwr yaniiiiii 700 800 civari kadan bisiyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?