2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bizde zeynep ela koycaz kızımızın ismini

Hımmm ben başak burcuyum eşimde akrep ikimizde sonbahar çocuğu

başak burcu olduğum için çok ince detaycıyım kocamı öldürüyorum bu huyumla yazık çok çekiyor
ayy keşke azıcık da bende olsa ama hiiç umrumda değil bi de zaten işten çıkıp eve gidesiye saat 9 oluyo yemeği yiyoruz gerisini hatırlamıyorum bile h.sonu da şimdi önce oğluşumu görmeye gidicem sora da ikeaaa ya :) geriye bi pazar kalıyo ancak o zaman yapabilirim. artık izne cıkıp evimle bebeğimle ilgilenmek istiyorum ben istifa mı etsem kocacığım baksın bize ne var ki

Evt cnm ya ıltıhaptan olduguby anladım az sonra gıtcem krem fitil ne verirse artık kaşıntı azaldı ama yınede rahatsız edıcı bır şey var ilk hamıleligimde görmedim bişey geçer inşallah tekrarlamazda inşallah. Sendinde cnm

Evt cnm ya ıltıhaptan olduguby anladım az sonra gıtcem krem fitil ne verirse artık kaşıntı azaldı ama yınede rahatsız edıcı bır şey var ilk hamıleligimde görmedim bişey geçer inşallah tekrarlamazda inşallah. Sendinde cnm

bende ilk başta 5 6 ay sorun yaşamıştım ağrılı oluyordu tam alışmıştım zevk almaya başlamıştım hamile kaldım zaten geçen sene mayısta evlendim
her genç kız yaşamış demekki bunu bende 4 ayda falan alıştım tam alıştım derken başka ile tayin oldum her hafta geldim eve ama elinin altındaki gibi olmuyo ki tam tayin aldım eve döndüm 20 gün sonra hamile kaldım bebek doğsunda çıkarsam acısını

senin daha da şiddetli olmuş aslında kendimiziz sebep başka bişey değil rahat olmayı başardığın anda iki taraf da rahat ediyo

Benim adete göre 15 ocak doğum tarihi geç döllenme var diye 20 diyoruz
15 ocaktan 8 hafta önce 20 kasım oluyor yasal ücretli izin için ben kasımı bitirip çıkacam...
kasımın maaşını alırım aralıkta çıkarım... kalanın parayı da sigortadan alacaz herhalde toplu olarak
1.5 ay evde olurum bebeğimin eşyalarını yıkarım ütülerim hazırlarım bi aksilik olmazsa böyle düşüyorum ben inşallah

sen nasıl yapacaksın?

inşallah canım ben ne zaman suyu azaltsam tekrar yükseliyor iltihap değerlerim
inşallah senin çok olmadan kurur gider

aynen bende onu yapmayı düşünüyorum

sende mi taşınıyorsun canım

bende 23ünde taşınacam

evet canım .. ancak bi sene duracağız ama ev soğuk olduğu için maksat bebiş rahat etsin :)

ben de her gün bugün eve gidince temizlik yapacam diyorum ama imkansız evim leş gibi oldu napacam ben yaaa annemi istiyoom. gerçi annem evimi böyle görürse beni evlatlıktan reddedebilir

o değil de kızım gelince beni annelikten reddedebilir anne dediğin böyle pratik her daim temiz her şeyin iyisini bilir de ben birazcık tırt anne olacam sanırım

benim de 10 mart ama geç döllenmeden ötürü 29 mart olarak hesaplıyoz. normalde kasımın 7 sinde cıkabiliyorum izne ama ben sonuna kadar dayanıp 19 aralığa kadar beklemeyi düşünüyorum ki bebişimle daha çok vakit gecirebileyim. 16 hafta normal ücretli doğum iznimi kullanacam sonrasında da 6 ay ücretsiz düşünüyorum ama bankacıyım ben şubemi müdürümü seviyorum. eğer ücretsiz izne cıkarsam yerime başkasını verirler ben de başka şubeye gitmek zorunda kalırım diye cok korkuyorum. bi de ilçeye verirlerse hapı yutarım. bakalım bi ücretli iznim bitsin de duruma göre değerlendirecem artık.

Tuttuğumuz evin sahibi subay doğu görevi çıkmış 5 yıl yokmuş
bizde zaten o kadar süreli ev arıyorduk araba kredimiz bitsin ev için para biriktirip ev alacaz inşallah o da 3 4 yıl olacak inşallah bi sıkıntı yaşamayız da kalırız burda o kadar yıl

aynen ben de tırt anne olcam galiba ama yok ya olmayız olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…