ikizlerhahahahahahah annem de aynı şeyi yapardı herhalde
canım sen ne burcusun
ikizlerbi de ikizler burcu olmak yeterince zor değilmiş gibi kocam da ikizler neler cekiyoruz bi bilseniz
bizde zeynep ela koycaz kızımızın isminibende istek çok yapan yokeşime diyorum sen benden soğuyacan ama öyle bi durumda çok şükür çok kaynaşığız ama o işi yapmıyoruz herşey o ana kadar
bu sabah kızımızı bi sevdi bi sevdi herhalde Zeynep koyacaz daha kesinleştirmedik ama ikimizde onu istiyoruz
ayy keşke azıcık da bende olsa ama hiiç umrumda değil bi de zaten işten çıkıp eve gidesiye saat 9 oluyoHımmm ben başak burcuyum eşimde akrep ikimizde sonbahar çocuğu
başak burcu olduğum için çok ince detaycıyım kocamı öldürüyorum bu huyumla yazık çok çekiyor
Evt cnm ya ıltıhaptan olduguby anladım az sonra gıtcem krem fitil ne verirse artık kaşıntı azaldı ama yınede rahatsız edıcı bır şey var ilk hamıleligimde görmedim bişey geçer inşallah tekrarlamazda inşallah. Sendinde cnmPringles arkadaşım benden fazla iltihap çeken yoktur ilaçlarını tam al değerlerinin düşmesi lazım
ve bol bol su içeceksin
ilaçların zararı olmuyor bebeğe mecbur kullanacaksın yoksa daha çok riski var iltihabın bebeğe
Mantar da iltihap olduğu için oluyor sonuçta 5 dk da bir külot değiştiremiyoruz iltihap olunca oluyor o da
Carpeten diye krem verdi doktorum çok rahatlattı beni
bizde zeynep ela koycaz kızımızın ismini
Evt cnm ya ıltıhaptan olduguby anladım az sonra gıtcem krem fitil ne verirse artık kaşıntı azaldı ama yınede rahatsız edıcı bır şey var ilk hamıleligimde görmedim bişey geçer inşallah tekrarlamazda inşallah. Sendinde cnmPringles arkadaşım benden fazla iltihap çeken yoktur ilaçlarını tam al değerlerinin düşmesi lazım
ve bol bol su içeceksin
ilaçların zararı olmuyor bebeğe mecbur kullanacaksın yoksa daha çok riski var iltihabın bebeğe
Mantar da iltihap olduğu için oluyor sonuçta 5 dk da bir külot değiştiremiyoruz iltihap olunca oluyor o da
Carpeten diye krem verdi doktorum çok rahatlattı beni
her genç kız yaşamış demekki bunu bende 4 ayda falan alıştım tam alıştım derken başka ile tayin oldum her hafta geldim eve ama elinin altındaki gibi olmuyo ki tam tayin aldım eve döndüm 20 gün sonra hamile kaldım bebek doğsunda çıkarsam acısınıbende ilk başta 5 6 ay sorun yaşamıştım ağrılı oluyordu tam alışmıştım zevk almaya başlamıştım hamile kaldımzaten geçen sene mayısta evlendim
senin daha da şiddetli olmuşhamile kalmama dr inanamamıştı vajinusmus tedavisi gördüm bitti hiç bişiy hissedemiyordum sağdece acı ben daha o nasıl bişi bilmiyorum eşim diyorki bi doğsun rahatlıcaksın bak daha rahat yapıcaz diyor ben evleneli 2 yıl oldu 34 yaşındayım çok büyük sorun aslında ama napim anneminküçük yaştaki baskısından 3 kız kardeşiz 3 müzde aynı cnm kader teyze kızlarımda aynı bizim gibi
ayy keşke azıcık da bende olsa ama hiiç umrumda değil bi de zaten işten çıkıp eve gidesiye saat 9 oluyoyemeği yiyoruz gerisini hatırlamıyorum bile h.sonu da şimdi önce oğluşumu görmeye gidicem sora da ikeaaa ya geriye bi pazar kalıyo ancak o zaman yapabilirim. artık izne cıkıp evimle bebeğimle ilgilenmek istiyorum ben istifa mı etsem kocacığım baksın bize ne var ki
yaaaa ama çok sevdim
Evt cnm ya ıltıhaptan olduguby anladım az sonra gıtcem krem fitil ne verirse artık kaşıntı azaldı ama yınede rahatsız edıcı bır şey var ilk hamıleligimde görmedim bişey geçer inşallah tekrarlamazda inşallah. Sendinde cnm
her genç kız yaşamış demekki bunu bende 4 ayda falan alıştım tam alıştım derken başka ile tayin oldum her hafta geldim eve ama elinin altındaki gibi olmuyo ki tam tayin aldım eve döndüm 20 gün sonra hamile kaldım bebek doğsunda çıkarsam acısını
sende mi taşınıyorsun canım
bende 23ünde taşınacam
ben de her gün bugün eve gidince temizlik yapacam diyorum ama imkansızevim leş gibi oldu napacam ben yaaa annemi istiyoom. gerçi annem evimi böyle görürse beni evlatlıktan reddedebilir
benim de 10 mart ama geç döllenmeden ötürü 29 mart olarak hesaplıyoz. normalde kasımın 7 sinde cıkabiliyorum izne ama ben sonuna kadar dayanıp 19 aralığa kadar beklemeyi düşünüyorum ki bebişimle daha çok vakit gecirebileyim. 16 hafta normal ücretli doğum iznimi kullanacam sonrasında da 6 ay ücretsiz düşünüyorum ama bankacıyım ben şubemi müdürümü seviyorum. eğer ücretsiz izne cıkarsam yerime başkasını verirler ben de başka şubeye gitmek zorunda kalırım diye cok korkuyorum. bi de ilçeye verirlerse hapı yutarım. bakalım bi ücretli iznim bitsin de duruma göre değerlendirecem artık.Benim adete göre 15 ocak doğum tarihi geç döllenme var diye 20 diyoruz
15 ocaktan 8 hafta önce 20 kasım oluyor yasal ücretli izin için ben kasımı bitirip çıkacam...
kasımın maaşını alırım aralıkta çıkarım... kalanın parayı da sigortadan alacaz herhalde toplu olarak
1.5 ay evde olurum bebeğimin eşyalarını yıkarım ütülerim hazırlarım bi aksilik olmazsa böyle düşüyorum ben inşallah
sen nasıl yapacaksın?
ben de ben deeeeee masalima aldigim ilk sey olacak sanirim
Kavuna bende bayilirim kocise soyliyim alsinkavun da dene benim kızım da kavunu çok seviyo
evet canım .. ancak bi sene duracağız ama ev soğuk olduğu için maksat bebiş rahat etsin
o değil de kızım gelince beni annelikten reddedebiliranne dediğin böyle pratik her daim temiz her şeyin iyisini bilir de ben birazcık tırt anne olacam sanırım
aynen ben de tırt anne olcam galibaevet canım .. ancak bi sene duracağız ama ev soğuk olduğu için maksat bebiş rahat etsin
o değil de kızım gelince beni annelikten reddedebiliranne dediğin böyle pratik her daim temiz her şeyin iyisini bilir de ben birazcık tırt anne olacam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?