eflalim kasılmalar için kalsiyum magnezyum desteği verdi bende de başlamıştı doktora söyledim mgnezyum içiyorum bi haftadır rahatladım şükürayyyy kaç sayfa alıntılama dolmuş ne yapalım toplu alıntılama sadece tek sayfada oluyor)
kızlar ilişki konuşulmuş bu aralar hep eşimi rüyamda görüyorum anladınız siz onune yapsam ben korkuyorum sonradan çıkan düşük riski o geçti kasılmam başladı ya bir şey olursa
benim de 10 mart ama geç döllenmeden ötürü 29 mart olarak hesaplıyoz. normalde kasımın 7 sinde cıkabiliyorum izne ama ben sonuna kadar dayanıp 19 aralığa kadar beklemeyi düşünüyorum ki bebişimle daha çok vakit gecirebileyim. 16 hafta normal ücretli doğum iznimi kullanacam sonrasında da 6 ay ücretsiz düşünüyorum ama bankacıyım ben şubemi müdürümü seviyorum. eğer ücretsiz izne cıkarsam yerime başkasını verirler ben de başka şubeye gitmek zorunda kalırım diye cok korkuyorum. bi de ilçeye verirlerse hapı yutarım. bakalım bi ücretli iznim bitsin de duruma göre değerlendirecem artık.
tutmaz lebelcim sen takma kafana bebeğini de strese sokma. ne biçim kadınmış öyle o günahsız bebeğe beddua edilir mi hiç dengesizhanımlar benim başıma hiç hoş olmayan bir şey geldi, kadının biri benim doğmamış bebeğime beddua etti,,, bana inşallah doğurduğunu görürsünde, eline almayı kısmet edemez dedi ve bunu 5-6 defa belki daha fazla defa söyledi,,,, tutmaz değil mi? hamileyim,,, daha önceden bir düşük yaptım,,,,çok endişeliyim zaten,,,, birde bu kadının hiç çocuğu olmamış,,,, biraz kıskançlık var pek normal bir kadın değil,,,, tutmaz değil mi?????
masal mı koyacaksınız ayyyy
ben zeynep ve masal istiyordum ama iki isim sevmediğim için sadece Zeynep koyacaz
ben çalışan bi annenin çocuğu olarak küçüklüğümden beri hep çocuğum olunca işi bırakıcam derdim ama maalesef şartlar elvermiyorBen işe dönmeyi düşünmüyorum canım çünkü bakacak kimse yok bebeğime kreş yaşına kadar çalışmayacam gerisi Allah Kerim
Annem rahatsız bakamaz k. validem de bana uzak oturuyor bakıcıya 1000 tl vereceğime kendim bakarım diye düşündüm
İnşallah cnm senindeinşallah canım ben ne zaman suyu azaltsam tekrar yükseliyor iltihap değerlerim
inşallah senin çok olmadan kurur gider
İnşallah cnm senindeinşallah canım ben ne zaman suyu azaltsam tekrar yükseliyor iltihap değerlerim
inşallah senin çok olmadan kurur gider
aynen ben de tırt anne olcam galibaama yok ya olmayız olmayız
tek başına nasıl kalacan yaa kardeşin falan yok mu biri olsa yanında iyi olur bence hamişsin sonuçtabasarabiliriiiiiz
Oyh çalışan annecikler
Bende hemen derdimi dökeyim .. Kpss'ye girdim bu yıl atamaları bekliyorum. Tercihlerimi doğuya yapacağım. Ve doğumu Bursa'da annemlere daha yakın yapabilmek için eşim benimle gelmeyecek. Hatta kimse benimle gelemeyecek. Çalışma hayatına atıldıktan 3 ay sonra hoop doğum izniinsAllah bebişimle bi sıkıntı yaşamadan babamızın yanına geri dönebiliriz
masal olcak insallah canim hatta biz de iki isim sevdigumiz icin masal şura olcak kismetsezeynep cocuklugumdan beri sevdigim isimdi ama gorumcemin kizi zeynep.. isimleriyle yasasin miniklerimiz..
ben çalışan bi annenin çocuğu olarak küçüklüğümden beri hep çocuğum olunca işi bırakıcam derdim ama maalesef şartlar elvermiyor. ama allahtan anneme cok yakın oturuyorum ve annem hem emekli hem de genç keşke ben de cocuğuma kendim bakabilsem onu bırakıp da işe nasıl gidicem hiiç bilmiyorm
tek başına nasıl kalacan yaa kardeşin falan yok mu biri olsa yanında iyi olur bence hamişsin sonuçta
geçmiş olsun anneciğine allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin başımızdan da eksik etmesin canım annem(lerimiz)annem sağlıklı olsa hiç düşünmem anneme veririm ama belinde omurilik daralması var annemin işim çıkınca bırakırım günlük ama sürekli bakamaz kaldırıp indiremez kadın bebeği
geçmiş olsun anneciğine allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin başımızdan da eksik etmesin canım annem(lerimiz)
en geneli 20. hafta diye biliyorum ama ben mecburiyetten 19. haftamda gircem doktorum sıkıntı olmaz dedi gir dedidetaylı ultrasona ne zaman gideceksiniz bu arada doktorum 19 ve 23 hafta arası dedi ama ne zaman gitmek en iyi olur acaba
acaba arasam mı doktoru
cnm hüma onlar demek bi anlamı yok başka bildiğim kadarıylaben hümayı çok beğeniyorum ama eşm pek beğenmedi diye koymıcaz
ayy benimde temennim o yönde ama gribi geçirdim derken deli gibi bi öksürük kaldı halsizlikten kalkarsam iyi olurGünaydın fıstıklar
Bol silmeli süpürmeli bi gün olsun insAllah
ben gitmedim doktora antibiyotiksiz geçmez mi acabaaacanım yazalı çok olmuş belki de iyileşmişsindir bile ama çok dikkat et geçen hafta cuma benimde boğazımla başladı arkadaşın düğünü vardı tam dinlenemedim falan diye çok ilerledi salıdan beri raporluydum evde yattım öksürük şiddetlenince antibiyotik verdi doktor mecbur kullandım yeni yeni toparlanıyorum dikkatli ol atlatmak çok zor oluyo
yahu mesele rahatlık değildi sanki benim için. ben hep diyodumki hiç ilişkiye girmemiş bi insanı bayıltmadan tecavüz bile edilmesi imkansızdr heralde öyle zordu bana yaklaşık 1 sene oyy ne günlerdisenin daha da şiddetli olmuşaslında kendimiziz sebep başka bişey değil rahat olmayı başardığın anda iki taraf da rahat ediyo
Oluyo bazen öle allah arkadaşına şifa versin arkadaşının annesine ödeme kolaylığı versin inşallah (kocası da allahından bulaun yani ) allah beterinden korusun sen bebişini düşün herşey iyi olcak de bol bol dua et canım şükür ki bebişin senle çbunu düşün ve rahatla emi :) bak bebek kısmetiyle gelir derler inşallah ev sahibi de olursunuz allah onun ödeme kolaylığını verir canımo :)
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp böyle cevaplar yazdığınız için. Ikisi de çok yakın arkadaşım olunca ve üst üste gelince patladı işte. Sıkıntıdan rahat uyuyamadım, karnım kaskatı bir şekilde uyandım gece. Sabahı zor edip doktora koştum çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Kuzum da hafif hafif kıpırdıyordu yalandan :) Allahım dermansız dert vermesin kimseye.Canim hamilelik döneminde çok hassas oluyor insan bazilarinda ise psikolojik olarak yipratiyor malesef kişiyi sanırım sen zaten cok hassas biriydin hamilelikle bir iyice hassas oldun.kotu şeyler dusunme sakin insaniz ve hersey bizler icin her duyduğumuz kötü olaydan etkilenir kendimize pay cikarirsak hiç çekilmez bu dünya o yüzden bazen polyannacilik oynamak en güzeli heleki hamileyken bebegin icin hic uzup yipratmicaksin kendini oda seninle bir etkileniyor annesi yapma böyle hadi toparla kendini bebegin için :)
basarabiliriiiiiz
Oyh çalışan annecikler
Bende hemen derdimi dökeyim .. Kpss'ye girdim bu yıl atamaları bekliyorum. Tercihlerimi doğuya yapacağım. Ve doğumu Bursa'da annemlere daha yakın yapabilmek için eşim benimle gelmeyecek. Hatta kimse benimle gelemeyecek. Çalışma hayatına atıldıktan 3 ay sonra hoop doğum izniinsAllah bebişimle bi sıkıntı yaşamadan babamızın yanına geri dönebiliriz
hoş geldin aramızamerhaba sevgili ocak anneleri uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kadar fırsat bulup yazamadım hiç.benim de sat 13 nisan nasipse ocak annesi olacağım ikinci çocuğum ilki kız ama bunun cinsiyetini daha bilmiyorum 1,5 ay önce ikili test için gittim doktora.küçük şehirde yaşadığım için doktor alternatifim çok yok düzenli doktor da edinemiyorum bu yüzden.hepinize sağlıklı doğumlar inşallah bundan sonra görüşürüz.
ayy maşaallah prenses geliyor kızlar arayı kapatacakKızlar geldim doktordan
Dünkü cadı doktordan sonra bugün o kadar güzel haberler aldım ki moralim düzeldi. Hiçbir sıkıntı yok çok şükür .
Sadece cinsiyete bakmak neredeyse 5 dakika sürdüPopişinin üstüne oturuyormuş. Sağa dönüyorum sola dönüyorum karnımı sallıyor doktor yok kalkamadı . Amma edepliymiş dedi
İki de ilaç verdi. Osteocare ve Ferrum Fort ..
Ama netice de öğrendiikKızımız geliyooooor Babasının sultanı erkek erkek diye dört dönen adam bi anda "yavaş git rahatsız olmasın prensesim diyor kıskanıyorum bile
Sılam ekleyebilirsin kızımı listeye .. Ayşe Nihal'im geliyor inşAllah hayırlısıyla
güle güle gidin canımSlm kızlar doktora gittik bebiş çok iyi cinsiyeti göstermedi nazlaniyo dedi doktor 15 gün sonra cinsiyet için gidicez zeka testi için kan aldılar bidahaki saliya sonuçları arayip öğrenicez inşallah sonucumuz temiz çıkar . yarın Ölüdeniz e yola cikcaz. bu arada bebiş in parmağını emiyodu. tatlı bebeğim çok şeker di yaa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.heee bide erkek olabilir dedi doktor ama
oyyyy kız eski halim bu benim şimdi yapmıyorum öyle sinirliyim ki herkese her şeye yapmıycam işteOyyyy kızlarr anam basta olmak üzere evem dedem nenem 7 ceddim agladı...
Ama ewim gıccır gıccır oldu...
Heryeri güselce temizledim.. Aklınıza gelebilecek neresı varsa..
Avizelerden cercevelere koltuk altları koltuklar kapılarım camlarım perdelerim
Mutfak dolabım halılarım hepsini sikdim süpürdüm.. Artık yemek yapıcaktım wazgectim... Heemn acili arayıp durumumda dolayı yemekle ugrasamıcamı söleyince yemekte benden olsun dedi kocişim..
Ayyy ... Allahım temizlik gibisi yok
canım doktorun dediğini kullan enfeksiyon çok daha riskli emin ol Allah korusun düşüğe erken doğuma sebep olur, dr kar zarar hesabı yapıp veriyor ilacımerhaba kızlar,bnde bugün teldn girdim ve bişey anlamadımverdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim canlar,bu seferde yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve azosilin ve monurol adında iki ilaç verdi drum ama ben hala başlamadım tedirgin oldum Bi zararı olur mu diye
canım üzülmekte haklısın ama vardır bir hayır deeşim izin almıştı yarın için. salı günü izin alamıycam dedi. o da görmek istiyordu.
beraber ailece yarın yemeğe çıkıcaktık her şey iptal oldu.
inşallah aramız düzelir.
canım bebekler için pişik kremi var ya al ondan sürKızlar ayıp olmassa bile sorucam acil yardım pişik oldum ama neden anlayamıyorum acaba Demir ve vitamin hapı yaparma cok fenayıö doktorada pişik oldum doye gidemiyorum benim gibi gebelikte pişik yaşayan varmı
canım oğlumu altta yatırıcam zaten, ikinci büyüyene kadar oğlum 6 yaşına gelir inşaallah, tek endişem merdivenleri oyun için çıkar iner o sıkıntı olurCanim senin oglan daha kucuk benim buyuk ustte yatiyor kucuk altta o yuzden sorun olmuyor ama senin oglus kucuk oldugu icin ustte yatamaz ust yatak 6 yas itibariyle kullanilabilir zaten kucukler icin tehlikeli gercekten.3 sene sonra falan alirsin ogluslarina ben gibi buyugu ustte yatirirsin kucugu altta o zaman guzel olur.simdi komple takim alcan oglana oteki buyuyunce ona acacak ayri odan varsa onada boyle bi takim alirsin ama ayri odan yoksa simdilik sadece yatak al derim senin resimdeki komple takim cunki bebek buyuyunce ona yer kalmicak ...
canim cok yorma kendini her bunye bir degl iste bende cabuk yoruluyorum malesef
aman be canim kim nasil dusunurse dusunsun bizim kalbimiz temiz olsun rabbim bilsin yeter gerisi bos
canim insallah gonlundeki olur saglikli olsunlar yeter
canim sol taraf bebek icin en iyi yatma pozisyonu bende zorlada olsa soluma yatmaya dikkat ediyorum.heleki sirt ustu asla tavsiye edilmiyor ben sirt ustu yatayim benim oglus hemen tepki veriyor rahatsiz oldugunu belli ediyor
merhaba canim hosgeldin aramiza lutfen yasini ve son adet tarihini bana ozelden yaz senide ekleyelim listeye
vayyy babasinin sultani geliyormuss hayirli olsun canim sultaniniz suan duzenleme butonu yok listede islem yapamiyorum lutfen ozelden yaz unuturum yoksa duzenleme butonu gelince eklerim ayse nihal hanimi listeye
canim bence 20 inci haftadaki ayrintili ultrason bekle cinsiyeti o zaman kesinlesir ondan sonra gonul rahatligiyla alirsin cicilerinizi
canim masallah hersey cok guzelmis bebeginde cinsiyeti bidahaki sefere kesin ogrenirsin insallah olabilirlerle hayal kurma sakin degisme ihtimali cok yuksek cunki ben dahil bicok kisinin basina geldi biliyosun
ahh canim cok kotu olmus ya hayirlisi olsun insallah bidahaki sefere denk gelir napicaksin nasip degilmis uzulme
canim sirt ustu yatma mumkun oldugunca soluna yatmaa calis bnim doktorum yasakladi sort ustu yatmayi
ahh canim ya gecmis olsun pisik kremi kullan demir hapindan vitamin hapindan olucani sanmiyorum
canım büyüyyen beşikler çok kullanışlı olmuyor bebek hareketlenince ayağa kalkıyor Allah korusun düşüyor en güzeli park beşik en güvenlisi, oğlum hala onda yatıyor 3 yaşı bitti sığıyor geniş geniş hem de ay düşer mi korkusu yok hiçayyy o sepet besiklere hastayim ben yaa.. ilk zamanlar icin bile olsa almak istiyorum, sonrasi icin de hani su buyuyen besiklerden var ya tek kisilik yatak olanlardan ondan istiyorum bakalim
canım arada olur öyle inşaallah içine ferahlık gelirSabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı. Eşimden uzaktayım, telefonda ağlamamak için kendimi zor tuttum hep. Kuzumla ilgili endişelerim azalmışken bugün durduk yere tavan yaptı.. Akşam buluştuğum çok yakın bir arkadaşımın annesinin, yıllar önce boşandığı eşinin borçları yüzünden evinden çıkarıldığını öğrendim. Eve geldim, yine çok yakın ve henüz iki aylık evli olan bir arkadaşımın meme kanseri olduğunu öğrendim. Içim inanılmaz sıkılıyor. Bir yandan araba aldık, ev alma niyetindeyiz, nasıl olacak diye düsünüyorum. Bir yandan okullar açılınca hem öğretmenlik hem yüksek lisans nasıl idare edeceğimi düsünüyorum. Resmen boğulacak gibiyim ve en kötüsü bebegime de zarar verdiğimi bildiğim halde bir türlü içimi rahatlatamıyorum.
oyyyy tatlı ama bunlar çok pahalı canım:)ayyyy kizlaaar ben buna asik oldummm bayildimm bundan alcam galibaaa nasil sizcee ?
Eki Görüntüle 1218278
hayda senin ne suçun var canım sıkma canım eşinde görmeyi çok istediği için öyle davranmıştır haklı değil tabiEşim bugün bana çok kırıcı davrandı randevuya gelemedi diye ama benim bir suçum yoktu. Bebeğimin üzülmesini istemiyorum artık.
canım şükür bir şey çıkmamış, maşaallah kuzuna tekmeler olur artıkmerhaba güzel anneler.neredeyse 1 aydır sağ tarafımda kaburgamın hemen altında geçmek bilmeyen bir ağrı yüzünden zor günler geçirdim.özellikle yemeklerden sonra ve hareket ettikçe artan bir ağrıydı. doktorum ultrasonda bir şey göremedi ama safra kesesinden şüphelendi. gastroentoloji bölümüne yönlendirdi. çok fazla tahlil ve batın ultrasonu yapıldı. şükürler olsun sorun çıkmadı.ağrım hafifte olsa devam ediyor. bebişimin sağlığı çok şükür iyi.dörtlü testin sonuçları da güzel çıktı.
tam olarak bebeğimi hissedemiyorum diye dertleniyordum.az önce çikolata yiyip sırt üstü uzandım karnımı okşayıp biraz konuştum ve arka arkaya oldukça şiddetli tekmeler hissettim.
heyecandan elim ayağım titredi resmen.
çok mutluyum şu an !
bunu duymuştum canım sen yazınca aklıma geldikızlar hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp tavsiyelerinizi yazmışsınız. ben de berraya çok ısınmıştım ama dün bi arkadaşım dedi onun manasında bi sıkıntı varmış diye. biraz araştırdım hakkaten vamırş öyle bişey. şöyle bir açıklama buldum :
"Hz. Peygamber (asv), "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen "Berre" ismini Zeyneb'e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana teşekkül edebilir. Bu da isimlenenin karakterini olumsuz yönde etkilemek demektir. Zira bu isim hakkında Hz. Peygamber (asv), "Allah sizin iyi olanlarınızı en iyi bilendir" buyurarak bu adı değiştirirken, "Kendinizi temize çekmeyin!"1 sözüyle de, güzel bir ismi başka güzel bir isimle değiştirmenin gerekçesini belirtmiştir. Bunun anlamı, "Berre adını takıp da bununla iyi olduk sanmayın! Allah kimin iyi olduğunu herkesten daha iyi bilir!" demektir2."
Zeynep ismini de koymak istemiyorum her on kişiden birinin adı zeynep etrafımda. biraz farklı olsun istiyodum. o yüzden geride kalanlara bakıcam. hala azra daha öncelikli tercihim gibi geliyo. ya da beren ama eşime daha bişey demedim bakalım o ne diyecek. o biraz bekleyelim belki rüyada falan görürürz diyor ama bakalım hayırlısı olsun
benim eşim başak ama hiç senin gibi değil, benim yükselen başak burcum terazi ben çok takıntılıyım:)Hımmm ben başak burcuyum eşimde akrep ikimizde sonbahar çocuğu
başak burcu olduğum için çok ince detaycıyım kocamı öldürüyorum bu huyumla yazık çok çekiyor
her genç kız yaşamış demekki bunu bende 4 ayda falan alıştım tam alıştım derken başka ile tayin oldum her hafta geldim eve ama elinin altındaki gibi olmuyo ki tam tayin aldım eve döndüm 20 gün sonra hamile kaldım bebek doğsunda çıkarsam acısını
canım bende içiyorum hem magnezyum hem kalsiyum hapı amaaaan hevesim geçti zateneflalim kasılmalar için kalsiyum magnezyum desteği verdi bende de başlamıştı doktora söyledim mgnezyum içiyorum bi haftadır rahatladım şükür
basarabiliriiiiiz
Oyh çalışan annecikler
Canım Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten ama mutlaka bir çaresi olur şimdiden sıkma canınıay hadi insallahhh diyelimm
ben de icimi dokeyim bari..
esim askeri personel tekirdagdan agriya yeni tayin olduk burdaki suremiz uc yil, sonra da izmir ankara balikesir gibi birinci bolge tabir edilen yerler var.. ben ogretmenim hatta sinif ogretmeniyim..
simdiiii gelelim bebek dogumuna ve bakimina.. burda kimsem olmadigi icin bir aksilik cikmazsa dogum agrida degil annemin yaninda edirnede olacak.. yani isimi sansa birakmamak icin iznim baslar baslamaz 32.haftada aralik basi gibi gitmem lazim.. sonra seneyi ucretsiz izinle kapaticam ancak eylulde goreve baslamam lazimmalum sinif ogretmeni olarak es ozrunden istedigimiz yere atanmami cok zor hele ki izmir gibi bir yere daha sa zor... puan ustunlugu goz onunde bulunduruldugundan calismam laim madiyata olmasa da puana ihtiyacim var...
eylulden sonra annem gelemez calisiyor, kv enfazla bir ay kalir evde kp pek tek kalamaz, bakici bulmam lazim ama buralarda kime nasil guvenirim bilmiyorum.... offf cok dertliyim xokkk
amma yazmisim kusuruma bakmayin olur muuuuuoptum szlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?