2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
eflalim kasılmalar için kalsiyum magnezyum desteği verdi bende de başlamıştı doktora söyledim mgnezyum içiyorum bi haftadır rahatladım şükür

Ben işe dönmeyi düşünmüyorum canım çünkü bakacak kimse yok bebeğime kreş yaşına kadar çalışmayacam gerisi Allah Kerim

Annem rahatsız bakamaz k. validem de bana uzak oturuyor bakıcıya 1000 tl vereceğime kendim bakarım diye düşündüm

tutmaz lebelcim sen takma kafana bebeğini de strese sokma. ne biçim kadınmış öyle o günahsız bebeğe beddua edilir mi hiç dengesiz çok sinirlendim

masal mı koyacaksınız ayyyy

ben zeynep ve masal istiyordum ama iki isim sevmediğim için sadece Zeynep koyacaz

masal olcak insallah canim hatta biz de iki isim sevdigumiz icin masal şura olcak kismetse zeynep cocuklugumdan beri sevdigim isimdi ama gorumcemin kizi zeynep.. isimleriyle yasasin miniklerimiz..

ben çalışan bi annenin çocuğu olarak küçüklüğümden beri hep çocuğum olunca işi bırakıcam derdim ama maalesef şartlar elvermiyor . ama allahtan anneme cok yakın oturuyorum ve annem hem emekli hem de genç :) keşke ben de cocuğuma kendim bakabilsem onu bırakıp da işe nasıl gidicem hiiç bilmiyorm

aynen ben de tırt anne olcam galiba ama yok ya olmayız olmayız

basarabiliriiiiiz :)

Oyh çalışan annecikler
Bende hemen derdimi dökeyim .. Kpss'ye girdim bu yıl atamaları bekliyorum. Tercihlerimi doğuya yapacağım. Ve doğumu Bursa'da annemlere daha yakın yapabilmek için eşim benimle gelmeyecek. Hatta kimse benimle gelemeyecek. Çalışma hayatına atıldıktan 3 ay sonra hoop doğum izni insAllah bebişimle bi sıkıntı yaşamadan babamızın yanına geri dönebiliriz

tek başına nasıl kalacan yaa kardeşin falan yok mu biri olsa yanında iyi olur bence hamişsin sonuçta

masal olcak insallah canim hatta biz de iki isim sevdigumiz icin masal şura olcak kismetse zeynep cocuklugumdan beri sevdigim isimdi ama gorumcemin kizi zeynep.. isimleriyle yasasin miniklerimiz..

Amin canım benim
Bizim de dayımın kızı var sadece şu an o da kocaman kız 25 yaşında kuzenlerden biri koymadan ben kapacam inşallah

annem sağlıklı olsa hiç düşünmem anneme veririm ama belinde omurilik daralması var annemin işim çıkınca bırakırım günlük ama sürekli bakamaz kaldırıp indiremez kadın bebeği

tek başına nasıl kalacan yaa kardeşin falan yok mu biri olsa yanında iyi olur bence hamişsin sonuçta

yok malesef .. kardeşim lisede. hem benim hem eşimin ilkokula giden kardeşlerimiz var. anneler de onları bırakıp gelemiyor . bakalım üstesinden geliriz bi şekilde insAllah ..

annem sağlıklı olsa hiç düşünmem anneme veririm ama belinde omurilik daralması var annemin işim çıkınca bırakırım günlük ama sürekli bakamaz kaldırıp indiremez kadın bebeği
geçmiş olsun anneciğine allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin başımızdan da eksik etmesin canım annem(lerimiz)

detaylı ultrasona ne zaman gideceksiniz bu arada doktorum 19 ve 23 hafta arası dedi ama ne zaman gitmek en iyi olur acaba
acaba arasam mı doktoru
en geneli 20. hafta diye biliyorum ama ben mecburiyetten 19. haftamda gircem doktorum sıkıntı olmaz dedi gir dedi

ben hümayı çok beğeniyorum ama eşm pek beğenmedi diye koymıcaz
cnm hüma onlar demek bi anlamı yok başka bildiğim kadarıyla
Günaydın fıstıklar
Bol silmeli süpürmeli bi gün olsun insAllah
ayy benimde temennim o yönde ama gribi geçirdim derken deli gibi bi öksürük kaldı halsizlikten kalkarsam iyi olur
ben gitmedim doktora antibiyotiksiz geçmez mi acabaaa baya sarsıntılı öksürüyorum ama
senin daha da şiddetli olmuş aslında kendimiziz sebep başka bişey değil rahat olmayı başardığın anda iki taraf da rahat ediyo
yahu mesele rahatlık değildi sanki benim için. ben hep diyodumki hiç ilişkiye girmemiş bi insanı bayıltmadan tecavüz bile edilmesi imkansızdr heralde öyle zordu bana yaklaşık 1 sene oyy ne günlerdi

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp böyle cevaplar yazdığınız için. Ikisi de çok yakın arkadaşım olunca ve üst üste gelince patladı işte. Sıkıntıdan rahat uyuyamadım, karnım kaskatı bir şekilde uyandım gece. Sabahı zor edip doktora koştum çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Kuzum da hafif hafif kıpırdıyordu yalandan :) Allahım dermansız dert vermesin kimseye.

ay hadi insallahhh diyelimm :)
ben de icimi dokeyim bari..
esim askeri personel tekirdagdan agriya yeni tayin olduk burdaki suremiz uc yil, sonra da izmir ankara balikesir gibi birinci bolge tabir edilen yerler var.. ben ogretmenim hatta sinif ogretmeniyim..
simdiiii gelelim bebek dogumuna ve bakimina.. burda kimsem olmadigi icin bir aksilik cikmazsa dogum agrida degil annemin yaninda edirnede olacak.. yani isimi sansa birakmamak icin iznim baslar baslamaz 32.haftada aralik basi gibi gitmem lazim.. sonra seneyi ucretsiz izinle kapaticam ancak eylulde goreve baslamam lazim malum sinif ogretmeni olarak es ozrunden istedigimiz yere atanmami cok zor hele ki izmir gibi bir yere daha sa zor... puan ustunlugu goz onunde bulunduruldugundan calismam laim madiyata olmasa da puana ihtiyacim var...

eylulden sonra annem gelemez calisiyor, kv enfazla bir ay kalir evde kp pek tek kalamaz, bakici bulmam lazim ama buralarda kime nasil guvenirim bilmiyorum.... offf cok dertliyim xokkk

amma yazmisim kusuruma bakmayin olur muuuuu optum szlerii

hoş geldin aramıza
ayy maşaallah prenses geliyor kızlar arayı kapatacak
güle güle gidin canım
oyyyy kız eski halim bu benim şimdi yapmıyorum öyle sinirliyim ki herkese her şeye yapmıycam işte
canım doktorun dediğini kullan enfeksiyon çok daha riskli emin ol Allah korusun düşüğe erken doğuma sebep olur, dr kar zarar hesabı yapıp veriyor ilacı
eşim izin almıştı yarın için. salı günü izin alamıycam dedi. o da görmek istiyordu.
beraber ailece yarın yemeğe çıkıcaktık her şey iptal oldu.
inşallah aramız düzelir.
canım üzülmekte haklısın ama vardır bir hayır de
Kızlar ayıp olmassa bile sorucam acil yardım pişik oldum ama neden anlayamıyorum acaba Demir ve vitamin hapı yaparma cok fenayıö doktorada pişik oldum doye gidemiyorum benim gibi gebelikte pişik yaşayan varmı
canım bebekler için pişik kremi var ya al ondan sür
canım oğlumu altta yatırıcam zaten, ikinci büyüyene kadar oğlum 6 yaşına gelir inşaallah, tek endişem merdivenleri oyun için çıkar iner o sıkıntı olur
ayyy o sepet besiklere hastayim ben yaa.. ilk zamanlar icin bile olsa almak istiyorum, sonrasi icin de hani su buyuyen besiklerden var ya tek kisilik yatak olanlardan ondan istiyorum bakalim
canım büyüyyen beşikler çok kullanışlı olmuyor bebek hareketlenince ayağa kalkıyor Allah korusun düşüyor en güzeli park beşik en güvenlisi, oğlum hala onda yatıyor 3 yaşı bitti sığıyor geniş geniş hem de ay düşer mi korkusu yok hiç
canım arada olur öyle inşaallah içine ferahlık gelir
ayyyy kizlaaar ben buna asik oldummm bayildimm bundan alcam galibaaa nasil sizcee ?
Eki Görüntüle 1218278
oyyyy tatlı ama bunlar çok pahalı canım:)
Eşim bugün bana çok kırıcı davrandı randevuya gelemedi diye ama benim bir suçum yoktu. Bebeğimin üzülmesini istemiyorum artık.
hayda senin ne suçun var canım sıkma canım eşinde görmeyi çok istediği için öyle davranmıştır haklı değil tabi
canım şükür bir şey çıkmamış, maşaallah kuzuna tekmeler olur artık
bunu duymuştum canım sen yazınca aklıma geldi
Hımmm ben başak burcuyum eşimde akrep ikimizde sonbahar çocuğu

başak burcu olduğum için çok ince detaycıyım kocamı öldürüyorum bu huyumla yazık çok çekiyor
benim eşim başak ama hiç senin gibi değil, benim yükselen başak burcum terazi ben çok takıntılıyım:)

eflalim kasılmalar için kalsiyum magnezyum desteği verdi bende de başlamıştı doktora söyledim mgnezyum içiyorum bi haftadır rahatladım şükür
canım bende içiyorum hem magnezyum hem kalsiyum hapı amaaaan hevesim geçti zaten

işin zor olacak canım inşaallah dönebilirsiniz

Canım Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten ama mutlaka bir çaresi olur şimdiden sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…