2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten ama mutlaka bir çaresi olur şimdiden sıkma canını

amiiin canim hep hayirlisi olsun diyoruz zaten.. ama dua edin benim icin en azindan bebegimi emanet edebilecegim birileriyle karsilastirsin rabbim beni ve benim durumumda olanlari.. hamilelerin dualari kabul olurmus ya

Allah yardımcın olsun canım ya zor işler bunlar izin falan ben ücretsiz izin istesem küt yerime başkasını bulurlar

amiiin canim hep hayirlisi olsun diyoruz zaten.. ama dua edin benim icin en azindan bebegimi emanet edebilecegim birileriyle karsilastirsin rabbim beni ve benim durumumda olanlari.. hamilelerin dualari kabul olurmus ya

inşaallah bulursun canım gönlüne göre bakıcı

Ben ilk başta alamayacam maalesef odasını
taşınacaz depositoydu nakliya parasaydı çok masraf çıktı 1 yaşına falan gelince ancak toparlarım hepsini alırım kredi borcu da bitmiş olur inşallah
tabi canım hemen oda yapsan ne olacak zaten senin odanda kalacak, ben daha yeni yapıyorum bak:) tabi 2 yaşına gelmeden ayırdım ama beşiğinde yatıyor:)

ben salı yaptırdım canım düşüğe sebep olduğunu senden duydum şimdi hiç öyle bişey duymamıştım

:) oy harikaymış :)

ilk doğduğundan beri ayıranlara özeniyorum bende diyorum 6 ay falan kalsın sonra odasına koyarım

canım ilk doğduğunda ayırmak uygun değil zaten. 6 aya kadar bebekler göremedikleri şeylerin yok olduğuna inandığı için annesini sürekli görmeye ihtiyac duyar ki ona güvenebilsin. en uygun zaman 6 ay sonrası zaten bilgisine ve anneliğine çok inandığım hocamdan taze ders bilgileri

ben bu hafta hesaplarından anlamadım gitti ,18 hafta 4,5 ay eder ama gebelikte 18 hafta 4 aylık oluyor... ben soranlara 4,5 aylık diyordum ama 4 aylık olmuşum,kafam karıştı iyice
kafan karışmasın canım ikisi de doğru hafta hesabı olarak 10 ayda doğuruyoruz ay hesabı olarak 9 ay yapıyo. 30 gün kabul edince ayları 4 ayı yeni doldurmuş oluyoruz haftaya göre bakınca 28 günden 4,5 aoluyoruz

Kızlar içimde sıkıntı var bir ay oldu doktora gideli pazartesi randevum ama dayanamadım bugün başka bir doktordan randevu aldım 4 te gideceğim.dua edin nolur ikizlerim sağ salim benimledirler insallah ne zormuş beklemek. Allahım cuma günü hurmetine hepimizin kucağına bebeklerimizi sağ salim almayı nasib eder inşallah

Kızlar merhaba dün spora başladım, başka spor yapan var mı biraz ağır yaptırdılar gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…