2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

arada hepimize oluyor sanırım böyle hormonal sallantılar :) içini ferah tut birbirlerine sahip çıkarlar insAllah .. Hayırlı haberlerini bekliyoruz ..

günaydın annelerrrrrrrr

günaydın canım :)

içini ferah tut canm bu psikolojiyi atmak çok zor oluyo malesef ,mutlu haberler alırsın inşallah

Evet canım düzeldi davranışları. Birşeye kızgın ama söylemedi. Üzüldü herhalde dediğin gibi çok.

bana 16 haftalıkken başla demişti dr um. ama benim de hala cok geriliyo icerden icerden. sen bence kullan yine de ne zararı olabilir ki. :)

Merhabalar! Tecrübeli annelere bir sorum olacak. Benim kızım doğduğunda oğlum 2 yaşında olacak inşallah. iki ve fazla çocuğu olanlar ya da olacaklar, çocukları nasıl yatırmalı acep? Evim 3+1. Şu anda oğlumun odasına bir yatak daha koymaya yer yok. Daha doğrusu park yatak ve tekli bir yatak var. 2 yaşında onu tekli yatağa geçirip park yatağı gelecek kızım için kullansam ve yatak odama alsam mı? Ama 2 yaşında yatakta yatabilir mi çok deli uyuyor? Sizler neler yaptınız/yapacaksınız?

Dunden beri kasilmam devam ediyo kizlar adim atamiyorum vajinamdan bisi cikacak gibi ne oluyo bana kasigimda bisi oturuyi sanki

Kızlar bazen karnımin içinde birsey toplanıyor gibi oluyor ve sertlesiyor sonra geçiyor bebegin hareketlerimi bu? henüz hissedemedim, benzer şeyler yaşayan var mı?
evet canım bebeğin ta kendisi benimkide yapıyo özellikle ben üstüne yatınca toplanıyo karnım sivri oluyo

Benim bu üçüncü olucak

Benim bu üçüncü olucak
bugün kimse yok galiba herkes iş güç yapıyo :) ben de maalesef tecrübeli diilim. ama 2 yaşında yalnız yatabilir bence. tek sorun yeni gelen bebek senin odanda kalıyo diye kıskanabilir. ben olsam cıngar cıkartırdım :)

Benim bu üçüncü olucak

Merhaba canim benim bu üçüncü olucak ama kizlarim büyük ikisi bir odada yatiyor bebiste besikle şimdilik yanimda yaticak sonra onada oda var altindan yatak cikan kardeş yataklar var alçak oluyor alttaki yatak yatarken cekiyosun alttan cikiyo sabah itiyosun normal tek kişilik yatak oluyor büyüyünce uste cikar alttada kardeşi yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…