2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Birde şu mesaj atmayı tam ogrensem bu yeni sistem beni mahvetti

Selam annişler:)
Oku oku bitirdim sonunda yetiştim size.
Herkesler iyidir umarım. Bebişini hissedenler olmuş, gözünüz aydın. Ben hala ayırt edemiyorum.
Tayin işlerini düşünenler var Allah yardımcıları olsun, belirsizlik çok zor, ayrı olmak daha da zor.
Yatış pozisyonları konuşulmuş, ben sırtüstü de yatıyorum hala, doktorum bişey demedi, herhalde biraz daha ağırlaşınca söyler.
Bu aralar göbüşler nasıl? Hiç resim koyan yok. Ben hazır tatildeyken bir iki resim çektim, ekliyorum.
Herkese selamlar

çok kıskanır mı ki ya? gece uyurken görmicek aslında? gerçi görse de yapcak bişey yok. başka bi odaya taşınıp duramam. zaten 1.5 yıldır oğlumun odasına taşınıyorum ve sabah onun yanında uyanıyorum. artık biraz yatağımda yatim. bir iki saat bile olsa

anladım canım ama yeni yatak almak istemiyorum ya zaten evde bi tane fazladan bi yatağım var tekli. bi tane daha alırsam koycak yerim yok.

benim göbüş bunun 5 katı ağlamak istiyorum halbuki sadece 3 kilo aldım ama demek ki dış karnım büyük o nedemekse :)

ofiztaraftanost: 36515995 .!.:
Dunden beri kasilmam devam ediyo kizlar adim atamiyorum vajinamdan bisi cikacak gibi ne oluyo bana kasigimda bisi oturuyi sanki
Benimde alt tarftan çıkacak gibi ağrı oluyor ayakta durunca ama benim plesenta aşağı yerleşmiş ona bagliyorum kasilmalarda rahim kasları uzadigi icinmis dr magnezyum veriyor

benim göbüş bunun 5 katı ağlamak istiyorum halbuki sadece 3 kilo aldım ama demek ki dış karnım büyük o nedemekse :)
Canım sen benden 18 gün öndesin, çok normal. Bu günlerde çok hızlı büyüyor bebişlerimiz. Ayaktayken bebek olduğu anlaşılmıyor, normal göbek gibi ama yatınca biraz gösteriyor kendini.

ben olsam oğulcuğumu şimdiden alıştırmaya başlardım tek başına uyuması için. ama tabi sık sık uyanıp kontrol etmen gerekebilir bilemedim

Kizlar dun annemlerde kaldim ve oglumla beraber yatiyordum ki gece oglum uykusunda karnima tekme atti bu gun dr sonuc almaya gittim dr a dutumu anlattim ultrasyonla bakti bebegin yasiyo ama esten ayrilmis olabilir dedi hastaneye yatirmak istedi ben kabul etmedim cunku zaten esten ayrildiysa yapcagimiz bisey yok dedi iki gun sonra belli olurnus simdilik en riskli zamani atlatmisim ama iki gun nasil bekliycem

ben olsam oğulcuğumu şimdiden alıştırmaya başlardım tek başına uyuması için. ama tabi sık sık uyanıp kontrol etmen gerekebilir bilemedim
yok canım aslında yanlız yatıyo kendi odasında 6. aydan beri fakat gece uyanıo memeden yeni kestim ve ağzımla oynayarak uyuyo. o yüzden gece gittiğimde suyunu içiriyorum yanına yatıyorum. yorgun olduğum için sızıyorum bebek gelince zaten annem olacak bizim evde o gider yanına ama işte yüksek bazada yatabilir mi tam emin olamadım

hımm çok deli yatıyosa yatak bariyerleri var ya onlardan kullanabilirsin düşmesin diye

canım bende konuştum bu hafta doktorla. Pregnacare gibi bi krem verdi. Henüz alıp başlamadım

bana 16 haftalıkken başla demişti dr um. ama benim de hala cok geriliyo icerden icerden. sen bence kullan yine de ne zararı olabilir ki. :)

canım bende konuştum bu hafta doktorla. Pregnacare gibi bi krem verdi. Henüz alıp başlamadım

Krem konusunda karar veremedim az önce arkadaşımla konuştum piyasadaki pahalı kremlere para vermene gerek yok ben johnsons bebe yağı kullandım çatlağım yok dedi ama o erken başlamış

insAllah bir sey yoktur .. Hayırlı haberler getir insAllah ..

Canim park yataga yeni dogucak bebegi yatir diger yatak icinde yan taraflara korumalik satiliyor takilabilen onlardan aldinmi dusme sorunu kalkar ortadan hemde yeni yatak almana gerek kalmaz.oglun artik kendi yatabilecek yasta doguma kadar alistirmaya calis yatma yaninda bikac gun aglar alisir merak etme kocaman adam olmus o artik annesi :)
Dunden beri kasilmam devam ediyo kizlar adim atamiyorum vajinamdan bisi cikacak gibi ne oluyo bana kasigimda bisi oturuyi sanki
canim madem bu kadar kotusun niye bekliyorsn hemen ara doktorunu kontrole git hemen insallah ciddi birseyin yoktur
oyyy sevsinler minicik gobisini canim bende bunun 5 kati bi gobis var senin ilk hamilelik benim ucuncu haliyle olucak oo kadar fark yanliz yanlarda ve bacaklarda bikac catlak gordum sanirim sende benim gibi catlamaya musayitsin
canim ya cok gecmis olsun insallah biseycik olmamistir bebegine keske yatsaydin ya hastanede neden yatmadin ki nasi beklicen bu sekilde
benim ufak oglanda geceleri geliyor hep yanimiza yatmaya bende cok korkuyorum cok deli yatiyor cunki simdi senin basina geleni okuyunca daha cok korkmaya basladimm

Krem konusunda karar veremedim az önce arkadaşımla konuştum piyasadaki pahalı kremlere para vermene gerek yok ben johnsons bebe yağı kullandım çatlağım yok dedi ama o erken başlamış
bana da herkes dedi ki en iyisi beyaz vazelin bilemedim

Canım geçmiş olsun, inşallah bişey yoktur. Bi belirtisi olmaz mıymış, ağrı sızı gibi?

bizim kızın adı zeynep ela canım kesin :) doktorumda bana ilk başta normal burun akıntısı falan olunca iaç vermedi ama ateş olursa ve balgamlı öksürüğe çevirirse antibiyotik içiceksin dedi. çok şükür ateşim çıkmadı ama balgamlı öksürüğe döndü çok şiddetliydi bide içim parçalanıyodu resmen mecbur içtim antibiyotik hala öksürüyorum ama daha iyiyim şükür

kizlar suan duzenleme butonu olmadigi icin listede duzenleme ve ekleme yapamiyorum.lutfen cinsiyeti belli olanlar veya isimde karar verip listeye ekletmek isteyenler ozelden yazsinlar site duzelince eklicem insallah hepsini listeye

benim de 16+3 de 165gr dı doktorumuz iri bebek demişti
bende doktora dedim tosuncuk mu sanki o diye güldü şimdilik öyle gözüküyo dedi bende diyorum kızım 4 kiloyu geçme anan seni normal doğurmak istiyo :) hadi en fazla 4,5 olsun

Kizlar dr dan geliyorum....bizim bebik sonunda gosterdi Kendini pipisini yani oglan geliyor:)))dr dan bile once gordum orda iste dedim resmini de cekip verdi 12 eylule detayli ultrason gunu aldim 165 tl ymis oyle sonunda ogrendim birseyler alirim ufaktan ufaktan sonra agir geliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…