benim göbüş bunun 5 katı ağlamak istiyorumSelam annişler:)
Oku oku bitirdim sonunda yetiştim size.
Herkesler iyidir umarım. Bebişini hissedenler olmuş, gözünüz aydın. Ben hala ayırt edemiyorum.
Tayin işlerini düşünenler var Allah yardımcıları olsun, belirsizlik çok zor, ayrı olmak daha da zor.
Yatış pozisyonları konuşulmuş, ben sırtüstü de yatıyorum hala, doktorum bişey demedi, herhalde biraz daha ağırlaşınca söyler.
Bu aralar göbüşler nasıl? Hiç resim koyan yok. Ben hazır tatildeyken bir iki resim çektim, ekliyorum.
Herkese selamlar
Eki Görüntüle 1218520 Eki Görüntüle 1218522
Benimde alt tarftan çıkacak gibi ağrı oluyor ayakta durunca ama benim plesenta aşağı yerleşmiş ona bagliyorum kasilmalarda rahim kasları uzadigi icinmis dr magnezyum veriyorofiztaraftanost: 36515995 .!.:Dunden beri kasilmam devam ediyo kizlar adim atamiyorum vajinamdan bisi cikacak gibi ne oluyo bana kasigimda bisi oturuyi sanki
Canım sen benden 18 gün öndesin, çok normal. Bu günlerde çok hızlı büyüyor bebişlerimiz. Ayaktayken bebek olduğu anlaşılmıyor, normal göbek gibi ama yatınca biraz gösteriyor kendini.benim göbüş bunun 5 katı ağlamak istiyorumhalbuki sadece 3 kilo aldım ama demek ki dış karnım büyük o nedemekse :)
çok kıskanır mı ki ya? gece uyurken görmicek aslında? gerçi görse de yapcak bişey yok. başka bi odaya taşınıp duramam. zaten 1.5 yıldır oğlumun odasına taşınıyorum ve sabah onun yanında uyanıyorum. artık biraz yatağımda yatim. bir iki saat bile olsa
anladım canım ama yeni yatak almak istemiyorum ya zaten evde bi tane fazladan bi yatağım var tekli. bi tane daha alırsam koycak yerim yok.
çok kıskanır mı ki ya? gece uyurken görmicek aslında? gerçi görse de yapcak bişey yok. başka bi odaya taşınıp duramam. zaten 1.5 yıldır oğlumun odasına taşınıyorum ve sabah onun yanında uyanıyorum. artık biraz yatağımda yatim. bir iki saat bile olsa
anladım canım ama yeni yatak almak istemiyorum ya zaten evde bi tane fazladan bi yatağım var tekli. bi tane daha alırsam koycak yerim yok.
yok canım aslında yanlız yatıyo kendi odasında 6. aydan beri fakat gece uyanıo memeden yeni kestim ve ağzımla oynayarak uyuyo. o yüzden gece gittiğimde suyunu içiriyorum yanına yatıyorum. yorgun olduğum için sızıyorumben olsam oğulcuğumu şimdiden alıştırmaya başlardım tek başına uyuması için. ama tabi sık sık uyanıp kontrol etmen gerekebilir bilemedim
hımm çok deli yatıyosa yatak bariyerleri var ya onlardan kullanabilirsin düşmesin diyeyok canım aslında yanlız yatıyo kendi odasında 6. aydan beri fakat gece uyanıo memeden yeni kestim ve ağzımla oynayarak uyuyo. o yüzden gece gittiğimde suyunu içiriyorum yanına yatıyorum. yorgun olduğum için sızıyorumbebek gelince zaten annem olacak bizim evde o gider yanına ama işte yüksek bazada yatabilir mi tam emin olamadım
Kızlar benim doktorum çatlak kremine 20.hafta başlarız demişti ama 16 haftaya girdiğimden beri gece 10dan sonra göbek bölgemde öyle bir kasılma oluyorki tef gibi geriliyor patlıcak gibi oluyorum sanırım bunlar çatlama belirtileri korkuyorum hiçbişi kullanmıyorum şimdi nette baktım bebe yağı badem yağı diyo.. Siz ne kullanıyorsunuz ??
bana 16 haftalıkken başla demişti dr um. ama benim de hala cok geriliyo icerden icerden. sen bence kullan yine de ne zararı olabilir ki. :)
canım bende konuştum bu hafta doktorla. Pregnacare gibi bi krem verdi. Henüz alıp başlamadım
Kizlar dun annemlerde kaldim ve oglumla beraber yatiyordum ki gece oglum uykusunda karnima tekme atti bu gun dr sonuc almaya gittim dr a dutumu anlattim ultrasyonla bakti bebegin yasiyo ama esten ayrilmis olabilir dedi hastaneye yatirmak istedi ben kabul etmedim cunku zaten esten ayrildiysa yapcagimiz bisey yok dedi iki gun sonra belli olurnus simdilik en riskli zamani atlatmisimama iki gun nasil bekliycem
Canim park yataga yeni dogucak bebegi yatir diger yatak icinde yan taraflara korumalik satiliyor takilabilen onlardan aldinmi dusme sorunu kalkar ortadan hemde yeni yatak almana gerek kalmaz.oglun artik kendi yatabilecek yasta doguma kadar alistirmaya calis yatma yaninda bikac gun aglar alisir merak etme kocaman adam olmus o artik annesi :)Merhabalar! Tecrübeli annelere bir sorum olacak. Benim kızım doğduğunda oğlum 2 yaşında olacak inşallah. iki ve fazla çocuğu olanlar ya da olacaklar, çocukları nasıl yatırmalı acep? Evim 3+1. Şu anda oğlumun odasına bir yatak daha koymaya yer yok. Daha doğrusu park yatak ve tekli bir yatak var. 2 yaşında onu tekli yatağa geçirip park yatağı gelecek kızım için kullansam ve yatak odama alsam mı? Ama 2 yaşında yatakta yatabilir mi çok deli uyuyor? Sizler neler yaptınız/yapacaksınız?
canim madem bu kadar kotusun niye bekliyorsn hemen ara doktorunu kontrole git hemen insallah ciddi birseyin yokturDunden beri kasilmam devam ediyo kizlar adim atamiyorum vajinamdan bisi cikacak gibi ne oluyo bana kasigimda bisi oturuyi sanki
oyyy sevsinler minicik gobisini canim bende bunun 5 kati bi gobis varSelam annişler:)
Oku oku bitirdim sonunda yetiştim size.
Herkesler iyidir umarım. Bebişini hissedenler olmuş, gözünüz aydın. Ben hala ayırt edemiyorum.
Tayin işlerini düşünenler var Allah yardımcıları olsun, belirsizlik çok zor, ayrı olmak daha da zor.
Yatış pozisyonları konuşulmuş, ben sırtüstü de yatıyorum hala, doktorum bişey demedi, herhalde biraz daha ağırlaşınca söyler.
Bu aralar göbüşler nasıl? Hiç resim koyan yok. Ben hazır tatildeyken bir iki resim çektim, ekliyorum.
Herkese selamlar
Eki Görüntüle 1218520 Eki Görüntüle 1218522
canim ya cok gecmis olsun insallah biseycik olmamistir bebegine keske yatsaydin ya hastanede neden yatmadin ki nasi beklicen bu sekildeKizlar dun annemlerde kaldim ve oglumla beraber yatiyordum ki gece oglum uykusunda karnima tekme atti bu gun dr sonuc almaya gittim dr a dutumu anlattim ultrasyonla bakti bebegin yasiyo ama esten ayrilmis olabilir dedi hastaneye yatirmak istedi ben kabul etmedim cunku zaten esten ayrildiysa yapcagimiz bisey yok dedi iki gun sonra belli olurnus simdilik en riskli zamani atlatmisimama iki gun nasil bekliycem
bana da herkes dedi ki en iyisi beyaz vazelinKrem konusunda karar veremedim az önce arkadaşımla konuştum piyasadaki pahalı kremlere para vermene gerek yok ben johnsons bebe yağı kullandım çatlağım yok dedi ama o erken başlamış
Canım geçmiş olsun, inşallah bişey yoktur. Bi belirtisi olmaz mıymış, ağrı sızı gibi?Kizlar dun annemlerde kaldim ve oglumla beraber yatiyordum ki gece oglum uykusunda karnima tekme atti bu gun dr sonuc almaya gittim dr a dutumu anlattim ultrasyonla bakti bebegin yasiyo ama esten ayrilmis olabilir dedi hastaneye yatirmak istedi ben kabul etmedim cunku zaten esten ayrildiysa yapcagimiz bisey yok dedi iki gun sonra belli olurnus simdilik en riskli zamani atlatmisimama iki gun nasil bekliycem
bizim kızın adı zeynep ela canım kesin :) doktorumda bana ilk başta normal burun akıntısı falan olunca iaç vermedi ama ateş olursa ve balgamlı öksürüğe çevirirse antibiyotik içiceksin dedi. çok şükür ateşim çıkmadı ama balgamlı öksürüğe döndü çok şiddetliydi bide içim parçalanıyodu resmen mecbur içtim antibiyotik hala öksürüyorum ama daha iyiyim şükürcnm hüma onlar demek bi anlamı yok başka bildiğim kadarıyla
ayy benimde temennim o yönde ama gribi geçirdim derken deli gibi bi öksürük kaldı halsizlikten kalkarsam iyi olur
ben gitmedim doktora antibiyotiksiz geçmez mi acabaaabaya sarsıntılı öksürüyorum ama
yahu mesele rahatlık değildi sanki benim için. ben hep diyodumki hiç ilişkiye girmemiş bi insanı bayıltmadan tecavüz bile edilmesi imkansızdr heralde öyle zordu bana yaklaşık 1 sene oyy ne günlerdi
bende doktora dedim tosuncuk mu sanki o diye güldü şimdilik öyle gözüküyo dedi bende diyorum kızım 4 kiloyu geçme anan seni normal doğurmak istiyo :) hadi en fazla 4,5 olsunbenim de 16+3 de 165gr dı doktorumuz iri bebek demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?