2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hem de nasıl, her şey var bende çatlak, selülit. Eğer karnım çatlamazsa lieracın mucizesi olacak.
Bence sen de ufaklığı alma yanına, ya da baba tarafına alın. Bir çocuk tekmesiyle oluyormuş böyle şeyler valla şaşırdım.

Sılacım birlikte yatmıyoruz zaten. Oğlum 6 aylıktan sonra kendi park yatağında yatıyordu. Ama şimdi geceleri gidiyorum yanına uyanınca suyunu veriyorum eliyle bana dokunarak uyuyakalıyor. Ben de çoğu zaman uykulu olduğum için yanıda sızıyorum. Yoksa ayrı yatma konusunda sorunumuz olmadı. Benim derdim tekli yataktan düşmesi çünkü o bariyerlerin üzerine çıkabilir atlarsa falan nolur diyorum. Gerçi şu anla 2 yaş çok fark edicektir eminim. Atlamaya kalkmaz heralde

Bikininin rengi çok güzeel :) maşaallah bebeğine de göbeğine de. Ben de eklerim belki bir ara :) iyi tatiller.

Inşallah hiçbir şey olmamıştır kuzuna. Bol bol dua etmek lazım. Allahım korusun miniği.

Krem konusunda karar veremedim az önce arkadaşımla konuştum piyasadaki pahalı kremlere para vermene gerek yok ben johnsons bebe yağı kullandım çatlağım yok dedi ama o erken başlamış

kimini bunyesi pak catlamaya musait degil arkadaainin da oyle bence, yani para vermeye gerek ildugunu dusunuyorum :) kalici bisey catlak sonucta, catladiktan sonra ah vah etmek bosuna olur.. hos kimi en pahalisini da kullansa catliyor malesef..

benim doktorum ucuncu ay baslayabilecegimi soylemisti uc ay dolmadan basladi lierac kullaniyorum, simdilik memnunum kasintim gerginligim yok bakalim olmaz da umarim
bu arada badem yagi tuylenme yapiyormus kullanmadim ama duydum soyleyenlerin yalancisiyim :)

Canım çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır ve bebğini hiç bişey olmaz sende olumlu düşün olumlu olsun ve bebeğin bırakmasın seni emi :)

selam kızlar geç geldim kusura bakmayın. Oğlan cok ıyı çıktı 300 gram olmuş danamm benım. Kıpır kıpır hatta ayağı ağzında.Doktor nasıl hissetmiyordun dedi ne bileyim ben .
Kisti göremedi doktorumuz.Süperiz biz keyfim yerinde.: Dualarınız için teşekkürler... İyiki varsınız

Canım bende seni merak ediyordum dün çok endişenmiştim bak herşey yolunda maşallah ...hadi gözün aydın ferahlamışsındır...yarında benim var detaylım bende iyi haberlerle dönerim inşallah

Ooooh maşşşallah. Benimkini ikiye katlamış neredeyse :)
Gözün aydın canım, kist kaybolmuş çok güzel haber bu.

Arkadaşlar rinit alerjisi olan ve bunun için ne yapıyorsunuz? Yüzüm ağrıyor resmen :-( mutfak toplanacak iş çok yemek yok :-(

selam sevgili kader ortaklarım:)
3 lü test sonucum normal sınırlarda yani düşük riskte çıkmasına rağmen (321/1) doktor 1000'in altında olduğu için ayrıntılı ultrason istedi .. fethiyede ayrıntılı ultrasoncu yok, simdi ankaraya gelmek gerekti ve kime gidicem bilmiyorum nolur bana yardımcı olun acilen cevaba ihtiyacım var.
daha önce eyüp ekiciye gitmiştim iyi bir doktor ama 2 boyutlu bakıyor bense cocugumu artık 4 boyutlu gormek istiyorumm ankarada bildiğiniz 4 boyut ve ayrıntılı ultrason yapan bir yer var mı .. ben eyüp ekiciyi ve ali ipek i duydum baska onerisi olan var mı yada bu ikisinden hangisini secicem offf??

3 lü test sonucum normal sınırlarda yani düşük riskte çıkmasına rağmen (321/1) doktor 1000'in altında olduğu için ayrıntılı ultrason istedi .. fethiyede ayrıntılı ultrasoncu yok, simdi ankaraya gelmek gerekti ve kime gidicem bilmiyorum nolur bana yardımcı olun acilen cevaba ihtiyacım var.
daha önce eyüp ekiciye gitmiştim iyi bir doktor ama 2 boyutlu bakıyor bense cocugumu artık 4 boyutlu gormek istiyorumm ankarada bildiğiniz 4 boyut ve ayrıntılı ultrason yapan bir yer var mı .. ben eyüp ekiciyi ve ali ipek i duydum baska onerisi olan var mı yada bu ikisinden hangisini secicem offf??

Telefondan girdigim icin pek alinti yspamiyorum ama iyi niyetinize tesekkur ederim insallah bi sorun olmaz zaten iki sorunlu gebelikten sonra kavusmustum sinavim bu olmasin

Arkadaşlar rinit alerjisi olan ve bunun için ne yapıyorsunuz? Yüzüm ağrıyor resmen :-( mutfak toplanacak iş çok yemek yok :-(

benim mutfak ta savaş alanı gibi aynen yemek de yok şimdi çamaşır astım terden öldüm resmen en az 2 saat yatarım şimdi

Canım ben de eyüp ekiciden randevu aldım. Belki cihazı 4 boyutlu da gösteriyordur, istersin gösterir. Sekreterini arayıp sorsana. İki boyutlu da olsa önemli olan bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmek. O kadar takılma boyut olayına.

Bilimentustusu.org çoğul çocuklari olanlara online eğitim sunuyormuş şuanda moral fmde platform kurucusu serpil hanim çoğul çocuklar hakkında konuşuyor...

ben daha önce gittim iyi bir doktor ama neden fiyat olarak diğerlerinin iki katı onu çözemedim, eski bir muayenehanede eski eşyalar falan ama herkes onu öneriyor . sekreterini aradım cihazı iki boytluymuş, ama sanki 4 olunca daha iyi gözüküyor ya içim daha rahat edecek gibi geliyor. dört boyutlu ayrıntılı ultrason yapan da var iki boyutlu yapan da.. gerci onemli olan doktor ama hangisi daha iyidir bilemedim.

ben de her gün bugün eve gidince temizlik yapacam diyorum ama imkansız evim leş gibi oldu napacam ben yaaa annemi istiyoom. gerçi annem evimi böyle görürse beni evlatlıktan reddedebilir
Benim evim de baya kirlendi. Sıcaktan durduğum yerde terliyorum bi de temizlik yapsam ne olurum kimbilir. Ev bu haldeyken temizlikçi çağırsam o da arkamdan ne pis diyebilir. Azıcık serinlese havalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…