Hem de nasıl, her şey var bende çatlak, selülit. Eğer karnım çatlamazsa lieracın mucizesi olacak.oyyy sevsinler minicik gobisini canim bende bunun 5 kati bi gobis varsenin ilk hamilelik benim ucuncu haliyle olucak oo kadar fark yanliz yanlarda ve bacaklarda bikac catlak gordum sanirim sende benim gibi catlamaya musayitsin
canim ya cok gecmis olsun insallah biseycik olmamistir bebegine keske yatsaydin ya hastanede neden yatmadin ki nasi beklicen bu sekilde
benim ufak oglanda geceleri geliyor hep yanimiza yatmaya bende cok korkuyorum cok deli yatiyor cunki simdi senin basina geleni okuyunca daha cok korkmaya basladimm
Canim park yataga yeni dogucak bebegi yatir diger yatak icinde yan taraflara korumalik satiliyor takilabilen onlardan aldinmi dusme sorunu kalkar ortadan hemde yeni yatak almana gerek kalmaz.oglun artik kendi yatabilecek yasta doguma kadar alistirmaya calis yatma yaninda bikac gun aglar alisir merak etme kocaman adam olmus o artik annesi :)
Bikininin rengi çok güzeel :) maşaallah bebeğine de göbeğine de. Ben de eklerim belki bir ara :) iyi tatiller.Selam annişler:)
Oku oku bitirdim sonunda yetiştim size.
Herkesler iyidir umarım. Bebişini hissedenler olmuş, gözünüz aydın. Ben hala ayırt edemiyorum.
Tayin işlerini düşünenler var Allah yardımcıları olsun, belirsizlik çok zor, ayrı olmak daha da zor.
Yatış pozisyonları konuşulmuş, ben sırtüstü de yatıyorum hala, doktorum bişey demedi, herhalde biraz daha ağırlaşınca söyler.
Bu aralar göbüşler nasıl? Hiç resim koyan yok. Ben hazır tatildeyken bir iki resim çektim, ekliyorum.
Herkese selamlar
Eki Görüntüle 1218520 Eki Görüntüle 1218522
Inşallah hiçbir şey olmamıştır kuzuna. Bol bol dua etmek lazım. Allahım korusun miniği.Kizlar dun annemlerde kaldim ve oglumla beraber yatiyordum ki gece oglum uykusunda karnima tekme atti bu gun dr sonuc almaya gittim dr a dutumu anlattim ultrasyonla bakti bebegin yasiyo ama esten ayrilmis olabilir dedi hastaneye yatirmak istedi ben kabul etmedim cunku zaten esten ayrildiysa yapcagimiz bisey yok dedi iki gun sonra belli olurnus simdilik en riskli zamani atlatmisimama iki gun nasil bekliycem
Krem konusunda karar veremedim az önce arkadaşımla konuştum piyasadaki pahalı kremlere para vermene gerek yok ben johnsons bebe yağı kullandım çatlağım yok dedi ama o erken başlamış
Canım çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır ve bebğini hiç bişey olmaz sende olumlu düşün olumlu olsun ve bebeğin bırakmasın seni emi :)Kizlar dun annemlerde kaldim ve oglumla beraber yatiyordum ki gece oglum uykusunda karnima tekme atti bu gun dr sonuc almaya gittim dr a dutumu anlattim ultrasyonla bakti bebegin yasiyo ama esten ayrilmis olabilir dedi hastaneye yatirmak istedi ben kabul etmedim cunku zaten esten ayrildiysa yapcagimiz bisey yok dedi iki gun sonra belli olurnus simdilik en riskli zamani atlatmisimama iki gun nasil bekliycem
selam kızlar geç geldim kusura bakmayın. Oğlan cok ıyı çıktı 300 gram olmuş danamm benım. Kıpır kıpır hatta ayağı ağzında.Doktor nasıl hissetmiyordun dedi ne bileyim ben .
Kisti göremedi doktorumuz.Süperiz biz keyfim yerinde.: Dualarınız için teşekkürler... İyiki varsınız
Ooooh maşşşallah. Benimkini ikiye katlamış neredeyse :)selam kızlar geç geldim kusura bakmayın. Oğlan cok ıyı çıktı 300 gram olmuş danamm benım. Kıpır kıpır hatta ayağı ağzında.Doktor nasıl hissetmiyordun dedi ne bileyim ben .
Kisti göremedi doktorumuz.Süperiz biz keyfim yerinde.: Dualarınız için teşekkürler... İyiki varsınız
Canim gecmis olsun doktora git bence idrar yolu enfeksiyonu olabilirmisin acaba arkadasimda bu tarz agri olmustu enfeksiyon cikti, ins onemsiz birseydir...Dunden beri kasilmam devam ediyo kizlar adim atamiyorum vajinamdan bisi cikacak gibi ne oluyo bana kasigimda bisi oturuyi sanki
Arkadaşlar rinit alerjisi olan ve bunun için ne yapıyorsunuz? Yüzüm ağrıyor resmen :-( mutfak toplanacak iş çok yemek yok :-(
Canım ben de eyüp ekiciden randevu aldım. Belki cihazı 4 boyutlu da gösteriyordur, istersin gösterir. Sekreterini arayıp sorsana. İki boyutlu da olsa önemli olan bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmek. O kadar takılma boyut olayına.selam sevgili kader ortaklarım:)
3 lü test sonucum normal sınırlarda yani düşük riskte çıkmasına rağmen (321/1) doktor 1000'in altında olduğu için ayrıntılı ultrason istedi .. fethiyede ayrıntılı ultrasoncu yok, simdi ankaraya gelmek gerekti ve kime gidicem bilmiyorum nolur bana yardımcı olun acilen cevaba ihtiyacım var.
daha önce eyüp ekiciye gitmiştim iyi bir doktor ama 2 boyutlu bakıyor bense cocugumu artık 4 boyutlu gormek istiyorumm ankarada bildiğiniz 4 boyut ve ayrıntılı ultrason yapan bir yer var mı .. ben eyüp ekiciyi ve ali ipek i duydum baska onerisi olan var mı yada bu ikisinden hangisini secicem offf??
ben daha önce gittim iyi bir doktor ama neden fiyat olarak diğerlerinin iki katı onu çözemedim, eski bir muayenehanede eski eşyalar falan ama herkes onu öneriyor . sekreterini aradım cihazı iki boytluymuş, ama sanki 4 olunca daha iyi gözüküyor ya içim daha rahat edecek gibi geliyor. dört boyutlu ayrıntılı ultrason yapan da var iki boyutlu yapan da.. gerci onemli olan doktor ama hangisi daha iyidir bilemedim.Canım ben de eyüp ekiciden randevu aldım. Belki cihazı 4 boyutlu da gösteriyordur, istersin gösterir. Sekreterini arayıp sorsana. İki boyutlu da olsa önemli olan bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmek. O kadar takılma boyut olayına.
Gerçekten çok güzelmiş. Fiyatını biliyor musun? Bi de acaba bebek kaç aylık olana kadar kullanılabilir bu? Ben de beşik mi yatak mı kararsızım.ayyyy kizlaaar ben buna asik oldummm bayildimm bundan alcam galibaaa nasil sizcee ?
Eki Görüntüle 1218278
Benim evim de baya kirlendi. Sıcaktan durduğum yerde terliyorum bi de temizlik yapsam ne olurum kimbilir. Ev bu haldeyken temizlikçi çağırsam o da arkamdan ne pis diyebilir. Azıcık serinlese havalar.ben de her gün bugün eve gidince temizlik yapacam diyorum ama imkansızevim leş gibi oldu napacam ben yaaa annemi istiyoom. gerçi annem evimi böyle görürse beni evlatlıktan reddedebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?