2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım bende seni merak ediyordum dün çok endişenmiştim bak herşey yolunda maşallah ...hadi gözün aydın ferahlamışsındır...yarında benim var detaylım bende iyi haberlerle dönerim inşallah
aynen canım ayy gozumu sıkı sıkı kapamısım doktor anlatıyor sonra dedım ne yapıyon özlem aç gözlerini bak oğluna. O ne yapıyor ayak parmagını emıyor..sonra kacırdı bı daha yakalayamadı eliyle idare etti rabbım hepsini korusun,bize bağışlasın
Ooooh maşşşallah. Benimkini ikiye katlamış neredeyse :)
Gözün aydın canım, kist kaybolmuş çok güzel haber bu.
evet canım senın kide kocaman olacak

Gerçekten çok güzelmiş. Fiyatını biliyor musun? Bi de acaba bebek kaç aylık olana kadar kullanılabilir bu? Ben de beşik mi yatak mı kararsızım.
AYNI KARARSIZLIK BENDE DE VAR AMA SANIRIM BUNLARDAN Bİ TANE KESİN ALICAM :) COK GÜZELLER ÇÜNKÜ. ANLATIM BOZUKLUĞunun da dibine vurdum neyse :) fiyatları 300 le 600 arasında değişiyo bunların. cok araştırdım :) bi de arkadaşımın bebeği 6 aylık hala yatıyomuş bunda iki ay daha yatar diyo e bana 8 ay yeter

Ben de karnım çıksın artık istiyorum. Sen çıktı diye üzülüyorsun. Kimse halinden memnun değil. Dünya işte.
aslında ben memnundum da etrafımdaki "sen simdiden böyleysen 8-9 ayda nasıl olacan" diyen zihniyetsizler yüzünden psikolojim bozuldu sadece göbeğim çıktı halbuki

Gerçekten çok güzelmiş. Fiyatını biliyor musun? Bi de acaba bebek kaç aylık olana kadar kullanılabilir bu? Ben de beşik mi yatak mı kararsızım.

biliyorum malesef ama vazgecemiyorum :) 700-800 civari biseyy.. bence bir sene gayet rahat kullanilir, sonrasinda ben de yataga donmeyi dusunuyorum su buyuyen yataklardan olabilir mesela, onune korumayla birlikte.. park yataklari oldum olasi sevemedim ben eminim cok kaliteli olanlari da vardir ama boyle musambamsi goruntusune isinamadim bir turlu :) varsa yoksa ahsap benim icin cocuk odasinda..

Canim gözün aydınistiyordun zaten oglun olsun rabbim gönlünce verdi sağlıkla dünyaya gelsin inşallah oglusun :)
Oyy canım gözün aydın cok güzel haberlerle gelmissin çok sevindim yerim onun o bacaklarıni ya deli sey giz kapanirmi hic oglun orda dururken sonrada randevum gelsede oglumu görsem diyosun

3lü test sonucu 1780 ne anlama gelıyo .... Carsamba doktor kontrolünde göstercem..mantar için krem yazdı saglık ocagındakı doktor Travacort galiba ismi

Belirti olarak kanama ve agri olursa gitcem ama o zamanda yapilacak bisey yokmus

Allah bebwgini sana bagislasin canim Allah gostermesin sen iyi dusunmwye calis, bebegunle konus ona odaklan.. insallaj iki sonra gittiginde de guzel haberlerini alirsinnn aklimiz sende...

evet canim dedigin fiyatlar arasi degisiyor ama tek besik fiyati o, ic malzemesi de onemli meaela benim paylastigimin besigi 500 ic calismasi 300 cibinlik falan fransiz danteli ici de ayni sekilde ust taraflar fransiz danteli :)

aslında ben memnundum da etrafımdaki "sen simdiden böyleysen 8-9 ayda nasıl olacan" diyen zihniyetsizler yüzünden psikolojim bozuldu sadece göbeğim çıktı halbuki

Beşiği yedi- sekiz aylık olana kadar almam zaten. O zaman da fiyatlara göre seçerim. Yatak almak daha ekonomik gibi. Odamızda yeterli alan da var yatak için. Gerçi 8 ay da baya uzun bi süre.
Etrafındaki moral bozan insanlara kulak tıka. Göbeğin içinde bebek var kolay mı

bana da herkes dedi ki en iyisi beyaz vazelin bilemedim

Herkes bişey söylüyor pahalıyı kullanan çatladı ucuzu kullanan çatlamadı diyor bebe yağını kullanayım diyorum şimdilik doktoruma gitmeme 2 hafta var daha.. Lierac çok duydum etkinliğini bilmiyorum bakalım benim doktor ne dicek

bana da herkes dedi ki en iyisi beyaz vazelin bilemedim

Herkes bişey söylüyor pahalıyı kullanan çatladı ucuzu kullanan çatlamadı diyor bebe yağını kullanayım diyorum şimdilik doktoruma gitmeme 2 hafta var daha.. Lierac çok duydum etkinliğini bilmiyorum bakalım benim doktor ne dicek

Ben de park yatak düşünmüyorum. Ya beşik ya normal yatak düşünüyorum. Ekonomik açıdan normal yatak daha mantıklı olacak gibi ama kışın karar veririm diyorum.

Kizlar gebelikte ilaç kategorileri varya c kategorisinde ilaç var mi kullandıklar iniz arasında benim rinit için nazal burun spreyim c kategorisinde ve Dr. Bana gebeyken mi vermişi hatirlayamadigim için kullanmaya çekiniyorum...

Canım şimdi görümcemi arayıp sordum. O 7-8 ay önce akropolde girdi ayrıntılıya, memnun kalmıştı. Sanıyorum Derya hanım radyologun ismi. Cihaz 3 boyutlu da gösteriyormuş. Normal doktorun kullandığı cihaz da öyle. Ayrıntılıya 150 tl, jinekologa göstermek için de 50 tl vermiş. Memnun kalmış akropolden. Bebeğin ayaklarında problem var ayrıntılıda görünmüştü, Allah göstermesin kimselere. Bu arada eyüp ekici ne kadar alıyormuş ben sormadım?

ben daha önce gittim iyi bir doktor ama neden fiyat olarak diğerlerinin iki katı onu çözemedim, eski bir muayenehanede eski eşyalar falan ama herkes onu öneriyor . sekreterini aradım cihazı iki boytluymuş, ama sanki 4 olunca daha iyi gözüküyor ya içim daha rahat edecek gibi geliyor. dört boyutlu ayrıntılı ultrason yapan da var iki boyutlu yapan da.. gerci onemli olan doktor ama hangisi daha iyidir bilemedim.
ben daha önce gittim iyi bir doktor ama neden fiyat olarak diğerlerinin iki katı onu çözemedim, eski bir muayenehanede eski eşyalar falan ama herkes onu öneriyor . sekreterini aradım cihazı iki boytluymuş, ama sanki 4 olunca daha iyi gözüküyor ya içim daha rahat edecek gibi geliyor. dört boyutlu ayrıntılı ultrason yapan da var iki boyutlu yapan da.. gerci onemli olan doktor ama hangisi daha iyidir bilemedim.
eyüp ekici 360 alıyor canım ama indirim yaptırtabilirsen yapar belki ben denemedim utandım. bu arada eyüp ekici kadar bilindik 3 5 isim daha vardı, onları da aradım 500 'den aşağı yok. ayrıca ayrıntılı ultrasonda doktorlar sadece 2 boyutlunun ölçümlerini esas alıyorlarmış şimdi internetten okudum diğerleri işin show kısmıymış yani boyuttan ziyade doktor önemli. ben de eyüp e gidicem. doğumu da bilgi hastanesinde yaptırıcam cünkü eve çok yakın . sen neden gidiyorsun ki ayrıntılıya doktorun mu istedi?

3 lü testimizde temiz çıktı çok şükür rabbime,tüm sonuç bekleyenler iyi haberler alır inşallah..
canım gözün aydın kaç çıktı sonuç, yani merak ettiğim sınırın üstündeyse temiz mi oluyor yoksa başka bir ölçütü daha mı var. mesela sınır 270/1 benimki 320/1 çıktı yani sonuç teste göre temiz mi oluyor şimdi? temizse doktor neden benden ayrıntılı ultrason istedi ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…