Canım geçmiş olsun, inşallah bişey yoktur. Bi belirtisi olmaz mıymış, ağrı sızı gibi?
Belirti olarak kanama ve agri olursa gitcem ama o zamanda yapilacak bisey yokmusCanım geçmiş olsun, inşallah bişey yoktur. Bi belirtisi olmaz mıymış, ağrı sızı gibi?
aynen canım ayy gozumu sıkı sıkı kapamısım doktor anlatıyor sonra dedım ne yapıyon özlem aç gözlerini bak oğluna. O ne yapıyor ayak parmagını emıyor..sonra kacırdı bı daha yakalayamadıCanım bende seni merak ediyordum dün çok endişenmiştim bak herşey yolunda maşallah ...hadi gözün aydın ferahlamışsındır...yarında benim var detaylım bende iyi haberlerle dönerim inşallah
evet canım senın kide kocaman olacakOoooh maşşşallah. Benimkini ikiye katlamış neredeyse :)
Gözün aydın canım, kist kaybolmuş çok güzel haber bu.
AYNI KARARSIZLIK BENDE DE VAR AMA SANIRIM BUNLARDAN Bİ TANE KESİN ALICAM :) COK GÜZELLER ÇÜNKÜ. ANLATIM BOZUKLUĞunun da dibine vurdum neyse :) fiyatları 300 le 600 arasında değişiyo bunların. cok araştırdım :) bi de arkadaşımın bebeği 6 aylık hala yatıyomuş bunda iki ay daha yatar diyo e bana 8 ay yeterGerçekten çok güzelmiş. Fiyatını biliyor musun? Bi de acaba bebek kaç aylık olana kadar kullanılabilir bu? Ben de beşik mi yatak mı kararsızım.
Ben de karnım çıksın artık istiyorum. Sen çıktı diye üzülüyorsun. Kimse halinden memnun değil. Dünya işte.benim göbüş bunun 5 katı ağlamak istiyorumhalbuki sadece 3 kilo aldım ama demek ki dış karnım büyük o nedemekse :)
aslında ben memnundum da etrafımdaki "sen simdiden böyleysen 8-9 ayda nasıl olacan" diyen zihniyetsizler yüzünden psikolojim bozulduBen de karnım çıksın artık istiyorum. Sen çıktı diye üzülüyorsun. Kimse halinden memnun değil. Dünya işte.
Gerçekten çok güzelmiş. Fiyatını biliyor musun? Bi de acaba bebek kaç aylık olana kadar kullanılabilir bu? Ben de beşik mi yatak mı kararsızım.
Canim gözün aydınistiyordun zaten oglun olsun rabbim gönlünce verdi sağlıkla dünyaya gelsin inşallah oglusun :)Kizlar dr dan geliyorum....bizim bebik sonunda gosterdi Kendini pipisini yani oglan geliyor:)))dr dan bile once gordum orda iste dedimresmini de cekip verdi 12 eylule detayli ultrason gunu aldim 165 tl ymis oyle sonunda ogrendim birseyler alirim ufaktan ufaktan sonra agir geliyor:)))
Oyy canım gözün aydın cok güzel haberlerle gelmissin çok sevindim yerim onun o bacaklarıni ya deli sey giz kapanirmi hic oglun orda dururken sonrada randevum gelsede oglumu görsem diyosunselam kızlar geç geldim kusura bakmayın. Oğlan cok ıyı çıktı 300 gram olmuş danamm benım. Kıpır kıpır hatta ayağı ağzında.Doktor nasıl hissetmiyordun dedi ne bileyim ben .
Kisti göremedi doktorumuz.Süperiz biz keyfim yerinde.: Dualarınız için teşekkürler... İyiki varsınız
Belirti olarak kanama ve agri olursa gitcem ama o zamanda yapilacak bisey yokmus
Belirti olarak kanama ve agri olursa gitcem ama o zamanda yapilacak bisey yokmus
AYNI KARARSIZLIK BENDE DE VAR AMA SANIRIM BUNLARDAN Bİ TANE KESİN ALICAM :) COK GÜZELLER ÇÜNKÜ. ANLATIM BOZUKLUĞunun da dibine vurdum neyse :) fiyatları 300 le 600 arasında değişiyo bunların. cok araştırdım :) bi de arkadaşımın bebeği 6 aylık hala yatıyomuş bunda iki ay daha yatar diyo e bana 8 ay yeter
AYNI KARARSIZLIK BENDE DE VAR AMA SANIRIM BUNLARDAN Bİ TANE KESİN ALICAM :) COK GÜZELLER ÇÜNKÜ. ANLATIM BOZUKLUĞunun da dibine vurdum neyse :) fiyatları 300 le 600 arasında değişiyo bunların. cok araştırdım :) bi de arkadaşımın bebeği 6 aylık hala yatıyomuş bunda iki ay daha yatar diyo e bana 8 ay yeter
aslında ben memnundum da etrafımdaki "sen simdiden böyleysen 8-9 ayda nasıl olacan" diyen zihniyetsizler yüzünden psikolojim bozuldusadece göbeğim çıktı halbuki
bana da herkes dedi ki en iyisi beyaz vazelinbilemedim
Herkes bişey söylüyor pahalıyı kullanan çatladı ucuzu kullanan çatlamadı diyor bebe yağını kullanayım diyorum şimdilik doktoruma gitmeme 2 hafta var daha.. Lierac çok duydum etkinliğini bilmiyorum bakalım benim doktor ne dicekkimini bunyesi pak catlamaya musait degil arkadaainin da oyle bence, yani para vermeye gerek ildugunu dusunuyorum :) kalici bisey catlak sonucta, catladiktan sonra ah vah etmek bosuna olur.. hos kimi en pahalisini da kullansa catliyor malesef..
benim doktorum ucuncu ay baslayabilecegimi soylemisti uc ay dolmadan basladi lierac kullaniyorum, simdilik memnunum kasintim gerginligim yok bakalim olmaz da umarim
bu arada badem yagi tuylenme yapiyormus kullanmadim ama duydum soyleyenlerin yalancisiyim :)
bana da herkes dedi ki en iyisi beyaz vazelinbilemedim
Herkes bişey söylüyor pahalıyı kullanan çatladı ucuzu kullanan çatlamadı diyor bebe yağını kullanayım diyorum şimdilik doktoruma gitmeme 2 hafta var daha.. Lierac çok duydum etkinliğini bilmiyorum bakalım benim doktor ne dicekkimini bunyesi pak catlamaya musait degil arkadaainin da oyle bence, yani para vermeye gerek ildugunu dusunuyorum :) kalici bisey catlak sonucta, catladiktan sonra ah vah etmek bosuna olur.. hos kimi en pahalisini da kullansa catliyor malesef..
benim doktorum ucuncu ay baslayabilecegimi soylemisti uc ay dolmadan basladi lierac kullaniyorum, simdilik memnunum kasintim gerginligim yok bakalim olmaz da umarim
bu arada badem yagi tuylenme yapiyormus kullanmadim ama duydum soyleyenlerin yalancisiyim :)
Ben de park yatak düşünmüyorum. Ya beşik ya normal yatak düşünüyorum. Ekonomik açıdan normal yatak daha mantıklı olacak gibi ama kışın karar veririm diyorum.biliyorum malesef ama vazgecemiyorum :) 700-800 civari biseyy.. bence bir sene gayet rahat kullanilir, sonrasinda ben de yataga donmeyi dusunuyorum su buyuyen yataklardan olabilir mesela, onune korumayla birlikte.. park yataklari oldum olasi sevemedim beneminim cok kaliteli olanlari da vardir ama boyle musambamsi goruntusune isinamadim bir turlu :) varsa yoksa ahsap benim icin cocuk odasinda..
Canım şimdi görümcemi arayıp sordum. O 7-8 ay önce akropolde girdi ayrıntılıya, memnun kalmıştı. Sanıyorum Derya hanım radyologun ismi. Cihaz 3 boyutlu da gösteriyormuş. Normal doktorun kullandığı cihaz da öyle. Ayrıntılıya 150 tl, jinekologa göstermek için de 50 tl vermiş. Memnun kalmış akropolden. Bebeğin ayaklarında problem var ayrıntılıda görünmüştü, Allah göstermesin kimselere. Bu arada eyüp ekici ne kadar alıyormuş ben sormadım?ben daha önce gittim iyi bir doktor ama neden fiyat olarak diğerlerinin iki katı onu çözemedim, eski bir muayenehanede eski eşyalar falan ama herkes onu öneriyor . sekreterini aradım cihazı iki boytluymuş, ama sanki 4 olunca daha iyi gözüküyor ya içim daha rahat edecek gibi geliyor. dört boyutlu ayrıntılı ultrason yapan da var iki boyutlu yapan da.. gerci onemli olan doktor ama hangisi daha iyidir bilemedim.
Ben de park yatak düşünmüyorum. Ya beşik ya normal yatak düşünüyorum. Ekonomik açıdan normal yatak daha mantıklı olacak gibi ama kışın karar veririm diyorum.
ben daha önce gittim iyi bir doktor ama neden fiyat olarak diğerlerinin iki katı onu çözemedim, eski bir muayenehanede eski eşyalar falan ama herkes onu öneriyor . sekreterini aradım cihazı iki boytluymuş, ama sanki 4 olunca daha iyi gözüküyor ya içim daha rahat edecek gibi geliyor. dört boyutlu ayrıntılı ultrason yapan da var iki boyutlu yapan da.. gerci onemli olan doktor ama hangisi daha iyidir bilemedim.Canım ben de eyüp ekiciden randevu aldım. Belki cihazı 4 boyutlu da gösteriyordur, istersin gösterir. Sekreterini arayıp sorsana. İki boyutlu da olsa önemli olan bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmek. O kadar takılma boyut olayına.
ben daha önce gittim iyi bir doktor ama neden fiyat olarak diğerlerinin iki katı onu çözemedim, eski bir muayenehanede eski eşyalar falan ama herkes onu öneriyor . sekreterini aradım cihazı iki boytluymuş, ama sanki 4 olunca daha iyi gözüküyor ya içim daha rahat edecek gibi geliyor. dört boyutlu ayrıntılı ultrason yapan da var iki boyutlu yapan da.. gerci onemli olan doktor ama hangisi daha iyidir bilemedim.Canım ben de eyüp ekiciden randevu aldım. Belki cihazı 4 boyutlu da gösteriyordur, istersin gösterir. Sekreterini arayıp sorsana. İki boyutlu da olsa önemli olan bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmek. O kadar takılma boyut olayına.
eyüp ekici 360 alıyor canım ama indirim yaptırtabilirsen yapar belki ben denemedim utandım. bu arada eyüp ekici kadar bilindik 3 5 isim daha vardı, onları da aradım 500 'den aşağı yok. ayrıca ayrıntılı ultrasonda doktorlar sadece 2 boyutlunun ölçümlerini esas alıyorlarmış şimdi internetten okudum diğerleri işin show kısmıymış yani boyuttan ziyade doktor önemli. ben de eyüp e gidicem. doğumu da bilgi hastanesinde yaptırıcam cünkü eve çok yakın . sen neden gidiyorsun ki ayrıntılıya doktorun mu istedi?Canım şimdi görümcemi arayıp sordum. O 7-8 ay önce akropolde girdi ayrıntılıya, memnun kalmıştı. Sanıyorum Derya hanım radyologun ismi. Cihaz 3 boyutlu da gösteriyormuş. Normal doktorun kullandığı cihaz da öyle. Ayrıntılıya 150 tl, jinekologa göstermek için de 50 tl vermiş. Memnun kalmış akropolden. Bebeğin ayaklarında problem var ayrıntılıda görünmüştü, Allah göstermesin kimselere. Bu arada eyüp ekici ne kadar alıyormuş ben sormadım?
canım gözün aydın kaç çıktı sonuç, yani merak ettiğim sınırın üstündeyse temiz mi oluyor yoksa başka bir ölçütü daha mı var. mesela sınır 270/1 benimki 320/1 çıktı yani sonuç teste göre temiz mi oluyor şimdi? temizse doktor neden benden ayrıntılı ultrason istedi ????3 lü testimizde temiz çıktı çok şükür rabbime,tüm sonuç bekleyenler iyi haberler alır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?