- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
kızlar suriyeli bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve hiç çatlağı yok nedenini şöyle acıkladı. ordaki kadınlar karınları falan kaşındığı zaman asla kaşımıyorlar mış kaşınan yerleri cimcikliyorlarmış, yani hafif hafif cimcikler gibi yapıyolar bilmem anlatabildim mi. böylece hem kasıntıları geciyomus hem de çatlamıyolarmış, bana mantıklı geldi bende artık kaşımıyorum. bir de zeytinyağı sürüyolarmış.Herkes bişey söylüyor pahalıyı kullanan çatladı ucuzu kullanan çatlamadı diyor bebe yağını kullanayım diyorum şimdilik doktoruma gitmeme 2 hafta var daha.. Lierac çok duydum etkinliğini bilmiyorum bakalım benim doktor ne dicek
Hem ben istiyordum, hem doktorum radyolog raporunun dosyanda bulunması lazım dedi, hem de son muayenede mideyi göremedi doktorum. Gidicem içim rahat etsin, farklı bir gözün bakması iyi olur. Doğum sigortası yaptırdım, doktorun faturasını gönderirsem belki bir kısmını karşılar diye düşünüyorum.eyüp ekici 360 alıyor canım ama indirim yaptırtabilirsen yapar belki ben denemedim utandım. bu arada eyüp ekici kadar bilindik 3 5 isim daha vardı, onları da aradım 500 'den aşağı yok. ayrıca ayrıntılı ultrasonda doktorlar sadece 2 boyutlunun ölçümlerini esas alıyorlarmış şimdi internetten okudum diğerleri işin show kısmıymış yani boyuttan ziyade doktor önemli. ben de eyüp e gidicem. doğumu da bilgi hastanesinde yaptırıcam cünkü eve çok yakın . sen neden gidiyorsun ki ayrıntılıya doktorun mu istedi?
doğum sigortası da mı varmış? nasıl yapılıyo ne işe yarıyo, anladım eyüp ekici iyi bi doktor icin rahat gidebilirsin.......Hem ben istiyordum, hem doktorum radyolog raporunun dosyanda bulunması lazım dedi, hem de son muayenede mideyi göremedi doktorum. Gidicem içim rahat etsin, farklı bir gözün bakması iyi olur. Doğum sigortası yaptırdım, doktorun faturasını gönderirsem belki bir kısmını karşılar diye düşünüyorum.
Benim evim de baya kirlendi. Sıcaktan durduğum yerde terliyorum bi de temizlik yapsam ne olu
arada hepimize oluyor sanırım böyle hormonal sallantılar :) içini ferah tut birbirlerine sahip çıkarlar insAllah .. Hayırlı haberlerini bekliyoruz ..
Sağol canım evetr hormonal sanırım bugün kuzucuklarımı gördüm çok şükür iyi ikiside Allahıma şükürler olsun. Allah hepimizin yüzüne bakar inşallah
Benim evim de baya kirlendi. Sıcaktan durduğum yerde terliyorum bi de temizlik yapsam QUOTE]
arada hepimize oluyor sanırım böyle hormonal sallantılar :) içini ferah tut birbirlerine sahip çıkarlar insAllah .. Hayırlı haberlerini bekliyoruz ..
Sağol canım evetr hormonal sanırım bugün kuzucuklarımı gördüm çok şükür iyi ikiside Allahıma şükürler olsun. Allah hepimizin yüzüne bakar inşaallah
Benim evim de baya kirlendi. Sıcaktan durduğum yerde terliyorum bi de temizlik yapsam QUOTE]
Sağol canım evetr hormonal sanırım bugün kuzucuklarımı gördüm çok şükür iyi ikiside Allahıma şükürler olsun. Allah hepimizin yüzüne bakar inşaallah
Allah razı olsun canım çok şükür gördüm bugün kuzucuklarımı kendime geldim bendeiçini ferah tut canm bu psikolojiyi atmak çok zor oluyo malesef ,mutlu haberler alırsın inşallah
Gözün aydin canımslm doktordan geldik kizlar bisiyimiz yokmus benim kizin bacaklarimi kasiklarimdaymis masallah cokta hareketlimisde ayaklarini hareket ettirdikce kasiklarima vuruyormus
canım yazdıklarını okudum. Aile hekimini değiştirme hakkına sahip olduğunu yazmak istedim. Hangi cesaretle sana kızıp bebeğini aldırmanı isteyebiliyor. ne münasebet. Önce sağlık bakanlığına şikayet et. Sonrada hemen başka doktora aldır kendini. Kendi doktorum tatildeyken bana başka doktor bakmıştı. O kadar ilgilendi ki kendimi o doktora aldırdım hemen. Sağlık bakanlığı bu şikayetlere çok önem veriyor bilgin olsun.Allahtan yarın kendi doktorumla randevum var. Benim de niyetim yazdırmadan almaktı artık. Ama onu yazmayınca kan hapı yazdı bi tane. Bakalım yarın danışıp öyle başlarım artık. İlk hamileliğimi öğrendiğimde de aldıralım bebeği diye kızmıştı aynı doktor. Yani rutin azarımı işitip geldim gibi oldu :)
ne fenasııııııınAklıma bitane daha geldi...
Bnm kız 4 5 aylık böle dişleri cıkıyo... Bende evi falan temizledim.. Evi havalandırmak için camı acınca bnm kıDa agladı .. Dedım sussun sunu camda baktırayım.. Öle dısarda bi kac kiş var.. Okula gidip gelenlere bakıyoz... Alt komsu abide cmdan bakıyo
Neyse kızım agular gugular derken şapppp agzının salyası altı engel olamadan adamın kafasına özellikle tükürmüş gibi.. Adam yukarı doru bakmadan ben yukarı bakıp bagırdım..
Terbiyesizler camdan tükürülürmü böle pislik olurmı ya diye basımı yukarıkatlara cevirdim söleniyom.. Yok ya diyom rahat rahat camdan bakamıcaz falan.. Abide diyo hiç sorma bacım.. Basıma geldi töbe est falan.. Dedım bnmde cocugun basına geldi yıkayım abi sunu hadı ablaya selam söle der demez içeri girdim.. Kapattım pencereyi güüül güüül güüüül Allahım ...anlatamam size...
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.kızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.
canım başka doktora da gitseydin keşke. kesin konuşmamış o yüzden. Bugün giremedim hiç geriden takip ediyorum. Bir sorun yoktur inşallah. İyi misiniz? Allah şifa versin.Kizlar dun annemlerde kaldim ve oglumla beraber yatiyordum ki gece oglum uykusunda karnima tekme atti bu gun dr sonuc almaya gittim dr a dutumu anlattim ultrasyonla bakti bebegin yasiyo ama esten ayrilmis olabilir dedi hastaneye yatirmak istedi ben kabul etmedim cunku zaten esten ayrildiysa yapcagimiz bisey yok dedi iki gun sonra belli olurnus simdilik en riskli zamani atlatmisimama iki gun nasil bekliycem
gözün aydın canım çok sevindim gerçekten.selam kızlar geç geldim kusura bakmayın. Oğlan cok ıyı çıktı 300 gram olmuş danamm benım. Kıpır kıpır hatta ayağı ağzında.Doktor nasıl hissetmiyordun dedi ne bileyim ben .
Kisti göremedi doktorumuz.Süperiz biz keyfim yerinde.: Dualarınız için teşekkürler... İyiki varsınız
Canim insallah birsey olmucak bebegine merak etme icini ferah tut sabahtan beri aklim sende benimde insallah suana kadar bir sorun cikmamistir benim ufak oglanda gece gelip yatiyor yanima bende cok korkuyorumBelirti olarak kanama ve agri olursa gitcem ama o zamanda yapilacak bisey yokmus
canim ne bakiyorsun sen etrafindakilere kim ne derse desin hamileyim ben keyfimden sismiyorum dersin olur biter bide bu smilaydaki gibi cak onlaraaslında ben memnundum da etrafımdaki "sen simdiden böyleysen 8-9 ayda nasıl olacan" diyen zihniyetsizler yüzünden psikolojim bozuldusadece göbeğim çıktı halbuki
gozun aydin canimm3 lü testimizde temiz çıktı çok şükür rabbime,tüm sonuç bekleyenler iyi haberler alır inşallah..
ohh icin rahat etmis ne guzel canimm nasilmis kuzucuklar keyifleri yerindemi kilolari falan bi bilgi vermedimi doktorAllah razı olsun canım çok şükür gördüm bugün kuzucuklarımı kendime geldim bende
ahh canim bende 9 senedir almanyadayim burda hic ailemden kimse yok 2 dogum 1 ameliyat gecirdim yapayanliz napicaksin zor oluyor ama zamanla mecburiyetten alisiyor insan hic degilse ailen senin yanina gelebiliyor benim kimsede yanima gelemiyor vize sorunlari yuzundenMerhaba cici anneler nasilsiniz.. bi kac gündür giremiyorum moralim cok bozuk kendimi çok yanliz hissediyorum.. ben hollandada dogdum sonra evlendim ve turkiyeye geldik temelli.. annem ve babam 3 haftaligina gelmislerdi ve dün tekrae yokcu ettik onlaricok kötuyum dünden beri, surekli agliyorum bosluğa düstüm sanki. Hamilelikten de olsa gerek aşiri duygusalim yanlizim öyle yani.. zaman su gibi akip gecsede hepimiz meleklerimizi alsak kucagimiza ve şu yanlizligimiz bi bitse.. sadece paylasmak istedim
canim insallah rabbim sana en kisa zamanda yeniden hamile kalmayi ve kez saglikla evladini kucagina almayi nasip eder dua edicem senin ve tum evlat sahibi olmayi bekleyenler icinMerhaba kızlar belki hatırlarsınız bende bu guruptaydım. Gerçi kendimi hala aranızda sayıyorum ara sıra göz atıyorum yazdıklarınıza.... Sizinle tebessüm ediyorum telaşlanıyorum... Ne yazık ki bebeğimi Mayıs ayında 7 haftalıkken kaybettim ve doktorum 2 adet dönemi beklememi istedi ve süre doldu tekrar deniyoruz , sizden ricam bana dua edin hepiniz birer meleksiniz benim gözümde dualarınız çok kıymetli, inanıyorumki bana destek olacaksınız. Ne olur sadece 1 dakika benim için ellerinizi açın benim için. Rabbim sizlerede dilediğiniz muradı versin. Sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?