2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar suriyeli bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve hiç çatlağı yok nedenini şöyle acıkladı. ordaki kadınlar karınları falan kaşındığı zaman asla kaşımıyorlar mış kaşınan yerleri cimcikliyorlarmış, yani hafif hafif cimcikler gibi yapıyolar bilmem anlatabildim mi. böylece hem kasıntıları geciyomus hem de çatlamıyolarmış, bana mantıklı geldi bende artık kaşımıyorum. bir de zeytinyağı sürüyolarmış.

Hem ben istiyordum, hem doktorum radyolog raporunun dosyanda bulunması lazım dedi, hem de son muayenede mideyi göremedi doktorum. Gidicem içim rahat etsin, farklı bir gözün bakması iyi olur. Doğum sigortası yaptırdım, doktorun faturasını gönderirsem belki bir kısmını karşılar diye düşünüyorum.

doğum sigortası da mı varmış? nasıl yapılıyo ne işe yarıyo, anladım eyüp ekici iyi bi doktor icin rahat gidebilirsin.......

Kızlar bugün evde fare gördüm birde çok hızlı hareket eden yeşil sarı gibi birsey daha gördüm kertenkele mi bilmiyorum bir an da bağırdım çok korktum inşallah bebisime birsey olmaz dua edin kızlar annemlerdeyim şimdi eşimi bekliyorum

slm doktordan geldik kizlar bisiyimiz yokmus benim kizin bacaklarimi kasiklarimdaymis masallah cokta hareketlimisde ayaklarini hareket ettirdikce kasiklarima vuruyormus

Benim evim de baya kirlendi. Sıcaktan durduğum yerde terliyorum bi de temizlik yapsam ne olu

slm doktordan geldik kizlar bisiyimiz yokmus benim kizin bacaklarimi kasiklarimdaymis masallah cokta hareketlimisde ayaklarini hareket ettirdikce kasiklarima vuruyormus
Gözün aydin canım iş yerimde okumuştum sıkıntını, sevindim bir şey çıkmamasına

canım yazdıklarını okudum. Aile hekimini değiştirme hakkına sahip olduğunu yazmak istedim. Hangi cesaretle sana kızıp bebeğini aldırmanı isteyebiliyor. ne münasebet. Önce sağlık bakanlığına şikayet et. Sonrada hemen başka doktora aldır kendini. Kendi doktorum tatildeyken bana başka doktor bakmıştı. O kadar ilgilendi ki kendimi o doktora aldırdım hemen. Sağlık bakanlığı bu şikayetlere çok önem veriyor bilgin olsun.
sağlıkla kal...

ne fenasııııııın 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Sende hikayeler bol Mervecim anlaşıldı. Arada paylaş böyle :)

Kizlar size birde bisiy soyluyum bende Hamileligimin basindan beri kronik lokosit vardi nezaman gitsem 3 arti cikiyordu. Arkadasim bana dediki taharetini sirkeli suyla yap ben umursamiyorum tabi ama son zamanlarda idrarim hep yaniyor gecen hafta gittim yine cikti 1 hafta sirkeli suyla taharet aldim ilik ama hicbisiyim kalmadi hamd olsun denemek isteyen denesin

Merhaba cici anneler nasilsiniz.. bi kac gündür giremiyorum moralim cok bozuk kendimi çok yanliz hissediyorum.. ben hollandada dogdum sonra evlendim ve turkiyeye geldik temelli.. annem ve babam 3 haftaligina gelmislerdi ve dün tekrae yokcu ettik onlari cok kötuyum dünden beri, surekli agliyorum bosluğa düstüm sanki. Hamilelikten de olsa gerek aşiri duygusalim yanlizim öyle yani.. zaman su gibi akip gecsede hepimiz meleklerimizi alsak kucagimiza ve şu yanlizligimiz bi bitse.. sadece paylasmak istedim

canım başka doktora da gitseydin keşke. kesin konuşmamış o yüzden. Bugün giremedim hiç geriden takip ediyorum. Bir sorun yoktur inşallah. İyi misiniz? Allah şifa versin.

gözün aydın canım çok sevindim gerçekten.

Merhaba kızlar belki hatırlarsınız bende bu guruptaydım. Gerçi kendimi hala aranızda sayıyorum ara sıra göz atıyorum yazdıklarınıza.... Sizinle tebessüm ediyorum telaşlanıyorum... Ne yazık ki bebeğimi Mayıs ayında 7 haftalıkken kaybettim ve doktorum 2 adet dönemi beklememi istedi ve süre doldu tekrar deniyoruz , sizden ricam bana dua edin hepiniz birer meleksiniz benim gözümde dualarınız çok kıymetli, inanıyorumki bana destek olacaksınız. Ne olur sadece 1 dakika benim için ellerinizi açın benim için. Rabbim sizlerede dilediğiniz muradı versin. Sevgiyle kalın...

Belirti olarak kanama ve agri olursa gitcem ama o zamanda yapilacak bisey yokmus
Canim insallah birsey olmucak bebegine merak etme icini ferah tut sabahtan beri aklim sende benimde insallah suana kadar bir sorun cikmamistir benim ufak oglanda gece gelip yatiyor yanima bende cok korkuyorum dualarimiz seninle
aslında ben memnundum da etrafımdaki "sen simdiden böyleysen 8-9 ayda nasıl olacan" diyen zihniyetsizler yüzünden psikolojim bozuldu sadece göbeğim çıktı halbuki
canim ne bakiyorsun sen etrafindakilere kim ne derse desin hamileyim ben keyfimden sismiyorum dersin olur biter bide bu smilaydaki gibi cak onlara
3 lü testimizde temiz çıktı çok şükür rabbime,tüm sonuç bekleyenler iyi haberler alır inşallah..
gozun aydin canimm
Allah razı olsun canım çok şükür gördüm bugün kuzucuklarımı kendime geldim bende
ohh icin rahat etmis ne guzel canimm nasilmis kuzucuklar keyifleri yerindemi kilolari falan bi bilgi vermedimi doktor
ahh canim bende 9 senedir almanyadayim burda hic ailemden kimse yok 2 dogum 1 ameliyat gecirdim yapayanliz napicaksin zor oluyor ama zamanla mecburiyetten alisiyor insan hic degilse ailen senin yanina gelebiliyor benim kimsede yanima gelemiyor vize sorunlari yuzundeninsallah bebegin dogunca tum yanlizligini alip goturecek butun boslugu o dolduracak canim benim evlatlarim olmasa asla duramazdim herhalde bu kadar sene burda

canim insallah rabbim sana en kisa zamanda yeniden hamile kalmayi ve kez saglikla evladini kucagina almayi nasip eder dua edicem senin ve tum evlat sahibi olmayi bekleyenler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…