aaaa çok enteresanmış canım. Ben de laleli diye bir markanın zeytinyağı losyonunu aldım. Yazlıktan bildiğim zeytinyağ firması. Doktorum badem yağı bebe yağı vs kullanmaya başlayabilirsin istersen dediğinde losyon aldım dedim tmm dedikızlar suriyeli bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve hiç çatlağı yok nedenini şöyle acıkladı. ordaki kadınlar karınları falan kaşındığı zaman asla kaşımıyorlar mış kaşınan yerleri cimcikliyorlarmış, yani hafif hafif cimcikler gibi yapıyolar bilmem anlatabildim mi. böylece hem kasıntıları geciyomus hem de çatlamıyolarmış, bana mantıklı geldi bende artık kaşımıyorum. bir de zeytinyağı sürüyolarmış.
Allahım inşallah size ve sizin gibi bebek isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın. Amin.Merhaba kızlar belki hatırlarsınız bende bu guruptaydım. Gerçi kendimi hala aranızda sayıyorum ara sıra göz atıyorum yazdıklarınıza.... Sizinle tebessüm ediyorum telaşlanıyorum... Ne yazık ki bebeğimi Mayıs ayında 7 haftalıkken kaybettim ve doktorum 2 adet dönemi beklememi istedi ve süre doldu tekrar deniyoruz , sizden ricam bana dua edin hepiniz birer meleksiniz benim gözümde dualarınız çok kıymetli, inanıyorumki bana destek olacaksınız. Ne olur sadece 1 dakika benim için ellerinizi açın benim için. Rabbim sizlerede dilediğiniz muradı versin. Sevgiyle kalın...
Ben ilk doğumumda hiç çatlamadım hiçbir şey de sürmedim sanırım genetikle ilgili bu sefer ne olur bilemem.çatlıyacağı varsa çatlıyor kısacaaaaa çok enteresanmış canım. Ben de laleli diye bir markanın zeytinyağı losyonunu aldım. Yazlıktan bildiğim zeytinyağ firması. Doktorum badem yağı bebe yağı vs kullanmaya başlayabilirsin istersen dediğinde losyon aldım dedim tmm dedisitemiz sayesinde o daha bunu veriyorum bu testi istiyorum demeden ben söylüyorum bunu verecek misiniz bu testi istiyo musunuz diye. Kesin bana sinir oluyodur. doğumu da kendin yap o zaman derse şaşırmayacağım.
Cok gecmis olsun canım insallah yarina kötü birsey cikmaz bu enfeksiyon olayini çok duyar olduk son zamanlarda neden kaynaklaniyormus yarın onuda sor bence doktoruna ki ona göre önlem alasin.ha bize de yaz tabi bizde dikkat edelim ..bizde acile gittik bu akşam 2-3 gündür sol kasığımda batma oluyordu, idrara çıkınca batma artıyordu.İdrar yolu enfeksiyonu çıktı.Bol miktarda epital ve 7-8 lökosit varmış idrarımda, doktoruma telefonla ulaştılar ilaç önermedi yarın muayene edecekmiş.
Canim cok üzüldüm ama test riskli çıktı diye bebekte bir sirun olcak diye birşey yok içini ferah tut.bi arkadasimiz da senin gibi riskli çıktığı için yaptırdı ama sonucunu yazmadı daha. İnşallah kizin sapasağlam çıkacak annesi rabbim yardımcın olsunslm kızlar bende 19 haftalık hamileyim uzun zamandır girmemiştim ama takip ediyorum sizleri..3 hafta önce 3 lü test yaptırdım bugün sonuçları doktora gösterdim risk 1:50 çıktı amniyosentez istedi.devlete gitmiştim pazarteside özel doktora gidicem çok moralim bozuldu 2.kez anne olucam kızım olucakmış sevinemedim bile..grupta böyle bir durum yaşayan varmı amniyosentez risklimi cvplarınızı bekliyorum
Cok gecmis olsun canım insallah yarina kötü birsey cikmaz bu enfeksiyon olayini çok duyar olduk son zamanlarda neden kaynaklaniyormus yarın onuda sor bence doktoruna ki ona göre önlem alasin.ha bize de yaz tabi bizde dikkat edelim ..
sagolasın sılacım inş. iyi çıkar iyi düşünmek istiyorum aklıma ya kötü çıkarsa bu bebeği dogurabilcekmiyim sorusu geliyo Allah korusun.Canim cok üzüldüm ama test riskli çıktı diye bebekte bir sirun olcak diye birşey yok içini ferah tut.bi arkadasimiz da senin gibi riskli çıktığı için yaptırdı ama sonucunu yazmadı daha. İnşallah kizin sapasağlam çıkacak annesi rabbim yardımcın olsun
Geçmiş olsun, bir an önce geçer umarım ilaçlarla.bizde acile gittik bu akşam 2-3 gündür sol kasığımda batma oluyordu, idrara çıkınca batma artıyordu.İdrar yolu enfeksiyonu çıktı.Bol miktarda epital ve 7-8 lökosit varmış idrarımda, doktoruma telefonla ulaştılar ilaç önermedi yarın muayene edecekmiş.
Içinizi ferah tutun, kuzunuza da yansımasın endişeniz stresinizslm kızlar bende 19 haftalık hamileyim uzun zamandır girmemiştim ama takip ediyorum sizleri..3 hafta önce 3 lü test yaptırdım bugün sonuçları doktora gösterdim risk 1:50 çıktı amniyosentez istedi.devlete gitmiştim pazarteside özel doktora gidicem çok moralim bozuldu 2.kez anne olucam kızım olucakmış sevinemedim bile..grupta böyle bir durum yaşayan varmı amniyosentez risklimi cvplarınızı bekliyorum
cnm 2li testin nasıldı peki? 3lü test artık biçok dr yapmıyo çünkü hatalı sonuç verme ihtimali çok yüksek. ben olsam başka fikirlerde alırdım ayrıntılı ultrasona falan yönlendirseymiş amniyodan önce keşkeslm kızlar bende 19 haftalık hamileyim uzun zamandır girmemiştim ama takip ediyorum sizleri..3 hafta önce 3 lü test yaptırdım bugün sonuçları doktora gösterdim risk 1:50 çıktı amniyosentez istedi.devlete gitmiştim pazarteside özel doktora gidicem çok moralim bozuldu 2.kez anne olucam kızım olucakmış sevinemedim bile..grupta böyle bir durum yaşayan varmı amniyosentez risklimi cvplarınızı bekliyorum
Onun ilaci ilik sirkeli su cnm benimkini cozdu kurtuldum.bizde acile gittik bu akşam 2-3 gündür sol kasığımda batma oluyordu, idrara çıkınca batma artıyordu.İdrar yolu enfeksiyonu çıktı.Bol miktarda epital ve 7-8 lökosit varmış idrarımda, doktoruma telefonla ulaştılar ilaç önermedi yarın muayene edecekmiş.
Canim şimdi sana ne yazsam yeterli olmucak biliyorum ama lütfen kötü dusunme rabbim ona bir ömür yazdiysa kimse önüne gecemez bunun.icini ferah tutve bol bol dua et benim ablamda şuan 21 haftalik hamile ondada yüksek çıktı risk orani ama o su aldırmak istemedi.ultrasonda bebegi kontrol eden doktor bebegin gelişimi cok iyi bu testlerde yanilma payi oluyor siz bilirsiniz illaki su aldirin demem demis.eger seninde bebegin gelisimi iyiyse sanmıyorum bir sorun olacağını inşallah da olmucak.ben hicbir test yaptirmadim daha burda Türkiyedeki gibi ikili üçlü test diye birsey yok zaten olması gereken rutin kontroller yapılıyor. Bu testleri l anne adayini yıpratmaktan başka bir ise yaramıyor bicok kiside de risk cikti sonraki testi temiz çıktı ne oldu anne yiprandi anlamıyorum bu testlerin yapilis amacini kafam almıyorsagolasın sılacım inş. iyi çıkar iyi düşünmek istiyorum aklıma ya kötü çıkarsa bu bebeği dogurabilcekmiyim sorusu geliyo Allah korusun.
öncelikle moralini bozma benim de 3 lü testimde risk fazlaydı hatırlamıyorum şimdi amniyosentez önerdiler yaptırdım hiçbir şey çıkmadı kızım 2 yaşında şimdi.riski var ama korkulacak birşey de değil yeterki usta ellerde yapılsınslm kızlar bende 19 haftalık hamileyim uzun zamandır girmemiştim ama takip ediyorum sizleri..3 hafta önce 3 lü test yaptırdım bugün sonuçları doktora gösterdim risk 1:50 çıktı amniyosentez istedi.devlete gitmiştim pazarteside özel doktora gidicem çok moralim bozuldu 2.kez anne olucam kızım olucakmış sevinemedim bile..grupta böyle bir durum yaşayan varmı amniyosentez risklimi cvplarınızı bekliyorum
Onun ilaci ilik sirkeli su cnm benimkini cozdu kurtuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?