hangi sirkeyi kullanıyorsun canım? elma ya da üzüm sirkesi fark eder mi acaba?Onun ilaci ilik sirkeli su cnm benimkini cozdu kurtuldum.
sagol canım 2li testin zamanını malesef kaçırmıştım bunu yaptırayım dedim doktor ayrıntılı ultrason felan demedi direk amniyosentez yaptır dedi.ben yaptırmak istemiyorum eşim okadar ay şüpheyle nasıl beklicez diyor kararsızım.cnm 2li testin nasıldı peki? 3lü test artık biçok dr yapmıyo çünkü hatalı sonuç verme ihtimali çok yüksek. ben olsam başka fikirlerde alırdım ayrıntılı ultrasona falan yönlendirseymiş amniyodan önce keşkebide eğerki aldırmayı düşünmüyosan ama içim rahatlasın ne olduğunu biliyim diyosan amniyosentezden ziyade yurtdışına gönderiyolar tahlillerini kesin sonuç veriyo. aklında bulunsun cnm. 3lü test güvenlir bi test değil ama çok stres yapma cnm. Allah hayrlısını versin
hic endiselenme canım benimde ilk kizimda sonuç kötü çıktı capada aminiosentez yaptirdim biraz düşük riski var ama bizde bir sorun olmadi allaha Şükür sonucta iyi çıktı sonraki kizimda testleri hic yaptirmadim bundada yaptirmadim moral bozukluguna gerek yok Rabbim sağlıklı evlatlar nasil etsinHiç endiselenmeOTE="goncagul_ce, post: 36522104, member: 141043"]slm kızlar bende 19 haftalık hamileyim uzun zamandır girmemiştim ama takip ediyorum sizleri..3 hafta önce 3 lü test yaptırdım bugün sonuçları doktora gösterdim risk 1:50 çıktı amniyosentez istedi.devlete gitmiştim pazarteside özel doktora gidicem çok moralim bozuldu 2.kez anne olucam kızım olucakmış sevinemedim bile..grupta böyle bir durum yaşayan varmı amniyosentez risklimi cvplarınızı bekliyorum
canım aslında bende yaptırmıcaktım eşim ogün benle doktora geldi testi yaptırmak zorunda kaldım öyle rahattımki şimdi bu test herseyimi bozdu bir anda düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi bir kere şüphe düşünce.hislerime göre hareket edersem yaptırmıcam eşimde zorlamazsa tabi.kardeşinin bebegide saglıklı doğar inş.Canim şimdi sana ne yazsam yeterli olmucak biliyorum ama lütfen kötü dusunme rabbim ona bir ömür yazdiysa kimse önüne gecemez bunun.icini ferah tutve bol bol dua et benim ablamda şuan 21 haftalik hamile ondada yüksek çıktı risk orani ama o su aldırmak istemedi.ultrasonda bebegi kontrol eden doktor bebegin gelişimi cok iyi bu testlerde yanilma payi oluyor siz bilirsiniz illaki su aldirin demem demis.eger seninde bebegin gelisimi iyiyse sanmıyorum bir sorun olacağını inşallah da olmucak.ben hicbir test yaptirmadim daha burda Türkiyedeki gibi ikili üçlü test diye birsey yok zaten olması gereken rutin kontroller yapılıyor. Bu testleri l anne adayini yıpratmaktan başka bir ise yaramıyor bicok kiside de risk cikti sonraki testi temiz çıktı ne oldu anne yiprandi anlamıyorum bu testlerin yapilis amacini kafam almıyor
Cnm bazen cok ilerleyince takıp edemıyoshn bende krem aldım 2 kere sürdüm henüz cok kaşıntı yok ama ara ara var yınede carsamba kendı doktoruma anlatmam üçlü test çıkmış doktor henüz görmedide deger 1780 cıktı iyimi anlayan varmı acepSevgili bayanlar. Uc gundue annemlerdeyim ve ablamlarla arkadasim geldi. Forumu takip etmeye calistim ama bira okuyorum tam gunu yakaladim derken bi bakiyorum sayfalar almia basini gitmisss.. ama azmettim son mesaja kadad okudum cok sukur. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum guzel anneler. Hemen hemen herkes iyi sanirim. Pringles canim iyi haberlerini bekliyoruz.
yapılış amacını ben sadece "beğenmediysen öldürelim!" diye yorumluyorum cnm. bu mucizeyi insanın burnundan getiriyolar annelere.. para kaybı, zaman kaybı ve tabi endişeler..Canim şimdi sana ne yazsam yeterli olmucak biliyorum ama lütfen kötü dusunme rabbim ona bir ömür yazdiysa kimse önüne gecemez bunun.icini ferah tutve bol bol dua et benim ablamda şuan 21 haftalik hamile ondada yüksek çıktı risk orani ama o su aldırmak istemedi.ultrasonda bebegi kontrol eden doktor bebegin gelişimi cok iyi bu testlerde yanilma payi oluyor siz bilirsiniz illaki su aldirin demem demis.eger seninde bebegin gelisimi iyiyse sanmıyorum bir sorun olacağını inşallah da olmucak.ben hicbir test yaptirmadim daha burda Türkiyedeki gibi ikili üçlü test diye birsey yok zaten olması gereken rutin kontroller yapılıyor. Bu testleri l anne adayini yıpratmaktan başka bir ise yaramıyor bicok kiside de risk cikti sonraki testi temiz çıktı ne oldu anne yiprandi anlamıyorum bu testlerin yapilis amacini kafam almıyor
cnm yürümek iyi geliyodu bana ama onun dışında yediğim içtiğim iyi gelen bişi pe hatırlamıyorum belki activia da hatarlatmış olablir..Kimse benim gazıma bir şey dememiş ya. Gaz deyip geçmeyin lütfen, çatlamak üzereyimmm
maşallh cnm miniğine,günaydın anneler doktordan şimdi geldik şükürler olsun bebeğimiz gayet iyiymiş, doktorum çok korkulacak değerler değil dedi idrarım için (dün idrar testi yaptırmıştık : bol miktarda epitel ve 7-8 lökosit çıkmıştı)
doktora sordum neden oluyor diye hamilelerde oluyormuş genel olarak, sadece vajina ph ı düzenlensin diye vajinal kapsul verdi vee bool boll su iç dedi bebeklerin en sevdiği şey suymuş günde 3-4 litre su içmeliymişiz
birde 276 gr olmuş fındığımız, doktorumuza poz verdi buda bizden ilk foto teyzoşlar
3 eylül e de detaylı ultrason için randevu aldık bu arada
Elma etkili cnmhangi sirkeyi kullanıyorsun canım? elma ya da üzüm sirkesi fark eder mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?