2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar 70 sayfa okudum, saatlerdir okuyorum galiba.
Çok şükür iyisiniz hepiniz. Daha öncede bahsettiğim gibi kuzenimin düğün telaşı var. eşyalarını yerleştirmesi, hazırlaması, kınası, bizim kıyafetlerimiz derken giremedim hiç.
Çok şükür kıyafet dikişlerimizi kolayladık.

Ufak tefek sorunlar haricinde herkes iyi elhamdülillah. Gurbette olanların Allah yardımcısı olsun.
Testleri güzel çıkan, cinsiyet öğrenen arkadaşlarım hepinize hayırlı uğurlu olsun, gözünü aydın.

Goncagül üzme lütfen kendini de bebeğini de, bu bir risk değerlendirmesi yalnızca, inşallah hiçbir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle. Rabbimize güven..

Mssdelymmm çok sevindim paşanın iyi olmasına kistin gitmesine, elhamdülillah.

Taşınma işinde de Allah yardımcınız olsun kızlar. Dikkat edin kendinize.

Sezincim iyi tatiller. Benim göbek kocaman oldu, kiloda aldım Neyse hiç bahsetmeyeyim bu konudan

Çatlama konusunda da silerin önerisi olan Lierac krem aldım. 2 adet 200 ml; 115 TL. n11.com'dan.
Bu akşam kullanmaya başlayacağım inşallah faydasını görürüm.
Ergenlikte çok az kilo almıştım, sonra yine zayıflayınca bacaklarım çatlamıştı, hala aynı çatlaklarım var.
Hamilelikte de korkunç çatlayacağımı düşünüyorum bakalım

Sılacım kontrollerimiz aynı gün 4 Eylül. Hayırlı haberlerle geliriz inşallah.

Adını yazmadığım arkadaşlarım daha sık takipte olacağım inşallah, şu tempoyu bir atlatalım inşallah.
Yoksa hepinizin derdi, sevinci ilgi alanımda
Kendinize çook dikkat edin, Allah'a emanet olun

Bir şey yazmayı unuttum bence çok önemli
Çok sinirlendim çünkü.
Hatırlayan arkadaşlar vardır, Lansinoh çift pompalı elektrikli süt pompası siparişi vermiştim UNNADO.com'dan...
Siparişi vereli, parasını ödeyeli çok oldu elbette.
Bugün telefon ettiler.
Tedarikçi firma tedarik edememiş, ürünün parasını iade ediyoruz dediler.
Haftalardır bekliyoruz ne demek tedarik edememiş diye sordum söylendim, haklısınız dediler.
Pompayla birlikte başka şeylerde almıştım, hepsini iptal edin hiçbirini istemiyorum dedim.

1 hafta boyunca Lansinoh kampanyası UNNADO.com'da vardı.
Madem tedarik edilemeyecek 1 hafta boyunca kampanyayı sitede tutmak nesi

Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu siteyi alış-veriş için, sizlerinde haberi olsun.

Ama başka alış-veriş sitelerinden aldığım, Lierac çatlak kremi, Braun kulaktan ateş ölçer, Avent yenidoğan biberon seti, ve sipariş ettiğim emzik zinciri çok çabuk geldi. Fotoğraflarını ekleyeceğim bebişlerimizin ciciler sayfasına.

sagol canım 2li testin zamanını malesef kaçırmıştım bunu yaptırayım dedim doktor ayrıntılı ultrason felan demedi direk amniyosentez yaptır dedi.ben yaptırmak istemiyorum eşim okadar ay şüpheyle nasıl beklicez diyor kararsızım.

hic endiselenme canım benimde ilk kizimda sonuç kötü çıktı capada aminiosentez yaptirdim biraz düşük riski var ama bizde bir sorun olmadi allaha Şükür sonucta iyi çıktı sonraki kizimda testleri hic yaptirmadim bundada yaptirmadim moral bozukluguna gerek yok Rabbim sağlıklı evlatlar nasil etsin
Hic[/QUOTE]
yaptırmaya karar verirsem kartal eğitim araştırma hastahanesini önerdiler yalnızım kızımda var sonrasında dinlenmek gerekiyormu yatmak gibi düşük riskide korkutuyorbeni..içim ferahladı biraz benimde içimde kötü bir his yok sadece yaptırıp meraktan kurtulma düşüncesi hakim şüpheler insanın beynini yiyor.Allah bağışlasın canım evlatlarını amin

canım aslında bende yaptırmıcaktım eşim ogün benle doktora geldi testi yaptırmak zorunda kaldım öyle rahattımki şimdi bu test herseyimi bozdu bir anda düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi bir kere şüphe düşünce.hislerime göre hareket edersem yaptırmıcam eşimde zorlamazsa tabi.kardeşinin bebegide saglıklı doğar inş.

Sevgili bayanlar. Uc gundue annemlerdeyim ve ablamlarla arkadasim geldi. Forumu takip etmeye calistim ama bira okuyorum tam gunu yakaladim derken bi bakiyorum sayfalar almia basini gitmisss.. ama azmettim son mesaja kadad okudum cok sukur. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum guzel anneler. Hemen hemen herkes iyi sanirim. Pringles canim iyi haberlerini bekliyoruz.

Cnm bazen cok ilerleyince takıp edemıyoshn bende krem aldım 2 kere sürdüm henüz cok kaşıntı yok ama ara ara var yınede carsamba kendı doktoruma anlatmam üçlü test çıkmış doktor henüz görmedide deger 1780 cıktı iyimi anlayan varmı acep

günaydın kızlar.. nasılsınız? pek takıp edemiyorum burayı bu aralar. bız oğlumla ıyıyız cok sukur :)

valla benim giibi bu güzel cumartesi sabahında erkenden iş başı yapan vardır herhalde, yoksa yanlızmıyımmm

Gunaydin kizlar bu aralar telefondan girdigim icin yazmaya useniyorum resmen. Test sonucu riskli cikan arkadaslar moralinizi bozmayin hic guvenilir gelmiyor bana bu testler, biz de 17. Haftamizi doldurduk elim karnimda hareket bekliyorum en kisa zamanda hissedrm ins.

günaydın anneler doktordan şimdi geldik şükürler olsun bebeğimiz gayet iyiymiş, doktorum çok korkulacak değerler değil dedi idrarım için (dün idrar testi yaptırmıştık : bol miktarda epitel ve 7-8 lökosit çıkmıştı)
doktora sordum neden oluyor diye hamilelerde oluyormuş genel olarak, sadece vajina ph ı düzenlensin diye vajinal kapsul verdi vee bool boll su iç dedi bebeklerin en sevdiği şey suymuş günde 3-4 litre su içmeliymişiz
birde 276 gr olmuş fındığımız, doktorumuza poz verdi buda bizden ilk foto teyzoşlar

3 eylül e de detaylı ultrason için randevu aldık bu arada

merhaba arkadaslar bende 17. haftamda doktora gittim.13.hafta testleri yaptırmıştım.allaha şükürki sorun çıkmadı. inş. bu şekilde devam eder. şeker testi içinde doktorum 20 hafta ile 24 hafta arası dedi. onlarıda yaptırcaz. sonra başka testimiz kalmıyor diye hatırlıyorum.tabii 3lü ve 4lü tarama yaptırmayı düşünmüyoruz. birde ben 18.haftamdayım ve bebişin oynamalarını duyabiliyorum özellikle acıktığım zamanlarda...sizleri öpüyorum herbirinize mutlu hamilelikler diliyorum..

merhaba arkadaslar bende 17. haftamda doktora gittim.13.hafta testleri yaptırmıştım.allaha şükürki sorun çıkmadı. inş. bu şekilde devam eder. şeker testi içinde doktorum 20 hafta ile 24 hafta arası dedi. onlarıda yaptırcaz. sonra başka testimiz kalmıyor diye hatırlıyorum.tabii 3lü ve 4lü tarama yaptırmayı düşünmüyoruz. birde ben 18.haftamdayım ve bebişin oynamalarını duyabiliyorum özellikle acıktığım zamanlarda...sizleri öpüyorum herbirinize mutlu hamilelikler diliyorum..

yapılış amacını ben sadece "beğenmediysen öldürelim!" diye yorumluyorum cnm. bu mucizeyi insanın burnundan getiriyolar annelere.. para kaybı, zaman kaybı ve tabi endişeler..
Kimse benim gazıma bir şey dememiş ya. Gaz deyip geçmeyin lütfen, çatlamak üzereyimmm
cnm yürümek iyi geliyodu bana ama onun dışında yediğim içtiğim iyi gelen bişi pe hatırlamıyorum belki activia da hatarlatmış olablir..
maşallh cnm miniğine, gözün aydın iyi sağlıklı olması en güzel haber bizlere oy oyy 3-4 lt su muuuu.. evdeyim 1 haftadır evde olunca daha da az içiliyo su işteyken hep gözümün önünde oluyodu içiyodum ama zorlayalım kendimizi bari

ankaralı anneler noooooooooolur acil fikir verin bana
ayrıntılı ultrason için Eyüp Ekici mi, Ali ipek mi????????????????? daha önce eyüpe gittim döküntü bir binada eski bir ultrason aleti sadece iki boyut ozelliği var ve 360 tl, ali ipek i ise internetten herkes cok övüyor ve 200 tl giden var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…