- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Şeker yüklemesi diyorsun galiba CNm bazı tv lerde doktorlar önermiyor ancak gebeler farkında olmadan gebelikMrb kızlar bugün 4 lü test yaptırdım 10 günde çıkarmış sonuçları 2 li yaptırmıştım çok şükür sorun yoktu 3 lü testi doktorum gerek yok dedi 4 lüye karar vermişti onuda yapmış olduk bu gün gördüm kuzumu parmağını emiyordu yavrum benim çok güzel bir duygu bu duygu
bu arada ben şeker testini yaptırmayacam çünkü bebeğe zarar verir diye düşünüyorum biir anda şeker yüklemesi yapılıyor onun yerine şeker cihazını alıcam kendim ölçecem doktoruma bilgi vericem öyle düşünüyorum...
Kuzenim 24 haftalık hamile şuan şeker yüklemeside ayrıntılı ultrasonuda yaptırdı Ayrıntılı ultrason için 20-23 hafta arası demişti .. Benim doktorumda 20.haftadan sonra dedi ama şu hafta demedi..doktorun öyle dediyse vardır bir bildiğiHanımlar bir konuda kafam iyice karıştı sizlerden yardım istiyorum, ben ayrıntılı ultrasonu 6 eylül de yani 24. haftam da yaptırıcam, şeker yüklemesini de 28. haftamda yaptırmış olucam, ancak bu haftalar bu testler için biraz geç değil mi? Biraz endişeliyim, sizler ne dersiniz?
Şeker yüklemesi diyorsun galiba CNm bazı tv lerde doktorlar önermiyor ancak gebeler farkında olmadan gebelik
şekerine yakalanıyor Buda bebeklerin sağlığını tehlikeye sokan bir durum Allah korusun. çok araştırdım şeker yüklemesine karşı olan bir insan olarak ama bebeğim için doktorum yaptır derse düşünmeden yaptıracam.tehlike anında müdahale çok güç ..iyice araştır derim ben. Test sonucunda inş güzel çıkar 4lü testi özel hastanedemi yaptırdın kaç tl sorması ayıp
ankaralı anneler noooooooooolur acil fikir verin bana
ayrıntılı ultrason için Eyüp Ekici mi, Ali ipek mi????????????????? daha önce eyüpe gittim döküntü bir binada eski bir ultrason aleti sadece iki boyut ozelliği var ve 360 tl, ali ipek i ise internetten herkes cok övüyor ve 200 tl giden var mı???
Kuzenim 24 haftalık hamile şuan şeker yüklemeside ayrıntılı ultrasonuda yaptırdı Ayrıntılı ultrason için 20-23 hafta arası demişti .. Benim doktorumda 20.haftadan sonra dedi ama şu hafta demedi..doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği
Canim ben ankdayim ama bu bahsettigin doktorlarla ilgili bilgim yok malesef.
senin bildiğin isimler kimler ki canım ? ben herkesten bu ikisini duydum bir de Mustafa diye birisi var o 600 tl ve de eylüle kadar dolu.. şu üçlü test beni cok strese soktu ya bilsem yaptırmazdım sınırı geçmeme rağmen içim rahat etmiyor 1000'in altında diye. iyi bir ayrıntılı ultrasoncu bulmam lazım..
Aynı dertten muzdaribim canım, göğüslerim kocaman oldu, en son lcw dan rahat bir tane bulmuştum sıcaklarda çok bunaltıyor diye kullanamıyorum, kotondan c cup aldım onunla idare ediyorum, evde sütyensiz dolaşmaya alışınca dışarda fena halde sıkıyor sütyen.help meeeee
bayanlar ben bir sutyen magduru olarak yaziyorum, sutyenlerime sigamiyorumnereye gidip rahat kalip bir sutyen arasam sacma sapan seyler oneriyorlar.. en son nbb nin emzirme sutyenini aldim o da cok rahatsiz edici maleseff.. kullandiginiz onerebileceginiz marka model fikirlerine acigim, bekliyorum hatta cok ihiyacim var heeeeeeelp
Aynı dertten muzdaribim canım, göğüslerim kocaman oldu, en son lcw dan rahat bir tane bulmuştum sıcaklarda çok bunaltıyor diye kullanamıyorum, kotondan c cup aldım onunla idare ediyorum, evde sütyensiz dolaşmaya alışınca dışarda fena halde sıkıyor sütyen.
özel hastanede yaptırdım canım 150 tl tuttu
Şeker ölçüm cihazıyla kendim kontrol edicem şekerimi ondan dolayı yükleme yaptırmayı düşünmüyorum ..
Geç gibi burdaki anneler nezaman yaptırmış acaba geneli 20 . Haftadan sonra diyordu ama kaçıncı haftayabkadar yaptırmak doğru olur bende bilmiyorum bilen varsa bilgilendirsin bizide -:)Canim ben ankdayim ama bu bahsettigin doktorlarla ilgili bilgim yok malesef.
Anladım CNm sonucun güzel çıkar inş şeker yüklemesi konusunda doktorunla konusunca buraya yazarmısın doktorunun fikrini ?
Bana da sanki ayrintili ultrason icin biraz gec gibi geldi.
Ben NBb nin desteklisini bi beden büyüğünü kullanıyorum göğüslerim sarkmasın diye destekliden vazgeçemiyorum .emzirme sütyenleri için çok erken değilmi :)help meeeee
bayanlar ben bir sutyen magduru olarak yaziyorum, sutyenlerime sigamiyorumnereye gidip rahat kalip bir sutyen arasam sacma sapan seyler oneriyorlar.. en son nbb nin emzirme sutyenini aldim o da cok rahatsiz edici maleseff.. kullandiginiz onerebileceginiz marka model fikirlerine acigim, bekliyorum hatta cok ihiyacim var heeeeeeelp
Masallah ikizlerimize cok sevindim canim iyi olmalarina demek oglusumuz pipisini gosterdi zaten oglan olupta pipisini hemen gostermeyen olmadi sankiVerdi sılacım biri 164 gram ddiğeri 147 gram gelişimleri gayet iyiymiş Birinin pipisini ggördük ama digeri nazlandı gerçi iyi olmaları yeter bana ama insan merakda ediyor bi yandan . çok şukur kafam rahatladı canım sağol. Bu hormonlar mahvediyo bizi
Canim demek ayni gun ayrintili ultrason gunlerimiz benim kendi doktorumda 28 agustosta randevum aslinda doktorum yapmak istedi ayrintili ultrasinu ama ben hastanede olsun istedim o yuzden kendi doktorumda kan tahsili ve diger rutin kontroller yapilcak eylul 4 tede hastanede ayrintili ultrason olucak insallah.yavrularimizin saglikli guzel haberlerini alalim insallah bu ayrintili ultrasonda sorun olmasiktan sonra korkulacak birsey kalmaz insallahSılacım kontrollerimiz aynı gün 4 Eylül. Hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
Yoksa hepinizin derdi, sevinci ilgi alanımda
Kendinize çook dikkat edin, Allah'a emanet olun
Canim insallah iyidir sonuclarin hic anlamiyorum bu degerlerden doktorunu arayip sorsana sonucu nasil diyeüçlü test çıkmış doktor henüz görmedide deger 1780 cıktı iyimi anlayan varmı acep
merhaba canim iyi olmaniza sevindim ama takip et arada ceee deyip kacma yaaagünaydın kızlar.. nasılsınız? pek takıp edemiyorum burayı bu aralar. bız oğlumla ıyıyız cok sukur :)
canim gozun aydin sorun cikmamis pozunuzu sevsinler sizin masallahhgünaydın anneler doktordan şimdi geldik şükürler olsun bebeğimiz gayet iyiymiş, doktorum çok korkulacak değerler değil dedi idrarım için (dün idrar testi yaptırmıştık : bol miktarda epitel ve 7-8 lökosit çıkmıştı)
doktora sordum neden oluyor diye hamilelerde oluyormuş genel olarak, sadece vajina ph ı düzenlensin diye vajinal kapsul verdi vee bool boll su iç dedi bebeklerin en sevdiği şey suymuş günde 3-4 litre su içmeliymişiz
birde 276 gr olmuş fındığımız, doktorumuza poz verdi buda bizden ilk foto teyzoşlar
3 eylül e de detaylı ultrason için randevu aldık bu arada
Eki Görüntüle 1219174
canim masallah sende de hersey yolunda hep boyle guzel haberlerle gelinmerhaba arkadaslar bende 17. haftamda doktora gittim.13.hafta testleri yaptırmıştım.allaha şükürki sorun çıkmadı. inş. bu şekilde devam eder. şeker testi içinde doktorum 20 hafta ile 24 hafta arası dedi. onlarıda yaptırcaz. sonra başka testimiz kalmıyor diye hatırlıyorum.tabii 3lü ve 4lü tarama yaptırmayı düşünmüyoruz. birde ben 18.haftamdayım ve bebişin oynamalarını duyabiliyorum özellikle acıktığım zamanlarda...sizleri öpüyorum herbirinize mutlu hamilelikler diliyorum..
cok yazik insanlarin hayalleriyle oynuyorlar resmen hayat ne aci para uzerine kurulu sahte insanin en guzel zamanlarini bile kendi para tuzklari icin zehir etmeyi beceriyorlar malesefyapılış amacını ben sadece "beğenmediysen öldürelim!" diye yorumluyorum cnm. bu mucizeyi insanın burnundan getiriyolar annelere.. para kaybı, zaman kaybı ve tabi endişeler..
esinin dogum gunu kutlu olsun canim insallah cok guzel gecer gununuzSeelamm annişler herkesler iyidir inş. Bugun kocişimin doğum günüsüüüü gittik oğlumla pasta neyim aldık akşama sülris yapcas
canim insallah test sonuclariniz guzel cikar demek seninkide parmagini emiyordu oyyy kiyamam yaaa bende cok ozledim oglusumu daha da 3 haftamiz var gormek icinMrb kızlar bugün 4 lü test yaptırdım 10 günde çıkarmış sonuçları 2 li yaptırmıştım çok şükür sorun yoktu 3 lü testi doktorum gerek yok dedi 4 lüye karar vermişti onuda yapmış olduk bu gün gördüm kuzumu parmağını emiyordu yavrum benim çok güzel bir duygu bu duygu
bu arada ben şeker testini yaptırmayacam çünkü bebeğe zarar verir diye düşünüyorum biir anda şeker yüklemesi yapılıyor onun yerine şeker cihazını alıcam kendim ölçecem doktoruma bilgi vericem öyle düşünüyorum...
24 uncu hafta gec gibi geldi bana ya benim doktorum 20-21 inci haftalarda yapilcak demisti istersen doktoruna bi danis canim vardir bi bildigi belkiHanımlar bir konuda kafam iyice karıştı sizlerden yardım istiyorum, ben ayrıntılı ultrasonu 6 eylül de yani 24. haftam da yaptırıcam, şeker yüklemesini de 28. haftamda yaptırmış olucam, ancak bu haftalar bu testler için biraz geç değil mi? Biraz endişeliyim, sizler ne dersiniz?
canim ben C&A dan yarim atlet seklinde destekli elastik sutyenlerden aldim hem gogsumu toparliyor hemde cok rahat.bende senin gibi hangi sutyeni taksam rahat edemiyordum bunu aldim dunya varmis dedim resmen hatta o kadar begendimki aynisiydan 4 tane aldim belki daha bulamam diyehelp meeeee
ahh canim sen yine 3 kez yemissin ben hamile kaldim kalali hic yemedim daha dogrusu ben balik yiyen biri degilim malesef.o yuzden 2-3 gunde bir balik yagi hapi iciyorum hergun alinmasi fazla dedi benim doktorum 2-3 gunde bir alman yeterliymis.sende doktoruna danis mutlaka yonlendirir seni :)kızlar
balık olayını ne neyapıyorsunuz yiyor musunuz düzenli olaak
ben hamıle kaldım kalalı 3 kez yıyebildim
acaba daha mı sık yemek gereklı
ben yapamıyorum dışarıda da herzaman yıyemıyoruz
doktoruma bu kontrolde soracam
çok gerekliyse balık yağı alsam olur mu diye
benimkisi 21 inci haftamda yapilcak canim ideal olan zaman 20-23 uncu haftalar arasi deniliyor turkiyede ama burda 20-21 inci haftlarda yapiliyor sadece ...Geç gibi burdaki anneler nezaman yaptırmış acaba geneli 20 . Haftadan sonra diyordu ama kaçıncı haftayabkadar yaptırmak doğru olur bende bilmiyorum bilen varsa bilgilendirsin bizide -:)
Ben NBb nin desteklisini bi beden büyüğünü kullanıyorum göğüslerim sarkmasın diye destekliden vazgeçemiyorum .emzirme sütyenleri için çok erken değilmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?