2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mrb kızlar bugün 4 lü test yaptırdım 10 günde çıkarmış sonuçları 2 li yaptırmıştım çok şükür sorun yoktu 3 lü testi doktorum gerek yok dedi 4 lüye karar vermişti onuda yapmış olduk bu gün gördüm kuzumu parmağını emiyordu yavrum benim çok güzel bir duygu bu duygu
bu arada ben şeker testini yaptırmayacam çünkü bebeğe zarar verir diye düşünüyorum biir anda şeker yüklemesi yapılıyor onun yerine şeker cihazını alıcam kendim ölçecem doktoruma bilgi vericem öyle düşünüyorum...

Mrb kızlar bugün 4 lü test yaptırdım 10 günde çıkarmış sonuçları 2 li yaptırmıştım çok şükür sorun yoktu 3 lü testi doktorum gerek yok dedi 4 lüye karar vermişti onuda yapmış olduk bu gün gördüm kuzumu parmağını emiyordu yavrum benim çok güzel bir duygu bu duygu
bu arada ben şeker testini yaptırmayacam çünkü bebeğe zarar verir diye düşünüyorum biir anda şeker yüklemesi yapılıyor onun yerine şeker cihazını alıcam kendim ölçecem doktoruma bilgi vericem öyle düşünüyorum...

Hanımlar bir konuda kafam iyice karıştı sizlerden yardım istiyorum, ben ayrıntılı ultrasonu 6 eylül de yani 24. haftam da yaptırıcam, şeker yüklemesini de 28. haftamda yaptırmış olucam, ancak bu haftalar bu testler için biraz geç değil mi? Biraz endişeliyim, sizler ne dersiniz?

Şeker yüklemesi diyorsun galiba CNm bazı tv lerde doktorlar önermiyor ancak gebeler farkında olmadan gebelik
şekerine yakalanıyor Buda bebeklerin sağlığını tehlikeye sokan bir durum Allah korusun. çok araştırdım şeker yüklemesine karşı olan bir insan olarak ama bebeğim için doktorum yaptır derse düşünmeden yaptıracam.tehlike anında müdahale çok güç ..iyice araştır derim ben. Test sonucunda inş güzel çıkar 4lü testi özel hastanedemi yaptırdın kaç tl sorması ayıp

Kuzenim 24 haftalık hamile şuan şeker yüklemeside ayrıntılı ultrasonuda yaptırdı Ayrıntılı ultrason için 20-23 hafta arası demişti .. Benim doktorumda 20.haftadan sonra dedi ama şu hafta demedi..doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği

özel hastanede yaptırdım canım 150 tl tuttu
Şeker ölçüm cihazıyla kendim kontrol edicem şekerimi ondan dolayı yükleme yaptırmayı düşünmüyorum ..

Canim ben ankdayim ama bu bahsettigin doktorlarla ilgili bilgim yok malesef.

Bana da sanki ayrintili ultrason icin biraz gec gibi geldi.

help meeeee
bayanlar ben bir sutyen magduru olarak yaziyorum, sutyenlerime sigamiyorum nereye gidip rahat kalip bir sutyen arasam sacma sapan seyler oneriyorlar.. en son nbb nin emzirme sutyenini aldim o da cok rahatsiz edici maleseff.. kullandiginiz onerebileceginiz marka model fikirlerine acigim, bekliyorum hatta cok ihiyacim var heeeeeeelp

Aynı dertten muzdaribim canım, göğüslerim kocaman oldu, en son lcw dan rahat bir tane bulmuştum sıcaklarda çok bunaltıyor diye kullanamıyorum, kotondan c cup aldım onunla idare ediyorum, evde sütyensiz dolaşmaya alışınca dışarda fena halde sıkıyor sütyen.

aynen canim ben de eve girer girmez firlatip atiyorum napiiim dayanamiyorum :) ben de pentinin c kup kullaniyorum ona.bile tahammulum yok dediklerine bi bakiiim tesekkur ederimm

kızlar
balık olayını ne neyapıyorsunuz yiyor musunuz düzenli olaak
ben hamıle kaldım kalalı 3 kez yıyebildim
acaba daha mı sık yemek gereklı
ben yapamıyorum dışarıda da herzaman yıyemıyoruz
doktoruma bu kontrolde soracam
çok gerekliyse balık yağı alsam olur mu diye

kızlar
balık olayını ne neyapıyorsunuz yiyor musunuz düzenli olaak
ben hamıle kaldım kalalı 3 kez yıyebildim
acaba daha mı sık yemek gereklı
ben yapamıyorum dışarıda da herzaman yıyemıyoruz
doktoruma bu kontrolde soracam
çok gerekliyse balık yağı alsam olur mu diye

özel hastanede yaptırdım canım 150 tl tuttu
Şeker ölçüm cihazıyla kendim kontrol edicem şekerimi ondan dolayı yükleme yaptırmayı düşünmüyorum ..

Geç gibi burdaki anneler nezaman yaptırmış acaba geneli 20 . Haftadan sonra diyordu ama kaçıncı haftayabkadar yaptırmak doğru olur bende bilmiyorum bilen varsa bilgilendirsin bizide -:)

Ben NBb nin desteklisini bi beden büyüğünü kullanıyorum göğüslerim sarkmasın diye destekliden vazgeçemiyorum .emzirme sütyenleri için çok erken değilmi :)

Masallah ikizlerimize cok sevindim canim iyi olmalarina demek oglusumuz pipisini gosterdi zaten oglan olupta pipisini hemen gostermeyen olmadi sanki artik durduk yere stres yapmak yok rahat ol canim su an hamileligimiz en rahat donemindeyiz guzel ve stressiz gecirelim bu gunleri
Sılacım kontrollerimiz aynı gün 4 Eylül. Hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
Yoksa hepinizin derdi, sevinci ilgi alanımda
Kendinize çook dikkat edin, Allah'a emanet olun
Canim demek ayni gun ayrintili ultrason gunlerimiz benim kendi doktorumda 28 agustosta randevum aslinda doktorum yapmak istedi ayrintili ultrasinu ama ben hastanede olsun istedim o yuzden kendi doktorumda kan tahsili ve diger rutin kontroller yapilcak eylul 4 tede hastanede ayrintili ultrason olucak insallah.yavrularimizin saglikli guzel haberlerini alalim insallah bu ayrintili ultrasonda sorun olmasiktan sonra korkulacak birsey kalmaz insallah

üçlü test çıkmış doktor henüz görmedide deger 1780 cıktı iyimi anlayan varmı acep
Canim insallah iyidir sonuclarin hic anlamiyorum bu degerlerden doktorunu arayip sorsana sonucu nasil diye
günaydın kızlar.. nasılsınız? pek takıp edemiyorum burayı bu aralar. bız oğlumla ıyıyız cok sukur :)
merhaba canim iyi olmaniza sevindim ama takip et arada ceee deyip kacma yaaa
canim gozun aydin sorun cikmamis pozunuzu sevsinler sizin masallahh
canim masallah sende de hersey yolunda hep boyle guzel haberlerle gelin
yapılış amacını ben sadece "beğenmediysen öldürelim!" diye yorumluyorum cnm. bu mucizeyi insanın burnundan getiriyolar annelere.. para kaybı, zaman kaybı ve tabi endişeler..
cok yazik insanlarin hayalleriyle oynuyorlar resmen hayat ne aci para uzerine kurulu sahte insanin en guzel zamanlarini bile kendi para tuzklari icin zehir etmeyi beceriyorlar malesef

Seelamm annişler herkesler iyidir inş. Bugun kocişimin doğum günüsüüüü gittik oğlumla pasta neyim aldık akşama sülris yapcas
esinin dogum gunu kutlu olsun canim insallah cok guzel gecer gununuz
canim insallah test sonuclariniz guzel cikar demek seninkide parmagini emiyordu oyyy kiyamam yaaa bende cok ozledim oglusumu daha da 3 haftamiz var gormek icin
24 uncu hafta gec gibi geldi bana ya benim doktorum 20-21 inci haftalarda yapilcak demisti istersen doktoruna bi danis canim vardir bi bildigi belki
canim ben C&A dan yarim atlet seklinde destekli elastik sutyenlerden aldim hem gogsumu toparliyor hemde cok rahat.bende senin gibi hangi sutyeni taksam rahat edemiyordum bunu aldim dunya varmis dedim resmen hatta o kadar begendimki aynisiydan 4 tane aldim belki daha bulamam diye

ahh canim sen yine 3 kez yemissin ben hamile kaldim kalali hic yemedim daha dogrusu ben balik yiyen biri degilim malesef.o yuzden 2-3 gunde bir balik yagi hapi iciyorum hergun alinmasi fazla dedi benim doktorum 2-3 gunde bir alman yeterliymis.sende doktoruna danis mutlaka yonlendirir seni :)
Geç gibi burdaki anneler nezaman yaptırmış acaba geneli 20 . Haftadan sonra diyordu ama kaçıncı haftayabkadar yaptırmak doğru olur bende bilmiyorum bilen varsa bilgilendirsin bizide -:)
benimkisi 21 inci haftamda yapilcak canim ideal olan zaman 20-23 uncu haftalar arasi deniliyor turkiyede ama burda 20-21 inci haftlarda yapiliyor sadece ...

Ben NBb nin desteklisini bi beden büyüğünü kullanıyorum göğüslerim sarkmasın diye destekliden vazgeçemiyorum .emzirme sütyenleri için çok erken değilmi :)

desteklilere gore daha rahat kesinlikle :) doktoruma durumu sordugumda emzirme sutyeni kullanabilirsin demisti nbb den hic memnun kalmadim sadece deneye deneye bulurum herhalde artik bakalimm :)

merhaba ortaklar uzun zamandır giremiyorum malum sebeplerden dolayı sağlık sorununndan sıkıntı yok şükür iyim kayınvalidemdeyim eylül gibi geçiçem evime çok sık giremiyorum....özlemişim siteyi ama format tamammen değişmiş ge msjlrı bile okuamadım hiç beğenmedim....umarım sizlerde iyisinizdir sayfa çok ilerlermişşş okuyamadım ilerleyen günlerde göreüşürüz bebişlerinize iiyii bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…