2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba ortaklar uzun zamandır giremiyorum malum sebeplerden dolayı sağlık sorununndan sıkıntı yok şükür iyim kayınvalidemdeyim eylül gibi geçiçem evime çok sık giremiyorum....özlemişim siteyi ama format tamammen değişmiş ge msjlrı bile okuamadım hiç beğenmedim....umarım sizlerde iyisinizdir sayfa çok ilerlermişşş okuyamadım ilerleyen günlerde görüşürüz bebişlerinize iiyii bakın...

merhaba ortaklar uzun zamandır giremiyorum malum sebeplerden dolayı sağlık sorununndan sıkıntı yok şükür iyim kayınvalidemdeyim eylül gibi geçiçem evime çok sık giremiyorum....özlemişim siteyi ama format tamammen değişmiş ge msjlrı bile okuamadım hiç beğenmedim....umarım sizlerde iyisinizdir sayfa çok ilerlermişşş okuyamadım ilerleyen günlerde görüşürüz bebişlerinize iiyii bakın...

Benim hamilelik takviminde dis eti kanamasi yasayabilirsiniz diyor malesef dis etlerim cok fena benim.birak fircalamayi elledigim an kaniyor dis etlerim dis doktorundan randevu aldim kontrole gidicem ay sonunda doktorum da ilk hamile kaldigimda mutlaka dis doktoruna kontrole git demisti

dur onu da deneyeyim :) sirf sutyen takmamak disari cikmak isteniyorum

offf bak yarama tuz bastin benim de ayni bulantilar basladigindan beri sut icemiyorum, bulantim bitti olmuyor ama hala sut icemiyorum, yogurt midemi eksitiyor cok yiyemiyorum, anca peynir falan dis etlerim kaniyor kabarip sisiyor ben de en kisa zamanda disciye gitmeyi dusunuyorum.. buraya yeni tasindigimiz icin bilemiyorum da gitsem mi beklesem mi cok gecmis olsun sana da canimm gidince haber ver bakalim ne dicek?

desteklilere gore daha rahat kesinlikle :) doktoruma durumu sordugumda emzirme sutyeni kullanabilirsin demisti nbb den hic memnun kalmadim sadece deneye deneye bulurum herhalde artik bakalimm :)
Bulursan rahatını buraya yaz olurmu

bende ayniyim ne sut ne yogurt ne peynir ne yumurta duzenli bir sekilde yemiyorum yiyorsamda zorla haftada bikac kez anca biliyorum yemem gerek ama olmuyorrr
tamam canim ayin 27 sinde randevum gideyim bakalim ne dicek doktor gerci hamileyken bi mudahale yapamaz ama belki vardir bi bildikleri ...

Ben de yemiyorum maalesef. Aslında balığı çok severim, balıkla büyüdüm ben ama ne hikmetse hamilelikte hiç canım istemiyor. Kontrole daha üç hafta var ama doktora sormadan balık yağına başlamak istemiyorum.

Kızlar yemek yemeye başladığınızda karnınızda kıpırtılar hissediyor musunuz ben genelde en çok o zaman hissediyorum...

kızlaaaaaaar, çok özledim sizi. bir buçuk aydır yoktum. annemlere gittim 3 kilo aldım, düğünlere nişanlara gittik kocamla bol bol göbek ettim kız bebegi düşüreceksin tembihlerine ragmen hihi, tatile gittik biraz yandım, herşey güzel giderken babaannemi kaybettik son dakka golüyle ona çok üzüldüm buraya ancak uğrayabiliyorum. 2 li 3lü testleri yaptırmadım kafam rahat. Rabbim ne derse o olur diyorum kendime dikkat etmeye çalışıyorum.

kızlar göbeğim hala öyle aman aman belli değil hele sabahları kocam beni aşkım kalk kalk bebek yokolmuş diyerek uyandırıyor :) akşama doğru yiyip içtikçe göbeğim çıkıyor sizde durumlar nasıl? bu arada bebek cinsiyetini göstermedi bu hafta öğreneceğiz inşallah.

sizler nasılsınız, umarım iyisinizdir, annemler kalabalıktı şimdi burda yalnızlığa düştüm yine evde bir başıma hep beraber olalım tamammı :)

kızlaaaaaaar, çok özledim sizi. bir buçuk aydır yoktum. annemlere gittim 3 kilo aldım, düğünlere nişanlara gittik kocamla bol bol göbek ettim kız bebegi düşüreceksin tembihlerine ragmen hihi, tatile gittik biraz yandım, herşey güzel giderken babaannemi kaybettik son dakka golüyle ona çok üzüldüm buraya ancak uğrayabiliyorum. 2 li 3lü testleri yaptırmadım kafam rahat. Rabbim ne derse o olur diyorum kendime dikkat etmeye çalışıyorum.

kızlar göbeğim hala öyle aman aman belli değil hele sabahları kocam beni aşkım kalk kalk bebek yokolmuş diyerek uyandırıyor :) akşama doğru yiyip içtikçe göbeğim çıkıyor sizde durumlar nasıl? bu arada bebek cinsiyetini göstermedi bu hafta öğreneceğiz inşallah.

sizler nasılsınız, umarım iyisinizdir, annemler kalabalıktı şimdi burda yalnızlığa düştüm yine evde bir başıma hep beraber olalım tamammı :)

1. Hosgeldin canim :) benim gobegimde dedigin gibi sabah varla yok arasi gun icinde yediklerimle sisiyo aksam cok buyuyo :)

Sa canlarım herkese hayırlı hafta sonları...
Malum telaşlıyım kızcemin dogum gününü kutlıcaz ... Kuran okutturam herkese dua edıcem sizleride dualarıma alıcam inşallah..
Cocıuklarımıza yüm islam alemine dua edicez... Mangal iptal annem kızım ugrasamassın dedi.. Yarın oiknige gitcez zaten... Normal pilav üstü et yanına sarmayla tatlı yaptık... Semaver cayı ok ... Pastamız.. Olcak... Böle işte... Kızceme yeşil bi elbise vardı onu güydirdim... İnşallah sizlere foto oaylasırım

Kızlar yemek yemeye başladığınızda karnınızda kıpırtılar hissediyor musunuz ben genelde en çok o zaman hissediyorum...
Bende de oluyor ama yemeye başlamamla başlayan o hareketler bebekten çok bağırsak hareketi gibi geliyor bana :) bebek diye düşünüp heyecanlanmak istemiyorum. Ama sırt üstü yatınca topçuk gibi oluyor kuzum, ona heyecanlanmamak mümkün değil :)

desteklilere gore daha rahat kesinlikle :) doktoruma durumu sordugumda emzirme sutyeni kullanabilirsin demisti nbb den hic memnun kalmadim sadece deneye deneye bulurum herhalde artik bakalimm :)
Bulursan rahatını buraya yaz olurmu
tabii oyle bir mucie bulursam mahrum eder miyim hic sizi
Birisi bugün c&a den elastik yumuşak destekli aldım çok memnunum yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…