Bulursan rahatını buraya yaz olurmudesteklilere gore daha rahat kesinlikle :) doktoruma durumu sordugumda emzirme sutyeni kullanabilirsin demisti nbb den hic memnun kalmadim sadece deneye deneye bulurum herhalde artik bakalimm :)
Birisi bugün c&a den elastik yumuşak destekli aldım çok memnunum yazmıştabii oyle bir mucie bulursam mahrum eder miyim hic sizi
allahım beni dişçiye muhtaç etmesin çok ama çok korkuyorum internetten araştırdığım kadarıyla hamile birinin günlük 1000 mg kalsiyum alması gerekiyormuş peynirle olcak iş değil maalesef 1 sub sütte ve yoğurtta 250 mg kalsiyum var ordan hesap edin işte 1 gün uygulasam 2. Gün uygulayamıyorum vicdan azabı çekiyorum şimdi diş doğumdan sonrada kemiklerde zayıflama sıkıntısı çekicezofff bak yarama tuz bastinbenim de ayni bulantilar basladigindan beri sut icemiyorum, bulantim bitti olmuyor ama hala sut icemiyorum, yogurt midemi eksitiyor cok yiyemiyorum, anca peynir falan dis etlerim kaniyor kabarip sisiyor ben de en kisa zamanda disciye gitmeyi dusunuyorum.. buraya yeni tasindigimiz icin bilemiyorum da gitsem mi beklesem mi cok gecmis olsun sana da canimm gidince haber ver bakalim ne dicek?
Sorunca bizede yazsana canım bende yiyemiyorum randevuma 2 hafta varBen de yemiyorum maalesef. Aslında balığı çok severim, balıkla büyüdüm ben ama ne hikmetse hamilelikte hiç canım istemiyor. Kontrole daha üç hafta var ama doktora sormadan balık yağına başlamak istemiyorum.
Bulursan rahatını buraya yaz olurmu
Birisi bugün c&a den elastik yumuşak destekli aldım çok memnunum yazmış
Bulursan rahatını buraya yaz olurmu
Birisi bugün c&a den elastik yumuşak destekli aldım çok memnunum yazmış
Hoşgeldin CNm herkesin aynı demekki gece 9dan sonra tef gbi geriliyorum bende göbeğim öyle geriliyorki patlıcak gibi oluyorum dünden beri bebe yağı sürüyorum resmen huzura erdim gerginliği bir çırpıda alıveriyor boşuna çekmiş o gerginlikleri hep tecrübesizlik yüzündenkızlaaaaaaar, çok özledim sizi. bir buçuk aydır yoktum. annemlere gittim 3 kilo aldım, düğünlere nişanlara gittik kocamla bol bol göbek ettim kız bebegi düşüreceksin tembihlerine ragmen hihi, tatile gittik biraz yandım, herşey güzel giderken babaannemi kaybettik son dakka golüyle ona çok üzüldüm buraya ancak uğrayabiliyorum. 2 li 3lü testleri yaptırmadım kafam rahat. Rabbim ne derse o olur diyorum kendime dikkat etmeye çalışıyorum.
kızlar göbeğim hala öyle aman aman belli değil hele sabahları kocam beni aşkım kalk kalk bebek yokolmuş diyerek uyandırıyor :) akşama doğru yiyip içtikçe göbeğim çıkıyor sizde durumlar nasıl? bu arada bebek cinsiyetini göstermedi bu hafta öğreneceğiz inşallah.
sizler nasılsınız, umarım iyisinizdir, annemler kalabalıktı şimdi burda yalnızlığa düştüm yine evde bir başıma hep beraber olalım tamammı :)
Hoşgeldin CNm herkesin aynı demekki gece 9dan sonra tef gbi geriliyorum bende göbeğim öyle geriliyorki patlıcak gibi oluyorum dünden beri bebe yağı sürüyorum resmen huzura erdim gerginliği bir çırpıda alıveriyor boşuna çekmiş o gerginlikleri hep tecrübesizlik yüzündenkızlaaaaaaar, çok özledim sizi. bir buçuk aydır yoktum. annemlere gittim 3 kilo aldım, düğünlere nişanlara gittik kocamla bol bol göbek ettim kız bebegi düşüreceksin tembihlerine ragmen hihi, tatile gittik biraz yandım, herşey güzel giderken babaannemi kaybettik son dakka golüyle ona çok üzüldüm buraya ancak uğrayabiliyorum. 2 li 3lü testleri yaptırmadım kafam rahat. Rabbim ne derse o olur diyorum kendime dikkat etmeye çalışıyorum.
kızlar göbeğim hala öyle aman aman belli değil hele sabahları kocam beni aşkım kalk kalk bebek yokolmuş diyerek uyandırıyor :) akşama doğru yiyip içtikçe göbeğim çıkıyor sizde durumlar nasıl? bu arada bebek cinsiyetini göstermedi bu hafta öğreneceğiz inşallah.
sizler nasılsınız, umarım iyisinizdir, annemler kalabalıktı şimdi burda yalnızlığa düştüm yine evde bir başıma hep beraber olalım tamammı :)
allahım beni dişçiye muhtaç etmesin çok ama çok korkuyorum internetten araştırdığım kadarıyla hamile birinin günlük 1000 mg kalsiyum alması gerekiyormuş peynirle olcak iş değil maalesef 1 sub sütte ve yoğurtta 250 mg kalsiyum var ordan hesap edin işte 1 gün uygulasam 2. Gün uygulayamıyorum vicdan azabı çekiyorum şimdi diş doğumdan sonrada kemiklerde zayıflama sıkıntısı çekicezdoktorum kalsiyum haplarına soğuk bakıyo hiçbişi doğalının yerini tutmaz tiksinmiyorsan içmeye çalış yoğurt yiyemiyorsan ayran iç dedi.. Su içme konusunu başardım bunu başarmak istiyorum Allah yardımcımız olsun
Yaa bak onu bilmiyordum kabak çekirdeği alayım hemen 100 gr felan yapar herhalde .. Günde ya 2 subardağı süt ve 1 sub yoğurt yemeliyiz yada 4 bardak süt içmeliyiz en az 1 yumurta yemeliyiz birbirimizi destekleyelim günlük yedikçe içtikçe yazalım buraya olurmu ? Suyu 2,5 3 lt içiyorum buarada hepimiz bunun altına düşmeyelim. Suyu düzenli içtiğimden beri kabızlıktan kurtuldum çok şükür ..bem de cabalicam bundan sonra cok zorluyorum kendimi yiyebilmek icebilmek icin cunku benim doktorum da haplara sicak bakmiyo calsiyum magnezyum vermiyor.. magnezyumu kabak celirdeginden karsiladigimi dusunuyorum gunluk bir avuc kabak cekirdegi magnezyum ihtiyacimiza yetiyprmus haberiniz olsunartik burda birbirimize destek vere vere sut yogurt isini de cozeriz insallah
Yaa bak onu bilmiyordum kabak çekirdeği alayım hemen 100 gr felan yapar herhalde .. Günde ya 2 subardağı süt ve 1 sub yoğurt yemeliyiz yada 4 bardak süt içmeliyiz en az 1 yumurta yemeliyiz birbirimizi destekleyelim günlük yedikçe içtikçe yazalım buraya olurmu ? Suyu 2,5 3 lt içiyorum buarada hepimiz bunun altına düşmeyelim. Suyu düzenli içtiğimden beri kabızlıktan kurtuldum çok şükür .. aa buarada bide badem ceviz ve siyah kuru üzüm yiyorum hergün bilginize..bem de cabalicam bundan sonra cok zorluyorum kendimi yiyebilmek icebilmek icin cunku benim doktorum da haplara sicak bakmiyo calsiyum magnezyum vermiyor.. magnezyumu kabak celirdeginden karsiladigimi dusunuyorum gunluk bir avuc kabak cekirdegi magnezyum ihtiyacimiza yetiyprmus haberiniz olsunartik burda birbirimize destek vere vere sut yogurt isini de cozeriz insallah
Yaa bak onu bilmiyordum kabak çekirdeği alayım hemen 100 gr felan yapar herhalde .. Günde ya 2 subardağı süt ve 1 sub yoğurt yemeliyiz yada 4 bardak süt içmeliyiz en az 1 yumurta yemeliyiz birbirimizi destekleyelim günlük yedikçe içtikçe yazalım buraya olurmu ? Suyu 2,5 3 lt içiyorum buarada hepimiz bunun altına düşmeyelim. Suyu düzenli içtiğimden beri kabızlıktan kurtuldum çok şükür .. aa buarada bide badem ceviz ve siyah kuru üzüm yiyorum hergün bilginize..bem de cabalicam bundan sonra cok zorluyorum kendimi yiyebilmek icebilmek icin cunku benim doktorum da haplara sicak bakmiyo calsiyum magnezyum vermiyor.. magnezyumu kabak celirdeginden karsiladigimi dusunuyorum gunluk bir avuc kabak cekirdegi magnezyum ihtiyacimiza yetiyprmus haberiniz olsunartik burda birbirimize destek vere vere sut yogurt isini de cozeriz insallah
yapılış amacını ben sadece "beğenmediysen öldürelim!" diye yorumluyorum cnm. bu mucizeyi insanın burnundan getiriyolar annelere.. para kaybı, zaman kaybı ve tabi endişeler..
cnm yürümek iyi geliyodu bana ama onun dışında yediğim içtiğim iyi gelen bişi pe hatırlamıyorum belki activia da hatarlatmış olablir..
maşallh cnm miniğine,gözün aydın iyi sağlıklı olması en güzel haber bizlere oy oyy 3-4 lt su muuuu.. evdeyim 1 haftadır evde olunca daha da az içiliyo su işteyken hep gözümün önünde oluyodu içiyodum ama zorlayalım kendimizi bari
Masallah ikizlerimize cok sevindim canim iyi olmalarina demek oglusumuz pipisini gosterdi zaten oglan olupta pipisini hemen gostermeyen olmadi sankiartik durduk yere stres yapmak yok rahat ol canim su an hamileligimiz en rahat donemindeyiz guzel ve stressiz gecirelim bu gunleri
Canim demek ayni gun ayrintili ultrason gunlerimiz benim kendi doktorumda 28 agustosta randevum aslinda doktorum yapmak istedi ayrintili ultrasinu ama ben hastanede olsun istedim o yuzden kendi doktorumda kan tahsili ve diger rutin kontroller yapilcak eylul 4 tede hastanede ayrintili ultrason olucak insallah.yavrularimizin saglikli guzel haberlerini alalim insallah bu ayrintili ultrasonda sorun olmasiktan sonra korkulacak birsey kalmaz insallah
Canim insallah iyidir sonuclarin hic anlamiyorum bu degerlerden doktorunu arayip sorsana sonucu nasil diye
merhaba canim iyi olmaniza sevindim ama takip et arada ceee deyip kacma yaaa
canim gozun aydin sorun cikmamis pozunuzu sevsinler sizin masallahh
canim masallah sende de hersey yolunda hep boyle guzel haberlerle gelin
cok yazik insanlarin hayalleriyle oynuyorlar resmen hayat ne aci para uzerine kurulu sahte insanin en guzel zamanlarini bile kendi para tuzklari icin zehir etmeyi beceriyorlar malesef
esinin dogum gunu kutlu olsun canim insallah cok guzel gecer gununuz
canim insallah test sonuclariniz guzel cikar demek seninkide parmagini emiyordu oyyy kiyamam yaaa bende cok ozledim oglusumu daha da 3 haftamiz var gormek icin
24 uncu hafta gec gibi geldi bana ya benim doktorum 20-21 inci haftalarda yapilcak demisti istersen doktoruna bi danis canim vardir bi bildigi belki
canim ben C&A dan yarim atlet seklinde destekli elastik sutyenlerden aldim hem gogsumu toparliyor hemde cok rahat.bende senin gibi hangi sutyeni taksam rahat edemiyordum bunu aldim dunya varmis dedim resmen hatta o kadar begendimki aynisiydan 4 tane aldim belki daha bulamam diye
Yaa bak onu bilmiyordum kabak çekirdeği alayım hemen 100 gr felan yapar herhalde .. Günde ya 2 subardağı süt ve 1 sub yoğurt yemeliyiz yada 4 bardak süt içmeliyiz en az 1 yumurta yemeliyiz birbirimizi destekleyelim günlük yedikçe içtikçe yazalım buraya olurmu ? Suyu 2,5 3 lt içiyorum buarada hepimiz bunun altına düşmeyelim. Suyu düzenli içtiğimden beri kabızlıktan kurtuldum çok şükür ..
Kizlar muz bebege cok guzel kilo aldiriyormus ablam duymus denemis gecen hafta 400 gr mis bebek bugun baska doktora gitti kontrol icin bebek 510 gr olmus gunde 1 tane muz ye mutlaka dedi bana :)
Slm kızlar ben tatildeyim ve bugün doktorumun sekreteri aradı zeka testi sınırda çıkmış korktuk baya görüşmek için çağırdı bizi sonra geri ben aradım ve doktorum bana korkucak bisey yok dedi bilgi için çağırdim sınırda kötü değil falan dedi sizce ne demek sınırda acil cevap lazım moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?