2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
desteklilere gore daha rahat kesinlikle :) doktoruma durumu sordugumda emzirme sutyeni kullanabilirsin demisti nbb den hic memnun kalmadim sadece deneye deneye bulurum herhalde artik bakalimm :)
Bulursan rahatını buraya yaz olurmu
tabii oyle bir mucie bulursam mahrum eder miyim hic sizi
Birisi bugün c&a den elastik yumuşak destekli aldım çok memnunum yazmış

allahım beni dişçiye muhtaç etmesin çok ama çok korkuyorum internetten araştırdığım kadarıyla hamile birinin günlük 1000 mg kalsiyum alması gerekiyormuş peynirle olcak iş değil maalesef 1 sub sütte ve yoğurtta 250 mg kalsiyum var ordan hesap edin işte 1 gün uygulasam 2. Gün uygulayamıyorum vicdan azabı çekiyorum şimdi diş doğumdan sonrada kemiklerde zayıflama sıkıntısı çekicez doktorum kalsiyum haplarına soğuk bakıyo hiçbişi doğalının yerini tutmaz tiksinmiyorsan içmeye çalış yoğurt yiyemiyorsan ayran iç dedi.. Su içme konusunu başardım bunu başarmak istiyorum Allah yardımcımız olsun

Sorunca bizede yazsana canım bende yiyemiyorum randevuma 2 hafta var

Hoşgeldin CNm herkesin aynı demekki gece 9dan sonra tef gbi geriliyorum bende göbeğim öyle geriliyorki patlıcak gibi oluyorum dünden beri bebe yağı sürüyorum resmen huzura erdim gerginliği bir çırpıda alıveriyor boşuna çekmiş o gerginlikleri hep tecrübesizlik yüzünden

Hoşgeldin CNm herkesin aynı demekki gece 9dan sonra tef gbi geriliyorum bende göbeğim öyle geriliyorki patlıcak gibi oluyorum dünden beri bebe yağı sürüyorum resmen huzura erdim gerginliği bir çırpıda alıveriyor boşuna çekmiş o gerginlikleri hep tecrübesizlik yüzünden

bem de cabalicam bundan sonra cok zorluyorum kendimi yiyebilmek icebilmek icin cunku benim doktorum da haplara sicak bakmiyo calsiyum magnezyum vermiyor.. magnezyumu kabak celirdeginden karsiladigimi dusunuyorum gunluk bir avuc kabak cekirdegi magnezyum ihtiyacimiza yetiyprmus haberiniz olsun artik burda birbirimize destek vere vere sut yogurt isini de cozeriz insallah

Yaa bak onu bilmiyordum kabak çekirdeği alayım hemen 100 gr felan yapar herhalde .. Günde ya 2 subardağı süt ve 1 sub yoğurt yemeliyiz yada 4 bardak süt içmeliyiz en az 1 yumurta yemeliyiz birbirimizi destekleyelim günlük yedikçe içtikçe yazalım buraya olurmu ? Suyu 2,5 3 lt içiyorum buarada hepimiz bunun altına düşmeyelim. Suyu düzenli içtiğimden beri kabızlıktan kurtuldum çok şükür ..

Yaa bak onu bilmiyordum kabak çekirdeği alayım hemen 100 gr felan yapar herhalde .. Günde ya 2 subardağı süt ve 1 sub yoğurt yemeliyiz yada 4 bardak süt içmeliyiz en az 1 yumurta yemeliyiz birbirimizi destekleyelim günlük yedikçe içtikçe yazalım buraya olurmu ? Suyu 2,5 3 lt içiyorum buarada hepimiz bunun altına düşmeyelim. Suyu düzenli içtiğimden beri kabızlıktan kurtuldum çok şükür .. aa buarada bide badem ceviz ve siyah kuru üzüm yiyorum hergün bilginize..

Yaa bak onu bilmiyordum kabak çekirdeği alayım hemen 100 gr felan yapar herhalde .. Günde ya 2 subardağı süt ve 1 sub yoğurt yemeliyiz yada 4 bardak süt içmeliyiz en az 1 yumurta yemeliyiz birbirimizi destekleyelim günlük yedikçe içtikçe yazalım buraya olurmu ? Suyu 2,5 3 lt içiyorum buarada hepimiz bunun altına düşmeyelim. Suyu düzenli içtiğimden beri kabızlıktan kurtuldum çok şükür .. aa buarada bide badem ceviz ve siyah kuru üzüm yiyorum hergün bilginize..

Günlük 2 subardağı süt ve 2 subardağı yoğurt yazacaktım yanlış yazmışım toplamda 1000mg kalsiyum yapar

aaynen canım yaa çoook teşkkürler:) su imkansız gibi 3 4 litre

saol canım şükürler olsun

Slm kızlar ben tatildeyim ve bugün doktorumun sekreteri aradı zeka testi sınırda çıkmış korktuk baya görüşmek için çağırdı bizi sonra geri ben aradım ve doktorum bana korkucak bisey yok dedi bilgi için çağırdim sınırda kötü değil falan dedi sizce ne demek sınırda acil cevap lazım moralim çok bozuk.

evet evet kesinlikle yapmaliyiz yarin basliyorum ben o zaman duzenli devam ettiklerime ilaveten sabah bir bardak sut, yemekle birlikte yogurt gece yatarken de bir bardak sut :) bunlarin haricinde her gun duEnli yaptiklerimi yaziiim, gunde 3 ceviz, 5 findik, 6 badem, sabahlari kuru kayisi ama gun kurusu, az biliyorum ama 1,5 - 2 litre su, haslanmis yumurta hala kokuyor bana bu yuzden en azindan iki gunde bir az tereyagda cok pismis yumurta, haftada bir haslanmiss :) aa bi de her gun bir avuc kabak cekirdegi diger kuruyemislerin hepsini kabuklu alip gunluk kiriyorum.. balik cok yiyemiyoru

Kizlar muz bebege cok guzel kilo aldiriyormus ablam duymus denemis gecen hafta 400 gr mis bebek bugun baska doktora gitti kontrol icin bebek 510 gr olmus gunde 1 tane muz ye mutlaka dedi bana :)

her gun yemwk kabizlik yapiyor bende maleseff ama kaju da direk bebege kilo aldiran gidalardan :)

bzen doktorlar gereksiz.telas yaptirabiliyorlar insallah hic biseycik cikmicak babisinde.. yuzyuze konustugunuzda daha detayli axiklama yapar mutlaka uzme bence kendini bebegin etkilenmesin.

Kızlar meleğimiz babası bize Risale-i Nur okurken depik gibi arka arkaya 5-6 Kere hareket etti Maşallah Ramazanda da Kuran okunurken hareket etmişti Maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…