İyi geceler güzel Anneler :)
Larkin canım semih beyden randevu aldım pazartesi gününe bişe sorcam cd veriyormu detaylıda bilgin varmı? ?
merhaba hanmlar benimde 17 haftam bisey sorcaktm sizlere.. Benm iki gundur gogsumden seffaf renkte bikac damla akinti geldi iki defa oldu. normal bisey mi acaba merak ettim
Canim bu testlerin yüzde yüz garantisi yok hiçbir zaman o yüzden üzme kendini inşallah yarın doktorunda icini rahatlatacak bir açıklama yapar bizede yaz mutlaka gelince güzel haberlerini bekliyorum ...Slm kızlar ben tatildeyim ve bugün doktorumun sekreteri aradı zeka testi sınırda çıkmış korktuk baya görüşmek için çağırdı bizi sonra geri ben aradım ve doktorum bana korkucak bisey yok dedi bilgi için çağırdim sınırda kötü değil falan dedi sizce ne demek sınırda acil cevap lazım moralim çok bozuk.
Ne güzel canim maşallah bebisine :)Kızlar meleğimiz babası bize Risale-i Nur okurken depik gibi arka arkaya 5-6 Kere hareket etti Maşallah Ramazanda da Kuran okunurken hareket etmişti Maşallah...
Gözün aydın canım oglusunu gördün demek darisi yakinda randevusu olanlarin basina insallah herkes güzel haberlerle gelir ...Iyi aksamlar kizlar. Bu gun randevumuz vardi ayrintiliya da girdik hersey yolunda cok sukur. Oglusimu dort boyutlu gormek de bi garipti uzayli gibi hihi :) darisi butun anne adaylarina :*
Canim ben yinede ayrıntılı ultrasonu bekle derim birseyler almak için kesin olsun istiyorsan ama doktorun kesin dediyse değişmez inşallah ...Iyi aksamlar kizlar. Aklima bisey takildida burda soriyim dedim. 16+4 te doktora gittigmde erkek dedi doktor. Bu haftalarda erkek denip sonra degisen varmi acaba aranizda? Bebisime daha hic bisey almadmda biseyler alayim diyorum. Degismez dimi ?
Hayırlı olsun canım oglusun ekleyelim tabi yeni prensimiz hosgelmis aramiza :)iyi akşamlar hamilelik arkadaşlarim bugün doktora gittim bebişim iyi çok şükür cinsiyeti belli oldu sılam eklersin cnm doktor kesin erkek dedi hayırlısı olsun inşallah.
Canim evet malesef iki kez sezeryan ameliyatı ile oldu doğumum. Ilkinde 41 haftadina kadar bekledim oglusumu ama gelmedi sonra bi gece kananam oldu çok az ama sancim hic yojtu hastaneye gittik doktorlar kontrol etti bebek tehlikeye girmis deyip acil sezeryansa aldilar ikincisinde ise nasil olsa bi kere kesildim deyip kendim istedim sezeryan olmayi bunda mecburum artık
İnşallah inşallah sılacım
Senin ilk iki paşa sezeryan mıydı? Sanıyorum şu tetkiklerden sonra tek konumuz doğum olacak
Bulunduğun ülkede kendi tarafından kimsem yok diyordun. Kaç yıldır gurbettesin? Doğum olunca yanında kim olacak.
Kayınvaliden bakabilir mi hem 3 çocuğa hem sana?
Gerçi eşin çok yardımcı ve çocuklarına bakmayı seviyordu çok şükür.
Ayy meraklı melahat ben ne çok sormuşum
Biran önce evinize taşının inşallah hayırla sağlıkla
Bende bende doktora sormak istiyorum
Benim canım istiyoru ama istediğimin mevsimi değil daha
Benimkinin yeme-içme, gezme, açlık-tokluk, çikolata, meyve hiiiiç umurunda değil.
Ne zaman isterse o zaman hareket ediyor küçük bey
Başınız sağolsun babannen vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Benim karnım hep kocamanBöyle okuyunca benimki niye bu kadar çıkık diyorum am olsun sağlıklı olsunlarda
Ohh ohh daha ne olsun. Mangalda iyiydi ama pilav üstü ette süper.
Size iyi eğlenceler. Allah kabul etsin bu arada
Sekreterin iş güzarlığı olmuş bence o.
Onlara kaldı zaten böyle önemli bir şeyde yorum yapmak.
bence sekreter bilememiştir, yoktur bir şey sıkma canını. Bak doktorda öyle söylemiş zaten.
Maşallah sübhanallah. Her şey hep yolunda olsun inşallah.
Benim 12+3 te doktorum kesin erkek dedi
18+1 'de hala erkekti
Hatta burda değişen ve erken zamanlarda doktorların yanılabileceğini okuyunca belkide değişmitir demiştim gitmeden önce.
Doktoruma hala erkek mi dedim, tabikii erkek dedi. Yoksa erkek istemiyor muydunuz dedi. Yok hocam dedik bizim için fark etmez cinsiyeti belki değişmiştir diye sorduk dedim, neden değişsin ki dedi.
Kızdı bize resmen
Canim normaldir bir sorun olcani sanmıyorum ..merhaba hanmlar benimde 17 haftam bisey sorcaktm sizlere.. Benm iki gundur gogsumden seffaf renkte bikac damla akinti geldi iki defa oldu. normal bisey mi acaba merak ettim
Ben de çok merak ettim bugün ama ismini hatırlayamadığım için soramamıştım. Iki güne belli olacak demişti, yarın bir şeyler öğrenebilir mi acaba, gerçi yarin da pazar ama.. Allahım korusun inşallah kötü bir şey yoktur. Hepimizin minikleri iyi olsun her zamanPepeninannesi ne yapti acaba inşallah bir sorun olmamistir bebekte kendisi de cok iyidir inşallah
:) bende bu ayin sonuna dogru dkktora gidicem tekrar insaallah. Bizim doktorda kesin erkek demisti ama bi kac yerde okumustum degisen heralde cok erken tahminlerdeh sonra degisebiliyor
Hoşgeldin Şulee. Bende aynı dertten muzdaribim. Yetişemiyorum bir türlü yazılanlara
Hah haa tembel anneden günaydın yazısına iyi geceler karşılığıı
Ancak oturabildim pc başına.
Telefondan cvp yazmayı sevmiyorumda
2'liyi e3 3'lüyü de bilmiyorum hiç Referans değerleri yazması lazım ama, nasıl olsa sayısal risk hesaplaması.
En az risk çıkanda bile olma ihtimali var. O yüzden sen doktorunun yorumunu bekle ve bu süre içerisinde sıkıntı yapma kendine
Çalışan arkadaşlarımız var bugünde. Allah kolaylık versin
Bende açıyorum karnımı bakıyorum ama yakalayamıyorum galiba. İçerden hareket ediyor onu artık kesinlikle ayırt ediyor ve hissediyorum.
Ve sanki bu akşam otururken yine karnımı açıp baktığımda yanılmadıysam gördüm
Gerçekten harika bir duygu
Maşallah sübhanallah. Çok şükür iyi haberle gelmişsin darısı hepimizin başına
Bende hissediyorum elhamdülillah harika bir duygu gerçekten
Suya zorluyorum bende kendimi ama 3-4 litre ne kadar zorlarsam zorlayayım olmaz
Bu kadar içmeye bile tuvaletten çıkamıyorum da
İnşallah her şeyden yeterince alabiliyoruzdur
Eşinin doğum günü kutlu olsun. Seneye inşallah 2 evladınızla birlikte kutlayacaksın
Bu doktorlar Ankara da galiba. Tek yorumum bu oldu çok yardımcıyım di mi
Bende şeker yüklemesi düşünmüyorum, kim ne derse desin.
Doktorum çok ısrar ederse belki yaptırmak zorunda kalırım ama kendim kesinlikle dşünmüyorum.
Kanda insülin hormonuna baktırmak yeterli oluyormuş.
Ben zaten şekerli şeyler kolayına tketmiyorum.
Reçel, bal, kola ve türevleri, meyve suyu, şekerli çay, kahve hiç birisi yok bende.
Ekmek çok az yiyorum, bazı günler hiç yemiyorum.
Hamur işi çok nadir misafirliğe gittiğimde bir kaç parça bir şey.
Genel olarak bir tehlikem olduğunu zaten zannetmiyorum. Bakalım doktorum ne diyecek?
Benimde 22. haftamda olmuş olacak Ama aksi bir durum olsaydı doktorun vermezdi bu tarihi sanırım.
Yinede aklında kalmasın ara doktorunu geç değil değil mi diye kendisinden bilgi al. İçin rahatlar.
Sutyen zor iş evet. Ben hep destekli kullanırdım şimdi yine süngerli ama desteksiz kullanıyorum.
Birde göğüslerimin rahatsız olmasını bir kenara bıraktım bu sıcakta herhangi bir şey takmak öldürüyor beni
Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Henüz balık mevsimi olmadığı için balık tüketmiyoruz hiç.
Hatta hamile olduğumdan beri hiç balık yemedim
Ama balık mevsimi başlasın haftada 2 kez yiyeceğim inşallah.
Bende tam haftasını bilmiyorum, ama randevu zamanını doktorum verdi,uygundur herhalde 22. hafta
İnşallah inşallah sılacım
Senin ilk iki paşa sezeryan mıydı? Sanıyorum şu tetkiklerden sonra tek konumuz doğum olacak
Bulunduğun ülkede kendi tarafından kimsem yok diyordun. Kaç yıldır gurbettesin? Doğum olunca yanında kim olacak.
Kayınvaliden bakabilir mi hem 3 çocuğa hem sana?
Gerçi eşin çok yardımcı ve çocuklarına bakmayı seviyordu çok şükür.
Ayy meraklı melahat ben ne çok sormuşum
Biran önce evinize taşının inşallah hayırla sağlıkla
Bende bende doktora sormak istiyorum
Benim canım istiyoru ama istediğimin mevsimi değil daha
Benimkinin yeme-içme, gezme, açlık-tokluk, çikolata, meyve hiiiiç umurunda değil.
Ne zaman isterse o zaman hareket ediyor küçük bey
Başınız sağolsun babannen vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Benim karnım hep kocamanBöyle okuyunca benimki niye bu kadar çıkık diyorum am olsun sağlıklı olsunlarda
Ohh ohh daha ne olsun. Mangalda iyiydi ama pilav üstü ette süper.
Size iyi eğlenceler. Allah kabul etsin bu arada
Sekreterin iş güzarlığı olmuş bence o.
Onlara kaldı zaten böyle önemli bir şeyde yorum yapmak.
bence sekreter bilememiştir, yoktur bir şey sıkma canını. Bak doktorda öyle söylemiş zaten.
Maşallah sübhanallah. Her şey hep yolunda olsun inşallah.
Benim 12+3 te doktorum kesin erkek dedi
18+1 'de hala erkekti
Hatta burda değişen ve erken zamanlarda doktorların yanılabileceğini okuyunca belkide değişmitir demiştim gitmeden önce.
Doktoruma hala erkek mi dedim, tabikii erkek dedi. Yoksa erkek istemiyor muydunuz dedi. Yok hocam dedik bizim için fark etmez cinsiyeti belki değişmiştir diye sorduk dedim, neden değişsin ki dedi.
Kızdı bize resmen
Yaaa değişmesin artık:) bende bu ayin sonuna dogru dkktora gidicem tekrar insaallah. Bizim doktorda kesin erkek demisti ama bi kac yerde okumustum degisen heralde cok erken tahminlerdeh sonra degisebiliyor
Sıkınca mı geldi acaba, yoksa kendiliğinden mi aktı.
Genel cerrahide göğüs muayenesi olmuştum bir ara sıkmak kesinlikle iyi bir şey değil demişti doktor.
Ama hamilelikte gelmesi belki normaldir.
7. ayda süt bile gelebilir demişti annem
Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarlar canım, bakalım onlara olmuş mu hiç
Canim normaldir bir sorun olcani sanmıyorum ..
Günaydın canım, bende eşimin uyanmasını bekliyorum o arada burada takılıyorumSelamun aleyküm tatil annişler ve günaydın herkes uyuyor galiba hadi kalkın artık yalnızlığa iyi geliyorsunuzbenim gibi evde tek başına olanlarla kahvaltı yapalım <3
Benimki işe gitti sekizde yine pazar ve yine sıkıcı benim için ailemle aynı yerde olsam onlara kahvaltıya giderdim ne güzel :-(Günaydın canım, bende eşimin uyanmasını bekliyorum o arada burada takılıyorum
Kıyamam sana, sende kendinle baş başa kalmanın keyfini çıkar bugün uzun süredir yapmak isteyip de yapamadığın şeyler varsa evinde onları yapBenimki işe gitti sekizde yine pazar ve yine sıkıcı benim için ailemle aynı yerde olsam onlara kahvaltıya giderdim ne güzel :-(
Günaydın herkese .. Yaramı deştinBenimki işe gitti sekizde yine pazar ve yine sıkıcı benim için ailemle aynı yerde olsam onlara kahvaltıya giderdim ne güzel :-(
Gunaydin bende kocisi ise yolladim bugun gec kaldik kahvaltiya:)Selamun aleyküm tatil annişler ve günaydın herkes uyuyor galiba hadi kalkın artık yalnızlığa iyi geliyorsunuzbenim gibi evde tek başına olanlarla kahvaltı yapalım <3
Gunaydinn..Gunaydinlar herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?