2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba hanmlar benimde 17 haftam bisey sorcaktm sizlere.. Benm iki gundur gogsumden seffaf renkte bikac damla akinti geldi iki defa oldu. normal bisey mi acaba merak ettim

İyi geceler güzel Anneler :)

Larkin canım semih beyden randevu aldım pazartesi gününe bişe sorcam cd veriyormu detaylıda bilgin varmı? ?

Cd'yi her muayenede veriyor normalde zaten. 4 boyutlu ultrasonda baktığı hareket halinde yakaladığı her görüntüyü kısa kısa videolar halinde cd de veriyor.
12 haftalıkken gittiğimde bebişim 5,8 cm iken bile 4 boyutlu ultrasonla çektiği videoları vermişti.
Muayene esnasında da sorabilirsin zaten kesinleştirmek için hocam cd de vereceksiniz değil mi diye.
İlk defa gideceksin memnun kalacak mısın çok merak ediyorum.
Çoğu kişi suratsız bulabiliyor da Benim 9 senedir doktorum olduğu için ben pek fark edemiyorum
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Bekliyorum

merhaba hanmlar benimde 17 haftam bisey sorcaktm sizlere.. Benm iki gundur gogsumden seffaf renkte bikac damla akinti geldi iki defa oldu. normal bisey mi acaba merak ettim

Sıkınca mı geldi acaba, yoksa kendiliğinden mi aktı.
Genel cerrahide göğüs muayenesi olmuştum bir ara sıkmak kesinlikle iyi bir şey değil demişti doktor.
Ama hamilelikte gelmesi belki normaldir.
7. ayda süt bile gelebilir demişti annem
Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarlar canım, bakalım onlara olmuş mu hiç

Canim bu testlerin yüzde yüz garantisi yok hiçbir zaman o yüzden üzme kendini inşallah yarın doktorunda icini rahatlatacak bir açıklama yapar bizede yaz mutlaka gelince güzel haberlerini bekliyorum ...
Kızlar meleğimiz babası bize Risale-i Nur okurken depik gibi arka arkaya 5-6 Kere hareket etti Maşallah Ramazanda da Kuran okunurken hareket etmişti Maşallah...
Ne güzel canim maşallah bebisine :)
Iyi aksamlar kizlar. Bu gun randevumuz vardi ayrintiliya da girdik hersey yolunda cok sukur. Oglusimu dort boyutlu gormek de bi garipti uzayli gibi hihi :) darisi butun anne adaylarina :*
Gözün aydın canım oglusunu gördün demek darisi yakinda randevusu olanlarin basina insallah herkes güzel haberlerle gelir ...
Iyi aksamlar kizlar. Aklima bisey takildida burda soriyim dedim. 16+4 te doktora gittigmde erkek dedi doktor. Bu haftalarda erkek denip sonra degisen varmi acaba aranizda? Bebisime daha hic bisey almadmda biseyler alayim diyorum. Degismez dimi ?
Canim ben yinede ayrıntılı ultrasonu bekle derim birseyler almak için kesin olsun istiyorsan ama doktorun kesin dediyse değişmez inşallah ...
iyi akşamlar hamilelik arkadaşlarim bugün doktora gittim bebişim iyi çok şükür cinsiyeti belli oldu sılam eklersin cnm doktor kesin erkek dedi hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı olsun canım oglusun ekleyelim tabi yeni prensimiz hosgelmis aramiza :)
Canim evet malesef iki kez sezeryan ameliyatı ile oldu doğumum. Ilkinde 41 haftadina kadar bekledim oglusumu ama gelmedi sonra bi gece kananam oldu çok az ama sancim hic yojtu hastaneye gittik doktorlar kontrol etti bebek tehlikeye girmis deyip acil sezeryansa aldilar ikincisinde ise nasil olsa bi kere kesildim deyip kendim istedim sezeryan olmayi bunda mecburum artık
Burda sezeryan dogum yapanlar 1 hafta hastanede kalmak zorunda canim o bir hafta surecinde esim cocuklara bakar bende bebekle hastanede olurum sonrasinda ise yavas yavas da olsa kendim yaparım inşallah islerimi seninde yazdığın gibi esim çok yardımcı sağolsun o oldugu sürece sıkıntı cekmem inşallah kayinvalidem isterse gelir istemezse gelmez kendi bilir rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin hiçbir kötü zamanimda yanimda olmadı bu günün yarinida var elbet bakalım zaman neler gösterecek düşmez kalkmaz bir Allah o gün geldiginde benden nasıl yardımcı olmami beklicek bilmiyorum artık ...
Ekim ayında 9 sene bitecek canım buraya geleli daha dün gibi insan alışiyor malesef gurbette olsa yasadigi yer olunca rabbim kimseyi sevdiklerinden ayri koymasin

Canim normaldir bir sorun olcani sanmıyorum ..

Pepeninannesi ne yapti acaba inşallah bir sorun olmamistir bebekte kendisi de cok iyidir inşallah

Pepeninannesi ne yapti acaba inşallah bir sorun olmamistir bebekte kendisi de cok iyidir inşallah
Ben de çok merak ettim bugün ama ismini hatırlayamadığım için soramamıştım. Iki güne belli olacak demişti, yarın bir şeyler öğrenebilir mi acaba, gerçi yarin da pazar ama.. Allahım korusun inşallah kötü bir şey yoktur. Hepimizin minikleri iyi olsun her zaman

:) bende bu ayin sonuna dogru dkktora gidicem tekrar insaallah. Bizim doktorda kesin erkek demisti ama bi kac yerde okumustum degisen heralde cok erken tahminlerdeh sonra degisebiliyor

:) bende bu ayin sonuna dogru dkktora gidicem tekrar insaallah. Bizim doktorda kesin erkek demisti ama bi kac yerde okumustum degisen heralde cok erken tahminlerdeh sonra degisebiliyor
Yaaa değişmesin artık Ben dün alışverişe başladım dayanamadım

teşekkürler canım kendiliğinden geldi bu arada

Canim normaldir bir sorun olcani sanmıyorum ..

inşallah ya kimisi iyi bişey değil falan diyor bu kadarlıkken,kimide normaldir diyor aklım ona takıldı... sağolasın :)

Selamun aleyküm tatil annişler ve günaydın herkes uyuyor galiba hadi kalkın artık yalnızlığa iyi geliyorsunuz benim gibi evde tek başına olanlarla kahvaltı yapalım <3

Selamun aleyküm tatil annişler ve günaydın herkes uyuyor galiba hadi kalkın artık yalnızlığa iyi geliyorsunuz benim gibi evde tek başına olanlarla kahvaltı yapalım <3
Günaydın canım, bende eşimin uyanmasını bekliyorum o arada burada takılıyorum

Benimki işe gitti sekizde yine pazar ve yine sıkıcı benim için ailemle aynı yerde olsam onlara kahvaltıya giderdim ne güzel :-(
Kıyamam sana, sende kendinle baş başa kalmanın keyfini çıkar bugün uzun süredir yapmak isteyip de yapamadığın şeyler varsa evinde onları yap

Gunaydin bende kalktim kahvaltimi yaptimbevdeki neti iptal ettim tlf takiliyorum iyisiniz inş.. Bizimde yarin randavumuz var hayirli haberlerlw gelelim inş

Benimki işe gitti sekizde yine pazar ve yine sıkıcı benim için ailemle aynı yerde olsam onlara kahvaltıya giderdim ne güzel :-(
Günaydın herkese .. Yaramı deştin Benim oldugum yerdede hiç tanıdığım ailem eşim dostum yok aynı durumdayız CNm .. Bugün eşim yanımda dün çalışıyordu evde sıcakta akşama dek yalnızdım bazı pazarda çalıştığı oluyor bazen çok üzülüyorum bazen kader diyorum hayırlısı

Gunaydin bende kocisi ise yolladim bugun gec kaldik kahvaltiya:)

Gunaydinlar herkese :)
Gunaydinn..

Valla kizlar bende dayanamadim dun oglusa zibin,tulum,patik ayakkabi falan aldim cok ciciler ...bunda yine iyi sabrettim kizimda 13.haftalikken kiz gibi dediginde alisverise baslamistim:))))
Bu arada kontrolu olanlara saglikla gidip gelsin hersey yolundadir insallah....benim detayli 12 eyluldee....

SILA_M, Larkin ve rt213125, cevaplarınız için çok teşekkürler, sistem kamaşık, çoklu alıntı yapamadım. Bende dayanamadım dr aradım. Bu ayın başında az bir lekelenmem olmuştu, apar topar hastaneye gidince, sonrada kontrol falan derken tüm randevularım aksamıştı. O yüzden böyle olmuştu, dr şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptır dedi, yani 23. haftada orada yaptırıp dr haber vericem ama ayrıntılı 24. haftada olur, sorun değil dedi. İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız..

Sağol sılam inşallah kötü değildir 25 inde ucagimiz gider gitmez doktora gidicez gelince bilgi veririm acil bişe değil dedi doktor korkmayın dedi ana yinede korktuk tabi.dua edin bana ve bebişime doktora gidince sonucu paylaşırım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…