2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yoğurt delisiydim B'nde yiyemiyorum balıkta haftada 2-3 gün tüketemiyorum yumurta banada kokuyor ikiye bölüp üzerine pul biber ve zeytin yağı gezdiryorum bol domatesle yiyebiliyorum sende öyle yap diğer dediklerini yapabilirim :). Muz konusunu konuşmuşssunuz bendede kabızlığı tetikliyor arada yiyorum onu

aaynen canım yaa çoook teşkkürler:) su imkansız gibi 3 4 litre

saol canım şükürler olsun
bende bır ogunumu mısır gevreği yıyorum boylelıkle 1 bardak sut içmiş oluyorum
yatmadan önce 1 kase yoğurt yıyorum buda zaten 2 yıldır adet edınmıstım
2 tane ceviz
yumurtayı da hergun haslanmıs olarak tuketıyorum bazen sahanda da yaptığım oluyor
aslında zor değil bunları yapmak

Iyi aksamlar kizlar. Bu gun randevumuz vardi ayrintiliya da girdik hersey yolunda cok sukur. Oglusimu dort boyutlu gormek de bi garipti uzayli gibi hihi :) darisi butun anne adaylarina :*

Hiç zor değil aslında ama hamilelikle beraber yıllardır çok sevdiğimiz şeyleri sevemeZ olduk kolay olan herşey zor oluyor :-( şimdi 2subardağı süt içiyorum müsaadenizle Buda 500 mg kalsiyum demek :) :)

Kizlar muz bebege cok guzel kilo aldiriyormus ablam duymus denemis gecen hafta 400 gr mis bebek bugun baska doktora gitti kontrol icin bebek 510 gr olmus gunde 1 tane muz ye mutlaka dedi bana :)
Yaa annem de eşim de bol bol aldı hep ben yiyeyim diye ama kabızlık sorunu yüzünden hiç yanaşmadım yemeye bebegim büyüsün diye yemek isterim ama bu sefer de gidip bana muz alın diyemem ki :)

Iyi aksamlar kizlar. Bu gun randevumuz vardi ayrintiliya da girdik hersey yolunda cok sukur. Oglusimu dort boyutlu gormek de bi garipti uzayli gibi hihi :) darisi butun anne adaylarina :*
Aminnnn inş gözün Aydın CNm

Iyi aksamlar kizlar. Aklima bisey takildida burda soriyim dedim. 16+4 te doktora gittigmde erkek dedi doktor. Bu haftalarda erkek denip sonra degisen varmi acaba aranizda? Bebisime daha hic bisey almadmda biseyler alayim diyorum. Degismez dimi ?

Kızlar sizin oralarda ki marketlerde ülker cevizli ikram var mı? Ne kadar güzeldi o artık bulunmuyor nedense :-(

Iyi aksamlar kizlar. Aklima bisey takildida burda soriyim dedim. 16+4 te doktora gittigmde erkek dedi doktor. Bu haftalarda erkek denip sonra degisen varmi acaba aranizda? Bebisime daha hic bisey almadmda biseyler alayim diyorum. Degismez dimi ?
Ben de adete göre 15+3te ultrasona göre 16+4te cinsiyeti öğrendim hatta 4 boyutluda pipi seçiliyor, buna güvenip birkaç giysi aldım, değişmez diye düşünüyorum, bir de doktorun netliğine bağlı benimki kesin dedi, bakalım 20. hafta belli olur.

bzen doktorlar gereksiz.telas yaptirabiliyorlar insallah hic biseycik cikmicak babisinde.. yuzyuze konustugunuzda daha detayli axiklama yapar mutlaka uzme bence kendini bebegin etkilenmesin.
Sağol cnm inşallah öyledir çok cnm sıkkın gidince konuscaz doktor gelin bilgi veririm dedi . Allahım hepimizin yavrusunu korusun.

iyi akşamlar hamilelik arkadaşlarim bugün doktora gittim bebişim iyi çok şükür cinsiyeti belli oldu sılam eklersin cnm doktor kesin erkek dedi hayırlısı olsun inşallah.

Sağol cnm inşallah öyledir çok cnm sıkkın gidince konuscaz doktor gelin bilgi veririm dedi . Allahım hepimizin yavrusunu korusun.

Canını sıkma arkadaşım rabbim bebeğini korusun içinde bizimkileri de inşallah

Hoşgeldin Şulee. Bende aynı dertten muzdaribim. Yetişemiyorum bir türlü yazılanlara

Günaydın güzel annişler bugun anneler ve bebisler uykucu heralde
Hah haa tembel anneden günaydın yazısına iyi geceler karşılığıı
Ancak oturabildim pc başına.
Telefondan cvp yazmayı sevmiyorumda

2'liyi e3 3'lüyü de bilmiyorum hiç Referans değerleri yazması lazım ama, nasıl olsa sayısal risk hesaplaması.
En az risk çıkanda bile olma ihtimali var. O yüzden sen doktorunun yorumunu bekle ve bu süre içerisinde sıkıntı yapma kendine

valla benim giibi bu güzel cumartesi sabahında erkenden iş başı yapan vardır herhalde, yoksa yanlızmıyımmm

Çalışan arkadaşlarımız var bugünde. Allah kolaylık versin

Bende açıyorum karnımı bakıyorum ama yakalayamıyorum galiba. İçerden hareket ediyor onu artık kesinlikle ayırt ediyor ve hissediyorum.
Ve sanki bu akşam otururken yine karnımı açıp baktığımda yanılmadıysam gördüm
Gerçekten harika bir duygu

Maşallah sübhanallah. Çok şükür iyi haberle gelmişsin darısı hepimizin başına

Bende hissediyorum elhamdülillah harika bir duygu gerçekten

Suya zorluyorum bende kendimi ama 3-4 litre ne kadar zorlarsam zorlayayım olmaz
Bu kadar içmeye bile tuvaletten çıkamıyorum da
İnşallah her şeyden yeterince alabiliyoruzdur

Seelamm annişler herkesler iyidir inş. Bugun kocişimin doğum günüsüüüü gittik oğlumla pasta neyim aldık akşama sülris yapcas

Eşinin doğum günü kutlu olsun. Seneye inşallah 2 evladınızla birlikte kutlayacaksın

Bu doktorlar Ankara da galiba. Tek yorumum bu oldu çok yardımcıyım di mi

Bende şeker yüklemesi düşünmüyorum, kim ne derse desin.
Doktorum çok ısrar ederse belki yaptırmak zorunda kalırım ama kendim kesinlikle dşünmüyorum.
Kanda insülin hormonuna baktırmak yeterli oluyormuş.
Ben zaten şekerli şeyler kolayına tketmiyorum.
Reçel, bal, kola ve türevleri, meyve suyu, şekerli çay, kahve hiç birisi yok bende.
Ekmek çok az yiyorum, bazı günler hiç yemiyorum.
Hamur işi çok nadir misafirliğe gittiğimde bir kaç parça bir şey.
Genel olarak bir tehlikem olduğunu zaten zannetmiyorum. Bakalım doktorum ne diyecek?

Benimde 22. haftamda olmuş olacak Ama aksi bir durum olsaydı doktorun vermezdi bu tarihi sanırım.
Yinede aklında kalmasın ara doktorunu geç değil değil mi diye kendisinden bilgi al. İçin rahatlar.

Sutyen zor iş evet. Ben hep destekli kullanırdım şimdi yine süngerli ama desteksiz kullanıyorum.
Birde göğüslerimin rahatsız olmasını bir kenara bıraktım bu sıcakta herhangi bir şey takmak öldürüyor beni

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Henüz balık mevsimi olmadığı için balık tüketmiyoruz hiç.
Hatta hamile olduğumdan beri hiç balık yemedim
Ama balık mevsimi başlasın haftada 2 kez yiyeceğim inşallah.

Geç gibi burdaki anneler nezaman yaptırmış acaba geneli 20 . Haftadan sonra diyordu ama kaçıncı haftayabkadar yaptırmak doğru olur bende bilmiyorum bilen varsa bilgilendirsin bizide -:)

Bende tam haftasını bilmiyorum, ama randevu zamanını doktorum verdi,uygundur herhalde 22. hafta

İnşallah inşallah sılacım
Senin ilk iki paşa sezeryan mıydı? Sanıyorum şu tetkiklerden sonra tek konumuz doğum olacak
Bulunduğun ülkede kendi tarafından kimsem yok diyordun. Kaç yıldır gurbettesin? Doğum olunca yanında kim olacak.
Kayınvaliden bakabilir mi hem 3 çocuğa hem sana?
Gerçi eşin çok yardımcı ve çocuklarına bakmayı seviyordu çok şükür.

Ayy meraklı melahat ben ne çok sormuşum

Biran önce evinize taşının inşallah hayırla sağlıkla

Bende bende doktora sormak istiyorum
Benim canım istiyoru ama istediğimin mevsimi değil daha

Kızlar yemek yemeye başladığınızda karnınızda kıpırtılar hissediyor musunuz ben genelde en çok o zaman hissediyorum...

Benimkinin yeme-içme, gezme, açlık-tokluk, çikolata, meyve hiiiiç umurunda değil.
Ne zaman isterse o zaman hareket ediyor küçük bey

Başınız sağolsun babannen vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Benim karnım hep kocaman Böyle okuyunca benimki niye bu kadar çıkık diyorum am olsun sağlıklı olsunlarda

Ohh ohh daha ne olsun. Mangalda iyiydi ama pilav üstü ette süper.
Size iyi eğlenceler. Allah kabul etsin bu arada

Sekreterin iş güzarlığı olmuş bence o.
Onlara kaldı zaten böyle önemli bir şeyde yorum yapmak.
bence sekreter bilememiştir, yoktur bir şey sıkma canını. Bak doktorda öyle söylemiş zaten.

Maşallah sübhanallah. Her şey hep yolunda olsun inşallah.

Benim 12+3 te doktorum kesin erkek dedi
18+1 'de hala erkekti
Hatta burda değişen ve erken zamanlarda doktorların yanılabileceğini okuyunca belkide değişmitir demiştim gitmeden önce.
Doktoruma hala erkek mi dedim, tabikii erkek dedi. Yoksa erkek istemiyor muydunuz dedi. Yok hocam dedik bizim için fark etmez cinsiyeti belki değişmiştir diye sorduk dedim, neden değişsin ki dedi.
Kızdı bize resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…