Yoğurt delisiydim B'nde yiyemiyorum balıkta haftada 2-3 gün tüketemiyorum yumurta banada kokuyor ikiye bölüp üzerine pul biber ve zeytin yağı gezdiryorum bol domatesle yiyebiliyorum sende öyle yap diğer dediklerini yapabilirim :). Muz konusunu konuşmuşssunuz bendede kabızlığı tetikliyor arada yiyorum onuevet evet kesinlikle yapmaliyiz yarin basliyorum ben o zaman duzenli devam ettiklerime ilaveten sabah bir bardak sut, yemekle birlikte yogurt gece yatarken de bir bardak sut :) bunlarin haricinde her gun duEnli yaptiklerimi yaziiim, gunde 3 ceviz, 5 findik, 6 badem, sabahlari kuru kayisi ama gun kurusu, az biliyorum ama 1,5 - 2 litre su, haslanmis yumurta hala kokuyor bana bu yuzden en azindan iki gunde bir az tereyagda cok pismis yumurta, haftada bir haslanmiss :) aa bi de her gun bir avuc kabak cekirdegidiger kuruyemislerin hepsini kabuklu alip gunluk kiriyorum.. balik cok yiyemiyoru
aaynen canım yaa çoook teşkkürler:) su imkansız gibi 3 4 litre
saol canım şükürler olsun
bende bır ogunumu mısır gevreği yıyorum boylelıkle 1 bardak sut içmiş oluyorumYaa bak onu bilmiyordum kabak çekirdeği alayım hemen 100 gr felan yapar herhalde .. Günde ya 2 subardağı süt ve 1 sub yoğurt yemeliyiz yada 4 bardak süt içmeliyiz en az 1 yumurta yemeliyiz birbirimizi destekleyelim günlük yedikçe içtikçe yazalım buraya olurmu ? Suyu 2,5 3 lt içiyorum buarada hepimiz bunun altına düşmeyelim. Suyu düzenli içtiğimden beri kabızlıktan kurtuldum çok şükür .. aa buarada bidebadem ceviz ve siyah kuru üzüm yiyorum hergün bilginize..
Kamu fıstığıni mi kast ettin canim? Günde ne kadar yemeli acabaher gun yemwk kabizlik yapiyor bende maleseffama kaju da direk bebege kilo aldiran gidalardan :)
Kamu fıstığıni mi kast ettin canim? Günde ne kadar yemeli acaba
Kaju yazdim klavye kamuya çevirmiş otomatik düzeltme ileyok canim yani ben kamu fistigini bilmiyorum da bahsettigim kaju fistik c seklinde olanlardan hani gunluk yarim avuc bir avuc yeterli olur bence cok faydasi var onun da
Kaju yazdim klavye kamuya çevirmiş otomatik düzeltme ile
Hiç zor değil aslında ama hamilelikle beraber yıllardır çok sevdiğimiz şeyleri sevemeZ olduk kolay olan herşey zor oluyor :-( şimdi 2subardağı süt içiyorum müsaadenizle Buda 500 mg kalsiyum demek :) :)bende bır ogunumu mısır gevreği yıyorum boylelıkle 1 bardak sut içmiş oluyorum
yatmadan önce 1 kase yoğurt yıyorum buda zaten 2 yıldır adet edınmıstım
2 tane ceviz
yumurtayı da hergun haslanmıs olarak tuketıyorum bazen sahanda da yaptığım oluyor
aslında zor değil bunları yapmak
Yaa annem de eşim de bol bol aldı hep ben yiyeyim diye ama kabızlık sorunu yüzünden hiç yanaşmadım yemeyeKizlar muz bebege cok guzel kilo aldiriyormus ablam duymus denemis gecen hafta 400 gr mis bebek bugun baska doktora gitti kontrol icin bebek 510 gr olmus gunde 1 tane muz ye mutlaka dedi bana :)
Aminnnn inş gözün Aydın CNmIyi aksamlar kizlar. Bu gun randevumuz vardi ayrintiliya da girdik hersey yolunda cok sukur. Oglusimu dort boyutlu gormek de bi garipti uzayli gibi hihi :) darisi butun anne adaylarina :*
Ben de adete göre 15+3te ultrasona göre 16+4te cinsiyeti öğrendim hatta 4 boyutluda pipi seçiliyor, buna güvenip birkaç giysi aldım, değişmez diye düşünüyorum, bir de doktorun netliğine bağlı benimki kesin dedi, bakalım 20. hafta belli olur.Iyi aksamlar kizlar. Aklima bisey takildida burda soriyim dedim. 16+4 te doktora gittigmde erkek dedi doktor. Bu haftalarda erkek denip sonra degisen varmi acaba aranizda? Bebisime daha hic bisey almadmda biseyler alayim diyorum. Degismez dimi ?
Sağol cnm inşallah öyledir çok cnm sıkkın gidince konuscaz doktor gelin bilgi veririm dedi . Allahım hepimizin yavrusunu korusun.bzen doktorlar gereksiz.telas yaptirabiliyorlar insallah hic biseycik cikmicak babisinde.. yuzyuze konustugunuzda daha detayli axiklama yapar mutlaka uzme bence kendini bebegin etkilenmesin.
Sağol cnm inşallah öyledir çok cnm sıkkın gidince konuscaz doktor gelin bilgi veririm dedi . Allahım hepimizin yavrusunu korusun.
Sevgili bayanlar. Uc gundue annemlerdeyim ve ablamlarla arkadasim geldi. Forumu takip etmeye calistim ama bira okuyorum tam gunu yakaladim derken bi bakiyorum sayfalar almia basini gitmisss.. ama azmettim son mesaja kadad okudum cok sukur. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum guzel anneler. Hemen hemen herkes iyi sanirim. Pringles canim iyi haberlerini bekliyoruz.
Hah haa tembel anneden günaydın yazısına iyi geceler karşılığııGünaydın güzel annişlerbugun anneler ve bebisler uykucu heralde
Cnm bazen cok ilerleyince takıp edemıyoshn bende krem aldım 2 kere sürdüm henüz cok kaşıntı yok ama ara ara var yınede carsamba kendı doktoruma anlatmam üçlü test çıkmış doktor henüz görmedide deger 1780 cıktı iyimi anlayan varmı acep
valla benim giibi bu güzel cumartesi sabahında erkenden iş başı yapan vardır herhalde, yoksa yanlızmıyımmm
Gunaydin kizlar bu aralar telefondan girdigim icin yazmaya useniyorum resmen. Test sonucu riskli cikan arkadaslar moralinizi bozmayin hic guvenilir gelmiyor bana bu testler, biz de 17. Haftamizi doldurduk elim karnimda hareket bekliyorum en kisa zamanda hissedrm ins.
günaydın anneler doktordan şimdi geldik şükürler olsun bebeğimiz gayet iyiymiş, doktorum çok korkulacak değerler değil dedi idrarım için (dün idrar testi yaptırmıştık : bol miktarda epitel ve 7-8 lökosit çıkmıştı)
doktora sordum neden oluyor diye hamilelerde oluyormuş genel olarak, sadece vajina ph ı düzenlensin diye vajinal kapsul verdi vee bool boll su iç dedi bebeklerin en sevdiği şey suymuş günde 3-4 litre su içmeliymişiz
birde 276 gr olmuş fındığımız, doktorumuza poz verdi buda bizden ilk foto teyzoşlar
3 eylül e de detaylı ultrason için randevu aldık bu arada
Eki Görüntüle 1219174
merhaba arkadaslar bende 17. haftamda doktora gittim.13.hafta testleri yaptırmıştım.allaha şükürki sorun çıkmadı. inş. bu şekilde devam eder. şeker testi içinde doktorum 20 hafta ile 24 hafta arası dedi. onlarıda yaptırcaz. sonra başka testimiz kalmıyor diye hatırlıyorum.tabii 3lü ve 4lü tarama yaptırmayı düşünmüyoruz. birde ben 18.haftamdayım ve bebişin oynamalarını duyabiliyorum özellikle acıktığım zamanlarda...sizleri öpüyorum herbirinize mutlu hamilelikler diliyorum..
yapılış amacını ben sadece "beğenmediysen öldürelim!" diye yorumluyorum cnm. bu mucizeyi insanın burnundan getiriyolar annelere.. para kaybı, zaman kaybı ve tabi endişeler..
cnm yürümek iyi geliyodu bana ama onun dışında yediğim içtiğim iyi gelen bişi pe hatırlamıyorum belki activia da hatarlatmış olablir..
maşallh cnm miniğine,gözün aydın iyi sağlıklı olması en güzel haber bizlere oy oyy 3-4 lt su muuuu.. evdeyim 1 haftadır evde olunca daha da az içiliyo su işteyken hep gözümün önünde oluyodu içiyodum ama zorlayalım kendimizi bari
Seelamm annişler herkesler iyidir inş. Bugun kocişimin doğum günüsüüüü gittik oğlumla pasta neyim aldık akşama sülris yapcas
ankaralı anneler noooooooooolur acil fikir verin bana
ayrıntılı ultrason için Eyüp Ekici mi, Ali ipek mi????????????????? daha önce eyüpe gittim döküntü bir binada eski bir ultrason aleti sadece iki boyut ozelliği var ve 360 tl, ali ipek i ise internetten herkes cok övüyor ve 200 tl giden var mı???
Mrb kızlar bugün 4 lü test yaptırdım 10 günde çıkarmış sonuçları 2 li yaptırmıştım çok şükür sorun yoktu 3 lü testi doktorum gerek yok dedi 4 lüye karar vermişti onuda yapmış olduk bu gün gördüm kuzumu parmağını emiyordu yavrum benim çok güzel bir duygu bu duygu
bu arada ben şeker testini yaptırmayacam çünkü bebeğe zarar verir diye düşünüyorum biir anda şeker yüklemesi yapılıyor onun yerine şeker cihazını alıcam kendim ölçecem doktoruma bilgi vericem öyle düşünüyorum...
Hanımlar bir konuda kafam iyice karıştı sizlerden yardım istiyorum, ben ayrıntılı ultrasonu 6 eylül de yani 24. haftam da yaptırıcam, şeker yüklemesini de 28. haftamda yaptırmış olucam, ancak bu haftalar bu testler için biraz geç değil mi? Biraz endişeliyim, sizler ne dersiniz?
help meeeee
bayanlar ben bir sutyen magduru olarak yaziyorum, sutyenlerime sigamiyorumnereye gidip rahat kalip bir sutyen arasam sacma sapan seyler oneriyorlar.. en son nbb nin emzirme sutyenini aldim o da cok rahatsiz edici maleseff.. kullandiginiz onerebileceginiz marka model fikirlerine acigim, bekliyorum hatta cok ihiyacim var heeeeeeelp
kızlar
balık olayını ne neyapıyorsunuz yiyor musunuz düzenli olaak
ben hamıle kaldım kalalı 3 kez yıyebildim
acaba daha mı sık yemek gereklı
ben yapamıyorum dışarıda da herzaman yıyemıyoruz
doktoruma bu kontrolde soracam
çok gerekliyse balık yağı alsam olur mu diye
Geç gibi burdaki anneler nezaman yaptırmış acaba geneli 20 . Haftadan sonra diyordu ama kaçıncı haftayabkadar yaptırmak doğru olur bende bilmiyorum bilen varsa bilgilendirsin bizide -:)
Canim demek ayni gun ayrintili ultrason gunlerimiz benim kendi doktorumda 28 agustosta randevum aslinda doktorum yapmak istedi ayrintili ultrasinu ama ben hastanede olsun istedim o yuzden kendi doktorumda kan tahsili ve diger rutin kontroller yapilcak eylul 4 tede hastanede ayrintili ultrason olucak insallah.yavrularimizin saglikli guzel haberlerini alalim insallah bu ayrintili ultrasonda sorun olmasiktan sonra korkulacak birsey kalmaz insallah
merhaba ortaklar uzun zamandır giremiyorum malum sebeplerden dolayı sağlık sorununndan sıkıntı yok şükür iyim kayınvalidemdeyim eylül gibi geçiçem evime çok sık giremiyorum....özlemişim siteyi ama format tamammen değişmiş ge msjlrı bile okuamadım hiç beğenmedim....umarım sizlerde iyisinizdir sayfa çok ilerlermişşş okuyamadım ilerleyen günlerde göreüşürüz bebişlerinize iiyii bakın...
Ben de yemiyorum maalesef. Aslında balığı çok severim, balıkla büyüdüm ben ama ne hikmetse hamilelikte hiç canım istemiyor. Kontrole daha üç hafta var ama doktora sormadan balık yağına başlamak istemiyorum.
Kızlar yemek yemeye başladığınızda karnınızda kıpırtılar hissediyor musunuz ben genelde en çok o zaman hissediyorum...
kızlaaaaaaar, çok özledim sizi. bir buçuk aydır yoktum. annemlere gittim 3 kilo aldım, düğünlere nişanlara gittik kocamla bol bol göbek ettim kız bebegi düşüreceksin tembihlerine ragmen hihi, tatile gittik biraz yandım, herşey güzel giderken babaannemi kaybettik son dakka golüyle ona çok üzüldüm buraya ancak uğrayabiliyorum. 2 li 3lü testleri yaptırmadım kafam rahat. Rabbim ne derse o olur diyorum kendime dikkat etmeye çalışıyorum.
kızlar göbeğim hala öyle aman aman belli değil hele sabahları kocam beni aşkım kalk kalk bebek yokolmuş diyerek uyandırıyor :) akşama doğru yiyip içtikçe göbeğim çıkıyor sizde durumlar nasıl? bu arada bebek cinsiyetini göstermedi bu hafta öğreneceğiz inşallah.
sizler nasılsınız, umarım iyisinizdir, annemler kalabalıktı şimdi burda yalnızlığa düştüm yine evde bir başıma hep beraber olalım tamammı :)
Sa canlarım herkese hayırlı hafta sonları...
Malum telaşlıyım kızcemin dogum gününü kutlıcaz ... Kuran okutturam herkese dua edıcem sizleride dualarıma alıcam inşallah..
Cocıuklarımıza yüm islam alemine dua edicez... Mangal iptal annem kızım ugrasamassın dedi.. Yarın oiknige gitcez zaten... Normal pilav üstü et yanına sarmayla tatlı yaptık... Semaver cayı ok ... Pastamız.. Olcak... Böle işte... Kızceme yeşil bi elbise vardı onu güydirdim... İnşallah sizlere foto oaylasırım
Slm kızlar ben tatildeyim ve bugün doktorumun sekreteri aradı zeka testi sınırda çıkmış korktuk baya görüşmek için çağırdı bizi sonra geri ben aradım ve doktorum bana korkucak bisey yok dedi bilgi için çağırdim sınırda kötü değil falan dedi sizce ne demek sınırda acil cevap lazım moralim çok bozuk.
Iyi aksamlar kizlar. Bu gun randevumuz vardi ayrintiliya da girdik hersey yolunda cok sukur. Oglusimu dort boyutlu gormek de bi garipti uzayli gibi hihi :) darisi butun anne adaylarina :*
Iyi aksamlar kizlar. Aklima bisey takildida burda soriyim dedim. 16+4 te doktora gittigmde erkek dedi doktor. Bu haftalarda erkek denip sonra degisen varmi acaba aranizda? Bebisime daha hic bisey almadmda biseyler alayim diyorum. Degismez dimi ?
iyi akşamlar hamilelik arkadaşlarim bugün doktora gittim bebişim iyi çok şükür cinsiyeti belli oldu sılam eklersin cnm doktor kesin erkek dedi hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?