- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Sağol cnm inşallah öyledir çok tedirginim. .
Hoşgeldin Şulee. Bende aynı dertten muzdaribim. Yetişemiyorum bir türlü yazılanlara
Hah haa tembel anneden günaydın yazısına iyi geceler karşılığıı
Ancak oturabildim pc başına.
Telefondan cvp yazmayı sevmiyorumda
2'liyi e3 3'lüyü de bilmiyorum hiç Referans değerleri yazması lazım ama, nasıl olsa sayısal risk hesaplaması.
En az risk çıkanda bile olma ihtimali var. O yüzden sen doktorunun yorumunu bekle ve bu süre içerisinde sıkıntı yapma kendine
Çalışan arkadaşlarımız var bugünde. Allah kolaylık versin
Bende açıyorum karnımı bakıyorum ama yakalayamıyorum galiba. İçerden hareket ediyor onu artık kesinlikle ayırt ediyor ve hissediyorum.
Ve sanki bu akşam otururken yine karnımı açıp baktığımda yanılmadıysam gördüm
Gerçekten harika bir duygu
Maşallah sübhanallah. Çok şükür iyi haberle gelmişsin darısı hepimizin başına
Bende hissediyorum elhamdülillah harika bir duygu gerçekten
Suya zorluyorum bende kendimi ama 3-4 litre ne kadar zorlarsam zorlayayım olmaz
Bu kadar içmeye bile tuvaletten çıkamıyorum da
İnşallah her şeyden yeterince alabiliyoruzdur
Eşinin doğum günü kutlu olsun. Seneye inşallah 2 evladınızla birlikte kutlayacaksın
Bu doktorlar Ankara da galiba. Tek yorumum bu oldu çok yardımcıyım di mi
Bende şeker yüklemesi düşünmüyorum, kim ne derse desin.
Doktorum çok ısrar ederse belki yaptırmak zorunda kalırım ama kendim kesinlikle dşünmüyorum.
Kanda insülin hormonuna baktırmak yeterli oluyormuş.
Ben zaten şekerli şeyler kolayına tketmiyorum.
Reçel, bal, kola ve türevleri, meyve suyu, şekerli çay, kahve hiç birisi yok bende.
Ekmek çok az yiyorum, bazı günler hiç yemiyorum.
Hamur işi çok nadir misafirliğe gittiğimde bir kaç parça bir şey.
Genel olarak bir tehlikem olduğunu zaten zannetmiyorum. Bakalım doktorum ne diyecek?
Benimde 22. haftamda olmuş olacak Ama aksi bir durum olsaydı doktorun vermezdi bu tarihi sanırım.
Yinede aklında kalmasın ara doktorunu geç değil değil mi diye kendisinden bilgi al. İçin rahatlar.
Sutyen zor iş evet. Ben hep destekli kullanırdım şimdi yine süngerli ama desteksiz kullanıyorum.
Birde göğüslerimin rahatsız olmasını bir kenara bıraktım bu sıcakta herhangi bir şey takmak öldürüyor beni
Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Henüz balık mevsimi olmadığı için balık tüketmiyoruz hiç.
Hatta hamile olduğumdan beri hiç balık yemedim
Ama balık mevsimi başlasın haftada 2 kez yiyeceğim inşallah.
Bende tam haftasını bilmiyorum, ama randevu zamanını doktorum verdi,uygundur herhalde 22. hafta
İnşallah inşallah sılacım
Senin ilk iki paşa sezeryan mıydı? Sanıyorum şu tetkiklerden sonra tek konumuz doğum olacak
Bulunduğun ülkede kendi tarafından kimsem yok diyordun. Kaç yıldır gurbettesin? Doğum olunca yanında kim olacak.
Kayınvaliden bakabilir mi hem 3 çocuğa hem sana?
Gerçi eşin çok yardımcı ve çocuklarına bakmayı seviyordu çok şükür.
Ayy meraklı melahat ben ne çok sormuşum
Biran önce evinize taşının inşallah hayırla sağlıkla
Bende bende doktora sormak istiyorum
Benim canım istiyoru ama istediğimin mevsimi değil daha
Benimkinin yeme-içme, gezme, açlık-tokluk, çikolata, meyve hiiiiç umurunda değil.
Ne zaman isterse o zaman hareket ediyor küçük bey
Başınız sağolsun babannen vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Benim karnım hep kocamanBöyle okuyunca benimki niye bu kadar çıkık diyorum am olsun sağlıklı olsunlarda
Ohh ohh daha ne olsun. Mangalda iyiydi ama pilav üstü ette süper.
Size iyi eğlenceler. Allah kabul etsin bu arada
Sekreterin iş güzarlığı olmuş bence o.
Onlara kaldı zaten böyle önemli bir şeyde yorum yapmak.
bence sekreter bilememiştir, yoktur bir şey sıkma canını. Bak doktorda öyle söylemiş zaten.
Maşallah sübhanallah. Her şey hep yolunda olsun inşallah.
Benim 12+3 te doktorum kesin erkek dedi
18+1 'de hala erkekti
Hatta burda değişen ve erken zamanlarda doktorların yanılabileceğini okuyunca belkide değişmitir demiştim gitmeden önce.
Doktoruma hala erkek mi dedim, tabikii erkek dedi. Yoksa erkek istemiyor muydunuz dedi. Yok hocam dedik bizim için fark etmez cinsiyeti belki değişmiştir diye sorduk dedim, neden değişsin ki dedi.
Kızdı bize resmen
Amiiiin inşallah cnm çok sağol hepiniz iyiki varsınız çok duygusal oldum bu aralarCanını sıkma arkadaşım rabbim bebeğini korusun içinde bizimkileri de inşallah
Canını sıkma arkadaşım rabbim bebeğini korusun içinde bizimkileri de inşallah
Oh ellerine sağlık. Afiyet olsun sana da bebişine de :) yarasın da büyüsün kuzucuk :)Can sıkıntısına pişi,irmik tatlısı,kakaolu un kurabiyesi yaptım pazar bu kadar sıkıcı bir güntabii sevdikleri yanında olmayanlar için...
Ben de yaklaşık iki aydır annemin yanındayım. Eşimden epey uzaktayım ama annem burda bana çok güzel bakıyor :) tatil bitmek üzere, döndüğümde çok zorlanacağımı biliyorum, hem kendime bakmakta sıkıntı çekerim hem de okula başlamak öğrencilerle uğraşmak vs.zor olacak gibi geliyorMerhaba kizlar nasilsiniz.. kontrolu olan anneler hayirli haberlerle gelirsiniz insallah cinsiyeti ögrenen anneler gözünüz aydin :) Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah..
Annemlerden ayrildiktan sonraki boslugu yavas yavas atlatiyorum daha dogrusu alisiyorum sanirim.. dün bebisimi kipirdarken göbek deligimin etrafinin oynadigini gördum ve Rabbime birkez daha bana bu duyguyu yasattigi icin şukrettim.. Rabbim aratmasin hazinesinde bol.. ayin 26 sinda randevum vardi ama doktorumdan memnun kalmadigim icin yarin baska bir doktora gidecegin. Surekli gittigin doktorum özel olmasina rahmen cok ilgisiz bebegim hakkinda ben sormadigim surece hic bilgi vermiyir. Ikili testin sonucunu bile ayak ustu konustuk okadar ilgili bi doktor anliyacaginiz.. yarinki gidecegim doktor devletten cok övgüler duydum onun hakkinda bide onu deniyecegim bakalim.. ben cogu arkadasimizfa bebegin gramini boyunu bildigini göruyorum.. bunu bilebildiklerini bile bilmiyordum.. siz sordukca mi aliyorsunuz bu bilgiyi yoksa doktor kendiliginden mi soyluyor kizlar? benden simdilik bukadar :))
Güzel hayırlı haberler alırsın inşallah döndüğünde, ki ben inanıyorum öyle olacağına. Sıkma canını :)Amiiiin inşallah cnm çok sağol hepiniz iyiki varsınız çok duygusal oldum bu aralar
Canim merhaba hosgeldin aramiza seni yeni goruyorum burdaYaaa değişmesin artıkBen dün alışverişe başladım dayanamadım
Canim insallah yarin hayrli guzel haberlerle gelirsin bekliyoruzGunaydin bende kalktim kahvaltimi yaptimbevdeki neti iptal ettim tlf takiliyorum iyisiniz inş.. Bizimde yarin randavumuz var hayirli haberlerlw gelelim inş
Canim bende yanlizim burda yanlizligimi tek dolduran sey evlatlarim insallah bebekleriniz dogdugu zaman sizinde yanlizliginizi onlar alicakk merak etmeyinGünaydın herkese .. Yaramı deştinBenim oldugum yerdede hiç tanıdığım ailem eşim dostum yok aynı durumdayız CNm .. Bugün eşim yanımda dün çalışıyordu evde sıcakta akşama dek yalnızdım bazı pazarda çalıştığı oluyor bazen çok üzülüyorum bazen kader diyorum hayırlısı
Canim doktorun sorun degil dediyse oluyo demektir sordugun iyi olmus kafan rahatladi hic degilseSILA_M, Larkin ve rt213125, cevaplarınız için çok teşekkürler, sistem kamaşık, çoklu alıntı yapamadım.Bende dayanamadım dr aradım. Bu ayın başında az bir lekelenmem olmuştu, apar topar hastaneye gidince, sonrada kontrol falan derken tüm randevularım aksamıştı. O yüzden böyle olmuştu, dr şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptır dedi, yani 23. haftada orada yaptırıp dr haber vericem ama ayrıntılı 24. haftada olur, sorun değil dedi. İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız..
canim icini ferah tut onemli birey olsa hemen gelir derdi zaten doktorunSağol sılam inşallah kötü değildir 25 inde ucagimiz gider gitmez doktora gidicez gelince bilgi veririm acil bişe değil dedi doktor korkmayın dedi ana yinede korktuk tabi.dua edin bana ve bebişimedoktora gidince sonucu paylaşırım sizinle.
bak bebegin uzulme annecim yanliz degilsin ben burdayim demis bile sana canim.doktorun ilgisizse hemen dgistir doguma kadar iyi bir doktor bulmaya calis canimm niye simdiye kadar bekledinki madem bu kadar ilgisizdi yariladik hamileligi gec bile kalmissin degistirmekteMerhaba kizlar nasilsiniz.. kontrolu olan anneler hayirli haberlerle gelirsiniz insallah cinsiyeti ögrenen anneler gözünüz aydin :) Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah..
Annemlerden ayrildiktan sonraki boslugu yavas yavas atlatiyorum daha dogrusu alisiyorum sanirim.. dün bebisimi kipirdarken göbek deligimin etrafinin oynadigini gördum ve Rabbime birkez daha bana bu duyguyu yasattigi icin şukrettim.. Rabbim aratmasin hazinesinde bol.. ayin 26 sinda randevum vardi ama doktorumdan memnun kalmadigim icin yarin baska bir doktora gidecegin. Surekli gittigin doktorum özel olmasina rahmen cok ilgisiz bebegim hakkinda ben sormadigim surece hic bilgi vermiyir. Ikili testin sonucunu bile ayak ustu konustuk okadar ilgili bi doktor anliyacaginiz.. yarinki gidecegim doktor devletten cok övgüler duydum onun hakkinda bide onu deniyecegim bakalim.. ben cogu arkadasimizfa bebegin gramini boyunu bildigini göruyorum.. bunu bilebildiklerini bile bilmiyordum.. siz sordukca mi aliyorsunuz bu bilgiyi yoksa doktor kendiliginden mi soyluyor kizlar? benden simdilik bukadar :))
Çok sağolun hepiniz allah razı olsun. .inşallah güzel haberler veririm size bende inanıyorum bebeğim sağlıklı ..Güzel hayırlı haberler alırsın inşallah döndüğünde, ki ben inanıyorum öyle olacağına. Sıkma canını :)
Çok sağolun hepiniz allah razı olsun. .inşallah güzel haberler veririm size bende inanıyorum bebeğim sağlıklı ..
Benimki işe gitti sekizde yine pazar ve yine sıkıcı benim için ailemle aynı yerde olsam onlara kahvaltıya giderdim ne güzel :-(
Amiiiin inşallah cnm çok sağol hepiniz iyiki varsınız çok duygusal oldum bu aralar
Şeker yüklemesini gizli hamilelik şekeri var mı diye kontrol için yapıyorlar canım bildiğim kadarıyla, ama bana gereksizmiş gibi geliyor zamanı gelince doktorumda konuşup yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim gerçi sonradan ikna ediyormuş ama bakalım napcazCanim merhaba hosgeldin aramiza seni yeni goruyorum burdalutfen bana ozelden yasini ve sat tarihini birde bebeginin cinsiyeti belliyse onu yaz listemize ekleyelim senide
ilk sayfada ocak anneleri listemiz var begenen bi tik yapsin oraya
Canim insallah yarin hayrli guzel haberlerle gelirsin bekliyoruz
Canim bende yanlizim burda yanlizligimi tek dolduran sey evlatlarim insallah bebekleriniz dogdugu zaman sizinde yanlizliginizi onlar alicakk merak etmeyin
Canim doktorun sorun degil dediyse oluyo demektir sordugun iyi olmus kafan rahatladi hic degilse
bu seker yuklemesi nedir ya birde onumu yapiyorlar bizim burda oda yok ne icin yapiliyormus ki oyle birsey
canim icini ferah tut onemli birey olsa hemen gelir derdi zaten doktorun
bak bebegin uzulme annecim yanliz degilsin ben burdayim demis bile sana canim.doktorun ilgisizse hemen dgistir doguma kadar iyi bir doktor bulmaya calis canimm niye simdiye kadar bekledinki madem bu kadar ilgisizdi yariladik hamileligi gec bile kalmissin degistirmektebenim doktorum ultrasonda bebegi incelerken tek tek sayiyor boyu su kadar kilous su kadar bu gozu bu agzi diye ne gorurse ekranda tek tek bizede anlatiyor cok memnunum sukur doktorumdan
Hayılı pazarlar arkadaşım benim eşimde pazar mesaisinde kızımla kahvaltı yaptım ama benimde annem yakın olsada bende kahvaltıya gitsem dün gittim ama yakın olsa hep giderdim.
Bende müthiş duygusalım aynı zamanda sakin de oldum sanki tez canlı ve çabuk sinirlenirdim.Eşim memnun bu halimden:)
Senin yine kızın yaninda benimki daha karnimda büyüyecekte benle kahvaltı edecek ne çok zaman lazım
Canim esine acikca soylesen verdiğin para yetmiyor diye belki fazla verir bu şekilde gizli almana gerek kalmaz.ha yok sila soylesemde vermez diyorsan ve gerçekten ev ihtiyaçları ve kendi ihtiyaçların icin harcıyorsan aldigin parayı o esinin hatası senin vicdanin rahat olsun bence.ben yinede once güzelce durumunu anlat derim sert tepki alirsan ve yine fazlalastirmassa parayı kendisi hakediyor bunu asıl esine yazik malesef seni hu duruma soktuğu için ...Kızlar bişey sorucam vicdanım kötü oluyo eşim haftalık pazar parası dışında ekstra para vermiyo ve isteyincede idareli olsaydın diyo bende lazım olduğunda ona sormadan cebinden alıyorum ama eve harcıyorum ihtiyaç bitmiyo çocuğum da aynı şeyi yaparmı diye düşünüp üzülüyorum ama eşime söylemeyede çekiniyorum helallik alıyorum ama o konuyu bilmiyoki.
Canim esine acikca soylesen verdiğin para yetmiyor diye belki fazla verir bu şekilde gizli almana gerek kalmaz.ha yok sila soylesemde vermez diyorsan ve gerçekten ev ihtiyaçları ve kendi ihtiyaçların icin harcıyorsan aldigin parayı o esinin hatası senin vicdanin rahat olsun bence.ben yinede once güzelce durumunu anlat derim sert tepki alirsan ve yine fazlalastirmassa parayı kendisi hakediyor bunu asıl esine yazik malesef seni hu duruma soktuğu için ...
Canim doktorun sorun degil dediyse oluyo demektir sordugun iyi olmus kafan rahatladi hic degilse
bu seker yuklemesi nedir ya birde onumu yapiyorlar bizim burda oda yok ne icin yapiliyormus ki oyle birsey
Kızlar bişey sorucam vicdanım kötü oluyo eşim haftalık pazar parası dışında ekstra para vermiyo ve isteyincede idareli olsaydın diyo bende lazım olduğunda ona sormadan cebinden alıyorum ama eve harcıyorum ihtiyaç bitmiyo çocuğum da aynı şeyi yaparmı diye düşünüp üzülüyorum ama eşime söylemeyede çekiniyorum helallik alıyorum ama o konuyu bilmiyoki.
Kızlar bişey sorucam vicdanım kötü oluyo eşim haftalık pazar parası dışında ekstra para vermiyo ve isteyincede idareli olsaydın diyo bende lazım olduğunda ona sormadan cebinden alıyorum ama eve harcıyorum ihtiyaç bitmiyo çocuğum da aynı şeyi yaparmı diye düşünüp üzülüyorum ama eşime söylemeyede çekiniyorum helallik alıyorum ama o konuyu bilmiyoki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?