2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Can sıkıntısına pişi,irmik tatlısı,kakaolu un kurabiyesi yaptım pazar bu kadar sıkıcı bir gün tabii sevdikleri yanında olmayanlar için...

Merhaba kizlar nasilsiniz.. kontrolu olan anneler hayirli haberlerle gelirsiniz insallah cinsiyeti ögrenen anneler gözünüz aydin :) Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah..
Annemlerden ayrildiktan sonraki boslugu yavas yavas atlatiyorum daha dogrusu alisiyorum sanirim.. dün bebisimi kipirdarken göbek deligimin etrafinin oynadigini gördum ve Rabbime birkez daha bana bu duyguyu yasattigi icin şukrettim.. Rabbim aratmasin hazinesinde bol.. ayin 26 sinda randevum vardi ama doktorumdan memnun kalmadigim icin yarin baska bir doktora gidecegin. Surekli gittigin doktorum özel olmasina rahmen cok ilgisiz bebegim hakkinda ben sormadigim surece hic bilgi vermiyir. Ikili testin sonucunu bile ayak ustu konustuk okadar ilgili bi doktor anliyacaginiz.. yarinki gidecegim doktor devletten cok övgüler duydum onun hakkinda bide onu deniyecegim bakalim.. ben cogu arkadasimizfa bebegin gramini boyunu bildigini göruyorum.. bunu bilebildiklerini bile bilmiyordum.. siz sordukca mi aliyorsunuz bu bilgiyi yoksa doktor kendiliginden mi soyluyor kizlar? benden simdilik bukadar :))

Sağol cnm inşallah öyledir çok tedirginim. .

Can sıkıntısına pişi,irmik tatlısı,kakaolu un kurabiyesi yaptım pazar bu kadar sıkıcı bir gün tabii sevdikleri yanında olmayanlar için...
Oh ellerine sağlık. Afiyet olsun sana da bebişine de :) yarasın da büyüsün kuzucuk :)
Ben de yaklaşık iki aydır annemin yanındayım. Eşimden epey uzaktayım ama annem burda bana çok güzel bakıyor :) tatil bitmek üzere, döndüğümde çok zorlanacağımı biliyorum, hem kendime bakmakta sıkıntı çekerim hem de okula başlamak öğrencilerle uğraşmak vs.zor olacak gibi geliyor
Bu arada benim burada iki aydır gittiğim doktorum da seninki gibi, ben sormazsam pek bir şey söylemiyor. 17.haftada boyunu öğrenebildim sadece, ağırlığını bile bilmiyorum. Ama kendi doktorum çok daha ilgili, her zaman arayabiliyorum onu. Bence o devletteki doktor gerçekten iyiyse onunla devam et, doktor çok önemli

Yaaa değişmesin artık Ben dün alışverişe başladım dayanamadım
Canim merhaba hosgeldin aramiza seni yeni goruyorum burda lutfen bana ozelden yasini ve sat tarihini birde bebeginin cinsiyeti belliyse onu yaz listemize ekleyelim senide
ilk sayfada ocak anneleri listemiz var begenen bi tik yapsin oraya
Gunaydin bende kalktim kahvaltimi yaptimbevdeki neti iptal ettim tlf takiliyorum iyisiniz inş.. Bizimde yarin randavumuz var hayirli haberlerlw gelelim inş
Canim insallah yarin hayrli guzel haberlerle gelirsin bekliyoruz
Canim bende yanlizim burda yanlizligimi tek dolduran sey evlatlarim insallah bebekleriniz dogdugu zaman sizinde yanlizliginizi onlar alicakk merak etmeyin
Canim doktorun sorun degil dediyse oluyo demektir sordugun iyi olmus kafan rahatladi hic degilse
bu seker yuklemesi nedir ya birde onumu yapiyorlar bizim burda oda yok ne icin yapiliyormus ki oyle birsey
canim icini ferah tut onemli birey olsa hemen gelir derdi zaten doktorun
bak bebegin uzulme annecim yanliz degilsin ben burdayim demis bile sana canim.doktorun ilgisizse hemen dgistir doguma kadar iyi bir doktor bulmaya calis canimm niye simdiye kadar bekledinki madem bu kadar ilgisizdi yariladik hamileligi gec bile kalmissin degistirmekte benim doktorum ultrasonda bebegi incelerken tek tek sayiyor boyu su kadar kilous su kadar bu gozu bu agzi diye ne gorurse ekranda tek tek bizede anlatiyor cok memnunum sukur doktorumdan

Benimki işe gitti sekizde yine pazar ve yine sıkıcı benim için ailemle aynı yerde olsam onlara kahvaltıya giderdim ne güzel :-(

Hayılı pazarlar arkadaşım benim eşimde pazar mesaisinde kızımla kahvaltı yaptım ama benimde annem yakın olsada bende kahvaltıya gitsem dün gittim ama yakın olsa hep giderdim.

Amiiiin inşallah cnm çok sağol hepiniz iyiki varsınız çok duygusal oldum bu aralar

Bende müthiş duygusalım aynı zamanda sakin de oldum sanki tez canlı ve çabuk sinirlenirdim.Eşim memnun bu halimden:)

Şeker yüklemesini gizli hamilelik şekeri var mı diye kontrol için yapıyorlar canım bildiğim kadarıyla, ama bana gereksizmiş gibi geliyor zamanı gelince doktorumda konuşup yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim gerçi sonradan ikna ediyormuş ama bakalım napcaz

Senin yine kızın yaninda benimki daha karnimda büyüyecekte benle kahvaltı edecek ne çok zaman lazım

Kızlar bişey sorucam vicdanım kötü oluyo eşim haftalık pazar parası dışında ekstra para vermiyo ve isteyincede idareli olsaydın diyo bende lazım olduğunda ona sormadan cebinden alıyorum ama eve harcıyorum ihtiyaç bitmiyo çocuğum da aynı şeyi yaparmı diye düşünüp üzülüyorum ama eşime söylemeyede çekiniyorum helallik alıyorum ama o konuyu bilmiyoki.

Canim esine acikca soylesen verdiğin para yetmiyor diye belki fazla verir bu şekilde gizli almana gerek kalmaz.ha yok sila soylesemde vermez diyorsan ve gerçekten ev ihtiyaçları ve kendi ihtiyaçların icin harcıyorsan aldigin parayı o esinin hatası senin vicdanin rahat olsun bence.ben yinede once güzelce durumunu anlat derim sert tepki alirsan ve yine fazlalastirmassa parayı kendisi hakediyor bunu asıl esine yazik malesef seni hu duruma soktuğu için ...

Sanırım doğuma girmeden söylicem ve helallik alıcam ailesinin yanında rencide eder falan diye çekiniyorum aslında anlıyo diyede düşünüyorum istediğimizi alıyo yedirip içiriyo ama para verirken biraz pintilik yapıyo yoksa kızmıyorum eşime ama çocuğumda aynı huyu kaparmı diye korkuyorum ve dua ediyorum

arkadaşlar,benim bebeklerin hareketlerini 2 haftadır hissediyordum fakat son 3 gündür hiç hareket etmiyorlar ya da ben hissetmiyorum ,sizinde böyle mi ve ya dönem dönem oldumu,bilgi verirseniz sevinirim...

Canim doktorun sorun degil dediyse oluyo demektir sordugun iyi olmus kafan rahatladi hic degilse
bu seker yuklemesi nedir ya birde onumu yapiyorlar bizim burda oda yok ne icin yapiliyormus ki oyle birsey

Evet iyiki aramışım, kafam rahatladı çok şükür
Hamilelikte gizli şeker diye bişi olabiliyormuş, bunu anlamak için anneye glukoz içirip kan tahlili yapıyorlar, aslında bazı doktorlar önermiyor ama bir çok doktor da yaptırın diyor. Yaptırıcam bende, inşaallah pişman olmam

eşinin parası sana haram değil zaten,seninde o evde emeğin var ev hanımısın diye yan gelip yatmıyorsun,eşinin kazancı sana annenin sütü gibi helal,hiiiç takma kafana derim ben...

Canım bence "beni cebinden almaya mecbur bırakma" de ya da aldıklarının hesabını yapıp yazarak ver ve idareli olmana rağmen paranın yetmediğini söyle. Bazen senin alacaklarını ona aldır vs vs ama bence habersizce cebinden alma. Bunu eşin sana yapsa hırsızlıkla bile suçlanabilir, haber vermeden alması doğru değil. Kaldı ki hamileyken... Ne bileyim benim içime hiç sinmedi yaptığın.. Ahlaken dinen va doğru değil bence.. Onun yaptığı da doğru değil seni muhtaç bırakmamalı ama onun yanlışı sana mazeret bahane olmamalı... Çocuğun da annem babam yeterli para vermiyo mecbur kaldım der korkusuyla ben yapamazdım doğrusu Allah korusun...
Bir de helâllik alıyorum demişsin ama eşin neye karşı veriyor onu bilmediğinden geçerli değil ki..
Yanlış anlama sakın sadece sorduğun ve hamileyken korkularımız olduğu için cevapladım.. Rabbim maddi manevi kimseye muhtaç etmesin inş. Âmin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…