2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar herkese merhaba uzun zamandır yazmamadım ama sürekli okuyorum fırsat buldukça..benim bebişim çok hareketlendi bir haftadır pıtır pıtır sürekli kıpırdanıyor Sizinde öyle mi..birde çok gaz sorunum var karnım akşam hele tef gibi gerilip şişiyor elleyince acıyor bazen karnım Alt tarafı böyle hafif uyuşur gibi olup semsert oluyor birkaç saniye sonra geçiyor doktora bunuda sorcam yarın ayrıntılı ultrasonumuz var..böyle sertlik yaşayan varmı benim gibi??

arkadaşlar,benim bebeklerin hareketlerini 2 haftadır hissediyordum fakat son 3 gündür hiç hareket etmiyorlar ya da ben hissetmiyorum ,sizinde böyle mi ve ya dönem dönem oldumu,bilgi verirseniz sevinirim...

Canım ben de net şekilde hareketlerini hissedersen kesildi. 3-4 gün kıpırdatmadı tatlı ekşi dondurma her şey yedim ama tık yoktu. Koşa koşa doktora gittim doktor normal olduğunu söyledi sakın korkma sen de..

Canim ikili testi özelde yaptiralim diye bekledik eşimle bide iste huyum kurusun kolay kolay kimseye sirtimi dönemiyorum. Bana kalsa hala giderdim de esim ayarlamis randevu :)

YA KIZLAR AŞKOLSUN NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ?
ANKARADA AYRINTILI ULTRASONA KİME GİDİYİM ÜCLÜ TESTTE TRİZOMİ 21 321/1 ÇIKTI DOKTOR AYRINTILI ULTRASONA GİRMEN LAZIM DEDİ AMA KİME GİDİCEM BİLMİYORUM. Bİ ÖNERİSİ OLAN VAR MI? AYRICA SİZCE BU SONUÇ ÇOK MU KÖTÜ, SİZCE AMİNOSENTEZ YAPTIRMALI MIYIM?

ilgine teşekkürler arkadaşım,bende tatlı yiyip duruyorum ama faydasız,rahatlattın beni :)

Insallah canim yarin bakicam artik .

amiin canım çook teşekkürler

Selam kızlar napiyosunuz herkesler iyidir inşallah
pepeninannesi geldi mi hiç? Acaba ne yaptı merak ediyorum doğrusu inş herşey yolundadır.

canım değerler hakkında bir bilgi yok amnıyo için bi iki doktora daha gorun öyle karar ver ayrıntılı için ben özel kecioren de engin bey var ona gideceğim... Ama ağustos 28 de sabahat hanıma etlık lokman hekim hastanesine başlıyorum... Arkadaşlar bana sincan koru hastanesini tavsiye etti ancak randevu almama rağmen uzak kaldığı için gidemedim ben kecioren tavsiyesi verebilirim ins bebegınde iyidir kendini rahatlat

Ben birkaç gece önce o sertlikle uyandım da sabahı zor ettim, çok korktum uyuşma hissi yoktu ama taş gibi semsertti, avucumu dolduruyordu resmen. Sabahında hemen doktora koştum sorun çıkmadı çok şükür. Gazmış çünkü :) hakikaten simdi de dikkat ediyorum gazim olduğu zaman sertleşiyor karnım.

Selam kızlar napiyosunuz herkesler iyidir inşallah
pepeninannesi geldi mi hiç? Acaba ne yaptı merak ediyorum doğrusu inş herşey yolundadır.
Hiç uğramadı. Ben yarin gelip iyi haberler vermesini umuyorum.

Ben CNm benim de akşamları öZellikle 10dan sonra taş gbi oluyor uyuşma yok ama .. Bunlar büyüdükçe karnın çatlama belirtiletiymiş ben bebeyağı sürüyorum gerginlik taş gibilik gidiyor rahatlıyorum duştan sonrada sürüyorum süt içtiğimde özellikle o bi başka gaz yapıyor..biz 17 haftalığız seni bilmiyorum ama

Alıntı ekleyebildim mi bilmiyorum ama :) pınar biz iyiyiz sen nasılsın karnındaki prenses napıyor ... Hera a pepenin annesi napıyor nasıl birşey mi oldu ben uzun zamandır yoktum

Kızlar bizde iyiyiz annemin yanında olmak güzel eşim bi hafta kaldı beraber gezmeye samsun a üniversiteme gittim beş yıldır duran diplomami aldım gitmişken elimde olsun dedim insana ihtiyaç olmuyor aslında aldım yinede.. Okullar açılacak öğretmen mesaisi bu göbekle zor olacak ama aslında herkes çok belli olmadığını kilo mu bebek mi diye soruyor ihtimal vermiyorlar sanırım 32 aylık kızım çıtı pıtı hemde calisinca arka arkaya bebek yapmaz diye bende bebek bu diyorum herkese :) aman iyi olmuş bi kız bi oğlan bi daha yapmazsın diyorlar yapacağım diyorum millete neyse aile planlaması doğum kontrol hemen başlıyorlar sanırım calisana çok evet 3 çocuk bile ama ben daha 2. Dogurmadan 4. Gözüm kesiyor:) ah birde doğum normal ama kolay olsaydı Allahim yardım etsin hepimize özellikle normal doğum sancısı artı suni sancıya tabi sezeryan sonrası arkadaslara da ...karnımdaki oglus iyi kızım da iyi şükür bende bi hafta sonra eşime kavusacagım

Ankaradaki hamilelerin bir sayfası vardır mutlaka forumda bir arat istersen. Burada yazdığın arada kaynıyor olabilir. Amniyosentez düşük riskini arttırıyor ve 3'lü testin güvenilirliği 2'li den düşük diye biliyorum.

Ben olsam verdiği parayla aldıklarımın hepsinin fiyatını not alırım, sofra kurduğumda ya da başka zaman şu eksik bu eksik derse de çıkarır gösteririm bu kadarına yetti diye.

Aylin 02 esin bile olsa haberi olmadan almsan çok iyi olur seni anlayabiliyorum calismayan hanımın para olayı zor calisinca bile zor ortak borç deyince hele ama sizin kadar zorlanmiyoruzdur sonuçta bende çalışıyorum diye biliyoruz demesek bile eşler bunun farkında oluyor.. Sen yine de hamile hamile yapma senin bile vicdanın kabul etmıyor ki soruyorsun eşine güzelce anlat arkadaş güzel öneri de bulunmuş yaz not al

kizlar internetten bu bebek arabasini buldum bayada hosuma gitti cok kullanisli esim sen bilirsin istersen siparis yap dedi bense kararsiz kaldim ne dersiniz bi fikir verin 5 tane var bu arabadan satilik yarina kadar satilabilir hepsi lutfen yardimci olun sizce nasil ?

Eklentiler

• bebek arabasi.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…