canım ben de ceviz ve balık yiyemediğim günler için balık yağı ve decavit kullanıyorum sadece. sağlık ocakları genelde ayrım yapmadan herkese kan ilacını veriyor. doktorum beni de hemşireye yönlendirdi kan ilacı önersin diye ama ben gitmedim. tahlil falan yapmadılar çünkü. Kendi doktorum takip ediyordu zaten. İlk muayenemde de sordum kan ilacı verecek misiniz diye. Kan değerlerim gayet iyi olduğu için vermeyeceğini söyledi. Zararı olmaz bence ama gereksiz yere de kullanmamak lazım.Ne güzel Inş benimde açılır.. Az evvel aile hekimime gittim yemek zorundasın iştahın yoksa kaliteli beslenmeye çalış dedi . Prensesimin kalp atışlarınıda duydum ohhh miss :) hemşirem kan hapı kullanıyomusun dedi doktor vermedi dedim aslında 17 haftalık olduk kullanmam gerekiyormuş doktoruma söylesem istesem verirmi acaba ??? Benim gbi hala kan hapı kullanmayan varmı aramızda ben sadece decavit kullanıyorum..kan tahlilini yaptıralı 3 ay oldu doktorum tekrar kan tahliline gerek yok şuan bir damla kam bile çok değerli şuan senin için demişti.. Ama ben haftaya gidersem isticem bakalım verecekmi?
Eki Görüntüle 1220510 Buda benim aysem rabbim sag saglim dogmasini nasip etsin inş
Tskler allah hayirlivbi sekilde kucagimaza almayi nasip etsin iyice paranoyak oldumGözün aydın çok sevindim. Kaç gündür haber bekliyordum valla içime dert olmuştu. Çok şükür, sağlıkla kucaklarımıza almak da nasip olsun.
Amin tsklerGözün aydın canım Rabbim bi daha korkutmasın..
Ben küçük beşik istıyorum istedıgımı bulsam kızımdan kalan park yatak var onda yatar ama yatak odamıza oturma odamıza böyle taşınan bişe olursa 6 aylık olana kadar en az yatabilecegı ebebekte var ama kullanılışımı bilemedimKızlaaar bebek beşiklerine bakıyorum ama hiç istediğim gibi bulamadım.. Hem uygun hem güzel olmalı:) bide ilk aylar için yanınıza küçük beşik düşünüyormusunuz ben kararsız kaldım
Okuduğum yerde ben sinir oldum kayinvalidene ya, büyük konuşmayayim da çocuğumun ismi konusunda kayinvalidemi asla söz sahibi yapmam. Fikrini söyleyebilir en fazla ki onu bile yapmıyor zaten anlayışlı sağolsun. Asya çok güzel bir isim, bence hiç dinleme onu, gönlünden geçeni koy. Tabi eşin de beğeniyorsa.Bu isim işi gerçekten zor. Ipek çok güzel bir isim demode de değil günümüze uygun. Kibar bir isim. Çözüm bulamazsanız eşini iki isim için ikna etmeyi dene. Ipek Defne gibi mesela. Kendini üzme. Ben de kayınvalideme isim beğendiremiyorum. Asya düşündüğümü söyledim diğer çocuğun adını da Afrika koyarsınız dedi sinir yaptı kendine. Eski isim olsunmuş. Ama ben de eski isim istemiyorum.
Tatilin tadını çıkarmaya bak bence sonra pişman olursun. Kuzun sağlıklı olacak, dönüşte güzel haberler alacaksın öyle düsün. Hem benim gibi yüzmenin güneşlenmenin yasaklandığı hamileleri düsün de riskin olmadığı için şükret :) annene de Allah şifa versin bir an önce inşallah.Slm kızlar denizden geldik tatilin hiç tadı Yok bebeğimi düşünüyorum sürekli allahım korusun onu inşallah annem de rahatsız bi yandan Offff offf rabbim yardımcısı olsun iyileşir çabucak inşallah cnm annem. .sizler iyisinizdir umarım çok öptüm sizleri .
ben de decavit içiyorum ama ishal falan olmadım ıkı gunde bır zorla cıkıyor. ayrıca ben sedace decavıt kullanıyorum calsiyum vermedı doktor. siz ne kullanıyosunuz
Canım işte bende böyle bişey mi alsam yoksa beşik mi alsam veya her ikisidemı karar veremedim
Kızlar decavit ve kan hapı idrarda yanma yaparmı? Bugun ilk defa kullandım şimdiye kadar hiç yanma olmazdı az önce hissettim öyle aşırı değil ama sanki kötüleşecel gibi.. Rengi normal ama yanma vardıben decavit ve kan ilacı kullanıyorum feramat adında canım
aslında eskiden yemekten sonra alıyordum o zzamanlar ishaldim hep 1 haftadır falan aç karna alıyorum dediğin gibi 2. gün bugün tık yok karnım davul gibi
çok teşekkür ederiz canım :)
Benim bebeğimde geride çıktı bidahaki kontrolumden mutlaka soruyum çünkü bende hiç balık sevmem kılçığını ayıklıyacam diye yediğimden bişey anlamamKizlar dr balik yagi kullanmaniz gerekip gerekmedigini sorun ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum ve faydasibi gordum cunku bebegim 3 gun ilerdeyken kullanmaya baslsyinca7 gun one gecti nasip olursa dogumdan sonra emzirme donemindede kullanacam ben imom kullaniyorum ve cok memnunum keske ilk cocugumdada kullansaydim cunku ben balik seven biri degilim ve pek balik yemem sizlerle paylasmak istedim
Canim yeni gördüm msjni tatilde oldugum icin telefonla öğrendim sonucumu gayet güzel temiz cikmis dedi doktorum dönünce doktorumdan alır yazarim.canım gözün aydın kaç çıktı sonuç, yani merak ettiğim sınırın üstündeyse temiz mi oluyor yoksa başka bir ölçütü daha mı var. mesela sınır 270/1 benimki 320/1 çıktı yani sonuç teste göre temiz mi oluyor şimdi? temizse doktor neden benden ayrıntılı ultrason istedi ????
Kızlar decavit ve kan hapı idrarda yanma yaparmı? Bugun ilk defa kullandım şimdiye kadar hiç yanma olmazdı az önce hissettim öyle aşırı değil ama sanki kötüleşecel gibi.. Rengi normal ama yanma vardı
Canım ben hamile kalmadan 1 ay önce kullanmaya basladim imom hapini hala devam ediyorum doktorum bana ya balik ya da balik yagi dedi ben hapi sectim çünkü balik yiyemiyorum bebegimin gelisimi de gayet iyi maşallah:)Kizlar dr balik yagi kullanmaniz gerekip gerekmedigini sorun ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum ve faydasibi gordum cunku bebegim 3 gun ilerdeyken kullanmaya baslsyinca7 gun one gecti nasip olursa dogumdan sonra emzirme donemindede kullanacam ben imom kullaniyorum ve cok memnunum keske ilk cocugumdada kullansaydim cunku ben balik seven biri degilim ve pek balik yemem sizlerle paylasmak istedim
bilmiyorum canım ama benim idrar yollarım enfeksiyon kapmış zaten yanıyor benimki kasığıma da batma oluyor ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?