2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah yarsimciniz olsun cnm acil sifalar insallaj

Çocuk ikinizin çocuğu sonuçta ya ne bileyim ben olsam o tepkiye sadece sinirlenirdim, kararımı değiştirmezdi benim kesinlikle. Kaldı ki eşin de beğenmiş. Neyse ben çok sinir oldum gerçekten :) umarım bebeğinize hangi ismi koyarsanız koyun ikinizin tercihi olan bir isim koyarsınız. Başkalarının belirlediği ya da yönlendirdiği değil
Oy maşaallah fındığına yaa, ağza bak yerimm :)

Bu sitenin yeni hali beni sarstı bide ailemin yanında vaktim olmuyor cozemiyor um arkadaşlar kusura bakmayın bildirim leri acıyorum geri oraya geçemiyorum falan falan sizi özledim cumartesi donecegım döndükten sonra bol sohbet ederiz şimdi okuyarak yetınıyorum

Ben imom kullaniyorum dr bulamazsan es deger bi ilac al demisti ama eczaci bu ilacin cok iyi oldugunu ve es deger bi ilac olmadigini soyledi
Internette araştıryorum şimdi balığın kendisinden elde edilenler faydalı ancak balığın karaciğerinden elde edilen balık yağları gebeler için son derece zararlı yazıyo heryerde doktoruma sormak farz oldu artık

Kızlar utangaç olur annesiii. :) maşallah tütütü :)

Çok sağol cnm tesellin için inşallah iyi haberler alırım bebeğim den annemde hemen düzelir se daha ne isterim tatilin tadını çıkarmak istiyorum ama bazen aklıma düşüyo yinede insanız işte

Kızlar utangaç olur annesiii. :) maşallah tütütü :)

cok tesekkur ederiz teyzeleriiii :) rabbim hepimizin bebislerini korusun...

Ya kizlar basim catliyor... bu hafta babaannemin cenazesi var demistim ya 2 minoset aldim hafta icinde. bi tane daha iciyim mi ne diyosunuz?

Allahim şuna bak ya kuzuum masallah kuzuma.. herbiri bizlere Rabbimizin mucizesi :)

benim eşimde kendi babasının ismini koymak istedi ikinci isim olarakda benim babamın ama ben kesinlikle baba isimleri istemiyorum dedim ve çok kesin olarak bu konu kapatıldı dedim,,, ben bu kadar kesin konuşunca bir daha da konu açılmadı,,,, senin görümcenin ne haddine ki doğmamış çocuğuna isim koyuyor,,,sende kesin kelimesini kullan ve hiç taviz verme,,,,,

Allahim şuna bak ya kuzuum masallah kuzuma.. herbiri bizlere Rabbimizin mucizesi :)

kesinlikle mucizelerr.. icimizde buyuyorlar.. bugun bu kadar buyumus gorunce hayret ettim.. icimizde bir canli var, kipirdiyo, oynuyo, buyuyor.. boyle bir mucizeye ev sahipligi yaptigimdan kendimi bile daha cok seviyorum :) cok sukur bugunumuze.. Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu insallahhhh... tesekkur eseriz teyzecik bu arada

evet canım vajinal fitil verdi doktorum : hamilelerde oluyormuş genelde

Bende kullandım fitil yeni bitti baya rahatlattı beni

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin

Bismillah her hayrın başıdır der S.Nursi (r.a) ...sabahin ilk mesaji böyle Başlasın...hayırli , musmutlu bir gün olsun hayırlısıyla Amin...Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla sağlikla bizlere lutfetsin Amin

m.hurriyet.com.tr/Haber?id=26572408 bu yazı çok güzel...

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarım. Uzun zamandır giremedım.Proxy ayarları mı ne kafayı yedirdi bna. Sonunda formata kadar gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…