Allah yarsimciniz olsun cnm acil sifalar insallajMerhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
Çocuk ikinizin çocuğu sonuçta ya ne bileyim ben olsam o tepkiye sadece sinirlenirdim, kararımı değiştirmezdi benim kesinlikle. Kaldı ki eşin de beğenmiş. Neyse ben çok sinir oldum gerçekten :) umarım bebeğinize hangi ismi koyarsanız koyun ikinizin tercihi olan bir isim koyarsınız. Başkalarının belirlediği ya da yönlendirdiği değilEşim de beğendi kesin karar vermedik yine alternatifler düşünüyorduk. Kayınvalidem sordu ne koyacaksınız diye biz de paylaştık ama bu tepkiyi beklemiyordum. Eşime dedim herkesin beğeneceği ismi nasıl bulacağız diye herkes beğenmek zorunda değil dedi. Ama bu tepkiye rağmen Asya koyar mıyız bilmiyorum.
Oy maşaallah fındığına yaa, ağza bak yerimm :)kizlaaaar biz de geldik doktorum gecen sefer kiz diyebilirim demisti bu sefer yuzde yuz kiz dedi :) cok sukur gayet iyiymis kizim 20 cm 267 gr olmus findigimmm :) veee bu da resmimiiiiz masallah alalim lutfen teyzeler
Eki Görüntüle 1220984
ellerimiz hep yuzumuzde en iyi fotografimizz
Internette araştıryorum şimdi balığın kendisinden elde edilenler faydalı ancak balığın karaciğerinden elde edilen balık yağları gebeler için son derece zararlı yazıyo heryerde doktoruma sormak farz oldu artıkBen imom kullaniyorum dr bulamazsan es deger bi ilac al demisti ama eczaci bu ilacin cok iyi oldugunu ve es deger bi ilac olmadigini soyledi
Kızlar utangaç olur annesiii. :) maşallah tütütü :)kizlaaaar biz de geldik doktorum gecen sefer kiz diyebilirim demisti bu sefer yuzde yuz kiz dedi :) cok sukur gayet iyiymis kizim 20 cm 267 gr olmus findigimmm :) veee bu da resmimiiiiz masallah alalim lutfen teyzeler
Eki Görüntüle 1220984
Çocuk ikinizin çocuğu sonuçta ya ne bileyim ben olsam o tepkiye sadece sinirlenirdim, kararımı değiştirmezdi benim kesinlikle. Kaldı ki eşin de beğenmiş. Neyse ben çok sinir oldum gerçekten :) umarım bebeğinize hangi ismi koyarsanız koyun ikinizin tercihi olan bir isim koyarsınız. Başkalarının belirlediği ya da yönlendirdiği değil
Oy maşaallah fındığına yaa, ağza bak yerimm :)
Kızlar utangaç olur annesiii. :) maşallah tütütü :)
Allahim şuna bak ya kuzuum masallah kuzuma.. herbiri bizlere Rabbimizin mucizesi :)kizlaaaar biz de geldik doktorum gecen sefer kiz diyebilirim demisti bu sefer yuzde yuz kiz dedi :) cok sukur gayet iyiymis kizim 20 cm 267 gr olmus findigimmm :) veee bu da resmimiiiiz masallah alalim lutfen teyzeler
Eki Görüntüle 1220984
benim eşimde kendi babasının ismini koymak istedi ikinci isim olarakda benim babamın ama ben kesinlikle baba isimleri istemiyorum dedim ve çok kesin olarak bu konu kapatıldı dedim,,, ben bu kadar kesin konuşunca bir daha da konu açılmadı,,,, senin görümcenin ne haddine ki doğmamış çocuğuna isim koyuyor,,,sende kesin kelimesini kullan ve hiç taviz verme,,,,,kızlar size birşey sormak istiyorum daha doğrusu fikrinizi almak istiyorum şimdi benim cumartesi kızım olacağı kesinleşti inşallah..hamileliğimin başından beri görümcem sürekli kız olursa annesinin ismini koymamızı söyledi hatta herkesede bu şekilde söylemiş kız olursa adı ipek demi bende kırmamak için hiç sesimi çıkarmadım hep hayırlısı dedim..her msj attığında ipek nasıl falan diye attı...geçen eşime artık rahatsız olduğumu söyledim..eşimde birşeyler mırındandı galiba onunda böyle bir niyeti var 2 isim koyup birini annesinin ismini koymak gibi ama ben istemiyorum..yani kadın zaten yaşıyor tamam şuan hasta olabilir ama razı değilim yani eşimide kırmak istemiyorum..görümceme en son esprili birşekilde dedim sen gençsin doğur biz kız sen koy dedim..ilk kızımın ismini ben rüyamda görmüştüm o şekilde hümeyra koymuştum..bunada eşime dedim sen koy oda hatta bana şaka olarak artık rüyandada görsen ben koyucam ismi dedi..şimdi nasıl bir yol izlim eşimi ikna edim bilmiyorum...yardımcı olursanız sevinirim..
Allahim şuna bak ya kuzuum masallah kuzuma.. herbiri bizlere Rabbimizin mucizesi :)
evet canım vajinal fitil verdi doktorum : hamilelerde oluyormuş genelde
Merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
kizlaaaar biz de geldik doktorum gecen sefer kiz diyebilirim demisti bu sefer yuzde yuz kiz dedi :) cok sukur gayet iyiymis kizim 20 cm 267 gr olmus findigimmm :) veee bu da resmimiiiiz masallah alalim lutfen teyzeler
Masallah canim cok tatli olmus prenses
Eki Görüntüle 1220984
maşallah...kuzuna..
Oyy masallah kuzunaa
oyyyy yesinler minnakini masallah canimmm
Hayirli sabahlar aminnBismillah her hayrın başıdır der S.Nursi (r.a) ...sabahin ilk mesaji böyle Başlasın...hayırli , musmutlu bir gün olsun hayırlısıyla Amin...Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla sağlikla bizlere lutfetsin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?