- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Beni tarif ermişsin cnm ya su içmeye bile eriniyorumYa abdest alip gelince oturup oturup öyle kalkip namazimi kilabiliyorum bunu gafletime gunahlarin agirligina bagliyordum ama başka işler içinde öyle yerinden kalkip o işi yapmak çok zor geliyor siz enerjik misiniz nasilsiniz?
Dayanamadım hastaneye gittim :)
Kızım geliyorrrrr :) :)
Alıntı yapıyım dedım beceremedim böyle tekrar yazıyım.Merhaba canim gozun aydin masallah bebegin saglikliymis cinsiyeti bidahakine kesinlesir insallah kiz olsun erkek olsun saglikli olsunlar yeter evlatlarimizsezeryan dogum yapmak zorundaysan hic uzme kendini canim ilk dogumumda bende cok istedim sezeryan olsun 41 hafta bekledim son ana kadar direndim ama olmadi malesef basindan normal dogum olmucan bilmek daha guzel hic degilse kendini simdiden hazirlarsin sezeryan doguma.bazilari icin normal dogum iyi bazilari icin sezeryan normal dogum yapma imkanim olsaydi cok istersim normal olsun ama olmadi malesef
evet canim yariladik hatta benim yaridan bile az kaldi 38 inci haftalarda sezeryan yapicam icin 18 haftam kaldi benimm vay bee saka maka bitti bitiyor
simdiden kolay gelsin canim sorunsuz bi sekilde tasinirsin insallah yeni evine
oyyy ne guzel ya gozun aydin canim ikinci oglusum olucanda benim oglumda cok sevinmisti hatta simdide cok seviniyorlar erkek kardesimiz oluyor diye onlar icin ayni cinsten kardes demek oyun arkadasi demek
al bi sacmalik dahailk dogumun sezeryan diye ikinciyi sezeryan yapmak zorunda degilsinki hatta burda ikinciyi normal yap diye israr ediyor doktorlar benim ikincide cok israr etti doktorum normal yap diye ben ilkinde cok bekledigim ve cocuk tehlikeye girdigi icin kendim istemedim normal yapmayi turkiyede tam tersi
canim benim arkadasim iilk dogumu sezeryan sonrasinda 2 tane normal dogum yapti hemde cok kolay oldu dogumlari.normal dogum istiyorsan hic dusunme kendine guzel bi doktor bulup o doktoru degistir derim bi tehlikesi olucanida sanmiyorum burda herkes ikinciyi normal yapiyor saglik sorunu olmadigi surece
masallah canim bebegine detayliyi atlattinya bitti artik korkular sukur bundan sonrasi dogucagi gunu beklemek
canim cok guzel yapmissin hemde icin rahat etmiss masallah kizinda pek akilli usu yazdigina gore rabbim acilarini gostermesin insallah
vayyy bizim erkekler aldi basini gidiyor hayirli olsun canim oglusun
merhaba canim hosgeldin aramiza bence kesin bilemedi cinsiyetini o yuzden oyle soyluyor doktorun
sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz lutfen listeye ekleyelim senide
masallah prensesimize
hayirli haberlerle gel canim insallah bekliyoruz
ah be canim nerdesin kac gundur aklim sende sukur iyisiniz cok sevindimmm bundan sonra daha cok dikkatli ol lutfen
canim cok sevindim memnun kalmana doktordan hadi gozun aydin kizinda cok iyiymis masallah
canim bebegin esinin onde olmasi bu haftalarda cok sorun olmaz zamanla yukariya cikma ihtmali yuksek ki senin doktorun biraz onde demis doguma kadar yukariya cikar insallah.ha cikmassa bebegin esi onde olursa nolur normal dogum yolunu kapattigi icin bebegin esi sezeryan dogum yaparsin yani korkulacak bi durum degil.insallah bidahaki sefere yukariya cikmis olur bebegin esi benim ilk hamileligimde bu sebebten dolayi son ana kadar bekleyip bebegin esi normal dogum yolunu tikadigi icin sezeryan dogum yapmak zorunda kalmistim
hayir canim ardi ardina sakin icme decaviti sabah kahvaltidan sonra ic kan hapini aradan en az 2-3 saat gectikten sonra baska bir ogunden sonra ic hicbir ilaci ardi ardina icmeyi tavsiye etmiyor doktorlar birbirinin etkisini oldurmesin diye ...
ben hamile kaldigim gunden beri iciyorum doguma kadar hatta dogumdan sonra bile icicem dogumda cok kan kaybedicez zaten simdiden vucut kansiz kalirsa dogumda cok perisan oluruz doktoruna mutlaka hatirlar kan hapi istiyorum de canim
iyiki sormus almissin canim kan hapini.bende basindan beri diyorum sadece sol tarafiniza yaticaksiniz saga sirt ustu yatmak yasakkk
canim hosgeldin aramiza oglusun hayirli olsun.lutfen sat ve yas tarihini ve oglun olucani bana ozelden yaz listemizi ekliyeyim sizide.bu ayina kadar gelmissin insallah bundan sonra hicbir sorun olmadan oglusuna kucagina alirsin.insallah yarinki detayli ultrasndada hersey yolunda cikar bekliyoruz guzel haberlerini
oyyy yesinler ayseni masallah canim koca kiz olmus annesi
oyy 4d oglusuna bakin hele yerim ya simdiden kocaman bebek gibi duruyorlarrr
canim istemedigin bir ismi koymak zorunda degilsin tabiki ama sen demissin esine ikinci kizimiza sen ver ismini diye simdi nasi geri alicanki lafini.hem bence ipek ismi cok guzel bir isim bu seferde esinin gonlu olsun
canim dedidgim gibi doguma daha cok zamanin var belkide bidahaki kontrolunda esin yukari cikmis olucak bile o yuzden icin rahat etsin onemli olan bebegin saglikla dunyaya gelmesi :)Alıntı yapıyım dedım beceremedim böyle tekrar yazıyım.
canım beni aydınlattıgın için ve guzel dileklerin için tesekkür ederim :) ben normal dogum istiyorum ama bebeğim iyi olsunda nasıl olursa olsun :) sizden cevap gelmeyince içtim ikisinide ardı ardına artık yarın araya öğün katarak içerim bugünlük böyle olsun :)
bu alintiyi yapmayi nasil becerdin kiss sanki ben kizim olucak yazmisim gibi olmusssGözün aydın canım çok sevindim :)
Bi bilsemm :)) çoklu alıntı yapıyım dedım sonuç bubu alintiyi yapmayi nasil becerdin kiss sanki ben kizim olucak yazmisim gibi olmusss
yok canım her gittiğimde değil arada kiloma tansiyonuma bakıyolar o kadar belki daha vakti değildir ama bana bakmadılar hiçselammmm kızlar sonunda bugün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 8 eylülde de 1.doz tetanosaşımı vurulacağım inşallah yalnız sağlık ocağında bebeğin kalbini doppler ile dinlemediler sizin dinlemişler miydi
ben gecen kayıt yaptırmaya gittiğimde dinlemediler. bugün hem aşı oldum hem eksik testler vardı onlar yapıldı. kalbini de dinledik şeker yüklemesi için 8 ine randevu verdi ama ben yükleme yaptırmak istemiyorumselammmm kızlar sonunda bugün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 8 eylülde de 1.doz tetanosaşımı vurulacağım inşallah yalnız sağlık ocağında bebeğin kalbini doppler ile dinlemediler sizin dinlemişler miydi
Teşekkür ederim canım. :)evet şimdi bebek göbek deliğimizin oraya geliyomuş. tam ortaya yani o yüzden normalmiş bana da c.tesi günü dktorum dedi daha ben sormadan :)
ayy çok korkunç niye çektiriyosun ki uzayınca yine batacak tel taktır bence :)Dünkü yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
ayak tırnağımı batmadan dolayı çektirmiştim geçen sene ama uzadı şimdi yine batıyo hamilelikte çektirebiliyomuyuz bilgisi olan varmı ona göre randevu alsam
devlette var mı bilmiyom ama bence bi sor arkadaşım taktırmıştı. tırnağın yatağını genişletiyo ve tırnak daha rahat uzuyo. bi kaç ay kalıyo parmağında ama sora geciyo. benim de batıyodu ben dra gitmedim korkumdan. alttan yeni tırnak cıktı sora. üstteki ölü tırnak da denize girince tuzlu suya dayanamadı sanırım kendi kendine düştü. ama çok acı cekmiştim ilk battığı zamanlardatel nasıl taktırılıyo ve devlet hastanesinde varmı ki
Ben omega 3 yazacak mısınız dedim doktoruma. Balık yemiyorsan yazayım dedi. Yemiyorum diyince marincap special diye bir hap yazdı. Üç günde bir falan içiyorum. Balık yiyerek alayım dersen sanırım haftada bir iki kez balık yemelisin.kızlar
balık olayını ne neyapıyorsunuz yiyor musunuz düzenli olaak
ben hamıle kaldım kalalı 3 kez yıyebildim
acaba daha mı sık yemek gereklı
ben yapamıyorum dışarıda da herzaman yıyemıyoruz
doktoruma bu kontrolde soracam
çok gerekliyse balık yağı alsam olur mu diye
Benim doktorum randevumu 21. Hafta bitip 22 nin içinde verdi.Geç gibi burdaki anneler nezaman yaptırmış acaba geneli 20 . Haftadan sonra diyordu ama kaçıncı haftayabkadar yaptırmak doğru olur bende bilmiyorum bilen varsa bilgilendirsin bizide -:)
kaçıncı haftada tetanos vuruluyor, bana 20ye girince gel dedi size ne dedilerselammmm kızlar sonunda bugün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 8 eylülde de 1.doz tetanosaşımı vurulacağım inşallah yalnız sağlık ocağında bebeğin kalbini doppler ile dinlemediler sizin dinlemişler miydi
ne randevusu bu canımBenim doktorum randevumu 21. Hafta bitip 22 nin içinde verdi.
20. haftada canımkaçıncı haftada tetanos vuruluyor, bana 20ye girince gel dedi size ne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?