2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya abdest alip gelince oturup oturup öyle kalkip namazimi kilabiliyorum bunu gafletime gunahlarin agirligina bagliyordum ama başka işler içinde öyle yerinden kalkip o işi yapmak çok zor geliyor siz enerjik misiniz nasilsiniz?
Beni tarif ermişsin cnm ya su içmeye bile eriniyorum

selammmm kızlar sonunda bugün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 8 eylülde de 1.doz tetanosaşımı vurulacağım inşallah yalnız sağlık ocağında bebeğin kalbini doppler ile dinlemediler sizin dinlemişler miydi

Alıntı yapıyım dedım beceremedim böyle tekrar yazıyım.
canım beni aydınlattıgın için ve guzel dileklerin için tesekkür ederim :) ben normal dogum istiyorum ama bebeğim iyi olsunda nasıl olursa olsun :) sizden cevap gelmeyince içtim ikisinide ardı ardına artık yarın araya öğün katarak içerim bugünlük böyle olsun :)

canim dedidgim gibi doguma daha cok zamanin var belkide bidahaki kontrolunda esin yukari cikmis olucak bile o yuzden icin rahat etsin onemli olan bebegin saglikla dunyaya gelmesi :)

yok canım her gittiğimde değil arada kiloma tansiyonuma bakıyolar o kadar belki daha vakti değildir ama bana bakmadılar hiç

ben gecen kayıt yaptırmaya gittiğimde dinlemediler. bugün hem aşı oldum hem eksik testler vardı onlar yapıldı. kalbini de dinledik şeker yüklemesi için 8 ine randevu verdi ama ben yükleme yaptırmak istemiyorum

Dünkü yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
ayak tırnağımı batmadan dolayı çektirmiştim geçen sene ama uzadı şimdi yine batıyo hamilelikte çektirebiliyomuyuz bilgisi olan varmı ona göre randevu alsam

ayy çok korkunç niye çektiriyosun ki uzayınca yine batacak tel taktır bence :)

tel nasıl taktırılıyo ve devlet hastanesinde varmı ki

tel nasıl taktırılıyo ve devlet hastanesinde varmı ki
devlette var mı bilmiyom ama bence bi sor arkadaşım taktırmıştı. tırnağın yatağını genişletiyo ve tırnak daha rahat uzuyo. bi kaç ay kalıyo parmağında ama sora geciyo. benim de batıyodu ben dra gitmedim korkumdan. alttan yeni tırnak cıktı sora. üstteki ölü tırnak da denize girince tuzlu suya dayanamadı sanırım kendi kendine düştü. ama çok acı cekmiştim ilk battığı zamanlarda

Ben omega 3 yazacak mısınız dedim doktoruma. Balık yemiyorsan yazayım dedi. Yemiyorum diyince marincap special diye bir hap yazdı. Üç günde bir falan içiyorum. Balık yiyerek alayım dersen sanırım haftada bir iki kez balık yemelisin.

kaçıncı haftada tetanos vuruluyor, bana 20ye girince gel dedi size ne dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…