2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maşallah kuzuna canım :)

maşşallah canım size :)

tuttum ben bu fikriii :) cok tesekkur ederim canim

Balık hapı kullansak olmazmıki yağını eskiden kullanmıştım çok zor içmesi birde kullandığın yağın adı nedir.. Bende sorayım ama hayır dese de kullanmayı düşünüyorum

Merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen

canımmmmm dualarımız annen ıcın,,,, hep pozıtıf dusunkı pozıtıf olsun umarım annecıgını allah sana bagıslar

Kurban olduğum Rabbim yardımcınız olsun..sağlık sıhhat versin inşallah

Canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua edin inşaAllahnsapasaglam atLatacak annen

canım teşekkür ederim cevabın için bu arada sağlık ocakları şeker yüklemesi yapıyorsa ben deorada yaptırabilrim doktorum onu yapacağım filan demişti bedavaya gelir en azından

yok canım her gittiğimde değil arada kiloma tansiyonuma bakıyolar o kadar belki daha vakti değildir ama bana bakmadılar hiç
benim de tansiyonumakiloma filan baktılar onun haricinde kaydımı bugün yaptırdığım için sorular filan sordular ama kalbini dinlemediler dediğin gibi belki zamanı değildir

"müslüman anne adaylarina , 9 ay yapilacaklar listesi !!!

1- namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
2-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
3-bütün günahlardan korunmaya bak.
4-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
5-geceleri aynaya bakma.
6-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
7-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
8-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
9- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
10-hergün salâvat getir.
11-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
12-allahı çok düşün.
13-insanlara yardım et.
14-mümin insanların yüzüne bak.
15-gıybetten ve yalandan uzak dur.
16-namazını vaktinde kıl.
17-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
18-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
19-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
20-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
21-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
22-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.

Kizlar bugun cok dusundum ilk doktorum kadindi fena sayilmazdi kardiyolog kadin dogumcu ben buna kizdim biraktim baska doktora gitmeye basladim oda iyi hos 5 dakikada bakiyo hemen odadan cikiyor ssk dahil 45 tl oduyordum ayrintili icin 150 tl istedi bende bugun eaki doktorumu aradim 20 tl ye yapiyoruz dedi kaldim dogumunuda 1100 sezeeyan olursa normalse 900 tl
Dedi arkadasim 40 gun once orda dogum yapti cik memnunum dedi neyapsam bilemedim

Balık hapı kullansak olmazmıki yağını eskiden kullanmıştım çok zor içmesi birde kullandığın yağın adı nedir.. Bende sorayım ama hayır dese de kullanmayı düşünüyorum
Ben imom kullaniyorum dr bulamazsan es deger bi ilac al demisti ama eczaci bu ilacin cok iyi oldugunu ve es deger bi ilac olmadigini soyledi

Gecmis olsun Allah şafi ismiyle şifa versin

Eşim de beğendi kesin karar vermedik yine alternatifler düşünüyorduk. Kayınvalidem sordu ne koyacaksınız diye biz de paylaştık ama bu tepkiyi beklemiyordum. Eşime dedim herkesin beğeneceği ismi nasıl bulacağız diye herkes beğenmek zorunda değil dedi. Ama bu tepkiye rağmen Asya koyar mıyız bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…