Maşallah kuzuna canım :)Merhaba arkadaslar. Bugun kontroldeydik. Kızım 410 gram 27 cm imiş. Kocaman olduk artık.açmış agzını nasıl esniyo yavrum bi gorseniz.elleri ayakları hç durmuyo maşallah. Fotografını zor çekti doktorumuz.fotograf cekinmeyi sewmiyo galiba annesine çekmiycek bu konuda:) guzel bi kızım olucak Allahın izni ile. Yılbaşına kadar dogum gercekleşir ocagı beklemez dedi doktorumuz. Bekleyip gorucez :)
Merhaba arkadaslar. Bugun kontroldeydik. Kızım 410 gram 27 cm imiş. Kocaman olduk artık.açmış agzını nasıl esniyo yavrum bi gorseniz.elleri ayakları hç durmuyo maşallah. Fotografını zor çekti doktorumuz.fotograf cekinmeyi sewmiyo galiba annesine çekmiycek bu konuda:) guzel bi kızım olucak Allahın izni ile. Yılbaşına kadar dogum gercekleşir ocagı beklemez dedi doktorumuz. Bekleyip gorucez :)
enfeksiyona ilac verdi mi canım tualete girmeye korkuyorum
Maşallah kuzuna canım :)
maşşallah canım size :)
benim çalışan bir öğretmen arkadaşım bana bir fikir verdi, kendisi de öğretmen,,,, en iyisi böyle küçük yerlerde bakıcıyı daha işe başlamadan 3-4 ay öncesinden, eve almak ve haftada iki veye üç günü bakıcı ile beraber geçirmek , böylelikle hem çocuk alışmış oluyor bakıcıya hemde sen alışmış oluyorsun,,,, hemde senin gözün arkada kalmamış oluyor,,, hemde memnun kalmazsan hemen değiştirebilirsin,, nasıl olsa hemen işe başlamıyorsun ,, belki biraz maliyetli bir yol ama bana çok mantıklı geldi,,,,,
Balık hapı kullansak olmazmıki yağını eskiden kullanmıştım çok zor içmesi birde kullandığın yağın adı nedir.. Bende sorayım ama hayır dese de kullanmayı düşünüyorumKizlar dr balik yagi kullanmaniz gerekip gerekmedigini sorun ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum ve faydasibi gordum cunku bebegim 3 gun ilerdeyken kullanmaya baslsyinca7 gun one gecti nasip olursa dogumdan sonra emzirme donemindede kullanacam ben imom kullaniyorum ve cok memnunum keske ilk cocugumdada kullansaydim cunku ben balik seven biri degilim ve pek balik yemem sizlerle paylasmak istedim
Kurban olduğum Rabbim yardımcınız olsun..sağlık sıhhat versin inşallahMerhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
Canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua edin inşaAllahnsapasaglam atLatacak annenMerhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
canım ben de 20. haftada gideceğim bugün 17+1im tarihi hesaplayıp veriyor zatenkaçıncı haftada tetanos vuruluyor, bana 20ye girince gel dedi size ne dediler
canım teşekkür ederim cevabın için bu arada sağlık ocakları şeker yüklemesi yapıyorsa ben deorada yaptırabilrim doktorum onu yapacağım filan demişti bedavaya gelir en azındanben gecen kayıt yaptırmaya gittiğimde dinlemediler. bugün hem aşı oldum hem eksik testler vardı onlar yapıldı. kalbini de dinledik şeker yüklemesi için 8 ine randevu verdi ama ben yükleme yaptırmak istemiyorum
benim de tansiyonumakiloma filan baktılar onun haricinde kaydımı bugün yaptırdığım için sorular filan sordular ama kalbini dinlemediler dediğin gibi belki zamanı değildiryok canım her gittiğimde değil arada kiloma tansiyonuma bakıyolar o kadar belki daha vakti değildir ama bana bakmadılar hiç
canım bütçen ne kadar benim gittiğim hastane normal sezeyan farketmeden 1700e yapıyor etimed diyebir hastane var orası da sanırım 800-900e yapıyormuş ama ocak ayında artar mı bilmiyorumSELAM KIZLAR
ANKARA'DA UYGUN FİYATA DOĞUM YAPTIRAN ÖZEL HASTANE BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Ben imom kullaniyorum dr bulamazsan es deger bi ilac al demisti ama eczaci bu ilacin cok iyi oldugunu ve es deger bi ilac olmadigini soylediBalık hapı kullansak olmazmıki yağını eskiden kullanmıştım çok zor içmesi birde kullandığın yağın adı nedir.. Bende sorayım ama hayır dese de kullanmayı düşünüyorum
Gecmis olsun Allah şafi ismiyle şifa versinMerhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
Okuduğum yerde ben sinir oldum kayinvalidene ya, büyük konuşmayayim da çocuğumun ismi konusunda kayinvalidemi asla söz sahibi yapmam. Fikrini söyleyebilir en fazla ki onu bile yapmıyor zaten anlayışlı sağolsun. Asya çok güzel bir isim, bence hiç dinleme onu, gönlünden geçeni koy. Tabi eşin de beğeniyorsa.
tamam canım cevap bekliyorum sendenCanim yeni gördüm msjni tatilde oldugum icin telefonla öğrendim sonucumu gayet güzel temiz cikmis dedi doktorum dönünce doktorumdan alır yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?