2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sana aşı için kaçıncı haftada gelmeni söylediler

demek çok fark etmiyor
geçen hafta burada 18. hafta yazılarını okuyunca gittim ama yapmadılar
20de gel dedi
bana hatta ilk kayıt yaptırdığımda 16da gel dediler gittim devlet bizim için dosya açıyomuş ne zaman başlamak lazım diye baktılar daha o tarih gelmemiş dediler ayın 9unda başlıcakmış benimki bende 12sinde gittim yaptırdım

bana hafta demedi de 19 unda gel dedi ben bu gün gittim yani 20+1 de gitmiş oldum. aşı hiç acıtmamıştı iyi bari diyodum ama şimdi ağırmaya başladı
bende de vurulduğu yerde kas ağrısı yaptı ama beni engelleyecek kadar değil de sola yaptırmıştım ben ağrı olacağını söylemişlerdi burda onu da üstüne yatmakta zorlandım tek ikinciyi sağa yaptırcam

tamam canım
hafta içinde ben de uğrayayım inşallah
gerçi 19+ şu an ama gel dedi bakalım artık

Ben

Benim iştahım hamilelik öncesiyle aynı. Bi artma olmadı. Hala kilo da almadım. İçtiğim vitaminlere güveniyorum. Ekstradan kahvaltıda süt, yumurta yiyorum. Su önemli içebilitem oldukça içiyorum. Doktora dedim kilo almadım diye alırsın dedi. Önemli olan bebeğin ölçümleri.

ben de sola yaptırdım şimdi sola yatamayacam bu tarafından hiç düşünmemiştim keşke sağa yaptırsaydım :s

Slm kızlar
Uzun suredir Yoktum ben evde seker hamuru kurabiye pasta bebek mevlit şekeri kapi susu düğün nikah kına gecesi sünnet pasta ve şekeri gibi urunler yapıyorum bu ara üst üste siparişi. Vardı giredim geçmişte çok uzun okuyamadimda umarım herkeze iyidir bugün dinkenicem yarin yine perşembe günü için kurabiye ve pasta siparişin var bugün mola verince sizlerin yanina kostüm biz benimle İyiyiz henüz çok tekme filan olmasa da kıpırdanmalar imiz var haftasunu kendime tişört tayt filan aldım artik karnın büyüdü sigamiyoruz neyse hepinizi opuyorum görüşürüz

ben de sola yaptırdım şimdi sola yatamayacam bu tarafından hiç düşünmemiştim keşke sağa yaptırsaydım :s
bende onu hç düşünmemiştim burda kullanmadığınız kolunuza yaptırın yazanlar oldu ondan sola yaptırdım ama iş konusunda çok engellemedi beni ama üzerine yatınca ağrı yaptı

Ben de sadece decavit kullanıyorum, tahlili en son 5 hafta önce yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Ama ben de sorayım doktoruma gerek var mi diye.
Bencede sormalıyız bakalım verecekmi ama bazı doktorlar 3 aydan sonra veriyor anlamıyorum ki
Rahim büyüdü bebiş büyüdü 1kilo de sen ona bende 1 kilo aldım çünkü karnım büyüyo ama iştah yok..3lü test ben Dr umda istemedi.kaç haftalıksın 150 gr olmuş maşallah..eşi derken plasentayı demiş galiba ama ne anlama geliyor B'nde bilmiyorum CNm
canım bana da kan hapı vermedi doktorum sadece decavit o da midemi mahvediyor. aceba bir dahaki kontrolde kan hapı verir mi çünkü doğumdan sonra bile 3 ay kadar devam etmemiz lazım kan hapına.
Bakalım ben gidince sorucam umarım verir
Benim doktorum randevumu 21. Hafta bitip 22 nin içinde verdi.
20-23 hafta arası normal sanırım
Kaliteli beslenirsek sorun olmaz diye düşünüyorum bende ama kaliteli beslenmek asıl zor olan.

canım bana da kan hapı vermedi doktorum sadece decavit o da midemi mahvediyor. aceba bir dahaki kontrolde kan hapı verir mi çünkü doğumdan sonra bile 3 ay kadar devam etmemiz lazım kan hapına.
Bana da doktorum Demir ilacı vereceğini söylemişti bu Perşembe randevum var yazacak. Demirimiz Eksik olsa da olmasa da her durumda kan hapı veriliyor mu kafama takıldı?

Bu isim işi gerçekten zor. Ipek çok güzel bir isim demode de değil günümüze uygun. Kibar bir isim. Çözüm bulamazsanız eşini iki isim için ikna etmeyi dene. Ipek Defne gibi mesela. Kendini üzme. Ben de kayınvalideme isim beğendiremiyorum. Asya düşündüğümü söyledim diğer çocuğun adını da Afrika koyarsınız dedi sinir yaptı kendine. Eski isim olsunmuş. Ama ben de eski isim istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…