- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
sana aşı için kaçıncı haftada gelmeni söyledilerben gecen kayıt yaptırmaya gittiğimde dinlemediler. bugün hem aşı oldum hem eksik testler vardı onlar yapıldı. kalbini de dinledik şeker yüklemesi için 8 ine randevu verdi ama ben yükleme yaptırmak istemiyorum
ama sen daha 20de değilsin canım20. haftada canım
bende bu hafta vurulacağım
18de yaptırdım benkaçıncı haftada tetanos vuruluyor, bana 20ye girince gel dedi size ne dediler
demek çok fark etmiyor18de yaptırdım ben
bana hafta demedi de 19 unda gel dedi ben bu gün gittim yani 20+1 de gitmiş oldum. aşı hiç acıtmamıştı iyi bari diyodum ama şimdi ağırmaya başladısana aşı için kaçıncı haftada gelmeni söylediler
anladım teşekkür ederimbana hafta demedi de 19 unda gel dedi ben bu gün gittim yani 20+1 de gitmiş oldum. aşı hiç acıtmamıştı iyi bari diyodum ama şimdi ağırmaya başladı
bana hatta ilk kayıt yaptırdığımda 16da gel dediler gittim devlet bizim için dosya açıyomuş ne zaman başlamak lazım diye baktılar daha o tarih gelmemiş dediler ayın 9unda başlıcakmış benimki bende 12sinde gittim yaptırdımdemek çok fark etmiyor
geçen hafta burada 18. hafta yazılarını okuyunca gittim ama yapmadılar
20de gel dedi
bende de vurulduğu yerde kas ağrısı yaptı ama beni engelleyecek kadar değil de sola yaptırmıştım ben ağrı olacağını söylemişlerdi burda onu da üstüne yatmakta zorlandım tek ikinciyi sağa yaptırcambana hafta demedi de 19 unda gel dedi ben bu gün gittim yani 20+1 de gitmiş oldum. aşı hiç acıtmamıştı iyi bari diyodum ama şimdi ağırmaya başladı
tamam canımbana hatta ilk kayıt yaptırdığımda 16da gel dediler gittim devlet bizim için dosya açıyomuş ne zaman başlamak lazım diye baktılar daha o tarih gelmemiş dediler ayın 9unda başlıcakmış benimki bende 12sinde gittim yaptırdım
2 hafta sonra gidicem doktora söylicem ama daha önce bir defa söylediğimde hastalarımın çoğu kilodan şikayetçi sonra düzelirsin demişti hani 4 ayı geçtik ben hala aynıyım biz normal değiliz bence herkes iştahlı olduğunu söylüyoryememiz lazım bebeğimiz için
ben de sola yaptırdım şimdi sola yatamayacam bu tarafından hiç düşünmemiştim keşke sağa yaptırsaydım :sbende de vurulduğu yerde kas ağrısı yaptı ama beni engelleyecek kadar değil de sola yaptırmıştım ben ağrı olacağını söylemişlerdi burda onu da üstüne yatmakta zorlandım tek ikinciyi sağa yaptırcam
bende onu hç düşünmemiştim burda kullanmadığınız kolunuza yaptırın yazanlar oldu ondan sola yaptırdım ama iş konusunda çok engellemedi beni ama üzerine yatınca ağrı yaptıben de sola yaptırdım şimdi sola yatamayacam bu tarafından hiç düşünmemiştim keşke sağa yaptırsaydım :s
Bencede sormalıyız bakalım verecekmi ama bazı doktorlar 3 aydan sonra veriyor anlamıyorum kiBen de sadece decavit kullanıyorum, tahlili en son 5 hafta önce yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Ama ben de sorayım doktoruma gerek var mi diye.
Rahim büyüdü bebiş büyüdü 1kilo de sen ona bende 1 kilo aldım çünkü karnım büyüyo ama iştah yok..3lü test ben Dr umda istemedi.kaç haftalıksın 150 gr olmuş maşallah..eşi derken plasentayı demiş galiba ama ne anlama geliyor B'nde bilmiyorum CNmCanım iştahım yok diyordum 1.5 kilo almışım zamanla açılır inşallah.. Yiyemesende bol süt iç yoğurt ye ekmekle ben zorla yiyorum yogurt ekmek..
Vee bende az önce kontrölden geldim. Bu doktordan cok cok memnun kaldım ilgi manyagı oldum diyebilirim :) özele gidiyordum ama ne kan hapı ne vitamin bosu bosuna gitmişim. Doktor hemen kan hapı ve vitamin yazdı, ilk hamileliğe göre çok çok sağlıklı bir bebek masallah dedı.. Elleri ayakları herseyı cok guzel gelişmiş ve gelişiyor dedi.. 150 gram üstü artık bu aylardan sonra tam olarak belli olur gramı boyu dedi . Gelişmesi guzelmiş. Ve bu doktorumuzda kız oldugunu söyledi :) 2 li testin sonucuna ve kontroldekı sonuca bakarak 3 lü teste gerek duymadı bir ay sonra sabaha randevu al aç karnına gel şeker testini yapalım ve eşi biraz önde cok takılma bıdahaki geldiginde bana hatırlat bakalım dedi. Önemli diye sormamısım.. Tek pürüz o tecrübeli anneler bu nedemek oluyor bi bilginiz var mı.
Son olarak kilo açılışını yapıyoruum 1.5 kilo almısım :)
Bakalım ben gidince sorucam umarım verircanım bana da kan hapı vermedi doktorum sadece decavit o da midemi mahvediyor. aceba bir dahaki kontrolde kan hapı verir mi çünkü doğumdan sonra bile 3 ay kadar devam etmemiz lazım kan hapına.
20-23 hafta arası normal sanırımBenim doktorum randevumu 21. Hafta bitip 22 nin içinde verdi.
Kaliteli beslenirsek sorun olmaz diye düşünüyorum bende ama kaliteli beslenmek asıl zor olan.Ben
Benim iştahım hamilelik öncesiyle aynı. Bi artma olmadı. Hala kilo da almadım. İçtiğim vitaminlere güveniyorum. Ekstradan kahvaltıda süt, yumurta yiyorum. Su önemli içebilitem oldukça içiyorum. Doktora dedim kilo almadım diye alırsın dedi. Önemli olan bebeğin ölçümleri.
Bana da doktorum Demir ilacı vereceğini söylemişti bu Perşembe randevum var yazacak. Demirimiz Eksik olsa da olmasa da her durumda kan hapı veriliyor mu kafama takıldı?canım bana da kan hapı vermedi doktorum sadece decavit o da midemi mahvediyor. aceba bir dahaki kontrolde kan hapı verir mi çünkü doğumdan sonra bile 3 ay kadar devam etmemiz lazım kan hapına.
Yemek sonrası oluyor bende de.Kızlar arada göbek değilim çevresinde çekilme gibi bir şey oluyor ve geçiyor. Sizde de oluyor mu?
kızlar size birşey sormak istiyorum daha doğrusu fikrinizi almak istiyorum şimdi benim cumartesi kızım olacağı kesinleşti inşallah..hamileliğimin başından beri görümcem sürekli kız olursa annesinin ismini koymamızı söyledi hatta herkesede bu şekilde söylemiş kız olursa adı ipek demi bende kırmamak için hiç sesimi çıkarmadım hep hayırlısı dedim..her msj attığında ipek nasıl falan diye attı...geçen eşime artık rahatsız olduğumu söyledim..eşimde birşeyler mırındandı galiba onunda böyle bir niyeti var 2 isim koyup birini annesinin ismini koymak gibi ama ben istemiyorum..yani kadın zaten yaşıyor tamam şuan hasta olabilir ama razı değilim yani eşimide kırmak istemiyorum..görümceme en son esprili birşekilde dedim sen gençsin doğur biz kız sen koy dedim..ilk kızımın ismini ben rüyamda görmüştüm o şekilde hümeyra koymuştum..bunada eşime dedim sen koy oda hatta bana şaka olarak artık rüyandada görsen ben koyucam ismi dedi..şimdi nasıl bir yol izlim eşimi ikna edim bilmiyorum...yardımcı olursanız sevinirim..
ne randevusu bu canım
DOĞUM 2500 muayeneler de anlaşman varsa 50 tl canımcanım peki akrapolde doğum ne kadar bir bilgin var mı?
benım adet tarihime gore ocak 18 doğum tarihimama sen daha 20de değilsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?