2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
doğru bence de en güzeli Türkçe isim veya anlamına güvendiğin arapça isim koymak

kızlar bugün doktorumla tetanos aşısı hakkında konuştum kendisi gerek görmediğini hanımına da yapmadığını anlattı bu sistemin istanbulda merdivenaltı diye tabir edilen doğumlarla alakalı olduğunu temiz hastanelerde böyle bir sorun olmadığını ayrıca kendisinin de hastanesine ve malzemelerine güvendiğini söyledi yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım açıkçası

yalnız beşik alırken çok yüksek olmasın, malum korkuluklar çıkınca 6-7 yaşına kadar uyuyorlar ben 130-70 cm alıcam beşiği, çilekde beğendim bir model natura baby diye belki de yaptırıcağım bilmiyorum daha karar veremedik,,,
ben çalışmıyorum o yüzden bebekle bol bol gezerim diye düşünüyorum malum birde çok kilo aldım bol bol yürüyüş bebekle birde benim ailem başka şehirde sık sık uçak yolculuğu yaparım onun için bu modeli beğendim,,chicco trio sprint ve baston olabiliyor,,artı travel sistem,, ebebek de fiyatı 1095 tl civarı ama chicco 2-3 ayda bir bebek arabalarında indirim yapıyor, o zaman 850 tl ye gelmiş olucak,,,,, madem arabaya biniceksin o zaman oto koltuklu olan modelleri tavsiye ederim,,, chicco nun lite way diye bir modeli var ve oto koltuklu olan modelide var hemde baston şeklini alabiliyor,,, çünkü büyük bebek arabası alırsan çocuk büyüyünce bsaton modele de ihtiyaç duyuluyor ama en başta böyle bir seçim yaparsan bir arabayla iş bitiyor :))))
çalışıyorsan o zaman süt sağma makinası şart sanırsam, elektrikli olanlarından al derim,,, ben genelde böyle ürünler için amazon, us veya amazon uk sayfalarına giriyorum ve oradaki reviewlari okuyup karar veriyorum,,,,
ben sterilizatör almayacağım çünkü zaten evde olacağım, birde mikropla büyüsün biraz,,, .)))) buhar makinası da hele bir doğsun o zaman beyefendinin dokktoru ile konşup alırım sanırsam,,,,,,
ben az eşya almak istiyorum,,, çok eşyayı sevmiyorum, birde boşuna masraf yapmak istemiyorum,,,,,
bende senin gibi düşünüyorum,,, bizde iki eşya ile büyüdük gayet de sağlıklıyız :)))))

Kızlaaaaarrr bu charismom mağazası çookk güzelmiişş! Bi pantolon giydim cukkk oldu, bi elbise giydim efil efil. Bi pantolob, bi elbise iki de bluz aldım. Fiyatları %50 indirimli olmasına rağmen pek ucuz değil ama çok şık ve hoş şeyler var. Hepsini de hergün giyebilirim yani düz siyah ve vizon renkler seçtim. Pantolon 89, elbise 99, bluz 57 tl ankaralı hamişlere duyurulur. İzmir ve istanbulda da var galiba tam emin değilim.

Şimdi de kentparka geldik lcw ve c&a'ya bakıcam daha günlük bir iki şey almak istiyorum.

Şimdi de kentparka geldik lcw ve c&a'ya bakıcam daha günlük bir iki şey almak istiyorum.
Evde kimse yok muuu? :) kendi kendime konuşurum ben de. Lcw'de hiç bişey bulamadım. Kotlar indirimde, fena görünmüyorlardı ama kot denemeye enerjim yoktu. Üstlerde de hep kocaman bedenler kalmış.
Ayacıklarııımmmm

güle güle giy canım..

kizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmeden neyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk

bu olaylar olurken ve halada oyle cok stresliyim ki suan belimde ve kasiklarimda inanilmaz bi agrim var esim calisiyor cocuklarla yanlizim evde agrilarim gecmesse ya esimi aricam yada o gelene kadar sabredicem

Güle Güle kullan canım. Ben de yarın bakacağım birşeyler almam lazım enerjim yeterse tabi

Eğer büyük bir firma ise cesaret edemezler bence. Hiç aklına kötü bişey getirme, şimdi en küçük mağazada bile kamera denilen birşey var. İnşallah feraha erersin. Herşeyin başı sağlık

Lcw'de genellikle büyük bedenler kalmış oluyor zaten, ben de şimdiye kadar sadece bir kot kapri alabildim. Onun da 36sı olmadığı için 38 almak zorunda kaldım, düşecek gibi oluyor tutmuyor o lastikli kısmı :) güle güle giy aldıklarını. Bu arada Ankara'yi ne kadar özlediğimi hatırlıyorum ordakiler yazdikça. Ankamall, cepa, armada, acity, optimum. Vakit bol olunca ne güzel gezerdik ey gidi :)

Geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi bir şey olmamıştır da pazartesi içinizi rahatlatacak haberler alırsınız. Dalgınlık unutkanlık bende de çok fazla bu ara. Tabi inşallah ağrıların geçer bir an önce daha da önemlisi.

işini riske atmaz kasiyer bence kalbini ferah tut,,,,,,

Sılacım çok geçmiş olsun, inşallah tahmin ettiğin gibi değildir. Bişey olduysa da kamera kayıtlarından görürsünüz hemen ispatlarsınız. Avrupada hala şifresiz alışveriş olmasına şaşırıyorum, bizde üçkağıt çok olduğu için herhalde kalmadı artık.
Stres yapma bu olay yüzünden, mutlaka düzeltirsiniz durumu. Yat dinlen canım, çocukların da ağbi olmuş artık seni anlarlar.

Güle Güle kullan canım. Ben de yarın bakacağım birşeyler almam lazım enerjim yeterse tabi
Güzel bişeyler bulunca enerji geliyor diğer türlü sıkıntı basıyor. Ama şunu gördüm bugün lcw, defacto gibi mağazalarda hiç işe yarar bişey kalmamış hep kocamanlar ve güzel olmayan şeyler kalmış. İnşallah istediğin gibi bişeyler bulursun canım.
Ankara'da avmden başka bişey yok ki napıcan. Ama ben de çok seviyorum, memleketim oldu artık, havası yeter nem yok mis gibi.

Ya olmaz oyle sey en son yaptigin islemi banka gormesi lazim internet bankaciliginda bekleyen provizyon islemlerine bak yada banka mesai saati disinda gittiysen o odeme bankaya pazartesi verilecek magaza tarafindan yarin gidip magaza muduru veys en yetkili kimse onunla gorus sikinti yapma uzme kendini

Bu arada ankaralılara duyurulur sadece gordiondaki c&a mağazasında hamile giyim varmış. Kim dedi bana bugün kentparkta var diye??? Kös kös çıktım mağazadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…