- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
doğru bence de en güzeli Türkçe isim veya anlamına güvendiğin arapça isim koymakİnşallah guzel haberlerle gelirsin canım :)
Canim sen güzel beslen kilo mutlaka alırsın bi bakmissin biren pwt diye iki kilo birden gelebilir onemli olan guzel sağlıklı beslenmek :)
Canim benim ogluslarim ismide kuranda geçmiyor ve ikiside türkçe isim bende illa kuranda gecicek demiyorum tabiki anlami güzel olması yeterli.senin bu yazdigin anlam kızılderili dilinde bi anlam ne kadar güvenilir tartışılır. Bence en güzeli turkce isim veya arapca anlamindan emin oldugumuz isimleri koymak bende çok kararsızım isim konusunda hala bir isme karar veremedim
Zaten hamilelikte hep öyle oluyor almadım diyosun bi bakmissin iki kilo birden almissin :)
yalnız beşik alırken çok yüksek olmasın, malum korkuluklar çıkınca 6-7 yaşına kadar uyuyorlar ben 130-70 cm alıcam beşiği, çilekde beğendim bir model natura baby diye belki de yaptırıcağım bilmiyorum daha karar veremedik,,,bende odayı senin gibi düşünüyorum hatta çekmeceli yüksek bir şifonyer de alırsam ileride de kullanır. Renk olarakta rengarenk değilde beyaz olsun istiyorum. Ayrıca portatif sallanan beşikler oluyor oldukça uygun birde ondan alırım.
bebek arabası konusu hakkında hiç fikrim yok nelere dikkat etmeliyim alırken pek bilmiyorum herkes bir şeyler söylüyor kafam karışık. Ama sonrada düşünüyorum zaten çalışıyorum çocuk bütün gün evde olmak zorunda ve evim otomobil olmadan çıkıp dolaşmaya uygun değil. Onun dışında da çocuk avm ve bazen parka gitmekten başka dışarı yüzü göremez.Ama seçtiğin araba da biraz pahalı sanki ama belki değer dediğim gibi pek bilgim yok. (bebek arabaları hakkında bilgi verirsen sevinirim.)
eşya konusunda haklısın abartmamakta fayda var.
süt sağma işini bende düşündüm özellikle çalışan anneye şart. Onlarda elektrikli ve manuel var kimisi manuel diyor kimi elektrikli. elektrikliyi taşımakta ayrı problem hergün sanki manuelde işi görür aventin ji güzel herhalde.
aslında almaya kalksan o da lazım bu da ev almaz. Daha saymadığımız sterilizatörler buhar makineleri... neler neler. Alsam almasam arada kalıyorum. Ama eskiden 2 eşyayla evde ebeyle doğan çocuklar nolmuş sanki diyorum.
Evde kimse yok muuu? :) kendi kendime konuşurum ben de. Lcw'de hiç bişey bulamadım. Kotlar indirimde, fena görünmüyorlardı ama kot denemeye enerjim yoktu. Üstlerde de hep kocaman bedenler kalmış.Şimdi de kentparka geldik lcw ve c&a'ya bakıcam daha günlük bir iki şey almak istiyorum.
Kızlaaaaarrr bu charismom mağazası çookk güzelmiişş! Bi pantolon giydim cukkk oldu, bi elbise giydim efil efil. Bi pantolob, bi elbise iki de bluz aldım. Fiyatları %50 indirimli olmasına rağmen pek ucuz değil ama çok şık ve hoş şeyler var. Hepsini de hergün giyebilirim yani düz siyah ve vizon renkler seçtim. Pantolon 89, elbise 99, bluz 57 tl ankaralı hamişlere duyurulur. İzmir ve istanbulda da var galiba tam emin değilim.
Güle Güle kullan canım. Ben de yarın bakacağım birşeyler almam lazımEvde kimse yok muuu? :) kendi kendime konuşurum ben de. Lcw'de hiç bişey bulamadım. Kotlar indirimde, fena görünmüyorlardı ama kot denemeye enerjim yoktu. Üstlerde de hep kocaman bedenler kalmış.
Ayacıklarııımmmm
Eğer büyük bir firma ise cesaret edemezler bence. Hiç aklına kötü bişey getirme, şimdi en küçük mağazada bile kamera denilen birşey var. İnşallah feraha erersin. Herşeyin başı sağlıkkizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
bu olaylar olurken ve halada oyle cok stresliyim ki suan belimde ve kasiklarimda inanilmaz bi agrim var esim calisiyor cocuklarla yanlizim evde agrilarim gecmesse ya esimi aricam yada o gelene kadar sabredicem
Lcw'de genellikle büyük bedenler kalmış oluyor zaten, ben de şimdiye kadar sadece bir kot kapri alabildim. Onun da 36sı olmadığı için 38 almak zorunda kaldım, düşecek gibi oluyor tutmuyor o lastikli kısmı :) güle güle giy aldıklarını. Bu arada Ankara'yi ne kadar özlediğimi hatırlıyorum ordakiler yazdikça. Ankamall, cepa, armada, acity, optimum. Vakit bol olunca ne güzel gezerdik ey gidi :)Evde kimse yok muuu? :) kendi kendime konuşurum ben de. Lcw'de hiç bişey bulamadım. Kotlar indirimde, fena görünmüyorlardı ama kot denemeye enerjim yoktu. Üstlerde de hep kocaman bedenler kalmış.
Ayacıklarııımmmm
Geçmiş olsunkizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
bu olaylar olurken ve halada oyle cok stresliyim ki suan belimde ve kasiklarimda inanilmaz bi agrim var esim calisiyor cocuklarla yanlizim evde agrilarim gecmesse ya esimi aricam yada o gelene kadar sabredicem
Teşekkürler canııımgüle güle giy canım..
işini riske atmaz kasiyer bence kalbini ferah tut,,,,,,kizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
Sılacım çok geçmiş olsun, inşallah tahmin ettiğin gibi değildir. Bişey olduysa da kamera kayıtlarından görürsünüz hemen ispatlarsınız. Avrupada hala şifresiz alışveriş olmasına şaşırıyorum, bizde üçkağıt çok olduğu için herhalde kalmadı artık.kizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
Güzel bişeyler bulunca enerji geliyor diğer türlü sıkıntı basıyor. Ama şunu gördüm bugün lcw, defacto gibi mağazalarda hiç işe yarar bişey kalmamış hep kocamanlar ve güzel olmayan şeyler kalmış. İnşallah istediğin gibi bişeyler bulursun canım.Güle Güle kullan canım. Ben de yarın bakacağım birşeyler almam lazımenerjim yeterse tabi
Ankara'da avmden başka bişey yok ki napıcan. Ama ben de çok seviyorum, memleketim oldu artık, havası yeter nem yok mis gibi.Lcw'de genellikle büyük bedenler kalmış oluyor zaten, ben de şimdiye kadar sadece bir kot kapri alabildim. Onun da 36sı olmadığı için 38 almak zorunda kaldım, düşecek gibi oluyor tutmuyor o lastikli kısmı :) güle güle giy aldıklarını. Bu arada Ankara'yi ne kadar özlediğimi hatırlıyorum ordakiler yazdikça. Ankamall, cepa, armada, acity, optimum. Vakit bol olunca ne güzel gezerdik ey gidi :)
Geçmiş olsuninşallah düşündüğün gibi bir şey olmamıştır da pazartesi içinizi rahatlatacak haberler alırsınız. Dalgınlık unutkanlık bende de çok fazla bu ara. Tabi inşallah ağrıların geçer bir an önce daha da önemlisi.
Ya olmaz oyle sey en son yaptigin islemi banka gormesi lazim internet bankaciliginda bekleyen provizyon islemlerine bak yada banka mesai saati disinda gittiysen o odeme bankaya pazartesi verilecek magaza tarafindan yarin gidip magaza muduru veys en yetkili kimse onunla gorus sikinti yapma uzme kendinikizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?