2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ankara'da avmden başka bişey yok ki napıcan. Ama ben de çok seviyorum, memleketim oldu artık, havası yeter nem yok mis gibi.
Yaa olur mu hiç, ne güzeldir Ankara, hele de kışın. Ben üniversiteyi orada okudum, eşimle geçti ordaki günler, o yüzden güzel geliyordur bana :) çok özlüyorum o zamanları. Sırf gidip gelmek için yüksek lisansa orada başladım ama yemedi, yarıda bıraktım :)

Bilmiyorum napicaz banka pazartesiye kadar beklemeniz lazım bugün yapilan islemler anca gecer diyor hesaba internet üzerinden banka islemleri hic yapmiyoruzbo yüzden ordan da bilgi alamiyoruz haliyle ...
Herşeyi geçtim durduk yere bebeğimin de huzurunu bozdum daha bugün okudum bebegin stresten nasıl etkilendiğini ki oylede agridan evde dolanip duruyorum bu olaylar olali daha bikaç kez hareket etti hic yerinde durmayan yavrum sinirimden ağladım bisürü offf offf evden çıkmak yaramıyor bana

Simdi hastaneye gitsem kesin önlem olsun diye yatirirlar birakmazlar agrim var diye ne güzel birseyim yoktu nerden başıma geldi yaa rabbim yardım et nolur

Simdi hastaneye gitsem kesin önlem olsun diye yatirirlar birakmazlar agrim var diye ne güzel birseyim yoktu nerden başıma geldi yaa rabbim yardım et nolur
O kadar kötü durumda mi ağrın? Hep sen sakinleştirdin şimdiye kadar bizi, o zamanlar söylediklerini hatırla ve kendine de aynı telkinlerde bulun olur mu? Gerçekten iyi hissetmiyorsan git tabi ama önce biraz kendini rahatlatip dinlenmeyi dene. Banka olayını çok düşünme lütfen, bebeğinin yanında ne kadar basit bir konu olduğunu sen daha iyi biliyorsun iki+bir çocuk annesi olarak

Çılgıncasına alıntı
Mail adresimi yazmayı unuttum dur göndereyim canım
Baktım renklerine çok güzeller. Arık bayramdan sonra göreceğiz gerçekleri renkleri fiyatları
Vazgeçmeyelim de . Doğru Sezin diye listede senin adını da gördüm. Benim düşündüğüm şeylere yakın okuyabildiklerim. Zaten çok bekledik bebişi, hem ilk, o yüzden ben aldıklarım yada almadıklarımla tecrübemi kendim yaşayacağım aslında

evet kizlar sanirim istedigim gibi bir cocuk arabasi buldum sonunda bide siz bakin lutfen fikrinizi yazin esim sen ne begenirsen o olsun diye fikrinize ihtiyacim var :)

Yaaaa maşallah sübhanallah bu bebiş çok tatlı bende çok özledim oğlumu o da büyümüştür şimdi
Çok şükür atlatmışsınız bu doktorda yok demiş. Hayırla sağlıkla doğsunlar inşallah.
Çoook sevindim çook

evet kizlar sanirim istedigim gibi bir cocuk arabasi buldum sonunda bide siz bakin lutfen fikrinizi yazin esim sen ne begenirsen o olsun diye fikrinize ihtiyacim var :)

Allah'ın izniyle bir şey olmadığı düşüncesindeyim sılam.
Ne olur sıkma canını kendini de bebeğini de üzme.
Ağrım var demişsin, nasıl oldun şimdi? İnşallah daha iyisindir. Her şey Allah'a emanet.
Bende bu aralar biraz garibim. Yatmaya giderken telefonumu yüzü koyun taşa düşürdüm, ekranı çalışmıyor şimdi.
Dün akşamda su şişesi düştü elimden. Hemde öylece pat diye.
Bu hamilelik hakikaten garip yapıyormuş insanı
Lütfen iyi ol.
Bu arada bebek arabanı beğendim, o marka ve modelden Türkiye'de de var

Bunu dayanamadım büyük ekledim Mustafa'mın emzik zinciri

Diğerleri de Lierac 2 kutu 200 ml çatlak kremi 115 TL
Braun 4520 Kulaktan Ateş Ölçer 115 TL
Philips Avent Yenidoğan Biberon Seti 74 TL
Malum süt pompasını iptal ettiler. Onu erteledik şimdilik.

Eklentiler

• 20140815_230804.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 20140815_230814.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20140805-WA0000.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 20140815_225518.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 49
geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer.biraz da moralin bozulduğu için sıkmışsındır kendini ondan olmuştur.

Sılacim geçmiş olsun oluyor öyle şeyler insanlık hali birşey olmamıştır ins kendini yıpratma bebeğini de uzme lütfen... Sezın dedigin mağazaya bakacağım ben ilk hamilelikte lıvaa hamile den bi kot almıştım yüz lira verdim diye üzülmüştüm ama çok ise yaradı kalite varsa parasını düşünme tabi cebe de rahatlıgıda hizmet etmesi önemli ama :) mıssdely bebeğine masallah ya da tosununa mi diyelim :) larkın aldıklarını güle gule kullan ben ateş olcerı kullanıyorum kizima memnunum diğerleri de çok şirin emzir askısısüper rapunzel asi konusunda fikrimi söyledim bence gerekli bi olay doktorları anlamiyorum ikili üçlü tarama istatistik illa yaptırdın derler ama doğum da kullanılan aletler en hassas yere sürülüyor kaldı ki en ufak bi bıçak kesıgı için tetonaz asisi yapılıyor tabi siz bilirsiniz

güle güle kullanın inşallah ateşölçerden ben de kullanıyorum çok memnunum emzik askısı da çok güzelmiş iyi günlerde kullansın Mustafa:)

Bunu benimde acilen sormam lazım
canım ben marincap diye bir balık hapı aldım ama ne kadar iyidir bilmiyorum nedense doktoruma da sormadım ama soracağım o zaman iyiyse veya başka bişey önerirse yazarım.
ben iMom kullanıyorum

Hepinize teşekkürler, bende bir an önce bir tanesini alıp başlayayım inşaallah Çoklu alıntı yapmaya çalıştım, umarım olmuştur

canım bence birşey yapmamıştır kadın ,sonuçta gittiğin mağazada kameralar falan vardır . sıkma canını anlık üzüntülerle anca bebeğimizi üzüyoruz

Sağolun canlarim şükür daha azaldı ağrılarım uyumaya caliscam bu kafayla becerebilirsem pazartesi olana kadar icim içimi yer artık benim sadece nasil boyle dalginligima geldi de hata yaptim diye kızıyorum kendime
esim evde demedim agrim var diye yatayim yarina daha iyi olurum inşallah iyi geceler herkese ...

Sılacımm internet bankacılığı kullanmıyormusunuz orda hemen görebilirsin işlemi kullanmıyorsan da bankanın müşteri hizmetlerini arayıp internet bankacılığı için şifre vs. Alabilirsin.
Çok geçmiş olsun inşallah bir şey olmamıştır. Sen kafana takma pozitif düşün. Ağrıların nasıl oldu geçti mi?

Silacim gecmis olsun cnm kadin kartla bidiy yapamaz yapsa sirkete gecer para ordaki bayani arkadasin gormemis olabilir vardiyelidir yemektedir. Birde alisveris fisi almadinmi kart gecildiginde mecburen o miktarda fis kesilmeli yasalara gore karti dondur belki numarasini almista olabilir eger yanlis bisi yaptiysa surket bu durumu üstlenir birde şifresiz asla iskem yapma cnm

sılacım geçmiş olsun bence aşırı sters yapmışsın oyuzden olmustur internet bakacılığında kontrol sağlayabildirdin üzme kndini bak olan sana ve bebeğine oluyor inş hemen iyleşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…