Yaa olur mu hiç, ne güzeldir Ankara, hele de kışın. Ben üniversiteyi orada okudum, eşimle geçti ordaki günler, o yüzden güzel geliyordur bana :) çok özlüyorum o zamanları. Sırf gidip gelmek için yüksek lisansa orada başladım ama yemedi, yarıda bıraktım :)Ankara'da avmden başka bişey yok ki napıcan. Ama ben de çok seviyorum, memleketim oldu artık, havası yeter nem yok mis gibi.
O kadar kötü durumda mi ağrın? Hep sen sakinleştirdin şimdiye kadar bizi, o zamanlar söylediklerini hatırla ve kendine de aynı telkinlerde bulun olur mu? Gerçekten iyi hissetmiyorsan git tabi ama önce biraz kendini rahatlatip dinlenmeyi dene. Banka olayını çok düşünme lütfen, bebeğinin yanında ne kadar basit bir konu olduğunu sen daha iyi biliyorsun iki+bir çocuk annesi olarakSimdi hastaneye gitsem kesin önlem olsun diye yatirirlar birakmazlar agrim var diye ne güzel birseyim yoktu nerden başıma geldi yaa rabbim yardım et nolur
Selam canım, çılgıncasına alıntı yapmışsın.Başını sonunu zor getirdim.
Listeyi googlesheetse çevirmek zorunda kaldım siteye eklemek için, mail adresini yaz özelden hemen göndereyim.
Matrixi ben yazdım oraya bu arada, arkadaşım başka bişey almış ama onların arabası içime sinmedi, çift yön olmuyor çünkü. Kendi yorumlarımı da ekledim yani şimdiye kadar araştırdıklarımdan sen onu görmüşsün.
Park yatak konusu da şöyle, aynı araba gibi şu anda Türkiye piyasasında çok az sayıda kalmış ve kalan park yatak modeli istediğimden olsa da renkleri çirkin. 2014 renkleri güzel, onlar da sene sonuna doğru buraya gelir diye tahmin ediyorum. www.jane.es sitesinden bakarsan bu senenin modelleri orada var, www.jane.com.tr'de geçen senenin renkleri var arabalar için.
evet kizlar sanirim istedigim gibi bir cocuk arabasi buldum sonunda bide siz bakin lutfen fikrinizi yazin esim sen ne begenirsen o olsun diye fikrinize ihtiyacim var :)
ben geldim fıstıklarrr. Aslan parcamında resmını getırdım sizlere. 375 gram ve 23 cm olmuşuz. Devamlı esnyoruz agzı kapalı olan tek resmımız var. Uyumuyor demek ki mınnak buzagım.Annesi ona kurban olsun.
Maşallah Barekallah..Rabbim sen koru hepsini....
evet kizlar sanirim istedigim gibi bir cocuk arabasi buldum sonunda bide siz bakin lutfen fikrinizi yazin esim sen ne begenirsen o olsun diye fikrinize ihtiyacim var :)
kizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
bu olaylar olurken ve halada oyle cok stresliyim ki suan belimde ve kasiklarimda inanilmaz bi agrim var esim calisiyor cocuklarla yanlizim evde agrilarim gecmesse ya esimi aricam yada o gelene kadar sabredicem
geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer.biraz da moralin bozulduğu için sıkmışsındır kendini ondan olmuştur.Simdi hastaneye gitsem kesin önlem olsun diye yatirirlar birakmazlar agrim var diye ne güzel birseyim yoktu nerden başıma geldi yaa rabbim yardım et nolur
güle güle kullanın inşallah ateşölçerden ben de kullanıyorum çok memnunum emzik askısı da çok güzelmiş iyi günlerde kullansın Mustafa:)Bunu dayanamadım büyük ekledimMustafa'mın emzik zinciri
Eki Görüntüle 1224514
Diğerleri de Lierac 2 kutu 200 ml çatlak kremi 115 TL
Braun 4520 Kulaktan Ateş Ölçer 115 TL
Philips Avent Yenidoğan Biberon Seti 74 TL
Malum süt pompasını iptal ettiler. Onu erteledik şimdilik.
Bunu benimde acilen sormam lazım
canım ben marincap diye bir balık hapı aldım ama ne kadar iyidir bilmiyorum nedense doktoruma da sormadım ama soracağım o zaman iyiyse veya başka bişey önerirse yazarım.
ben iMom kullanıyorum
kizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
bu olaylar olurken ve halada oyle cok stresliyim ki suan belimde ve kasiklarimda inanilmaz bi agrim var esim calisiyor cocuklarla yanlizim evde agrilarim gecmesse ya esimi aricam yada o gelene kadar sabredicem
Kizlar ya bebişin ilk hareketini dün sabah duydum gün icinde de bi kez duydum ama bugün tık yoknormal mi?
Sılacımm internet bankacılığı kullanmıyormusunuz orda hemen görebilirsin işlemi kullanmıyorsan da bankanın müşteri hizmetlerini arayıp internet bankacılığı için şifre vs. Alabilirsin.kizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
sılacım geçmiş olsun bence aşırı sters yapmışsın oyuzden olmustur internet bakacılığında kontrol sağlayabildirdin üzme kndini bak olan sana ve bebeğine oluyor inş hemen iyleşirsinSimdi hastaneye gitsem kesin önlem olsun diye yatirirlar birakmazlar agrim var diye ne güzel birseyim yoktu nerden başıma geldi yaa rabbim yardım et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?