Günaydın meleklerin anneleri sılam üzülme hiç bi şey olmaz o kadar basit değil kamera falan vardır mutlaka cesaret edemez . bebişinide üzme annesi . yarın gece uçağımiz doktora gidicez hemen varınca çok heyecanlıyım inşallah herşey iyidir. ..kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi iyiki varsınız ...
Gunaydin sevgili annisler.. Benim isler yogun malesef.. Bildiginiz gibi tayin donemindeyim.
Sezin sen mi sormussun hatirlayamadim. Bransim lise matematik puanim 42.
Tercih yapmak cok zor cidden, okullari tek tek arastirip eliyoruz. Sonra onu listeyip siralicaz ama. Bi turlu karar veremiyoruz. Cok fazla da secenegimiz yok malesef. Ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz. Sonra tayinim cikarsa Yozgat'a gidip ilisik kesicez,ev tasicaz. Ankara'da okuluma yakin ev bulabilecek miyiz gonlumuze gore,bir de yerlesmesi var tabiiiii... Allah herkese kolaylik versin.. hepinizi opuyorum. Arada girip bakiyorum ama sayfalar cok ilerlemis oluyo. Hepsini okumaya vakit bulamiyorum malesef.. umarim sorun sikinti vs yoktur kimsede...
Kızlar ben daha 14 aylık filan evliyim ve tecrübesizim ve akrabalarından uzak yaşıyorum ve onlar geleceği zaman hem evim temiz hem ikramim güzel olsun istiyorum ama tek başıma bu işleri yetiştirmek zor oluyor önceden yapip misafir gelince pişirmek için buzluğa neler koyuyorsunuz yada pişirip koyduğumuz şeyler var mi ki misafir geleceği zaman pratik bi şekilde kısa zamanda ikram hazirlanabilsin...
Kızlar ben daha 14 aylık filan evliyim ve tecrübesizim ve akrabalarından uzak yaşıyorum ve onlar geleceği zaman hem evim temiz hem ikramim güzel olsun istiyorum ama tek başıma bu işleri yetiştirmek zor oluyor önceden yapip misafir gelince pişirmek için buzluğa neler koyuyorsunuz yada pişirip koyduğumuz şeyler var mi ki misafir geleceği zaman pratik bi şekilde kısa zamanda ikram hazirlanabilsin...
Sağolun canlarim şükür daha azaldı ağrılarım uyumaya caliscam bu kafayla becerebilirsem pazartesi olana kadar icim içimi yer artık benim sadece nasil boyle dalginligima geldi de hata yaptim diye kızıyorum kendime
esim evde demedim agrim var diye yatayim yarina daha iyi olurum inşallah iyi geceler herkese ...
kızlar aşırı tepki veriyorum her şeye
saçma şeylere bile o kadar kızıyorum ki her şey gözüme batıyor, çoğu kişiye sinir olduğumu hissediyorum
buna benzer durum yaşayan var mı
kızlar aşırı tepki veriyorum her şeye
saçma şeylere bile o kadar kızıyorum ki her şey gözüme batıyor, çoğu kişiye sinir olduğumu hissediyorum
buna benzer durum yaşayan var mı
Valla az öncr kardeşime o kadar sinirlendim ki bi kaşık suda boğabilirdim ama şimdi geçti. Bugün doktor stresinden dolayı gerildim çok. Arada sinir geliyor gidiyor bana da.
Evi sildim cam siliyim dedim mutfağınkini sildim. salona geldim bi ağrı girdi bıraktım camlarım fransız cam büyük yani bi cam sildim canım cıktı eski enerjim kalmamış
Valla az öncr kardeşime o kadar sinirlendim ki bi kaşık suda boğabilirdim ama şimdi geçti. Bugün doktor stresinden dolayı gerildim çok. Arada sinir geliyor gidiyor bana da.