2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim cnm benim öksürük te kötü inş benimkide geçer hemencik

kızlar bende dün dayanamayıp acile gittim kahve rengi akıntı devam ediyor diye bhcg kanda 69 çıktı tam bat günümdü .. hayırlısı olsun herkese .. bende yarın sabah baktıracağım tekrardan kadın doğuma ..

Kızlar benim sol kasığımda batma ve hafif kramp şeklinde ağrılar oluyo,varmı sizdede ?

Yoldayım canım gidiyorum .. İnşallah iyi haberlerle gelirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım korkma lütfen bende yatıyorum bak olmadı iğne verir o anında kesiyor.vesvese yapıp üzme kendini olağan şeyler

Ben ilk hamileliğimde çok zor şeyler yaşadım .. O yüzden moralim sıfır oluyor anında

Ben ilk hamileliğimde çok zor şeyler yaşadım .. O yüzden moralim sıfır oluyor anında

hiç dert etme canım hakkımızda hayırlısı...güzel haberlerle geleceksin inanıyorum ben

Merhaba guzel hamislerr benimde Allahin izni ile ocak basi gibi olcak dogumum araniza katilabilir miyimmmm?????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba guzel hamislerr benimde Allahin izni ile ocak basi gibi olcak dogumum araniza katilabilir miyimmmm?????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoş gelsin canım ne kadarlık bebek

Ay içim rahatladı canım ya sağolasın. Doktorun sekreteri de aynı şeyi söyledi haftaya yeniden yaparsınız dedi. Bakalım muayeneye gidicem bugün

Günaydın hanımlar sayfalar uçmuş geçmişi okuyacak enerjim yok kusura bakmayın, yeni hamilelerimiz hoş gelmiş hayırlı olsun

Sıkıntısı olanlar inşallah feraha çıkaralar

Kontrolü olanlar güzel haberlerle dönsünler inşaallah

benim de sol tarafımda canım. hatta göğüslerimdeki sızlama bugün yine başladı hep sol göğsüm daha çok sızlıyor daha hassas

Bazen çok ağrıyo korkuyorum bişi olcak diye,ama sadece sol kasık.. Göğüsler zaten hassastı.doktor ağrı kesici vermişti bel ve kasık ağrısı için ama içsemmi tereddütde kalıyorum 😳

Bazen çok ağrıyo korkuyorum bişi olcak diye,ama sadece sol kasık.. Göğüsler zaten hassastı.doktor ağrı kesici vermişti bel ve kasık ağrısı için ama içsemmi tereddütde kalıyorum 😳

içme canım parol mu verdi

içme güzelim birazcık sabret ben günlerdir yatıyorum ayağa bile kalkamadım kalkınca kramplar giriyordu.hatta bi gün bayıldım
halende oluyor. ama yavaş yavaş hafifleyecek. . benim adetlerimde çok sancılı geçerdi o yüzden aynı o ağrılara benziyor.
keseni gördün mü?

merak etme canım normal benim de sağ tarafımda o ağrı sürekli değil ama gün içinde sürekli oluyor. bebeğim annesine ben burdayım diyo diye seviniyorum. bi kaç saat ağrımasa sıkıntı yapıyorum bende bi şey mi oldu diye. ağrısın böylece bize hayata tutunduklarını, şuan var gücüyle içerde çalıştıklarını anlıyoruz. dünyanın en güzel ağrılarını çekiyoruz ne mutlu bize

aynen canım belirtiler azalınca korkuyorum ben. hatta geçen sormuştum göğüslerim niye acımıyor diye ama çok şükür bugün yine acımaya başladı.
acıyor diye seviniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…