canım geçmiş olsun ben reflüyle başladım arkasından faranjit sonra bahar allerjisi ,
sonra cildimde kocaman kırmızı alerji kabarcıkları en son balgamlı öksürük ki ne öksürük gece uyutmuyordu
çok şükür hepsi 3 - 4 gün devam edip edip geçti
bi tek göğsümün sol altında kaburga kemiğimde bi batma var o hiç geçmiyor doktor üşütmüşsündür dedi.
allahın izniyle senin ki de geçer içini ferah tut
Yoldayım canım gidiyorum .. İnşallah iyi haberlerle gelirimAklina kötü şeyler getirme. Herkeste olan şeyler bunlar canim. Kanama olmadigı sürece, kırmızı kan görmedikce korkma. Doktor bana bebek yer degiştirebilir ilk başlarda ve bu nedenle lekelenmen olabilir korkma dedi. İçini ferah tut ama doktora gitmeyi ihmal etme tabi.
canım korkma lütfen bende yatıyorum bak olmadı iğne verir o anında kesiyor.vesvese yapıp üzme kendini olağan şeyler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim sol kasığımda batma ve hafif kramp şeklinde ağrılar oluyo,varmı sizdede ?
Ben ilk hamileliğimde çok zor şeyler yaşadım .. O yüzden moralim sıfır oluyor anında
Canım dün gece aradım progestan başlattı onda randevum var gidiyorum inşallah köyü bişey yoktur çok üzgünüm
Merhaba guzel hamislerr benimde Allahin izni ile ocak basi gibi olcak dogumum araniza katilabilir miyimmmm?????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba guzel hamislerr benimde Allahin izni ile ocak basi gibi olcak dogumum araniza katilabilir miyimmmm?????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım geçen salı yani 6 nisan benim batımdı. O gün kan tahlilinde 65 çıktı. Bu salı ultrasona girdim doktor 1500 civarı görünür dedi bi bakalım dedi ve göründü. Ertesi gün yani dün tekrar kan testi yaptım 1495 çıktı. Yani beklemen gerek en az bir hafta görünmesi için.
Kızlar benim sol kasığımda batma ve hafif kramp şeklinde ağrılar oluyo,varmı sizdede ?
benim de sol tarafımda canım. hatta göğüslerimdeki sızlama bugün yine başladı hep sol göğsüm daha çok sızlıyor daha hassas
Bazen çok ağrıyo korkuyorum bişi olcak diye,ama sadece sol kasık.. Göğüsler zaten hassastı.doktor ağrı kesici vermişti bel ve kasık ağrısı için ama içsemmi tereddütde kalıyorum 😳
Bazen çok ağrıyo korkuyorum bişi olcak diye,ama sadece sol kasık.. Göğüsler zaten hassastı.doktor ağrı kesici vermişti bel ve kasık ağrısı için ama içsemmi tereddütde kalıyorum 😳
merak etme canım normal benim de sağ tarafımda o ağrı sürekli değil ama gün içinde sürekli oluyor. bebeğim annesine ben burdayım diyo diye seviniyorum. bi kaç saat ağrımasa sıkıntı yapıyorum bende bi şey mi oldu diye. ağrısın böylece bize hayata tutunduklarını, şuan var gücüyle içerde çalıştıklarını anlıyoruz. dünyanın en güzel ağrılarını çekiyoruz ne mutlu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?