Çok geçmiş olsun canım, sen de eyüp ekicinin muayenesinden geçtin demek. Bana çok güven verdi, cihazı iyi değil ama gözleri bakışları şahin gibi, tecrübesini gözünden anlıyorsun sanki. Boşu boşuna korku yaşatmışlar sana çok yazık, neyse ki güzel sonuçlanmış gözün aydın.Merhaba kızlar ben geldim bugün talihsizlikler yaşadım hastanede
İlk gittim doktora sağlık ocağındaki yapılan kan testlerini falan gösterdim sonra ultrason yerine gittim bebeğin kalbinde sanki bi boşluk olduğunu emin olamadığını söyledi çocuk kardiyolojisi görsün dedi oraya gittim kalbinde delik var gibi dedi ay ben ağla ağla teyzemle gitmiştik tam emin olmadı 2 gün sonra tekrar bakalım dedi hemen gittim doktorumun yanına
Ankara da Eyüp Ekici var kızılayda muayenesi tek muayene 360 tl hemen bi kağıt yazdı ona gitmemi istedi
Aradık müsait misiniz diye doktorumun verdiği kağıdı verdik hemen aldı beni inceledi kalbini 15 dk boyunca yok delik dedi ohhh bi rahat ettim anlatamam size... kız dedi o da valla ne cinsiyeti ne kafası hiç birşeyi umrumda değildi kalbinde bir şey çıkmasın diye dua ederken hiç birşeyi görmedi gözüm.. Bir şey yok deyince bi ohhh dedim gözümden yaş geldi o derece
kızımız büyüsün elimi öpmeye getirirsin dedi ne demek ne demek dedim işte böyle şeyler yaşadım
Merhaba kızlar ben geldim bugün talihsizlikler yaşadım hastanede
İlk gittim doktora sağlık ocağındaki yapılan kan testlerini falan gösterdim sonra ultrason yerine gittim bebeğin kalbinde sanki bi boşluk olduğunu emin olamadığını söyledi çocuk kardiyolojisi görsün dedi oraya gittim kalbinde delik var gibi dedi ay ben ağla ağla teyzemle gitmiştik tam emin olmadı 2 gün sonra tekrar bakalım dedi hemen gittim doktorumun yanına
Ankara da Eyüp Ekici var kızılayda muayenesi tek muayene 360 tl hemen bi kağıt yazdı ona gitmemi istedi
Aradık müsait misiniz diye doktorumun verdiği kağıdı verdik hemen aldı beni inceledi kalbini 15 dk boyunca yok delik dedi ohhh bi rahat ettim anlatamam size... kız dedi o da valla ne cinsiyeti ne kafası hiç birşeyi umrumda değildi kalbinde bir şey çıkmasın diye dua ederken hiç birşeyi görmedi gözüm.. Bir şey yok deyince bi ohhh dedim gözümden yaş geldi o derece
kızımız büyüsün elimi öpmeye getirirsin dedi ne demek ne demek dedim işte böyle şeyler yaşadım
Bana kalp atışlarını bile daha duymadan yapıldı.. Birde dünkü kontrolümde idrar tahlili istedi..Bence kontrolünde bir sor..
Hamilelik olmasa bile kan idrar belli aralıklarla yapılması gereken testler..
Çok üzüldüm canimSelam canlarım cigerlerizm...
Bugunlerde cok tembelim galiba su saat oldu anca bitti işlerim:)daha ütülerim var yemek yapıcam..
Camasırım var...
Bitmiyo işler....
Kızlar masallah topıgimizde heycan dorukta ..... Bnm kalbim küt küt atıyo... Hele eşim sırf o görsün diye aksam saatıne aldık.. Oda gelicek.. Cok merak edıyo.. Acaba yusufum kıme benzıyo diyo..heraksam merviş hareket ettimi bügün..
Artık sün gece dedım hayatum hareketsiz bi zaman olursa sölerim masallah turp gibi abamı aglatıyo dedım..
Annem ve erkk kardesımde gelmek istiyolar... Dayısı bi hevesli sormayın... Erkek yegni olcakmıs.. Aileye bi erkek dha katılcakmıs.. Kendisi tek de... Artık tek olmıcakmıs... Annem diyo herhafta bişi alıyo koyuyo kenara bizede göstermıyo diye... Dogum yapınca getircekmiş ..
Teyzeler zaten kuduruyo.. Kv dem sürekli arıyo kızım iyimisin diye ki en az haftada 2 defa görüsüyoz...hepsinden Allah razı olsun ... Üstüme cok düşüyolar... Allah eksıklıklerii göstermesin..kızımı görseniz yersiniz yer.. Yemek yiyoruz birden karnına dayıyo agzını usuuuuuuuudd ( yusuff)mamaya del... Bitiyo diye seslenıyo.. Bi ömür... Ne kadar şükretsek az... Evlat gbi dünyanın en güzel şeyini nasip etti bize Rabbim
canım çok geçmiş olsun allah korusun bebişleimizi
Çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun canım nasıl Bi korkudur öyle ya çok şükür Bi sorun yokmuş
Çok geçmiş olsun canım, sen de eyüp ekicinin muayenesinden geçtin demek. Bana çok güven verdi, cihazı iyi değil ama gözleri bakışları şahin gibi, tecrübesini gözünden anlıyorsun sanki. Boşu boşuna korku yaşatmışlar sana çok yazık, neyse ki güzel sonuçlanmış gözün aydın.
kızlar bu arada geç döllenme olayında çalışanlarınızın varsa hani 2 ay kala çalışamaz çalışır raporu veriliyor ya onu adete göre hesaplayip alacakmışız çünkü resmiyete son adet tarihimiz giriliyor.. yani ben adete göre 15 ocakta doğum yapacak gözüküyorum 15 kasımda ayrılma hakkım var
Aslinda benim bi şikayetim yoktu bol su da içiyorum ph gecen ayda 5.5 di o zaman var demedi sanirim kanla beraber bakinca boyle bi kaniya vardi...geçmiş olsun canım aman dikkat et üşütme,enfeksiyon bende de vardı antibiyotik kullandım salı kontrolüm var tekrar bakılacak,bol su iç canm
Kızlar mrb nasılsınız benim canım biraz sıkkın pazar günü yüksek tansiyonla hastahaneye yattım suyum azalmış bide sizce ne yapmalıyım.doktor günde 3,5 litre su iç dedi ama su içindede dakikasında lavodayım
Mecbursun cnm bebeğin daha önemli alisinca iciyorsun zağten mecburuz bunaKızlar mrb nasılsınız benim canım biraz sıkkın pazar günü yüksek tansiyonla hastahaneye yattım suyum azalmış bide sizce ne yapmalıyım.doktor günde 3,5 litre su iç dedi ama su içindede dakikasında lavodayım
Idrar canımGeçmiş olsun.. Kusuyormusun idrar sıkıntısımı?
Yok canım ztn içiyorum ama endişem dakikasında idrara çıkmamMecbursun cnm bebeğin daha önemli alisinca iciyorsun zağten mecburuz buna
Yok canım ztn içiyorum ama endişem dakikasında idrara çıkmam
hiç bişey devlet hastahanesine gidiyorum hiç bişey demiyorlar suyum Pazartesi azalmış bugun diolarBu duruma doktorun yorumu ne peki ??.
hiç bişey devlet hastahanesine gidiyorum hiç bişey demiyorlar suyum Pazartesi azalmış bugun diolar
Geçmiş olsun canım allahım korusun meleklerimizi daima inşallah.Merhaba kızlar ben geldim bugün talihsizlikler yaşadım hastanede
ahhh canım sorma aslında 14. haftada acile gittiğimde doktor söylemişti erkek diye hatta pipisini de göstermişti sonra kendi doktorum kordon var ama kıza benziyor gibi bişiy dedi en son yine kendi doktorum sana kız demek isterdim ama diyemem dedi ve erkek 22. haftada pipinin fotografını vericem dedicanım şimdi de oglus mu ne çok değişti cinsiyet önce erkek dediler en son yüzde seksen kız dıyordunm şimdi de yine erkek olmuş kalsin artık pıpısı çocuğun :) masallah ona
Amiiiin inşallah bekliycez artık yeterki bebeğim iyi olsun da razıyımSağol arkadasim
aynen benimde hoşuma gitmişti:) tek sorun açlıktan bayılacaktımzaten açlıkta 60 çıkmıştı dr normla bayılma hissin hiç aç kalmıycaksın demişti hey gidi günler bakalım şimdi ne çıkacak kesin yüksek çıkar götürüyorum tatlıyı meyveyi:)
ahh ahh o tuşe yok mu o kadar bakıldı da gittim sezaryen oldum ona yanarım gelen baktı giden baktı8 kere
maşaallah bebeğine, güzel canım melek ismi ama naz koyma pek nazlı oluyorlar:) ablamın kızınınkide melike naz:)
canım benim olacak böyle kabuslar takılma sakın hormonlardan de rahatla
canımm evde geçmez dr a git serum verilir rahatlarsın, geçmiş olsun
maşaallah bebeğine, inşaallah ayrıntılıda iyi geçer
doğru canım o zaman hiç alma gelecek olan varsa ihtiyaç görürsen alırsın
hoş geldin tekrar
ooo sende de epey bir şeyler olmuş:) maşaallah bebeğine adıda hayırlı olsun cicilerinide güle güle giysin
maşaallah prensine canım, senin ilki kızmıydı canım karıştırmıyorum inşaaallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?