2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım, sen de eyüp ekicinin muayenesinden geçtin demek. Bana çok güven verdi, cihazı iyi değil ama gözleri bakışları şahin gibi, tecrübesini gözünden anlıyorsun sanki. Boşu boşuna korku yaşatmışlar sana çok yazık, neyse ki güzel sonuçlanmış gözün aydın.

Çok geçmiş olsun...

Bana kalp atışlarını bile daha duymadan yapıldı.. Birde dünkü kontrolümde idrar tahlili istedi..Bence kontrolünde bir sor..
Hamilelik olmasa bile kan idrar belli aralıklarla yapılması gereken testler..

Yani evet mantıklı bi dahakine onu da sorayım, kan tahlili her seferinde yapıldı ama idrar hiç teşekkürler

Çok üzüldüm canim
İnşallah sinifin kapanmaz
1. Sinif mi vardiki sende aileler boyle telaş yapmis

Detaylı ultrason haftasında bebeğin kendini göstermemesinden dolayı kaç kere gitmek zorunda kaldınız arkadaşlar?? Pzt kontrolümüz vardı top gibi kıvrıldı 40 dk tüm uğraşlara rağmen bakamadık hiçbirşeyine.. Sadece kilo ve boyunu alabildi oda 10 saniye esneme ve gerinme esnasında.. Düşünmek istemiyorum ama insanın aklına takılıyor.. Amniyosentez oldum sonucum iyi şükür ama ne biliyim amniyosentez sürecine yaşadıklarım sanırım böyle olumsuz düşünmeme yol açıyor...
Bir tek şeker yüklemesi ve sonucu esnasında rahattım :)

canım çok geçmiş olsun allah korusun bebişleimizi
Çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun canım nasıl Bi korkudur öyle ya çok şükür Bi sorun yokmuş

çok sağolun kızlar çok şükür

Annem teyzem bile gitmiş ona küçük kardeşlerimizin gebeliklerinde tee 20 yıl önce
Allah razı olsun beni çok rahatlattı

kızlar bu arada geç döllenme olayında çalışanlarınızın varsa hani 2 ay kala çalışamaz çalışır raporu veriliyor ya onu adete göre hesaplayip alacakmışız çünkü resmiyete son adet tarihimiz giriliyor.. yani ben adete göre 15 ocakta doğum yapacak gözüküyorum 15 kasımda ayrılma hakkım var

Teşekkürler bende dün bu konuyu araştırdım ama anladığım kadarıyla doktora bağlı bir durum bu.. Benimde geç döllenme olduğumu söyledi ama bebek haftasına göre ilerde olmasına rağmen tarihi değiştirmiyor..

geçmiş olsun canım aman dikkat et üşütme,enfeksiyon bende de vardı antibiyotik kullandım salı kontrolüm var tekrar bakılacak,bol su iç canm
Aslinda benim bi şikayetim yoktu bol su da içiyorum ph gecen ayda 5.5 di o zaman var demedi sanirim kanla beraber bakinca boyle bi kaniya vardi...

Kızlar mrb nasılsınız benim canım biraz sıkkın pazar günü yüksek tansiyonla hastahaneye yattım suyum azalmış bide sizce ne yapmalıyım.doktor günde 3,5 litre su iç dedi ama su içindede dakikasında lavodayım

Geçmiş olsun.. Kusuyormusun idrar sıkıntısımı?

Mecbursun cnm bebeğin daha önemli alisinca iciyorsun zağten mecburuz buna

hiç bişey devlet hastahanesine gidiyorum hiç bişey demiyorlar suyum Pazartesi azalmış bugun diolar

Varsa imkanın özel bir doktora danışsan sonuçta sıvı bebeğin yaşam kaynağı.. Sunulan öneriyide elinde olmayan bir sebeple yerine getiremiyorsun..

Geçmiş olsun canım allahım korusun meleklerimizi daima inşallah.

canım şimdi de oglus mu ne çok değişti cinsiyet önce erkek dediler en son yüzde seksen kız dıyordunm şimdi de yine erkek olmuş kalsin artık pıpısı çocuğun :) masallah ona
ahhh canım sorma aslında 14. haftada acile gittiğimde doktor söylemişti erkek diye hatta pipisini de göstermişti sonra kendi doktorum kordon var ama kıza benziyor gibi bişiy dedi en son yine kendi doktorum sana kız demek isterdim ama diyemem dedi ve erkek 22. haftada pipinin fotografını vericem dedi

Amiiiin inşallah bekliycez artık yeterki bebeğim iyi olsun da razıyım Sağol arkadasim

rica ederim canımcım burda birbirimizle bişeyler paylaşınca kendimizi iyi hissediyoruz sende çok sağol

evet canım doğru hatırlıyosun benim ilk kızdı 5 yaşında olacak 12 eylülde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…