- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
benim annemde kardeşimde eyüp ekiciye gitmiş çok memnunmuş radyologdan bana da ona git dedi şimdi gidenlere bebeğin kime bebnzeyeceğini filan da söylüyomuş kendisiÇok geçmiş olsun canım, sen de eyüp ekicinin muayenesinden geçtin demek. Bana çok güven verdi, cihazı iyi değil ama gözleri bakışları şahin gibi, tecrübesini gözünden anlıyorsun sanki. Boşu boşuna korku yaşatmışlar sana çok yazık, neyse ki güzel sonuçlanmış gözün aydın.
Selam canlarım cigerlerizm...
Bugunlerde cok tembelim galiba su saat oldu anca bitti işlerim:)daha ütülerim var yemek yapıcam..
Camasırım var...
Bitmiyo işler....
Kızlar masallah topıgimizde heycan dorukta ..... Bnm kalbim küt küt atıyo... Hele eşim sırf o görsün diye aksam saatıne aldık.. Oda gelicek.. Cok merak edıyo.. Acaba yusufum kıme benzıyo diyo..heraksam merviş hareket ettimi bügün..
Artık sün gece dedım hayatum hareketsiz bi zaman olursa sölerim masallah turp gibi abamı aglatıyo dedım..
Annem ve erkk kardesımde gelmek istiyolar... Dayısı bi hevesli sormayın... Erkek yegni olcakmıs.. Aileye bi erkek dha katılcakmıs.. Kendisi tek de... Artık tek olmıcakmıs... Annem diyo herhafta bişi alıyo koyuyo kenara bizede göstermıyo diye... Dogum yapınca getircekmiş ..
Teyzeler zaten kuduruyo.. Kv dem sürekli arıyo kızım iyimisin diye ki en az haftada 2 defa görüsüyoz...hepsinden Allah razı olsun ... Üstüme cok düşüyolar... Allah eksıklıklerii göstermesin..kızımı görseniz yersiniz yer.. Yemek yiyoruz birden karnına dayıyo agzını usuuuuuuuudd ( yusuff)mamaya del... Bitiyo diye seslenıyo.. Bi ömür... Ne kadar şükretsek az... Evlat gbi dünyanın en güzel şeyini nasip etti bize Rabbim
benim annemde kardeşimde eyüp ekiciye gitmiş çok memnunmuş radyologdan bana da ona git dedi şimdi gidenlere bebeğin kime bebnzeyeceğini filan da söylüyomuş kendisi
Geçmiş olsun canım allahım korusun meleklerimizi daima inşallah.
canım suyunun azalması tansiyondan kaynaklıdır muhtemelen bebeğin gelişimi nasıl..tuzu kes hemen limonlu su falan iç karanlık sessiz sakin bir odada dinlen..bende ilk gebeliğimde tansiyondan dolayı bebeğim pek gelişmedi..yani zaten tansiyon işin iine girince özeller pek bakmıyor devlete gönderiyorlar..şuan nasıl tansiyonun...birde mevsimi değil ama nar suyuda dengeliyor tansiyonu...Kızlar mrb nasılsınız benim canım biraz sıkkın pazar günü yüksek tansiyonla hastahaneye yattım suyum azalmış bide sizce ne yapmalıyım.doktor günde 3,5 litre su iç dedi ama su içindede dakikasında lavodayım
moralini yüksek tut cnm..sakın üzülme..allahın izniyle tansiyonu dengelersen suyunda düzelir..Kızlar mrb nasılsınız benim canım biraz sıkkın pazar günü yüksek tansiyonla hastahaneye yattım suyum azalmış bide sizce ne yapmalıyım.doktor günde 3,5 litre su iç dedi ama su içindede dakikasında lavodayım
canım yaa kısa sürede olsa üzmüşler seni geçmiş olsun rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Merhaba kızlar ben geldim bugün talihsizlikler yaşadım hastanede
İlk gittim doktora sağlık ocağındaki yapılan kan testlerini falan gösterdim sonra ultrason yerine gittim bebeğin kalbinde sanki bi boşluk olduğunu emin olamadığını söyledi çocuk kardiyolojisi görsün dedi oraya gittim kalbinde delik var gibi dedi ay ben ağla ağla teyzemle gitmiştik tam emin olmadı 2 gün sonra tekrar bakalım dedi hemen gittim doktorumun yanına
Ankara da Eyüp Ekici var kızılayda muayenesi tek muayene 360 tl hemen bi kağıt yazdı ona gitmemi istedi
Aradık müsait misiniz diye doktorumun verdiği kağıdı verdik hemen aldı beni inceledi kalbini 15 dk boyunca yok delik dedi ohhh bi rahat ettim anlatamam size... kız dedi o da valla ne cinsiyeti ne kafası hiç birşeyi umrumda değildi kalbinde bir şey çıkmasın diye dua ederken hiç birşeyi görmedi gözüm.. Bir şey yok deyince bi ohhh dedim gözümden yaş geldi o derece
kızımız büyüsün elimi öpmeye getirirsin dedi ne demek ne demek dedim işte böyle şeyler yaşadım
evet canım sat baz alınarak rapor veriyorlar senin 32.haftan 25 kasımda falan izne ayrılcaksın..15 nisanmıydı son adetin...benim 12 nisan 32+0 olucağım tarih 22 kasım devam edersem 37+0 a kadar27 araıkta ayrılcam izne..kızlar bu arada geç döllenme olayında çalışanlarınızın varsa hani 2 ay kala çalışamaz çalışır raporu veriliyor ya onu adete göre hesaplayip alacakmışız çünkü resmiyete son adet tarihimiz giriliyor.. yani ben adete göre 15 ocakta doğum yapacak gözüküyorum 15 kasımda ayrılma hakkım var
Benim doktorum bahsetmesi henüz seker yuklemesinden
Bakalim önümüzdeki ay kontrolde bahsedecekmi
ben şu an çatlamak üzereyim :S o kadar gergin ki karnım taş gibi bi de fil yemişim sanki :)
Kızlar mrb nasılsınız benim canım biraz sıkkın pazar günü yüksek tansiyonla hastahaneye yattım suyum azalmış bide sizce ne yapmalıyım.doktor günde 3,5 litre su iç dedi ama su içindede dakikasında lavodayım
benim annemde kardeşimde eyüp ekiciye gitmiş çok memnunmuş radyologdan bana da ona git dedi şimdi gidenlere bebeğin kime bebnzeyeceğini filan da söylüyomuş kendisi
Geçmiş olsun canım, suyunu ihmal etme bebeklerimiz için her şeye katlanıcaz artık...Kızlar mrb nasılsınız benim canım biraz sıkkın pazar günü yüksek tansiyonla hastahaneye yattım suyum azalmış bide sizce ne yapmalıyım.doktor günde 3,5 litre su iç dedi ama su içindede dakikasında lavodayım
Canım hareketlerin düzenli olduğu haftalarda değiliz henüz, bazı günler hissetmemek bile normal kaldı ki sen hissetmişsin, içini ferah tut, kuzucuk ense yapıyordur içerdeselam anneler,herkesler iyidir inşallah
benim akşam baya karın ağrım oldu sanırım üşüttüm ve gece de devam etti.sabah 11gb uyandım ve bu saate kadar hareket etmedi kuzum,az önce Bi kaç hareketini hissettim ama öncekiler gb güçlü değildi sanki yada ben tedirgin olduğum için öyle hissettim,bide sağ tarafında toplandı sert Bi şekilde bunuda hareketten sayabiliriz demi,moralim çok bozuk bacılar
Bana hiç demedi öyle bişey bilsem sorardım :) ama kocama benzesin istiyorum yaaa.benim annemde kardeşimde eyüp ekiciye gitmiş çok memnunmuş radyologdan bana da ona git dedi şimdi gidenlere bebeğin kime bebnzeyeceğini filan da söylüyomuş kendisi
Oluyor canım ve o an bir anda idrarım çok geliyor.Kızlar sizin de arada bebeğiniz böyle aşağı iniyormuş gibi olup karnınızın aşağıya doğru sanki baskı yapıyormuş gibi olduğu oluyor mu?
Oluyor canım ve o an bir anda idrarım çok geliyor.
benim arkadaşıma söylemiş bu kız tıpatıp babasına benzeyecek diye çocuk doğdu şu an 8 aylık ve aynı babasıBana hiç demedi öyle bişey bilsem sorardım :) ama kocama benzesin istiyorum yaaa.
canım ben şimdiye kadar hiçkan hapı içmedim doktorlar kan değerlerime ve depolarıma baktılar ve gerek olmadığını düşündüler hepsi ilaç sonuçta ama sanırım içenler günde 1 kere içiyordurKızlar kan hapı günde kaç tane içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?