2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim annemde kardeşimde eyüp ekiciye gitmiş çok memnunmuş radyologdan bana da ona git dedi şimdi gidenlere bebeğin kime bebnzeyeceğini filan da söylüyomuş kendisi

bu yazdıklarından daha güzel ne olabilirki canım allah mutluluğunu daim etsin ağlıcam şimdi

canım suyunun azalması tansiyondan kaynaklıdır muhtemelen bebeğin gelişimi nasıl..tuzu kes hemen limonlu su falan iç karanlık sessiz sakin bir odada dinlen..bende ilk gebeliğimde tansiyondan dolayı bebeğim pek gelişmedi..yani zaten tansiyon işin iine girince özeller pek bakmıyor devlete gönderiyorlar..şuan nasıl tansiyonun...birde mevsimi değil ama nar suyuda dengeliyor tansiyonu...

moralini yüksek tut cnm..sakın üzülme..allahın izniyle tansiyonu dengelersen suyunda düzelir..

canım yaa kısa sürede olsa üzmüşler seni geçmiş olsun rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

evet canım sat baz alınarak rapor veriyorlar senin 32.haftan 25 kasımda falan izne ayrılcaksın..15 nisanmıydı son adetin...benim 12 nisan 32+0 olucağım tarih 22 kasım devam edersem 37+0 a kadar27 araıkta ayrılcam izne..

Benim doktorum bahsetmesi henüz seker yuklemesinden
Bakalim önümüzdeki ay kontrolde bahsedecekmi

benimkide demedi bişey gerçi biz daha ayrıntılıya bile girmedik

ben şu an çatlamak üzereyim :S o kadar gergin ki karnım taş gibi bi de fil yemişim sanki :)

yedin mi annesi yoksa

geçmiş olsun canım yaa içmeye çalış artık ne diyelim

benim annemde kardeşimde eyüp ekiciye gitmiş çok memnunmuş radyologdan bana da ona git dedi şimdi gidenlere bebeğin kime bebnzeyeceğini filan da söylüyomuş kendisi

benim doktorumda babası aynı ben deyince yok senden çok daha yakışıklı olacak bu dedi

Geçmiş olsun canım, suyunu ihmal etme bebeklerimiz için her şeye katlanıcaz artık...

Canım hareketlerin düzenli olduğu haftalarda değiliz henüz, bazı günler hissetmemek bile normal kaldı ki sen hissetmişsin, içini ferah tut, kuzucuk ense yapıyordur içerde

Kızlar sizin de arada bebeğiniz böyle aşağı iniyormuş gibi olup karnınızın aşağıya doğru sanki baskı yapıyormuş gibi olduğu oluyor mu?

Oluyor canım ve o an bir anda idrarım çok geliyor.

angelcım senin cevabını sanırım şubat anneleri topiğinde verdim iyi mi :) Yaaa bu ara aşırı unutkanım insanları hatırlamıyorum söylediklerimi hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…