2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet ne diyorum 20 yıl önce kimse teyzeme cinsiyet söyleyememiş eyüp bey söylemiş pat diye
adam işi biliyor benim çok akrabam gitti ona bebeğiniz down sendromlu demişler alalım demişler sonra eyüp ekici bisorun yok bu doktorlar yüzünden ne sağlıklı bebekler ölüyor demiş kız şu an 18 yaşında ve çoksağlıklı
kuzenimin kızına da bu çocuk hastalıklı almamız lazım demişler hemennn hooooooooooooppp eyüp ekiciye böbrekte bir problem varmış ve doğunca ameliyat oldu şimdi kız lise 2 ye gidiyorr maşallah Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın inşallah

Kizlar herkes karnin cok asagida doyorlar bende bebegi hep sag asagida hissediyorum korkttum birsey olmaz dimi Allah korisun erken dogum falan zaten dr 26 agustostu ayrintili birsey demedi olsa kotu birsey soylerfi pazartesi 25 hafta bitwcek kontrolum var doktora sorarim seker yuklemesi de o gun bakalim cok takildim bu asagida olma olayina

çok geçmiş olsun bakın gzel haberler almışsınız ama çok sevindim,allah bebeklerimizi korusun inşallah

belki aç gitmiş olabilirmisiniz,çünkü bende bugun saat 2 de ilk defa gittim ve bana ilk sorulan soru açmıısnız eğer açsanız kantınde bişeyler yiyip öyle gelin dendi,çünkü bu şekilde gelip kıvrılıp hiç birşeyine bakılmamış çok aile olmuş,ben aç değildim çk şükür herşey güzel geçti,herşeyine bakıldı sadece şu verecekleri resimde yüzünü hiç bişekilde göstermedi,hep sağa sola döndüğü için yüzünü göremedim,umarım en kısa zamanda ,detaylı bir şekilde gösterir,he unutmadan ıkı tane çıkolata yedım ben 15 dk önce,birde öyle deneyin

çok geçmiş olsun,ne kadar doğru kocakarı lafımı bilemiycem ama ibrahim saraçoğlu gebelik sıvısı az olan bayanlara katı meyve sıkacağında havuç sıkıp suyunu içmelerini söylemişti,bir araştır istersen arkadaşım,araştırmadan içme ama

Kızlar kan hapı günde kaç tane içiyorsunuz?

sadece ac karnına sabahları 1 er adet içiyorum hatta hapım azalmış 3 tane kalmıştı dr a gittim yıne yazdırdım eczaneden anında ekranda daha hapınız bitmemiş 3 tane gözüküyor o bitmeden veremem dedi,şoka girdim

bu arada arkadaşlar bugün detaylı ultrasona girdim,rabbime hamdolsun herşey iyi geçti,480 gram 23 cm dedi dr,sadece diğer bebeklere oranla kemık yapısı uzun,uzun boylu olcak galiba dedi en son fotğraf kısmına geldik ki gel gelelim benm bıdık bir türlüü yüzünü göstermiyor,ya sağda ya solda ne yaptıysa dr bir türlü yüzünü göremedik o yüzden kime benziyo kestiremedik oğlumu,bu arada çok oyuncu bir çocuk olcak belli bırakın yüzünü göstermediğini birde eliyle suratını kapattı ya,o derece artist bir oğlum var,ünlüler gibi saklıyr kendini

becerebilirsem resmini atayım o şekilde

Eklentiler

• IMG_1545.webp
    112,6 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar sizin de arada bebeğiniz böyle aşağı iniyormuş gibi olup karnınızın aşağıya doğru sanki baskı yapıyormuş gibi olduğu oluyor mu?
İşte tam da aynısı bana oluyor doguruyorum saniyorum bir anda.. neden acaba

Korkma canım aşağıda olsa zaten sölerdi doktorun :) ama içine sinmezse rahim ağzına baktır doktoruna bidahakine erken doğum riski olup olmadığın kesinleşir ki bence yok için rahat olsun :)

Kizlar bugün kontrolumuz vardi herşey guzel dedi doktorumuz bide beyincigimiz gelisirse degmeyin keyfimize :) hala haftamizi netlestiremiyorlar iki doktorda saglikli olsunda.. 359 gr 22 cm kızım babasi gibi uzun olacak sanirim :) bu arada aclik sekerim 63 çıktı cok düşük sık sık yemek yemem gerekiyormus.. gizli sekerden suphelendi doktor yükleme yapilacak hadi hayirlisi bakalim bizden haberler böyle..

Canım hareketlerin düzenli olduğu haftalarda değiliz henüz, bazı günler hissetmemek bile normal kaldı ki sen hissetmişsin, içini ferah tut, kuzucuk ense yapıyordur içerde
inşallah canım,randevu aldım yarın 11de gidicem,benim 3düşüğüm var ama hiç bu kadar ilerlememişti 6-8hafta arası kaybediyordum o yüzden biraz fazla paniğim sanırm,aylık kontrolüm haftaya salıydı Bi hafta önceden gidicem,hepimizin bebişleri Allaha emanet inşallah

Canın ilk ac karnına alıyolar kan.. Sonra sekerli su yapılıyo bi büyk bardak içine limon katılıyo genelde onu içtikten sonra bekliyosun içtigini kusmadan .. Ve bişi yemeden tekrar kan alınıyo bu kadar canım...
Ben ozaman tatlıdan tiskiniyodum ona ragmen içtim... Yaabartılcak bişi yok inan ki.. Bana guven ve sakın bi endişeyle gitme..
Yarım saatte bi kan alma veya farklı prosedurler uygulamsı için geçmişnde ailende seker hastası olursa aclıkta problem cıkarsa olur... Sen ordakı görevliler dr un ne derse onu yap.. Kafana takılanı sor.. Ama gercekten bu hamileligin en kolay anları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…