Kötü düşünme canım ben hep olumsuz düşünürüm kendime fazla gördüm belki de bilemiyorum.. Vardır bir hayır.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kimyasal gebelik sonrası korunmuş muydun sen yoksa denemeye devam mı ettiniz. Ne yapmalı hiç bilmiyorum.
Bide düşmesi için beklemeli miyim yoksa aldırmak mı gerekiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlar bende 5hafta 4 günlük hamişim benim daha bulantılarım başlamadı ama paranoyak oldum düşük korkusuyla yaşıyorum hamilenolduğum gerçeğine bi türlü inanamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım böyle olacağına hiç olmasaydı diyorum.. Sonra korkuyorum Allah'ın gücüne gitmesin..
Hayirlisi olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin dusuk korkusu hepimizde var eminim bende 7 haftalk oldu bugn yarn.kalp atisi duymaya gidecgz insallahh duyabilirz
Hoş geldin hayırlı olsun, kötü düşünme lütfen pozitif düşün hep
kızlar hayırlı cumalar ya ben bebeğimi hiddettim yada gaz sancısıydı :) yüzüstü yattığımda sol kasığımda seyridi 2 kez sizce ne oluyo korktumda
Canım benimki kimyasal değildi boş gebelikti 7. haftaya kadar kese boştu bebek görünmedi değerimde düşmeye başlayınca kanamam başladı dr um kürtaja gerek yok kesen küçük değerinde düşüyor dedi,en son 3000 küsürdü değerim, kanamam 37 gün sürdü benim, sonrasında korunmadım çünkü zaten uzun bir kanama olunca korunmuş gibi oldum, seninki kimyasala bir kaç güne adet olursun atar vücudun kürtaja asla gerek olmaz merak etme, kimyasal sonrası korunmana gerek yok
Kötü düşünme canım ben hep olumsuz düşünürüm kendime fazla gördüm belki de bilemiyorum.. Vardır bir hayır.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kimyasal gebelik sonrası korunmuş muydun sen yoksa denemeye devam mı ettiniz. Ne yapmalı hiç bilmiyorum.
Bide düşmesi için beklemeli miyim yoksa aldırmak mı gerekiyor
Kızlar
Hepiniziden allah razı olsun biraz dinlendim iyiym az daha şükür
İştahsızım ve mide bulantısı yasıyorum sadece suan
Ayrıntısı su muayenemin
Gittim düşük tehlıken var dedi dikkat etmn lazım progrstn vericm ama asıl ilaç dinlenmek bol bol dedi
Kimi zaman kadınlarda düşük tehdidi basladıgı zaman 4. 5 aylık olana kadar dewam edıyo bu yusden dıkkat et dedi
Sonra kanaman cogalıp seni riske ederse mecbur kürtaj yaparız dedi adam patır patır sölüyo
Birde yawrum rahmin asagısınamı ne inmiş tam anlamadım ama yukarda olsaydı ön tarafta daa iyi olurdu dedi
Ama kızlar biliyomusunuz küçücük bi kafa ve pıt pıt pıt sesler duydum ya
Sanki annem ben seni zar zorda oşsa tutucam sende bni bırakma dermiş gibi
Eşim zaten hemn doldu gözleri anlatamam birde doktor böle diyince cok dikkat et diyo oda kırkuyo ;(
Bakalım hayırlısı Allah hayırlısını versin hakkımızda
Muhteremin ilk ayların özelliği gaz sancısıdır canım bebeklerimiz şu an pirinç taneleri kadar
Herkes günaydın hayırlı sabahlar kolay ve sağlıklı bir gün olsun hamiş arkadaşlarım benim :))
Hic olmamasi farkli bir imtihan olurdu ama senin boyle bir imtihan olman gerekiyormus. Allah sabrini versin insaallah uzulme diyemiyorum ama insaallah cabuk atlatirsin canim
canım çok üzüldüm, her şeyin hayırlısı olsun...
kızlar hayırlı cumalar ya ben bebeğimi hiddettim yada gaz sancısıydı :) yüzüstü yattığımda sol kasığımda seyridi 2 kez sizce ne oluyo korktumda
benimki oval duruyordu cnm
süpersin:) başarırsın tabi:)aynen öyle inşallah başarabilirim pozitif düşünmeyi sağolasın canım
canım o gazdır:) 12. haftadan önce hissedemezsinkızlar hayırlı cumalar ya ben bebeğimi hiddettim yada gaz sancısıydı :) yüzüstü yattığımda sol kasığımda seyridi 2 kez sizce ne oluyo korktumda
Canım peki kimyasallar boş gebeliğin farkı ne. Doktor ameliyattaymış hala çıkmadı görüşemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?