2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım benimki kimyasal değildi boş gebelikti 7. haftaya kadar kese boştu bebek görünmedi değerimde düşmeye başlayınca kanamam başladı dr um kürtaja gerek yok kesen küçük değerinde düşüyor dedi,en son 3000 küsürdü değerim, kanamam 37 gün sürdü benim, sonrasında korunmadım çünkü zaten uzun bir kanama olunca korunmuş gibi oldum, seninki kimyasala bir kaç güne adet olursun atar vücudun kürtaja asla gerek olmaz merak etme, kimyasal sonrası korunmana gerek yok

Hoş geldin hayırlı olsun, kötü düşünme lütfen pozitif düşün hep

Inşallah canım böyle olacağına hiç olmasaydı diyorum.. Sonra korkuyorum Allah'ın gücüne gitmesin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic olmamasi farkli bir imtihan olurdu ama senin boyle bir imtihan olman gerekiyormus. Allah sabrini versin insaallah uzulme diyemiyorum ama insaallah cabuk atlatirsin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı cumalar annişler....mide bulantım başladı bu sabah :18:....kızımda 6 ay sürmüştü bulantım yine öyle olacak diye korkuyorum:))onun harici uyku hali devam...:2:

teşekkürler canım senin için de hayırlı olsun inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi

kızlar hayırlı cumalar ya ben bebeğimi hiddettim yada gaz sancısıydı :) yüzüstü yattığımda sol kasığımda seyridi 2 kez sizce ne oluyo korktumda

ve arkadaşlar bu arada bende hala baş dönmesi miğde bulantısı yok ters giden bişimi var

kızlar hayırlı cumalar ya ben bebeğimi hiddettim yada gaz sancısıydı :) yüzüstü yattığımda sol kasığımda seyridi 2 kez sizce ne oluyo korktumda

Muhteremin ilk ayların özelliği gaz sancısıdır canım bebeklerimiz şu an pirinç taneleri kadar

Herkes günaydın hayırlı sabahlar kolay ve sağlıklı bir gün olsun hamiş arkadaşlarım benim :))

Canım peki kimyasallar boş gebeliğin farkı ne. Doktor ameliyattaymış hala çıkmadı görüşemiyorum

(bebişleri gidenlere üzüldüm Rabbim şıfa versın bu boş gebelik kan degeri düşmesi gibi şeylerden korkumdan kan tahlili bile yaptırmadım 5+0 suan sata göre ama ıdrarda gördüm bekliyom öyle okudukça zaten doğurana jkadar gidesim gelmedi doktora işin şakası tabı Rabbim hayırlısını versin haftaya carsamba bnm gitcem doktor var ozaman kontrole giderim pazartesıde kan tahlılı yaptırırım inş herşwy yokundadir

canım çok üzüldüm, her şeyin hayırlısı olsun...

Hadi geçmiş olsun mervecim korkutma kendini:) bundan sonra her hamilenin yapacağı gibi dikkat edeceksin kendine...

Doktora gittik şansıma da yeni doğum yapam arkadaşımı gördüm bebeği ile.. Hayırlı olsun sizinde dedi. Olamadı dedim.. Çok üzücü

canım o gaz sancısıdır... bebegini 15 yada 16 haftalar hissedersin ancak....ikinci hamileliklerde biraz daha erken hissedersin ama bu kadar degil

aynen öyle inşallah başarabilirim pozitif düşünmeyi sağolasın canım
süpersin:) başarırsın tabi:)
canım o gazdır:) 12. haftadan önce hissedemezsin
Canım peki kimyasallar boş gebeliğin farkı ne. Doktor ameliyattaymış hala çıkmadı görüşemiyorum

Canım kimyasalda kese oluşmuyor diye biliyorum dölleniyor ama gelişemiyor, boş gebelikte kese normal boyutta gelişiyor içinde bebek olmuyor

kızlar benim gibi olan varmı...diş etlerim ağrıyor dişlerim çekiliyor gibi ,hatta ağrısı suratıma kadar vurdu..kalsuyum eksikliginden dir diye düşünüyorum....süt çok içemiyorum midemi kötü ediyor ,süt dışında kalsuyum alabilecegim dereotu var başka ne var biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…