2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım yoğurtta sütten çok kalsiyum var bide sütü yarım yağlı yada laktozsuz bulabilirsen daha iyi olur

seninle satlarımız aynı benim de bugün 5+0 gebeliğim. dün doktora gittim kesemiz oluşmuş 8.88 mm ama bebeği göremedik henüz haftaya cumartesi bi daha gidicez. ultrasonda dün için 4+6 çıkardı gelişimini. benim şimdilik gününde gidiyo canım inşallah sen de güzel haberler alırsın gidince allah hepimize bağışlasın bebeklerimizi

ben çok süt içiyorum bendede var diş eti acıması var cnm

Peynir özellikle lor peyniri ve yoğurdun suyu bildiklerim

12-01-2015 ♥

Kızlar ben şu anne karnından bebeğin kalp atışını dinlemek için cihazlar varya,onlardan almaya karar verdim.. Haftaya kalp atışını bi duyalım inşallah,ilk işim o aletten almak olacak :)

İnşaallah çok almazsın canım alırsanda yapacak bir şey yok doğumdan sonra verilir, eşinede güldüm:) ekleyelim listeye:)

I'ni canım hep birlikte sağ salim kurtulalım da gerisi hikaye... Doğumdan sonra bol bol yürütüyor bebişleri atarız pusetine:))

Slm kızlar ev doktorunagittik sabah esimle konuştum iyi degilim halim yok dedim.mide bulantilardan bahsettim bu dönemde normal olduğunu söyledi tabiki bildigim şeyler iste..
Tansiyonumu ölctu dusukmus.hamilelikte yapılması gereken ne kadar kan kontrolü varsa yapilmasi için kam verdim pazartesı alicam inşallah sonuçları degerlerim cok dusukse vitamin hapi almaya başlamam gerek ...

Slm kızlar bende 5hafta 4 günlük hamişim benim daha bulantılarım başlamadı ama paranoyak oldum düşük korkusuyla yaşıyorum hamilenolduğum gerçeğine bi türlü .
Gözün aydın canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin:)
Çok üzgünüm.. Zaten herşeyimde bir engel vardır benim.. Tahmin etmeliydim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

Canim cok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yine hamile kalırsın

tşk canım...kalsuyum alımına dikkat etmem gerekli sanırım... yoksa doguma kadar ağzımda diş kalmayacak galiba :)

Geçmiş olsun canım... Bir de istifa falan ediyorsan ondan sonra dişlerini fırçalar yüveya ağzını iyice yıka... Ağızda biriken hamilelik asitleri de buna sebep oluyor...

Benim dişlerim inci gibiydi herkes hayrandı inanmazlarsa kendi dişim olduğuna hamilelik yaşadım 3 ay... 3 dişim düştü ve beyaz rengi sarıya döndü... Doktor kalsiyumlar alakası yok dedi, ben çok besiniz kalmıştım ama hamilelik asitlerindenmiş((

Bir de bu dönemde vücut güçsüz düşüyor, genital mantar diş eti ağrısı vs hepsi çok noemal (

kızlar folıc asıti hamile kalmadan one günde 1tane içiyordum simdi sormayı unuttum doktora hala 1 tanemi içiyorsunuz yoksa 3e cıktı mı baZı doktorlar 3e cikartın diyormus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar herkese cok tesekkür ederim
iyi dileklerinizde bana cok manevi destek oluyo inanın
allh hepinizden razı olsun
cok tsk ederim

Bna gınde 1 tane verdi canım

Canım ne kendini üz ne bizi üz... Azıcık güçlü ol lütfen..: umutlu ve güçlü ol lütfen... Bol bol protein ye ve denemelere devam... İnan birçoğumuz seninle aynı benzer ya da daha kötü tecrübeleri yaşadı.. Ablam bebeğini ölü doğurdu, ölü bebeği hemşireler eniştemin kucağına vermiş de bir gecede saçları beyazladı... Böyle olsa daha mı iyi.... Rabb'inin bir bildiği vardır... Bence erkenden öğrenmen büyük şans...

Eminim ki sen de Şubat Mart annelerine yetişeceksin... Ama bu işin püs noktası güçlü ve olumlu olmak... Gelecek bebeği böyle karşıla lütfen biz de düşmana dua edeceğiz mübarek cuma vaktinde :))

Ben de cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde bebişimi kaybetmiştim mesela.. Ama nasibi oymuş, bizi cennette bekleyecek dedim o... Seni anlıyorum İnan ki ama olumlu ol lütfen:)

Kızlar ben şu anne karnından bebeğin kalp atışını dinlemek için cihazlar varya,onlardan almaya karar verdim.. Haftaya kalp atışını bi duyalım inşallah,ilk işim o aletten almak olacak :)

Allah iyiliğini versin:)))

Günde 1 taneye devam ediyor hamileler benim bildiğim canım , ben de öyle yapıyorum

bencede yeter zaten diğer besinlerden de alıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…