kızlar benim gibi olan varmı...diş etlerim ağrıyor dişlerim çekiliyor gibi ,hatta ağrısı suratıma kadar vurdu..kalsuyum eksikliginden dir diye düşünüyorum....süt çok içemiyorum midemi kötü ediyor ,süt dışında kalsuyum alabilecegim dereotu var başka ne var biliyormusunuz
canım yoğurtta sütten çok kalsiyum var bide sütü yarım yağlı yada laktozsuz bulabilirsen daha iyi olur
(bebişleri gidenlere üzüldüm Rabbim şıfa versın bu boş gebelik kan degeri düşmesi gibi şeylerden korkumdan kan tahlili bile yaptırmadım 5+0 suan sata göre ama ıdrarda gördüm bekliyom öyle okudukça zaten doğurana jkadar gidesim gelmedi doktora işin şakası tabı Rabbim hayırlısını versin haftaya carsamba bnm gitcem doktor var ozaman kontrole giderim pazartesıde kan tahlılı yaptırırım inş herşwy yokundadir
kızlar benim gibi olan varmı...diş etlerim ağrıyor dişlerim çekiliyor gibi ,hatta ağrısı suratıma kadar vurdu..kalsuyum eksikliginden dir diye düşünüyorum....süt çok içemiyorum midemi kötü ediyor ,süt dışında kalsuyum alabilecegim dereotu var başka ne var biliyormusunuz
teşekkürler canım senin için de hayırlı olsun inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi
İnşaallah çok almazsın canım alırsanda yapacak bir şey yok doğumdan sonra verilir, eşinede güldüm:) ekleyelim listeye:)
Gözün aydın canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin:)Slm kızlar bende 5hafta 4 günlük hamişim benim daha bulantılarım başlamadı ama paranoyak oldum düşük korkusuyla yaşıyorum hamilenolduğum gerçeğine bi türlü .
Çok üzgünüm.. Zaten herşeyimde bir engel vardır benim.. Tahmin etmeliydim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
tşk canım...kalsuyum alımına dikkat etmem gerekli sanırım... yoksa doguma kadar ağzımda diş kalmayacak galiba :)
kızlar folıc asıti hamile kalmadan one günde 1tane içiyordum simdi sormayı unuttum doktora hala 1 tanemi içiyorsunuz yoksa 3e cıktı mı baZı doktorlar 3e cikartın diyormus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktora gittik şansıma da yeni doğum yapam arkadaşımı gördüm bebeği ile.. Hayırlı olsun sizinde dedi. Olamadı dedim.. Çok üzücü
Kızlar ben şu anne karnından bebeğin kalp atışını dinlemek için cihazlar varya,onlardan almaya karar verdim.. Haftaya kalp atışını bi duyalım inşallah,ilk işim o aletten almak olacak :)
kızlar folıc asıti hamile kalmadan one günde 1tane içiyordum simdi sormayı unuttum doktora hala 1 tanemi içiyorsunuz yoksa 3e cıktı mı baZı doktorlar 3e cikartın diyormus
teyzesi o artık kahve çekirdeği kadar bikere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?