2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hep öyle dua ettim ama yine de işte.. Acıyor insanın içi.. Sen şu an gebe misin canım? Allah hakkımızda hayırlısını versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hic üzülme bende geçtiğimiz ay bende yaşadım bu ay tekrar hamileyim allahin izniyle sende kalırsın tektar

Canım Allah razı olsun gerçekten umut oldu yazdıkların. Haklısın çok daha kötüsünü yaşayabilirdim. Annemde abimi ölü doğum yapmış günlerde komada kalmış bebekten zehirlendiği için kendisi de. Doğru diyorsun ilk deneme olunca bilemiyor insan ne düşüneceğini ne hissedeceğini. Allahım tez vakitte hrpimize hayırlısını nasip etsin inşallah. Biliyorum sınavım. Çünkü her zaman olumsuz düşünürüm. Bu sabah sonucu almadan yüksek çıksa da acaba kese oluşacak mı ne olacak diye kuruyordum kafamda. Sanırım önce teslim olmayı öğrenmem lazım

Canım hic üzülme bende geçtiğimiz ay bende yaşadım bu ay tekrar hamileyim allahin izniyle sende kalırsın tektar

Canım çok sevindim senin işin, bana da umut oldu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dikkat ettiğin ya da yaptığın bişey oldu mu canım yeniden hamilelik için

Hehe şöyle:)) umutlu ve güçlü ol... Denemelere devam et bir de her sabah 2 yumurta ye ... Protein bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..

Yok bişeye dikkat etmedim hatta bu ay pek umitli deyildim ama kısmet oldu işte hem kimyasalin ardindan hemen kalinirmis diye okudum bende dogru çıktı inş kalp atisinida duyarim

canım herşey allah dan o ol derse kim karşı koyabilirki..... üzme kendini allahın izni ile yeniden denersiniz rabbimde kısmet eder inşallah..... bu hamileligim le birlik de benim 4. hamileligim... 2 tane kürtajım var bir tanede allah bağışlasın oğlusum var moralini bozma umutsuzluga kapılma olurmu....en kısa zamanda göbüşün ve kuçagın dolsun

Hehe şöyle:)) umutlu ve güçlü ol... Denemelere devam et bir de her sabah 2 yumurta ye ... Protein bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..

Ay sağolasın canım seni dinleyip yiyeceğim :) Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kimyasal gebelikte kanama ne zaman olur acaba. Ağrım var bugün biraz ama bat 19 mayıs

Yok bişeye dikkat etmedim hatta bu ay pek umitli deyildim ama kısmet oldu işte hem kimyasalin ardindan hemen kalinirmis diye okudum bende dogru çıktı inş kalp atisinida duyarim

İnşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zaman gideceksin doktora pıt pıt ne tatlıdır o

Âmin canım benim Allah razı olsun. Allah bağışlasın uzun ömürleriniz olsun hep birlikte. Daha iyiyim sayenizde

bencede yeter zaten diğer besinlerden de alıyorum

Heheh bu gidişle öyle olacak... Bir şey mi oldu korkusuyla doktor gününü bekleyeceğime kalp atışlarını dinlerim bebeişimin içim rahat eder :)))

Bende aynı şeyi düşündüğümden araştırmalara başladım.. Haftaya ilkini bi duyayımda sonrasında lazım :))

Kizlar bulantiydi halsizlikte derken 2 hafta icinde 4 kilo vermisim sabah bi tartilayim dedim sok oldum kilo verdigimi biliyordum ama 4 kilo beklemiyordum varmi benim gibi kilo veren :26:
iyiki cok zayif degilim cok zayif olupta bu kadar kilo verseydim daha da kotu olurdum herhalde

Canm hakkında hayırlısı olsun
Rabbimzden hep hayırlısını iste inş herseyın vaktı bi zamanı var dıye düşünücez
Anne olmak olmayı istemek daha dogrusu kadın olmak cok zor .....
İnşş bu zamanlarda geçicek cNım
İlerde yawrunu kucagına allınca inş vay be ben zamanında neler yasamıstım diceksin
Bugunlerde geçicek canım
Yeterki sabret
Zaman sabır en cokda dua

Bn bunda tartılmadım henüz ama hümeyrada 2 ayda 5 kılo mu ne vermiştim 2. Ay bi baslamıstı bulantım 4 ayın sonlarına doru geçmişti canım normal dıyolar ama sen yınede dr sor çnkü 2 haftada 4 kılo bilmiyorum
İştahsızlık da vardı dimi
Bende aynı öleyim anca ayran tuzlu içebiliyorum bastırsım diye
Herşeyden midem bulanıyo napcam biliyorum
İnş zamanla düzelcek sılam artık

Geçmiş olsun sılam... Daha sabahtan beri 2 kez istifra ettim ama kuru ekmek yemekten gram oynamıyor ben de versem sevineceğim kilolu hamile kaldım ...

Çok geçmiş olsun şu haftalar geçse de toparlansak inş

canim ben digerlerindede boyleydm ilk 4 ayimda 6 kilo kadar veriyorum sonrasinda fazlasiyla geri aliyorumm
suan vucutta su kaybi oluyor cok o yuzden de halsizlik var zaten verdigim kilolar vucudun suyu sadece o yuzden hemen geri geliyor verilen kilolar.
bende senin gibiyim mutfaga girmek hatta onunden gecmek istemiyorum cocuklar icin mecbur biseyler yapiyorum ama agzimi yuzumu yazmayla baglayarak.
en buyuk korkumdu bu yine ayni seyleri yasicam diye malesefki zaman geriye sarki yine basa dondummm
senin suan en cok dikkat etmen gereken dinlenmek ve bebegine dikkat etmek canim sakin yorma kendini mide bulantisi falan geli geciyor yeterki bebekler siki siki tutunsun bize
Geçmiş olsun sılam... Daha sabahtan beri 2 kez istifra ettim ama kuru ekmek yemekten gram oynamıyor ben de versem sevineceğim kilolu hamile kaldım ...

Çok geçmiş olsun şu haftalar geçse de toparlansak inş
canim bu verilen kilolar zaten kilo degil vucudun suyu yani yagdan gitmiyor versende geri gelicek hemen o yuzden kilo vermem sadece vucudumu susuz birakip kalsiz birakiyor beni zarari var faydasi yok yani ..
kuru ekmek olsada yemeye calis mide ne kadar bos kalirsa bulanti o kadar cok oluyor cunki rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…