Canım geçmiş olsun maalesef 12. haftaya kadar devam edecek, sabah kalkar kalkmaz elma ye ben öyle yapıyorum
Hep öyle dua ettim ama yine de işte.. Acıyor insanın içi.. Sen şu an gebe misin canım? Allah hakkımızda hayırlısını versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ne kendini üz ne bizi üz... Azıcık güçlü ol lütfen..: umutlu ve güçlü ol lütfen... Bol bol protein ye ve denemelere devam... İnan birçoğumuz seninle aynı benzer ya da daha kötü tecrübeleri yaşadı.. Ablam bebeğini ölü doğurdu, ölü bebeği hemşireler eniştemin kucağına vermiş de bir gecede saçları beyazladı... Böyle olsa daha mı iyi.... Rabb'inin bir bildiği vardır... Bence erkenden öğrenmen büyük şans...
Eminim ki sen de Şubat Mart annelerine yetişeceksin... Ama bu işin püs noktası güçlü ve olumlu olmak... Gelecek bebeği böyle karşıla lütfen biz de düşmana dua edeceğiz mübarek cuma vaktinde :))
Ben de cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde bebişimi kaybetmiştim mesela.. Ama nasibi oymuş, bizi cennette bekleyecek dedim o... Seni anlıyorum İnan ki ama olumlu ol lütfen:)
Canım hic üzülme bende geçtiğimiz ay bende yaşadım bu ay tekrar hamileyim allahin izniyle sende kalırsın tektar
Canım Allah razı olsun gerçekten umut oldu yazdıkların. Haklısın çok daha kötüsünü yaşayabilirdim. Annemde abimi ölü doğum yapmış günlerde komada kalmış bebekten zehirlendiği için kendisi de. Doğru diyorsun ilk deneme olunca bilemiyor insan ne düşüneceğini ne hissedeceğini. Allahım tez vakitte hrpimize hayırlısını nasip etsin inşallah. Biliyorum sınavım. Çünkü her zaman olumsuz düşünürüm. Bu sabah sonucu almadan yüksek çıksa da acaba kese oluşacak mı ne olacak diye kuruyordum kafamda. Sanırım önce teslim olmayı öğrenmem lazım
Allah iyiliğini versin:)))
Canım çok sevindim senin işin, bana da umut oldu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dikkat ettiğin ya da yaptığın bişey oldu mu canım yeniden hamilelik için
Canım Allah razı olsun gerçekten umut oldu yazdıkların. Haklısın çok daha kötüsünü yaşayabilirdim. Annemde abimi ölü doğum yapmış günlerde komada kalmış bebekten zehirlendiği için kendisi de. Doğru diyorsun ilk deneme olunca bilemiyor insan ne düşüneceğini ne hissedeceğini. Allahım tez vakitte hrpimize hayırlısını nasip etsin inşallah. Biliyorum sınavım. Çünkü her zaman olumsuz düşünürüm. Bu sabah sonucu almadan yüksek çıksa da acaba kese oluşacak mı ne olacak diye kuruyordum kafamda. Sanırım önce teslim olmayı öğrenmem lazım
Hehe şöyle:)) umutlu ve güçlü ol... Denemelere devam et bir de her sabah 2 yumurta ye ... Protein bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Yok bişeye dikkat etmedim hatta bu ay pek umitli deyildim ama kısmet oldu işte hem kimyasalin ardindan hemen kalinirmis diye okudum bende dogru çıktı inş kalp atisinida duyarim
canım herşey allah dan o ol derse kim karşı koyabilirki..... üzme kendini allahın izni ile yeniden denersiniz rabbimde kısmet eder inşallah..... bu hamileligim le birlik de benim 4. hamileligim... 2 tane kürtajım var bir tanede allah bağışlasın oğlusum varmoralini bozma umutsuzluga kapılma olurmu....en kısa zamanda göbüşün ve kuçagın dolsun
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zaman gideceksin doktora pıt pıt ne tatlıdır o
Sanada alalım bi tane :)
Heheh bu gidişle öyle olacak... Bir şey mi oldu korkusuyla doktor gününü bekleyeceğime kalp atışlarını dinlerim bebeişimin içim rahat eder :)))
Canım çok sevindim senin işin, bana da umut oldu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dikkat ettiğin ya da yaptığın bişey oldu mu canım yeniden hamilelik için
Kizlar bulantiydi halsizlikte derken 2 hafta icinde 4 kilo vermisim sabah bi tartilayim dedim sok oldum kilo verdigimi biliyordum ama 4 kilo beklemiyordum varmi benim gibi kilo veren :26:
iyiki cok zayif degilim cok zayif olupta bu kadar kilo verseydim daha da kotu olurdum herhalde
Kizlar bulantiydi halsizlikte derken 2 hafta icinde 4 kilo vermisim sabah bi tartilayim dedim sok oldum kilo verdigimi biliyordum ama 4 kilo beklemiyordum varmi benim gibi kilo veren :26:
iyiki cok zayif degilim cok zayif olupta bu kadar kilo verseydim daha da kotu olurdum herhalde
canim ben digerlerindede boyleydm ilk 4 ayimda 6 kilo kadar veriyorum sonrasinda fazlasiyla geri aliyorummBn bunda tartılmadım henüz ama hümeyrada 2 ayda 5 kılo mu ne vermiştim 2. Ay bi baslamıstı bulantım 4 ayın sonlarına doru geçmişti canım normal dıyolar ama sen yınede dr sor çnkü 2 haftada 4 kılo bilmiyorum
İştahsızlık da vardı dimi
Bende aynı öleyim anca ayran tuzlu içebiliyorum bastırsım diye
Herşeyden midem bulanıyo napcam biliyorum
İnş zamanla düzelcek sılam artık
canim bu verilen kilolar zaten kilo degil vucudun suyu yani yagdan gitmiyor versende geri gelicek hemen o yuzden kilo vermem sadece vucudumu susuz birakip kalsiz birakiyor beni zarari var faydasi yok yani ..Geçmiş olsun sılam... Daha sabahtan beri 2 kez istifra ettim ama kuru ekmek yemekten gram oynamıyor ben de versem sevineceğim kilolu hamile kaldım ...
Çok geçmiş olsun şu haftalar geçse de toparlansak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?