kızlar folıc asıti hamile kalmadan one günde 1tane içiyordum simdi sormayı unuttum doktora hala 1 tanemi içiyorsunuz yoksa 3e cıktı mı baZı doktorlar 3e cikartın diyormus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim ben digerlerindede boyleydm ilk 4 ayimda 6 kilo kadar veriyorum sonrasinda fazlasiyla geri aliyorumm
suan vucutta su kaybi oluyor cok o yuzden de halsizlik var zaten verdigim kilolar vucudun suyu sadece o yuzden hemen geri geliyor verilen kilolar.
bende senin gibiyim mutfaga girmek hatta onunden gecmek istemiyorum cocuklar icin mecbur biseyler yapiyorum ama agzimi yuzumu yazmayla baglayarak.
en buyuk korkumdu bu yine ayni seyleri yasicam diye malesefki zaman geriye sarki yine basa dondummm
senin suan en cok dikkat etmen gereken dinlenmek ve bebegine dikkat etmek canim sakin yorma kendini mide bulantisi falan geli geciyor yeterki bebekler siki siki tutunsun bize
canim bu verilen kilolar zaten kilo degil vucudun suyu yani yagdan gitmiyor versende geri gelicek hemen o yuzden kilo vermem sadece vucudumu susuz birakip kalsiz birakiyor beni zarari var faydasi yok yani ..
kuru ekmek olsada yemeye calis mide ne kadar bos kalirsa bulanti o kadar cok oluyor cunki rabbim hepimizin yardimcisi olsun
seninle satlarımız aynı benim de bugün 5+0 gebeliğim. dün doktora gittim kesemiz oluşmuş 8.88 mm ama bebeği göremedik henüz haftaya cumartesi bi daha gidicez. ultrasonda dün için 4+6 çıkardı gelişimini. benim şimdilik gününde gidiyo canım inşallah sen de güzel haberler alırsın gidince allah hepimize bağışlasın bebeklerimizi
Biliyorum canım ne kadara bes bir şey yazdığımın sonradan farkına vardım... Hakkını helal et... Biz de ailece 4 ay yataklara düşeriz ağır geçer serumlar verilir inş kolay geçer dua etmekten başka çare yok hem de çok erken başladı 7-8 de başlasa neyse... Allah yardımcın olsun sılacım...
Canm hakkında hayırlısı olsun
Rabbimzden hep hayırlısını iste inş herseyın vaktı bi zamanı var dıye düşünücez
Anne olmak olmayı istemek daha dogrusu kadın olmak cok zor .....
İnşş bu zamanlarda geçicek cNım
İlerde yawrunu kucagına allınca inş vay be ben zamanında neler yasamıstım diceksin
Bugunlerde geçicek canım
Yeterki sabret
Zaman sabır en cokda dua
kızlar saçlarım keçe gibi olmuşşş...2gündür tepemde toplamıştım işe gitmeyince hic böyle olmamıştı bu da mi hormonlardan..sonuçta hafta sonuda ise gitmiyorum olmamıştı :)
Evet gercekten cok erken başladı canim ben hamile oldugumu ogrenmeden bir hafta öncesi başlamıştı halsizligim ve istahsizligim yani nerdeyse 3 haftadır çekiyorum
Esimde benle bir çekiyor elinden gelen bisey de yok rabbim yardımcımiz ol nolurrr ...
İnş cnm herşey sağlıklı ilerler bebeklerimizde eli ayağı düzgün aklı yerınde saglıklı şekilde dogarlar haftaya carsamba belki bnm bebekte kesede gözükür inş kalbınıde duyar rahatlarım
Gozun aydin canım hayırlı olsun bebegin :)Selamunaleykum kizlarr.. bende daha 2 gun once ogrendm hamile oldugumu.. benim sat 26.03.2014. Adetm 10 gun geciktiginde kan testi yaptim negatif cikti. Doktora gorundum rahmin kalinlasmis gec dollenme olabilir dedi. Bekle dedi. Bende bekledim. Çarşamba gunu yani gecikmemin 20. Gunu eltilerimin zoruyla idrar testi yaptim ve pozitifi gordum cok sukur. Doktora gttm ama keseyi göremedik. Doktor kan testi istedi. 478 cikti degerm. Bu degere göre 2 haftalik filan dedi. En az iki hafta sonra kese gorulur dedi. Sanirim deger 1500 olunca kese gorunuyo. Tahmini dogum tarihimi henuz bilmiyorum.. benim hikayemde boyle iste :) 9 aydir istiyoduk oldu cok sukur. Insaallah hayirlisiyla saglikla hepimiz kucagimiza aliriz :) 19 yasindaym bu arada.. selam ve dua ile.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar bende salı gunu oğrendim hamile oldugumu rabbım ıns bu sefer nasıp eder gectiğimiz sene bi kurtaj oldum bebeğim kalp atışı durmuştu şimdi öğrendim çok şükür pıhtılaşma varmıs hergun iğne kullanıp kucagıma alcam bebegımı ocak annesi olcam bende😃😃😃
kızlar saçlarım keçe gibi olmuşşş...2gündür tepemde toplamıştım işe gitmeyince hic böyle olmamıştı bu da mi hormonlardan..sonuçta hafta sonuda ise gitmiyorum olmamıştı :)
Hosgeldin canım nerden katılıyorsun aramıza .....Selamunaleykum kizlarr.. bende daha 2 gun once ogrendm hamile oldugumu.. benim sat 26.03.2014. Adetm 10 gun geciktiginde kan testi yaptim negatif cikti. Doktora gorundum rahmin kalinlasmis gec dollenme olabilir dedi. Bekle dedi. Bende bekledim. Çarşamba gunu yani gecikmemin 20. Gunu eltilerimin zoruyla idrar testi yaptim ve pozitifi gordum cok sukur. Doktora gttm ama keseyi göremedik. Doktor kan testi istedi. 478 cikti degerm. Bu degere göre 2 haftalik filan dedi. En az iki hafta sonra kese gorulur dedi. Sanirim deger 1500 olunca kese gorunuyo. Tahmini dogum tarihimi henuz bilmiyorum.. benim hikayemde boyle iste :) 9 aydir istiyoduk oldu cok sukur. Insaallah hayirlisiyla saglikla hepimiz kucagimiza aliriz :) 19 yasindaym bu arada.. selam ve dua ile.. :)
Canım benm inş ocak olmadı subat mart annesi olursunCanım benim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah aratmasın
Ne hissettiğimi bilmiyorum, doktora da ulaşamıyorum bekliyorum
Merhaba kızlar bende salı gunu oğrendim hamile oldugumu rabbım ıns bu sefer nasıp eder gectiğimiz sene bi kurtaj oldum bebeğim kalp atışı durmuştu şimdi öğrendim çok şükür pıhtılaşma varmıs hergun iğne kullanıp kucagıma alcam bebegımı ocak annesi olcam bende😃😃😃
Selamunaleykum kizlarr.. bende daha 2 gun once ogrendm hamile oldugumu.. benim sat 26.03.2014. Adetm 10 gun geciktiginde kan testi yaptim negatif cikti. Doktora gorundum rahmin kalinlasmis gec dollenme olabilir dedi. Bekle dedi. Bende bekledim. Çarşamba gunu yani gecikmemin 20. Gunu eltilerimin zoruyla idrar testi yaptim ve pozitifi gordum cok sukur. Doktora gttm ama keseyi göremedik. Doktor kan testi istedi. 478 cikti degerm. Bu degere göre 2 haftalik filan dedi. En az iki hafta sonra kese gorulur dedi. Sanirim deger 1500 olunca kese gorunuyo. Tahmini dogum tarihimi henuz bilmiyorum.. benim hikayemde boyle iste :) 9 aydir istiyoduk oldu cok sukur. Insaallah hayirlisiyla saglikla hepimiz kucagimiza aliriz :) 19 yasindaym bu arada.. selam ve dua ile.. :)
Evet gercekten cok erken başladı canim ben hamile oldugumu ogrenmeden bir hafta öncesi başlamıştı halsizligim ve istahsizligim yani nerdeyse 3 haftadır çekiyorum
Esimde benle bir çekiyor elinden gelen bisey de yok rabbim yardımcımiz ol nolurrr ...
Hahay hamileyiz ya herseyin suclusu hormonlar artik :)kızlar saçlarım keçe gibi olmuşşş...2gündür tepemde toplamıştım işe gitmeyince hic böyle olmamıştı bu da mi hormonlardan..sonuçta hafta sonuda ise gitmiyorum olmamıştı :)
Merve asil sen beni cok guldurdun pasakli ha :)))))Kız ne güldüm sana Allah iyi etsin seni
Bilmiyorum ben sacların ince telliyse olur zannetmıorum hormonlardan olcanı
Pasaklı seni
Bnde sacımı bir gün taamıyayım ertesi gün ekstra performans sergilemem lazım
Ay töbe töbe
Komutan firarda emirerim olarak yoklugunda seni tayin ettim yerime :)))Komutanım nerdesin kaptanım kraliçem
Kvdem de diyo naneli şeker at agzına iyi gelirmiş ama bana böle tatlı şeler görünce midem agzıma geliyo)
Kız ne güldüm sana Allah iyi etsin seni
Bilmiyorum ben sacların ince telliyse olur zannetmıorum hormonlardan olcanı
Pasaklı seni
Bnde sacımı bir gün taamıyayım ertesi gün ekstra performans sergilemem lazım
Ay töbe töbe
Ahh canım sizin eslerin daha ilk veya ikinci benimki garibim ucuncu kez yaşıyor bunları sağolsun çok destek oda destek olmasa iyice kafayı yicem zatennn...Evet benim eşim de garibim hem benden çekiyor hemde kendini de hamile sanıyor :)) geçecek inş kolaylıkla halsizlik bile hissetmeden geçecek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?