2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım folik asit değerine bağlı günde kaç tane içeceğin benim kullandığım folidoce 400mikrogramlık ben yine günde bir devam ediyorum ama 50 mikragramlık falan olursa günde üçe çıkarıyorlar bildiğim kadarıyla

Biliyorum canım ne kadara bes bir şey yazdığımın sonradan farkına vardım... Hakkını helal et... Biz de ailece 4 ay yataklara düşeriz ağır geçer serumlar verilir inş kolay geçer dua etmekten başka çare yok hem de çok erken başladı 7-8 de başlasa neyse... Allah yardımcın olsun sılacım...

İnş cnm herşey sağlıklı ilerler bebeklerimizde eli ayağı düzgün aklı yerınde saglıklı şekilde dogarlar haftaya carsamba belki bnm bebekte kesede gözükür inş kalbınıde duyar rahatlarım

Merhaba kızlar bende salı gunu oğrendim hamile oldugumu rabbım ıns bu sefer nasıp eder gectiğimiz sene bi kurtaj oldum bebeğim kalp atışı durmuştu şimdi öğrendim çok şükür pıhtılaşma varmıs hergun iğne kullanıp kucagıma alcam bebegımı ocak annesi olcam bende😃😃😃

Selamunaleykum kizlarr.. bende daha 2 gun once ogrendm hamile oldugumu.. benim sat 26.03.2014. Adetm 10 gun geciktiginde kan testi yaptim negatif cikti. Doktora gorundum rahmin kalinlasmis gec dollenme olabilir dedi. Bekle dedi. Bende bekledim. Çarşamba gunu yani gecikmemin 20. Gunu eltilerimin zoruyla idrar testi yaptim ve pozitifi gordum cok sukur. Doktora gttm ama keseyi göremedik. Doktor kan testi istedi. 478 cikti degerm. Bu degere göre 2 haftalik filan dedi. En az iki hafta sonra kese gorulur dedi. Sanirim deger 1500 olunca kese gorunuyo. Tahmini dogum tarihimi henuz bilmiyorum.. benim hikayemde boyle iste :) 9 aydir istiyoduk oldu cok sukur. Insaallah hayirlisiyla saglikla hepimiz kucagimiza aliriz :) 19 yasindaym bu arada.. selam ve dua ile.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet gercekten cok erken başladı canim ben hamile oldugumu ogrenmeden bir hafta öncesi başlamıştı halsizligim ve istahsizligim yani nerdeyse 3 haftadır çekiyorum
Esimde benle bir çekiyor elinden gelen bisey de yok rabbim yardımcımiz ol nolurrr ...

kızlar saçlarım keçe gibi olmuşşş...2gündür tepemde toplamıştım işe gitmeyince hic böyle olmamıştı bu da mi hormonlardan..sonuçta hafta sonuda ise gitmiyorum olmamıştı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz :))
Son adet tarıhızı beklenen doguö tarıhınızı ve yasınızı lütfen konu sahıbı arkadasımız SILA_M a özel olark msj atarsanız listemiz güncellendiginde isminiz göreceksiniz
Mutlu hamişliklerr

Canım benim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah aratmasın
Ne hissettiğimi bilmiyorum, doktora da ulaşamıyorum bekliyorum

Kız ne güldüm sana Allah iyi etsin seni
Bilmiyorum ben sacların ince telliyse olur zannetmıorum hormonlardan olcanı
Pasaklı seni
Bnde sacımı bir gün taamıyayım ertesi gün ekstra performans sergilemem lazım
Ay töbe töbe

Komutanım nerdesin kaptanım kraliçem
Kvdem de diyo naneli şeker at agzına iyi gelirmiş ama bana böle tatlı şeler görünce midem agzıma geliyo )

İnş cnm herşey sağlıklı ilerler bebeklerimizde eli ayağı düzgün aklı yerınde saglıklı şekilde dogarlar haftaya carsamba belki bnm bebekte kesede gözükür inş kalbınıde duyar rahatlarım

kesesi kesin görünür canım ben dün gitti 4+6 da doktorun ultrasonu karnıma koymasıyla göründü hemen uğraşmadı görmek için. belki sen bebeği de görürsün hatta kalbini de duyarsın. bende haftaya cumartesi gitcem sen bi git bana da referans olursun :)

Gozun aydin canım hayırlı olsun bebegin :)

Sanada hayırlı olsun bebegin canım inşallah bu sefer alicaksin kucağına bebegini :)

Canım bakımsızlıktan olabilir... Ben hamileliğin 1-2 hafta sonrasında yataktan kalkamazz sudan tiksinir hale geleceğimizin saçlarımı balık sırtı ördürüp rahat edeceğim yoksa ço pasaklı olurum :)) sana da örgüyü tavsiye ederimmm

Hosgeldin canım nerden katılıyorsun aramıza .....
:)) ilk cocugun dimi birde yeni ewlisin galiba
Allahım hevesini mutluluga dönüştürsun canım
En genc anne sensın bu arada şimdi :))
Canım benm inş ocak olmadı subat mart annesi olursun
Kendine dikkat et salma kendin yeter

Hosgeldin aramıza canım bnm ....

Ayy gencecikmişsin hoş geldin aramıza en tazee anne :)

12-01-2015 ♥

Evet benim eşim de garibim hem benden çekiyor hemde kendini de hamile sanıyor :)) geçecek inş kolaylıkla halsizlik bile hissetmeden geçecek ...

Hahay hamileyiz ya herseyin suclusu hormonlar artik :)
Merve asil sen beni cok guldurdun pasakli ha :)))))
Komutanım nerdesin kaptanım kraliçem
Kvdem de diyo naneli şeker at agzına iyi gelirmiş ama bana böle tatlı şeler görünce midem agzıma geliyo )
Komutan firarda emirerim olarak yoklugunda seni tayin ettim yerime :)))
Ahh ne sekeri falan nerdeeeee yiyecek demeyin banaa (

ne gülüyor kıZ:) daha 48saat olmadı yıkayalı.birde kremm kullanıyorum ince Telli diye kullanmasam ne olacak kim bilir.gerci devamlı yattığım için de oluyor olabilir dön Allah dur yatakta :):)

Evet benim eşim de garibim hem benden çekiyor hemde kendini de hamile sanıyor :)) geçecek inş kolaylıkla halsizlik bile hissetmeden geçecek ...
Ahh canım sizin eslerin daha ilk veya ikinci benimki garibim ucuncu kez yaşıyor bunları sağolsun çok destek oda destek olmasa iyice kafayı yicem zatennn...
Sabah beni guldureyim diye sakalasiyor benimle bende dokunma bana uğraşma benle diye bağırıp bastim aglamayi adamcaz sok oldu ben bile kendimi taniyamiyorum artik
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…