2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben yemek yiorm birazda olsa ama tutamiorm cikartiorm hic beslenemiyorum ne olcak halim korkuyorum bebisimde sagliksiz olcak die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozun aydin canım hayırlı olsun bebegin :)

Sanada hayırlı olsun bebegin canım inşallah bu sefer alicaksin kucağına bebegini :)

canlarım cok saolun bı keseyı gorelım bı kalp atısını duyalımda hayırlısı ıle inşallahh dua edın

Aynen bende öleyim canım krem kullanmasam işim yaş
Birde boyalıysa sac daha sert oluyor
İnce telli saçla ugrasmak zor
Kizlar ben yemek yiorm birazda olsa ama tutamiorm cikartiorm hic beslenemiyorum ne olcak halim korkuyorum bebisimde sagliksiz olcak die

Canım cok susuz kalırsan haliszleşirsen serum takılıyo.
Dıkkat et hiçbirsey yıyemesende su içmeye calıs
Ne bilim meyve yiyemiyosan en azından dogal meyve suyu iç
Bn ayran içiyorum hem tansiyonum düşük oldugundan halsiz kalmıyorum dengeliyo biraz hemde hafif tuz kattıgımdan rahatlıyorum midemide bastırıyo
canlarım cok saolun bı keseyı gorelım bı kalp atısını duyalımda hayırlısı ıle inşallahh dua edın

İnş canım bnm inş onuda göriceksin

Hahay hamileyiz ya herseyin suclusu hormonlar artik :)

Merve asil sen beni cok guldurdun pasakli ha :)))))

Komutan firarda emirerim olarak yoklugunda seni tayin ettim yerime :)))
Ahh ne sekeri falan nerdeeeee yiyecek demeyin banaa (

Ayy gülüm hakkını helal et kız bn hümeyrardada böle tatlı bişilerdenmidem bulanıyodu acep kızmmı olcak yine
Kız sılaaa dün yawrucumun basını gördümm abbbow küççücük bu arada sol tarafımda
Hümeyra neremdeydi acaba ya kızımn usg kagıtlarını saklamıstım amma öle bi saklamısom ki bende bulamıyorum

Benimde tansiyonum cok dusuk canim 9-3 falan oluo en iyi 10-5 oluo su icmeye calisiorm ama onuda cikariyorum bazen meyve yemege calisiorm bende ayran icmeye calisayim bari boyle bebislere zarari var midir yani besleemiorm falan ya bazi hamisler ne guzl herseyden yiolarms ama bende tik yok

ayy bende nereye sakladığımı bilmiyorum çok güldürdün beni..bende taşındım..kutularda ama nerde

Canm ilk aylarda vucudunn susuz kalması sadece bebek için problem olur ..
Ama yemek yemedigin için sen halsiz düşersin az az sık sık ye bi lokmada olsa at agzına
Kan sekerini düşürmemeye calıs bitanem
Ayran iyi geliyor
Birde yanına komsunu kardeslerini ne bilîm sana arkadas olabılcek birikerini cagır onlar yerken sende arada 3 5 bişi atarsın
Ama korkma ilk 3 ay sadece susuz kalmamaya calıs... Bebege zarar verecekkadar bi acliık cekmessin zaten
Dedigim gibi sıvı ve ayrıyeten suuuuuu
ayy bende nereye sakladığımı bilmiyorum çok güldürdün beni..bende taşındım..kutularda ama nerde
Kız gerçekten mesela para biriktireyim diyorum hani gözümn önnde olmasın diye biyerlere sıkıstırıyom abooo busefer nereye koydugumu unutuym
Dip köse temizlik yaparken bi orda bi burda
Geçen newresimleri degiştireyim dedim ordan para cıktı
Yastıgın kılıfından
Ewe tarayıcı alcam para mara varsa sagda solda varda nerelerde

keşke bende sakladığım paraları unutsam en azından biriktiririm herşeyi unutuyorum ama yok parayı koyduğum yeri unutmuyomhihi bende hümeyranın boya kalemlerini saklıyorum sonra gidip tekrar alıyorum evde 3- 4 kutu var ama nerde bilmiyorum....her defasında yenisini alıyoruzeşim artık yiyormusunuz bu kalemleri diyor...

Son düzenleme:

Senin kızının adıdamı hümeyra kac yasında
Bnmki 21 aylık

Hatunnlar eger olum olursa ismi hazır yusuf olucak amma iki isim istıyorum
Yusuf islam
Yusuf kerim
Yusuf ekrem
Mehmet yusuf
Aklınızda yusufun yanına yakışcak bi ism varsa alayımm şimdiden
Hiç kız olma olasılıgını dusunmuyom nıyeyse

evet canım yazdım bir kaç sefer sana ama görmedin heralde 3,5 yaşında benim kızımda:)

Masaallh kızıma bnm ya
Ewet hatırladım bnde humeyramı özledim yazmıştın bn sorcaktım ama araya karstı

Allh bagıslasın kızceni kızlR bi baska tatlı oluyo

ayyy inanmıyorum yaaaa bizimde oğlumuz olursa yusuf düşünüyoruz yusuf ali...:)aynen bende hep erkeğe odaklandım..kız olursada çok sevinirim benim kız kardeşim yok..o yüzden çok zorluğunu çektim hep istemişimdir ama nedense içime erkek doğuyor..rabbim gönlümüze göre versin...yanlız ikimizde yusuf koyarsak kızlarımız hümeyra oğullarımız yusuf:))))

yanına Kerem ismini öneririm anlamı derin ve manalı kuranda da geçiyor . ekrem ismiyle de mana olarak benzer.

Tamam canim cok sagol Allah razi olsun senden su icerkende zorlaniordum ama icicem artik onceden uc lt icerm simdi 2 lt zor iciorm ama icmeye caliscam bebis icin herseye raziyiz dedigin herseyi dikkate alicam cok cok cok sagol

2 haftadır kendimi ilk defa iyi hissediyorum
sabah aşağıda arkadaşlarla kahvaltı yaptık.
öğlende evimi temizledim süpürdüm sildim çamaşır bulaşık hallettim.
herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum.

bende gördüm öyle rüyalar hepimize oluyor sanırsam,,,

bence hemen dr ara ,,, haftada iki kilo biraz fazla bence,,, çünkü okuduğum şeylerde haftada yarım kilodan fazla ise dr görüşün diyorlardı,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…