2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bizimde yiğenimiz var yusuf emir

günde 3 lt su içiyorum,,, lifli şeyler yiyorum, artık hafifden yürüyorum, meyvemi, (kayısı dahil) sebzemi eksik etmiyorum,,, Affedersiniz ama bu kabızlık beni öldürüyor,,,
benim gibi bu dertten mustarip olan var mı? varsa ne yapıyorsunuz?

Benim üç aylık düşüğüm var.. Eşim onda hiç destek olmadı( beni anneme bıraktı kendisi abilerimde oyun oynadı .. Şimdi o da cahilliğimde geldi diyor üzülüyor o zamanlara..
Ama Allah razı olsun şimdi destek olmaya çalışıyor:) parfümünü sıkıp gelip öpüyor sabahları ben de kovuyorum heheh

Çok normal sılacım hormonlar insanı alt üst ediyor bir de huysuzluk mide yanması insanı iyice mahvediyor bir şeye dayanamaz oluyorsun... Allah yardımcımız olsun geçecek inş.. Bebişlerimizş oynatıcaz sonra hep birlikte :))

her sabah erkenden tuvaletini yapmaya alıştır gelmese bile git tuvalete otur biraz bekle. ben hemoraid fitilleriyle alıştırmıştım kendimi.
bende tuvalet yapma hissi bile gelmiyordu ama o fitiller sayesinde her sabah alıştım.
ben çok çektim kabızlıktan . çok şükür düzenimi buldum. ama yatılı misafirliğe gidince bozuluyor. çünkü evimde her sabah kalkar kalkmaz tuvalete gidiyorum.
sabahları ılık su iç büyük bir bardak üstünede günkarası kayısı ye. bi hafta düzenli alışırsın, vücudun alışır inşallah.

Canım maaş güzel besleniyorsun ama kabızlık hamilelik nişanlarından ... Ben de çekiyorum ama ben kuru ekmek yiyorum dikkat edemiyorum midem almıyor... I'ni geçecek...

Mehmet Yusuf daha yumuşak geldi bana.. İslam ismi çocuklara ağır geliyor bence.. Rabbim gönlümüze göre nasip eder inş sağlıkla...

kızlar yemek ismi vermeyelim dedik ama
bir sebzenin zehirleyebildiğini duydum
akşama da bu sebzeden var yemekte sizce ne yapıyım
bide canım istediği için aldırmıştım anneme

kızlar yemek ismi vermeyelim dedik ama
bir sebzenin zehirleyebildiğini duydum
akşama da bu sebzeden var yemekte sizce ne yapıyım
bide canım istediği için aldırmıştım anneme

Nasıl yani muhtemelen çok yiyince zehirliyor falandır herhalde değil mi? Bilemedim ki ne desem vebal almış olurum ye desem diyemem yeme desem diyemem hangi sebze olduğunu bilsek aslında biz de yapmayalım

12-01-2015 ♥

ayy herkes hamiş olunca koktum canı çeken olur diye :18:

kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? ben şu an hiçbir şey hissetmiyorum. bir de ilk doktor randevusu için 5. hafta normal mi? bugün 4. hafta doldu haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum...

Kızlar dün akşam işten geldiğimde tuvalet kağıdında hafif kahve rengi tül gibi lekelenmem oldu. Hemen doktoru aradım anlattım kanama olursa en yakın hastaneye gitmemi söyledi ve şu an için dinlen dedi. Bende akşam 7 den sabah 8 e kadar yattım arada sırada kontrol ettim tabi tuv. Kağıdında çok az kahve leke oluyordu. Sabah'ta tekrar baktım yine çok az oldu. Ailem çevrem henüz kimse bilmiyor.sadece eşim o da şehir dışında eğitime katıldı. Gelim dedi ama biliyorumki sıkıntı olur iş yerinde gelmesi hem ne yapacakki? Sabah kadar yatakta ağladım,uyudum ,uyandım ,bebeğime yalvardım gitmesin diye nerde olduğunu bile bilmeden ilk kez karnıma dokundum. Ama sabah yine görünce doktar randevum normalde haftaya Cumartesi ama dayanamadım doktorumda evime uzak tek başıma kendimi hırpalamak istemedim ve evimin yanındaki hastaneye gittim önce doktor üstten muayene etti görüntü net olmadı Alttanda etti kesede sıkıntı yok ama tedbir amaçlı progestan verdi.kendi doktorumada sorup ilkini 2 saat önce aldım ve ara ara hala kağıda geliyor iz şeklinde dün sabah gazete okuyordum iş yerinde netten orada hamile halterciler var böyle 9 aylık falan koca göbekleriyle 110 -150 kg falan kaldırıyorlar hemen altındadır doğumdan sonra bebekleri ile olan fotoları bebekler tosun toroman ... Ben burda pırtlasam bebeğime zarar olur mu dimem nerdeyse... Allahım yardım et bize kızlar ne olur benide katın dualarınıza benhepinizi katıyorum tüm gebeleri... Kulun kula duası makbul olurmuş....

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğunu.aynı zamanda 16 aylık bir kızım var.2013 ocakta doğum yapmıştım.şimdi tekrar ocak annelerindeyim araları tam 2 yaş olucak.umarım sağlıkla kucağıma alırım. hepinizi öptüm

hoşgeldinnn:) ben de dün öğrendim hamile olduğumu, inşallah sağlıkla kucağımızı almayı nasip eder Allah...

Kizlar ben yemek yiorm birazda olsa ama tutamiorm cikartiorm hic beslenemiyorum ne olcak halim korkuyorum bebisimde sagliksiz olcak die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

korkma canım şuan çok minik olduğundan yiyemesende mevcut depoların ona yetiyomuş

kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? ben şu an hiçbir şey hissetmiyorum. bir de ilk doktor randevusu için 5. hafta normal mi? bugün 4. hafta doldu haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum...

CANIM BENİM 5+6 BENDE DE MAŞALLAH HİÇ BULANTI FALAN OLMADI İNŞ. OLMAZDA
5 HAFTADA KESEYİ GÖREBİLİYORSUN TABİ GEÇ DÖLLENME FALAN YOKSA
6 HAFTADA DA KALP ATIŞLARINI DUYA BİLİYORMUŞSUN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…