Testi yine yaptım ikinci çizgi bu sefer daha bir belirgin :)
Hatunnlar eger olum olursa ismi hazır yusuf olucak amma iki isim istıyorum
Yusuf islam
Yusuf kerim
Yusuf ekrem
Mehmet yusuf
Aklınızda yusufun yanına yakışcak bi ism varsa alayımm şimdiden
Hiç kız olma olasılıgını dusunmuyom nıyeyse
Canım inşallah sıkı sıkı tutunacak yavrun sana korkma yatman gerekiyorsa yatacaksın, inşallah çabuk geçer bu süreç
Canım beslenme şeklin süper uymanda süper:) nasıl dayanıyorsun hamur işine:) ben dayanamıyorum bu aralar tatlı delisi oldum oğlumda çikolatadan tatlıdan tiksinmiştim, oğluma 58 le hamile kaldım 76 la doğum yaptım, ilk 3 ay gitti 10 kilo, şimdi 69 la hamile kaldım maalesef son 3-4 ay kilo aldımhamile kalmadan önce
ben hamur işini yapmıyorum zaten normalde,, yaparsam da yağsız, bol yoğurtlu, bir yufkadan bir tepsi börek yapıyorum,,
veyahut hani tortilla ekmekleri varya onların kahverengilerinden alıyorum, içine yumurta kırıyorum, teneke peyniri çok az yağ , yapışmaz tavada yarım ay şeklinde pişiriyorum,,, yumurtayı iyice pişirmek gerek yoksa çiğ yumurta hasta ediyor çiğ et gibi ,,,
akıllı tlf var ise pregnancy weight diye bir uygulama var ondan indirdim,,,
akıllı tlf yoksa da ilk on üç hafta bir kilo alırım diye hesapla, sonrada haftada 200-400 gr alırım diye hesaplayıp tablo hazırlayabilirsin kendine,, hatta bu tabloyu dr da göster,,,,
Canım o program nasıl bir şey bende yapmak istiyorum bilgi verirmisin
e hayırlı olsun ozaman
Ahh canım sizin eslerin daha ilk veya ikinci benimki garibim ucuncu kez yaşıyor bunları sağolsun çok destek oda destek olmasa iyice kafayı yicem zatennn...
Sabah beni guldureyim diye sakalasiyor benimle bende dokunma bana uğraşma benle diye bağırıp bastim aglamayi adamcaz sok oldu ben bile kendimi taniyamiyorum artik
..
günde 3 lt su içiyorum,,, lifli şeyler yiyorum, artık hafifden yürüyorum, meyvemi, (kayısı dahil) sebzemi eksik etmiyorum,,, Affedersiniz ama bu kabızlık beni öldürüyor,,,
benim gibi bu dertten mustarip olan var mı? varsa ne yapıyorsunuz?
günde 3 lt su içiyorum,,, lifli şeyler yiyorum, artık hafifden yürüyorum, meyvemi, (kayısı dahil) sebzemi eksik etmiyorum,,, Affedersiniz ama bu kabızlık beni öldürüyor,,,
benim gibi bu dertten mustarip olan var mı? varsa ne yapıyorsunuz?
Hatunnlar eger olum olursa ismi hazır yusuf olucak amma iki isim istıyorum
Yusuf islam
Yusuf kerim
Yusuf ekrem
Mehmet yusuf
Aklınızda yusufun yanına yakışcak bi ism varsa alayımm şimdiden
Hiç kız olma olasılıgını dusunmuyom nıyeyse
kızlar yemek ismi vermeyelim dedik ama
bir sebzenin zehirleyebildiğini duydum
akşama da bu sebzeden var yemekte sizce ne yapıyım
bide canım istediği için aldırmıştım anneme
Nasıl yani muhtemelen çok yiyince zehirliyor falandır herhalde değil mi? Bilemedim ki ne desem vebal almış olurum ye desem diyemem yeme desem diyemem hangi sebze olduğunu bilsek aslında biz de yapmayalım
12-01-2015 ♥
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğunu.aynı zamanda 16 aylık bir kızım var.2013 ocakta doğum yapmıştım.şimdi tekrar ocak annelerindeyim araları tam 2 yaş olucak.umarım sağlıkla kucağıma alırım. hepinizi öptüm
hoşgeldinnn:) ben de dün öğrendim hamile olduğumu, inşallah sağlıkla kucağımızı almayı nasip eder Allah...
Kizlar ben yemek yiorm birazda olsa ama tutamiorm cikartiorm hic beslenemiyorum ne olcak halim korkuyorum bebisimde sagliksiz olcak die
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? ben şu an hiçbir şey hissetmiyorum. bir de ilk doktor randevusu için 5. hafta normal mi? bugün 4. hafta doldu haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum...
CANIM BENİM 5+6 BENDE DE MAŞALLAHHİÇ BULANTI FALAN OLMADI İNŞ. OLMAZDA
5 HAFTADA KESEYİ GÖREBİLİYORSUN TABİ GEÇ DÖLLENME FALAN YOKSA
6 HAFTADA DA KALP ATIŞLARINI DUYA BİLİYORMUŞSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?