kızlar bir şey sorucam...şu ağız gargaraları var ya onlardan kullansam bebek için sakıncası olurmu
boğazım çok ağrıdığı için (faranjit) doktora sormuştum bana kullanma dedi
çok zorda kalırsan bire bir sirkeyle suyu karıştırıp onunla gargara yap demişti
önce stres yapma benimde geldi birkaç sefer arada geliyor . ilacını aksatmadan içmelisin. ayrıca ilacı yatarken fitil olarak kullan ama orta parmağınla ileriye doğru iyice ittir daha çabuk kesiyor.Kızlar dün akşam işten geldiğimde tuvalet kağıdında hafif kahve rengi tül gibi lekelenmem oldu. Hemen doktoru aradım anlattım kanama olursa en yakın hastaneye gitmemi söyledi ve şu an için dinlen dedi. Bende akşam 7 den sabah 8 e kadar yattım arada sırada kontrol ettim tabi tuv. Kağıdında çok az kahve leke oluyordu. Sabah'ta tekrar baktım yine çok az oldu. Ailem çevrem henüz kimse bilmiyor.sadece eşim o da şehir dışında eğitime katıldı. Gelim dedi ama biliyorumki sıkıntı olur iş yerinde gelmesi hem ne yapacakki? Sabah kadar yatakta ağladım,uyudum ,uyandım ,bebeğime yalvardım gitmesin diye nerde olduğunu bile bilmeden ilk kez karnıma dokundum. Ama sabah yine görünce doktar randevum normalde haftaya Cumartesi ama dayanamadım doktorumda evime uzak tek başıma kendimi hırpalamak istemedim ve evimin yanındaki hastaneye gittim önce doktor üstten muayene etti görüntü net olmadı Alttanda etti kesede sıkıntı yok ama tedbir amaçlı progestan verdi.kendi doktorumada sorup ilkini 2 saat önce aldım ve ara ara hala kağıda geliyor iz şeklindedün sabah gazete okuyordum iş yerinde netten orada hamile halterciler var böyle 9 aylık falan koca göbekleriyle 110 -150 kg falan kaldırıyorlar hemen altındadır doğumdan sonra bebekleri ile olan fotoları bebekler tosun toroman ... Ben burda pırtlasam bebeğime zarar olur mu dimem nerdeyse... Allahım yardım et bize kızlar ne olur benide katın dualarınıza benhepinizi katıyorum tüm gebeleri... Kulun kula duası makbul olurmuş....
günde 3 lt su içiyorum,,, lifli şeyler yiyorum, artık hafifden yürüyorum, meyvemi, (kayısı dahil) sebzemi eksik etmiyorum,,, Affedersiniz ama bu kabızlık beni öldürüyor,,,
benim gibi bu dertten mustarip olan var mı? varsa ne yapıyorsunuz?
Kızlar bir şey sorucam...şu ağız gargaraları var ya onlardan kullansam bebek için sakıncası olurmu
Kızlar ben geldimmm. Kontrole gittim bugün kesemiz büyümüş. Çarşamba tekrar gidicem inşallah. Hcg ile değil ultrasonla takip edicem gelişimini dedi doktorcuğum. Herşey yolundaymış çok şükür. Allahım bir de pıtpıtları duysam...
kızlar yemek ismi vermeyelim dedik ama
bir sebzenin zehirleyebildiğini duydum
akşama da bu sebzeden var yemekte sizce ne yapıyım
bide canım istediği için aldırmıştım anneme
Hatunnlar eger olum olursa ismi hazır yusuf olucak amma iki isim istıyorum
Yusuf islam
Yusuf kerim
Yusuf ekrem
Mehmet yusuf
Aklınızda yusufun yanına yakışcak bi ism varsa alayımm şimdiden
Hiç kız olma olasılıgını dusunmuyom nıyeyse
merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bi hafta önce hamile oldugumu ögrendim test yaptim silik cikti doktora gittim dün ama henuz kese bile göremedi😔 ama hamileymisim dogum tarihi 11.01.15 dedi.daha cok erken goremememiz normal dedi.
keseyi goremeyince cok uzuldum acikcasi bidaki randevu persembe ben nasil beklicem ya
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
yok canım doktor önerdi bana tükürüyorsun zaten ağız bakımı için şart
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım genelde 10. Günde kese görünüyor üzülme görünmemesi çok normal
korkma canım şuan çok minik olduğundan yiyemesende mevcut depoların ona yetiyomuş
insallah öyledir canim ara ara kasiklarima agrilar giriyor ama öyle cok degil. 9 ayimda boyle panikli stressli gecicekse ben kesin 9 dogrurum😁
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Maşallahhh cnm herşeyin yolunda gitmesine sevindim
Kızlar ben geldimmm. Kontrole gittim bugün kesemiz büyümüş. Çarşamba tekrar gidicem inşallah. Hcg ile değil ultrasonla takip edicem gelişimini dedi doktorcuğum. Herşey yolundaymış çok şükür. Allahım bir de pıtpıtları duysam...
Gerçektnmi diyosun eşimde yusuf Li istiyo yemin ederim bende istiyodumda bizde yusa alide var kvdem dedi ikitane ali olur :))) aslında ne alaka dii yaniayyy inanmıyorum yaaaa bizimde oğlumuz olursa yusuf düşünüyoruz yusuf ali...:)aynen bende hep erkeğe odaklandım..kız olursada çok sevinirim benim kız kardeşim yok..o yüzden çok zorluğunu çektim hep istemişimdir ama nedense içime erkek doğuyor..rabbim gönlümüze göre versin...yanlız ikimizde yusuf koyarsak kızlarımız hümeyra oğullarımız yusuf:))))
Rica eederim canım bnm elimden geldigince yardımcı olmaya calışırımTamam canim cok sagol Allah razi olsun senden su icerkende zorlaniordum ama icicem artik onceden uc lt icerm simdi 2 lt zor iciorm ama icmeye caliscam bebis icin herseye raziyiz dedigin herseyi dikkate alicam cok cok cok sagol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım gözün aydın maşallah :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?