2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bir şey sorucam...şu ağız gargaraları var ya onlardan kullansam bebek için sakıncası olurmu

boğazım çok ağrıdığı için (faranjit) doktora sormuştum bana kullanma dedi
çok zorda kalırsan bire bir sirkeyle suyu karıştırıp onunla gargara yap demişti

Kızlar ben geldimmm. Kontrole gittim bugün kesemiz büyümüş. Çarşamba tekrar gidicem inşallah. Hcg ile değil ultrasonla takip edicem gelişimini dedi doktorcuğum. Herşey yolundaymış çok şükür. Allahım bir de pıtpıtları duysam...

önce stres yapma benimde geldi birkaç sefer arada geliyor . ilacını aksatmadan içmelisin. ayrıca ilacı yatarken fitil olarak kullan ama orta parmağınla ileriye doğru iyice ittir daha çabuk kesiyor.
ben 2 haftadır iş güç yemek bile yapmadım sırtüstü yattım daha bugün ayaklandım.
işe de gidiyorsun yorma kendini yukarı uzanma , ağır bir şey kaldırma .
geçmiş olsun inşallah benimde seninde bizim gibi olanlarında bir daha lekesi kanı gelmesin.
ilkini düşürdüm Allah hayırlısıyla bebişimi bana bağışlasın

canım sanslıyız taze kayısıyı aç karına ye 2tane sonra üzerine bir bardak su...kabızlıktan eser kalmıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bir şey sorucam...şu ağız gargaraları var ya onlardan kullansam bebek için sakıncası olurmu

yok canım doktor önerdi bana tükürüyorsun zaten ağız bakımı için şart

Maşallahhh cnm herşeyin yolunda gitmesine sevindim

merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bi hafta önce hamile oldugumu ögrendim test yaptim silik cikti doktora gittim dün ama henuz kese bile göremedi😔 ama hamileymisim dogum tarihi 11.01.15 dedi.daha cok erken goremememiz normal dedi.
keseyi goremeyince cok uzuldum acikcasi bidaki randevu persembe ben nasil beklicem ya

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kızlar yemek ismi vermeyelim dedik ama
bir sebzenin zehirleyebildiğini duydum
akşama da bu sebzeden var yemekte sizce ne yapıyım
bide canım istediği için aldırmıştım anneme

Kuzum niye yemek ismi yazmıyorsın ki daha çok erken değilmi aşermek için
hem zaten aşerme denilen bişi yok ki bence rahat ol
ayrıcada sebzeyide çok merak ettim ismini yazsana internette bizlerde araştıralım:26:

benimde hoşuma can Yusuf geliyor bilmiyorum ama cok içten bir isim...

Canım genelde 10. Günde kese görünüyor üzülme görünmemesi çok normal

korkma canım şuan çok minik olduğundan yiyemesende mevcut depoların ona yetiyomuş

Tesekkur ederim canim cok sagol cok guzel bir duygu olmasina karsin bir o kadar korkulu zamanlardayiz Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yarin sabah kalp atisi duymaya gidicem dua edin bana saglikli olsun bebegim duyalim.kalp atisini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah öyledir canim ara ara kasiklarima agrilar giriyor ama öyle cok degil. 9 ayimda boyle panikli stressli gecicekse ben kesin 9 dogrurum😁

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bende senin gibiyim cnm çok sabırısızım hemen keseyi kalp atışını duymak istiyorum birde biran önce bebişi kucağıma almak istiyorum :78:

Canım gözün aydın maşallah :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçektnmi diyosun eşimde yusuf Li istiyo yemin ederim bende istiyodumda bizde yusa alide var kvdem dedi ikitane ali olur :))) aslında ne alaka dii yani
Yusa ali kuzeninin ismi olcak yusuf ali de bizimki
Nerde oturuyodun sen canm.
Rica eederim canım bnm elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…