2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ne güzel canım :) ahh o pıtpıtları bende duysam haftaya çarsamba duyucam inşallah..

ne güzel canım :) ahh o pıtpıtları bende duysam haftaya çarsamba duyucam inşallah..

canım msj sayın az diye sanırım dün atamadın görüntüleri.yaaa bende de iştah artması var... yiyorum anında acıkıyorum ya😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım bugün bende iyiydim çok şükür...biraz kızımı parka götürdüm biraz da temizlik :)

kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? ben şu an hiçbir şey hissetmiyorum. bir de ilk doktor randevusu için 5. hafta normal mi? bugün 4. hafta doldu haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum...

ilk randevu için tam zamanı 1 hafta sonrada kalp atışları için gidersin

rabbim evlatlarımızı sağ salim kavuşmamızı güzel bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin inşallah:))

hoşgeldinnbenimde kızım var 23 aylık...satlarımız aynı galiba ikinci gebeliğimiz de güzel geçer inşallah

Canim kiz sol erkek sağ taraf diyorlar
Benim 2 oglanda sagdaymis baktım ben ama yinede inanmıyorum ben

Son düzenleme:
Kızceler sabahtan beri bi meyve ile duruyorum
Yemekde yapamadım eşim iyiki anlayıslı biri yoksa bapardım
Gelir birazdan aradım amn cay demlerim ben kahvaltılk hazırlarız nolcak dedi :) allah razı olsun
Kızcede uyuyo cok yoruldu bugun evi temizledi

hayırlı akşamlar arkadaşlar. bugün doktora gittik. hamdolsun kese oluşmaya başlamış zor da olsa gördük :)) ama tsh yükseliyordu iki gündür t3 t4 normal ama tsh 4.3 tü dün. doktor levotrin 25 mg verdi. tedirgin oldum açıkçası. iki haftada inşaallah düzene girer. benzer durumu hiç kimse yaşamasın stres oldum birazcık ama hayırlısı diyelim. önerileriniz tecrübeleriniz var mı

canım bend ekaçgündür senin gibiyim ne yesem midem kötüydü bugün düzeldi çok şükür..yeme alışkanlıgımı degiştirdim belki ondandır günde iki defa doyasıya yerdim artık 4-5 öğüne cıkardım az az yiyorum hep ekşili yalnız, tatlıdan sogudum erik yiyorum bana çok iyi geldi bide taze yapraklı nane limon çayı içiyorum..eşin çok anlayışlıymış bnim eşimde her akşam mesaide yemek ypma derdim yok:)

Tebrikler canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldinnn:) ben de dün öğrendim hamile olduğumu, inşallah sağlıkla kucağımızı almayı nasip eder Allah...
Amin benimde tek düşündüğüm şey bu.

Çok sağol canım ilk gebeliğim ve çevremde çok düşük yapan oldu korkar oldum herşeyden. Biraz netten araştırdım düşük ihtimali olduğu gibi gebelikte tutunma esnasında olabilir diyorlar.aramızdan inşallah hiç fire vermeden doğum hikâyelerimizde yazarız buraya kim bilir belki topluca bebeklerimizle bir kahvaltı organizasyonu yaparız

Canim kiz sol erkek sağ taraf diyorlar
Benim 2 oglanda sagdaymis baktım ben ama yinede inanmıyorum ben

Aboawww kuz bnmki kız mı yine dersınnn erkkse erkenden belli eder kendını zaten

Evet canim erkekse erkende basliyor hareket etmeye benim ogluslari ucuncu ayin baslarinda baslamistim hissetmeye hatta ikinciyi öyle tahmin ettim erkek olduğunu.birde erkek bebekler ultrasonda cabuk gozukuyor ben ucuncu ayimda öğrendim cinsiyetlerini :)

inşallah evet bebek yerleşirken kılcal damarlara geldiğinde böyle lekelenmeler olabiliyor.
iyiye yoralım iyi olsun

Offff ne zaman bitecek bu bulantilar halsizliklerrrrrrr

Canim senin de sat 06.04 tu dimi. Bende bulanti yok ins olmaz ama mideni bos birakmamaya calis bos olunca daha cok bulanıyor mus. Cubuk kraker vs ye canim Muzlu süt falan ic robotta cekip.en azindan meyve yemeye calis .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzeller yeni yeni kendime geliyorum... İğnemi vuruldum geldim... Siz neler yaptınız... Okudum gerçi biraz... Bu arada aranızda izmirli var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…