Kızlar ben geldimmm. Kontrole gittim bugün kesemiz büyümüş. Çarşamba tekrar gidicem inşallah. Hcg ile değil ultrasonla takip edicem gelişimini dedi doktorcuğum. Herşey yolundaymış çok şükür. Allahım bir de pıtpıtları duysam...
ne güzel canım :) ahh o pıtpıtları bende duysam haftaya çarsamba duyucam inşallah..
2 haftadır kendimi ilk defa iyi hissediyorum
sabah aşağıda arkadaşlarla kahvaltı yaptık.
öğlende evimi temizledim süpürdüm sildim çamaşır bulaşık hallettim.
herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum.
kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? ben şu an hiçbir şey hissetmiyorum. bir de ilk doktor randevusu için 5. hafta normal mi? bugün 4. hafta doldu haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum...
Kızlar dün akşam işten geldiğimde tuvalet kağıdında hafif kahve rengi tül gibi lekelenmem oldu. Hemen doktoru aradım anlattım kanama olursa en yakın hastaneye gitmemi söyledi ve şu an için dinlen dedi. Bende akşam 7 den sabah 8 e kadar yattım arada sırada kontrol ettim tabi tuv. Kağıdında çok az kahve leke oluyordu. Sabah'ta tekrar baktım yine çok az oldu. Ailem çevrem henüz kimse bilmiyor.sadece eşim o da şehir dışında eğitime katıldı. Gelim dedi ama biliyorumki sıkıntı olur iş yerinde gelmesi hem ne yapacakki? Sabah kadar yatakta ağladım,uyudum ,uyandım ,bebeğime yalvardım gitmesin diye nerde olduğunu bile bilmeden ilk kez karnıma dokundum. Ama sabah yine görünce doktar randevum normalde haftaya Cumartesi ama dayanamadım doktorumda evime uzak tek başıma kendimi hırpalamak istemedim ve evimin yanındaki hastaneye gittim önce doktor üstten muayene etti görüntü net olmadı Alttanda etti kesede sıkıntı yok ama tedbir amaçlı progestan verdi.kendi doktorumada sorup ilkini 2 saat önce aldım ve ara ara hala kağıda geliyor iz şeklindedün sabah gazete okuyordum iş yerinde netten orada hamile halterciler var böyle 9 aylık falan koca göbekleriyle 110 -150 kg falan kaldırıyorlar hemen altındadır doğumdan sonra bebekleri ile olan fotoları bebekler tosun toroman ... Ben burda pırtlasam bebeğime zarar olur mu dimem nerdeyse... Allahım yardım et bize kızlar ne olur benide katın dualarınıza benhepinizi katıyorum tüm gebeleri... Kulun kula duası makbul olurmuş....
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğunu.aynı zamanda 16 aylık bir kızım var.2013 ocakta doğum yapmıştım.şimdi tekrar ocak annelerindeyim araları tam 2 yaş olucak.umarım sağlıkla kucağıma alırım. hepinizi öptüm
Gozun aydin canım hayırlı olsun bebegin :)
Allah razi olsun canim:)
Ayy gencecikmişsin hoş geldin aramıza en tazee anne :)
12-01-2015 ♥
Hosgeldin canım nerden katılıyorsun aramıza .....
:)) ilk cocugun dimi birde yeni ewlisin galiba
Allahım hevesini mutluluga dönüştürsun canım
En genc anne sensın bu arada şimdi :))
Hosbuldum canim :) istanbuldaym. 9 aylik evliyim evlendigimizden beri istiyoduk :) Allah razi olsun canimm. Sen kac yasndasin bebisin kesesini gorebildinizmi? Hangi sehirdesin
ne güzel canım :) ahh o pıtpıtları bende duysam haftaya çarsamba duyucam inşallah..
Hosgeldin canım nerden katılıyorsun aramıza .....
:)) ilk cocugun dimi birde yeni ewlisin galiba
Allahım hevesini mutluluga dönüştürsun canım
En genc anne sensın bu arada şimdi :))
Hosbuldum canim :) istanbuldaym. 9 aylik evliyim evlendigimizden beri istiyoduk :) Allah razi olsun canimm. Sen kac yasndasin bebisin kesesini gorebildinizmi? Hangi sehirdesin
Anladım :) dedim kesin yeni ewli böle yazından bile hevesli oldugun belli canım
Allah daim etsin ...
23 dolduruyom agustosta 24 olcam nasipse
2. Cocgum olcak inş 6Hafta 4 günlük gördüm canm bnm dn hatta bebişimi ve kalp atısınıda duydum darısı basına bende istanbul canm kayabası basaksehir sen??
Ayy gülüm hakkını helal et kız bn hümeyrardada böle tatlı bişilerdenmidem bulanıyodu acep kızmmı olcak yine
Kız sılaaa dün yawrucumun basını gördümm abbbow küççücük bu arada sol tarafımda
Hümeyra neremdeydi acaba ya kızımn usg kagıtlarını saklamıstım amma öle bi saklamısom ki bende bulamıyorum
Kızceler sabahtan beri bi meyve ile duruyorum
Yemekde yapamadım eşim iyiki anlayıslı biri yoksa bapardım
Gelir birazdan aradım amn cay demlerim ben kahvaltılk hazırlarız nolcak dedi :) allah razı olsun
Kızcede uyuyo cok yoruldu bugun evi temizledi
Canim kiz sol erkek sağ taraf diyorlar
Benim 2 oglanda sagdaymis baktım ben ama yinede inanmıyorum ben
Anladım :) dedim kesin yeni ewli böle yazından bile hevesli oldugun belli canım
Allah daim etsin ...
23 dolduruyom agustosta 24 olcam nasipse
2. Cocgum olcak inş 6Hafta 4 günlük gördüm canm bnm dn hatta bebişimi ve kalp atısınıda duydum darısı basına bende istanbul canm kayabası basaksehir sen??
Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder insaallah :) evet cok heyecanliyim 10 gun onceki kan testi negatif olunca cok aglamstm cok uzulmustum. Ama simdi Rabbime sukurler olsun hamileyn. insaallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur. Allahim onlari korusun :) ben sirinevlerdeym canim :) benim simdi keseyi gorememem normal degilmi cok merak ediyorum yaa
Tebrikler canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğunu.aynı zamanda 16 aylık bir kızım var.2013 ocakta doğum yapmıştım.şimdi tekrar ocak annelerindeyim araları tam 2 yaş olucak.umarım sağlıkla kucağıma alırım. hepinizi öptüm
Amin benimde tek düşündüğüm şey bu.hoşgeldinnn:) ben de dün öğrendim hamile olduğumu, inşallah sağlıkla kucağımızı almayı nasip eder Allah...
Çok sağol canım ilk gebeliğim ve çevremde çok düşük yapan oldu korkar oldum herşeyden. Biraz netten araştırdım düşük ihtimali olduğu gibi gebelikte tutunma esnasında olabilir diyorlar.aramızdan inşallah hiç fire vermeden doğum hikâyelerimizde yazarız buraya kim bilir belki topluca bebeklerimizle bir kahvaltı organizasyonu yaparızönce stres yapma benimde geldi birkaç sefer arada geliyor . ilacını aksatmadan içmelisin. ayrıca ilacı yatarken fitil olarak kullan ama orta parmağınla ileriye doğru iyice ittir daha çabuk kesiyor.
ben 2 haftadır iş güç yemek bile yapmadım sırtüstü yattım daha bugün ayaklandım.
işe de gidiyorsun yorma kendini yukarı uzanma , ağır bir şey kaldırma .
geçmiş olsun inşallah benimde seninde bizim gibi olanlarında bir daha lekesi kanı gelmesin.
ilkini düşürdümAllah hayırlısıyla bebişimi bana bağışlasın
Canim kiz sol erkek sağ taraf diyorlar
Benim 2 oglanda sagdaymis baktım ben ama yinede inanmıyorum ben
Aboawww kuz bnmki kız mı yine dersınnn erkkse erkenden belli eder kendını zaten
Çok sağol canım ilk gebeliğim ve çevremde çok düşük yapan oldu korkar oldum herşeyden. Biraz netten araştırdım düşük ihtimali olduğu gibi gebelikte tutunma esnasında olabilir diyorlar.aramızdan inşallah hiç fire vermeden doğum hikâyelerimizde yazarız buraya kim bilir belki topluca bebeklerimizle bir kahvaltı organizasyonu yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?