kizlar bende geldim aranizaaaaa
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
Güzeller yeni yeni kendime geliyorum... İğnemi vuruldum geldim... Siz neler yaptınız... Okudum gerçi biraz... Bu arada aranızda izmirli var mı..
Ben gündüz leri iş sonrasi uyuyup geceleri uyuyamiyorum ve cok halsizim onun disinda arada kasiklarda agri oluyor ama sızı şeklinde. Kisaca halsizlik ve uyku beni etkileyen sat 06.04.2013 acabq bulanti daha sonra mi baslar(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim benimde 6 Nisan işte herkes ayni olmuyor sen sansli olanlardansin malesef benim hamileliklerim böyle geçiyor bu üçüncü benim.bi tek nektarini yiyorum severek Inanirmisin evde olmayan meyva yok nerdeyse ama onlar bana bakiyor ben onlaraCanim senin de sat 06.04 tu dimi. Bende bulanti yok ins olmaz ama mideni bos birakmamaya calis bos olunca daha cok bulanıyor mus. Cubuk kraker vs ye canim Muzlu süt falan ic robotta cekip.en azindan meyve yemeye calis .
İyi olmana sevindim canım hepimiz birden kötü olmayalim ..Güzeller yeni yeni kendime geliyorum... İğnemi vuruldum geldim... Siz neler yaptınız... Okudum gerçi biraz... Bu arada aranızda izmirli var mı..
kitycim ben aslen izmirliyim
ama yurtdisinda yasiyorum. hosbulduk canim.
selam canım nasılsin dünden berri sıkıntın olmadı değil mi baska
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim benimde 6 Nisan işte herkes ayni olmuyor sen sansli olanlardansin malesef benim hamileliklerim böyle geçiyor bu üçüncü benim.bi tek nektarini yiyorum severek Inanirmisin evde olmayan meyva yok nerdeyse ama onlar bana bakiyor ben onlara
İyi olmana sevindim canım hepimiz birden kötü olmayalim ..
Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebegin bende almanyada yaşıyorum sen nerdesin
kitycim ben aslen izmirliyim
ama yurtdisinda yasiyorum. hosbulduk canim.
Evet canim benimde 6 Nisan işte herkes ayni olmuyor sen sansli olanlardansin malesef benim hamileliklerim böyle geçiyor bu üçüncü benim.bi tek nektarini yiyorum severek Inanirmisin evde olmayan meyva yok nerdeyse ama onlar bana bakiyor ben onlara
İyi olmana sevindim canım hepimiz birden kötü olmayalim ..
Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebegin bende almanyada yaşıyorum sen nerdesin
Aaa keşke izmirde olsaydınn
Evet canım ya bi anda hepimize bişeyler oldu .. En kötüsü bu olsun ... Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi ...sağlıkla allalım kucaklarımıza bebişkolarımızı
Aaa keşke izmirde olsaydınn
Evet canım ya bi anda hepimize bişeyler oldu .. En kötüsü bu olsun ... Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi ...sağlıkla allalım kucaklarımıza bebişkolarımızı
ayyyyy bende diyorum ahhh keske izmirde olsaydim diye de yapicak birsey yok canim. kizlar ben daha bebegimi gormedim ultrasonda yaaa. 5 haziran da ilk randevumuz.. gelde bekle o kadar! ufff
Gel sana hemen randevu alalım beklemessin oalarda
Canım ben de izmirliyim ama muglaya gelin geldim :) ailem narlıderede her ay gidip geliorum. Sen neresindesin izmirin canım?
bak boyle deme alirim bi bilet yarin izmirdeyim.. bu ne gicik bir sistemdir. 8 haftalik olmadan randevu vermiyorlar. 8. haftaya kadar benim bebisim ohhhh ohhh kocaman olur
senin hamileligin nasil gidiyor tatlim simdiye kadar bir sorun yok demi?
Gel canım .. Benim sıkıntılı biraz oğlumdada olmuştu bundada lekelenmr oldu kahverengi
olsun yerlesiyordur annesi. birseycik olmaz. dikkat et kendine fazla yorma kendini. batmalarin falan oluyormu?
İki gündür yatıyorum sürekli ... Progestan iğne yapılıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?