2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben gündüz leri iş sonrasi uyuyup geceleri uyuyamiyorum ve cok halsizim onun disinda arada kasiklarda agri oluyor ama sızı şeklinde. Kisaca halsizlik ve uyku beni etkileyen sat 06.04.2013 acabq bulanti daha sonra mi baslar (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzeller yeni yeni kendime geliyorum... İğnemi vuruldum geldim... Siz neler yaptınız... Okudum gerçi biraz... Bu arada aranızda izmirli var mı..

selam canım nasılsin dünden berri sıkıntın olmadı değil mi baska

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başlamayada bilir canım bazen hic olmuyor bulantı annen nasılmış sordun mu genelde bulantı genetik olur diyorlar

Canim senin de sat 06.04 tu dimi. Bende bulanti yok ins olmaz ama mideni bos birakmamaya calis bos olunca daha cok bulanıyor mus. Cubuk kraker vs ye canim Muzlu süt falan ic robotta cekip.en azindan meyve yemeye calis .
Evet canim benimde 6 Nisan işte herkes ayni olmuyor sen sansli olanlardansin malesef benim hamileliklerim böyle geçiyor bu üçüncü benim.bi tek nektarini yiyorum severek Inanirmisin evde olmayan meyva yok nerdeyse ama onlar bana bakiyor ben onlara
Güzeller yeni yeni kendime geliyorum... İğnemi vuruldum geldim... Siz neler yaptınız... Okudum gerçi biraz... Bu arada aranızda izmirli var mı..
İyi olmana sevindim canım hepimiz birden kötü olmayalim ..
kitycim ben aslen izmirliyim

ama yurtdisinda yasiyorum. hosbulduk canim.

Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebegin bende almanyada yaşıyorum sen nerdesin

kizlar benim bu hafta acayip bulantilarim var. 6+4 teyim. Insallah size vurmaz bu bulantilar!!

Amerikada yasiyorum sekerim. Buca da dogdum buyudum ama

kitycim ben aslen izmirliyim

ama yurtdisinda yasiyorum. hosbulduk canim.

Aaa keşke izmirde olsaydınn

Evet canım ya bi anda hepimize bişeyler oldu .. En kötüsü bu olsun ... Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi ...sağlıkla allalım kucaklarımıza bebişkolarımızı

Evet canım ya bi anda hepimize bişeyler oldu .. En kötüsü bu olsun ... Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi ...sağlıkla allalım kucaklarımıza bebişkolarımızı

ayyyyy bende diyorum ahhh keske izmirde olsaydim diye de yapicak birsey yok canim. kizlar ben daha bebegimi gormedim ultrasonda yaaa. 5 haziran da ilk randevumuz.. gelde bekle o kadar! ufff

Canım ben de izmirliyim ama muglaya gelin geldim :) ailem narlıderede her ay gidip geliorum. Sen neresindesin izmirin canım?

ayyyyy bende diyorum ahhh keske izmirde olsaydim diye de yapicak birsey yok canim. kizlar ben daha bebegimi gormedim ultrasonda yaaa. 5 haziran da ilk randevumuz.. gelde bekle o kadar! ufff

Gel sana hemen randevu alalım beklemessin oalarda

Gel sana hemen randevu alalım beklemessin oalarda

bak boyle deme alirim bi bilet yarin izmirdeyim.. bu ne gicik bir sistemdir. 8 haftalik olmadan randevu vermiyorlar. 8. haftaya kadar benim bebisim ohhhh ohhh kocaman olur

senin hamileligin nasil gidiyor tatlim simdiye kadar bir sorun yok demi?

Canım ben de izmirliyim ama muglaya gelin geldim :) ailem narlıderede her ay gidip geliorum. Sen neresindesin izmirin canım?

Ayy ne güzell .. Bende üç yıl narlıderede oturdum şimdi göztepede

bak boyle deme alirim bi bilet yarin izmirdeyim.. bu ne gicik bir sistemdir. 8 haftalik olmadan randevu vermiyorlar. 8. haftaya kadar benim bebisim ohhhh ohhh kocaman olur

senin hamileligin nasil gidiyor tatlim simdiye kadar bir sorun yok demi?

Gel canım .. Benim sıkıntılı biraz oğlumdada olmuştu bundada lekelenmr oldu kahverengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…