Ara ara kahverengi gelio ama çok azz canımm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süper canım bak onlar da kesilecek bende 4gündür gelen giden yok cok şükür.gönlünü ferah tut
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insallah bir an once kesilir canim. benimde simdiye kadar tek derdim sabah kalktigimdaki bulantilar. o da yeni bu hafta basladi. 3-4 gunden beri.
Kızlar birşey sorcam size. Geçen salı kesem 4.3 mm idi. 3 gün sonra yani bugün 6 mm çıktı. İnternetten bakıyorum günde 1 mm büyümesi gerekiyormuş. Çarşamba yine kontrole gidicem. Siz ne düşünüyosunuz? Doktor bisey demedi yani herşey yolunda takip edicez dedi. Sizce normal mi? Sizde durumlar nasil?
İnşallah canımmm ...
Tuzlu krakerle falan bastır canımm
normal canım bence su anda cok minik daha o dediğin büyüme oranı 4 ila 5hafta arasında takip ediliyor.mesela benim ki 4+4te 8.7idi.5+4ölçtü onda 15.7cıkttı..normalde 7gün var değil mi ama ben 4gün sonra acil olarak gittim.bende sordum doktor başlarda önemli değil bir anda büyür o dedi..takılma diye defalarca söyledi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar calisiyormusunuz bu arada? hamileligi boyunca calisicak olan varmi aramizda? Benim isim cok fena stressli. Basimdaki patron onden hic bir haber vermeden mesai ye biraktiriyor defalarca her hafta. Esimle konustuk ve ay sonunda isi birakiyorum. Simdiden soyledim sirkete. Son 2 haftam sirkette. Gece 10 lara kadar calismaktansa evimde oturup hamileligimin tadini cikaricam.
Canım sagol içimi rahatlattın inan. Doktor 4 buçuk haftalık dedi. Gelişmesi normal mi diye içim içimi yiyordu. Allah senden razı olsun cnm.
Ben canım ben varım hamileliğim boyunca çalışıcam. Masabaşı ama stresli tabi. Ama yapacak birsey yok mecbur :/
Adetine gore 6 haftalik ama kese nin boyuna gore 4 bucuk haftalik mi canim?
Evet canım geç döllenme diyor doktor.
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah muckkkkkKiyamam sana insallah fazla stress olmadan gecer 9 ayin canim benim. Masa basi da olsa cok stressli oluyor. Benim isim de masa basi ama basimdaki kadin tam bir cadaloz.. yolasim geliyor hergun
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah muckkkkk
anladim canim. ben daha doktorumu goremedim o yuzden hic bir bilgim yok. Ilk hamileligimde.. 5 haziran a kadar beklicez bakalim. Allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin.
evet biraz yardimci oluyor. yorgunlukta cok var ama olsun...bebislerimiz gelsinlerde baska birsey istemiyoruz demi
Canım sagol içimi rahatlattın inan. Doktor 4 buçuk haftalık dedi. Gelişmesi normal mi diye içim içimi yiyordu. Allah senden razı olsun cnm.
Sağol canım senin de inşallah. Benim de ilk hamileliğim ve panik halindeyim. Şu kalp atışlarını bi duysam biraz rahatlıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?