2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar birşey sorcam size. Geçen salı kesem 4.3 mm idi. 3 gün sonra yani bugün 6 mm çıktı. İnternetten bakıyorum günde 1 mm büyümesi gerekiyormuş. Çarşamba yine kontrole gidicem. Siz ne düşünüyosunuz? Doktor bisey demedi yani herşey yolunda takip edicez dedi. Sizce normal mi? Sizde durumlar nasil?
Bir de karından bakiyo doktor vajinal değil. O nedenle daha küçük görünüyo olabilir mi?

Son düzenleme:
Ara ara kahverengi gelio ama çok azz canımm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

süper canım bak onlar da kesilecek bende 4gündür gelen giden yok cok şükür.gönlünü ferah tut

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

süper canım bak onlar da kesilecek bende 4gündür gelen giden yok cok şükür.gönlünü ferah tut

İnşallah canımmm ...

insallah bir an once kesilir canim. benimde simdiye kadar tek derdim sabah kalktigimdaki bulantilar. o da yeni bu hafta basladi. 3-4 gunden beri.

Tuzlu krakerle falan bastır canımm

normal canım bence su anda cok minik daha o dediğin büyüme oranı 4 ila 5hafta arasında takip ediliyor.mesela benim ki 4+4te 8.7idi.5+4ölçtü onda 15.7cıkttı..normalde 7gün var değil mi ama ben 4gün sonra acil olarak gittim.bende sordum doktor başlarda önemli değil bir anda büyür o dedi..takılma diye defalarca söyledi

kizlar calisiyormusunuz bu arada? hamileligi boyunca calisicak olan varmi aramizda? Benim isim cok fena stressli. Basimdaki patron onden hic bir haber vermeden mesai ye biraktiriyor defalarca her hafta. Esimle konustuk ve ay sonunda isi birakiyorum. Simdiden soyledim sirkete. Son 2 haftam sirkette. Gece 10 lara kadar calismaktansa evimde oturup hamileligimin tadini cikaricam.

Canım sagol içimi rahatlattın inan. Doktor 4 buçuk haftalık dedi. Gelişmesi normal mi diye içim içimi yiyordu. Allah senden razı olsun cnm.

Ben canım ben varım hamileliğim boyunca çalışıcam. Masabaşı ama stresli tabi. Ama yapacak birsey yok mecbur :/

Yeni hamisler bilgileri bana özelden yazsın lütfen. ..

Kiyamam sana insallah fazla stress olmadan gecer 9 ayin canim benim. Masa basi da olsa cok stressli oluyor. Benim isim de masa basi ama basimdaki kadin tam bir cadaloz.. yolasim geliyor hergun
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah muckkkkk

Benim ilk hamileligim canim insallah kisa zamanda bulantilarin gecer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sagol içimi rahatlattın inan. Doktor 4 buçuk haftalık dedi. Gelişmesi normal mi diye içim içimi yiyordu. Allah senden razı olsun cnm.

rica ederim canım benim sıpanın şekli de uzun mesela bende onu sorun etmıstım doktora sordum bebek girince değişir o dedi...korkma sende bir anda kocaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…