- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
ben yaptırıyom valla napayım. bişe olcaanı sanmıyom amagünaydın kızlar... size bir sorum olacak belki saçma bilmiyorum da.. ağda yaptıran var mı aranızda bu aralar ? ya ağda bile bebeğe bir şey yapara mı diye düşünür oldum manyak mıyım neyim
Dinliycem dinlemek çem dinlemek zorundayim yoksa hastaneye yatırırım dedi 3 ay hastanede nasıl gecer lysallah vaktinde gelir Rabbim hepimize yardım etsinCanim benim allah yardimcin olsun insallah bende gecen ay kabiz olmustum doktora gittim hatta bana kepekli ekmek ye beyaz ekmek kabiz yapar dedi elna ye dedi lifli sebze ye cok cok gecmis olsun ama korkma kuzenimde son 3 ay hep yatti bebegi nirmal gununde dogdu yeterki doktorunu dinle...
Zarari Yoktur cnm icin rahat olsungünaydın kızlar... size bir sorum olacak belki saçma bilmiyorum da.. ağda yaptıran var mı aranızda bu aralar ? ya ağda bile bebeğe bir şey yapara mı diye düşünür oldum manyak mıyım neyim
Allah razı olsun benim düşünceli arkadaşlarım bugünde bebişin dosyasını bulamiyorum ebe istemisti 2. Aşıma gidecektim :-( dua ediverin bulayim nolur dr. Da kızar bulamazsam...İyi olmana sevindim cnm iyi ba kendine ve bebiş e :)
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.Selam kızlar banada yardim edin 23 haftAdayim ve dusuk tehlikem var rAhim agzi 2cm e kadar incelmis annemdeyim ve yatak istirahati verdi doktorum sanırım dogurana kadar sorun suki yattigim ve hareketsiz kaldigim icin kAbizim ve tuvalette ayıptır ikinAmiyorum zaten bebek asadA napim kızlar bi akıl verin doktorum 32. Haftayı görelim yeter dedi Rabbim yardımcımız olsun cok üzülüyorum
Destekler icin sagolun arkadaslar doktorum senkrajdan cok progestan daha uzun sure dayanıyor dedi bide bide haftalik proliton Deport igne bide kasilmalar icin adalat verdi su kabizlik olmayaydi iyiydi ama nasip en az 10 hafta dayanmam lazim banada dua edin nolur bebislerimiz vaktinde gelsin :)Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Doktorundan ilaç isteyebilirsin tabi ama doğal yöntem istiyorsan sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı içmek çok fayda ediyor. Bana kapya biber de denen salçalık biber çok iyi geliyor. Meyveleri iyice yıkayıp kabuğuyla tüket, her gün mutlaka sebze yemeye çalış.
offf ben de sinir oluyorumm araba almayı düşünüyoruz kurbandan sonraki ay yok daha erken napıcan şimdiden e ben belki hergün arabayı açıp bakıcam canım öyle istiyo ama insanlar anlamıolarSen alincada amAn daha vakit var ne gerkw var falanda konusuop duruyorlar..sinir oluyrm bide ilk torun guya..amann gucumun yettigini alirim naopim huzurumu bozmasinlar hicbise de almasinlar
ben nuna sena almayı düşünüyorum canım bi incele istersenslm güzel anneler baş ucuma park yatak alcam ama hangi marka alsam bilemedim önerebileciğiniz bişeyler varmı
değilsin canım .. benim de bu aralar manyak manyak korkularım oluştu .. tam zamanında doğsun falan gibi.. normaldir yani.. ağda acıtması ışında birşey yapmaz diye biliyorum..günaydın kızlar... size bir sorum olacak belki saçma bilmiyorum da.. ağda yaptıran var mı aranızda bu aralar ? ya ağda bile bebeğe bir şey yapara mı diye düşünür oldum manyak mıyım neyim
canım kimseye kulak asmamak lazım. her kafadan bişey çıkıyo biz arabayı 3,5 aylık hamileyken aldık iyiki de almışız taksitlerini halletmiş olcaz doğuma kadar. bizde alıyoruz eşyaları dolabını falan ahllettik döşek yastık çarşaf kıyafet aldım alıyorum da bu defa da erken hazırlık yapmayın iyi olmaz diyolar ama alakasız insanlar kendi ailelerimiz de değil. neymiş doğunca alınıverirmiş. o kadar şeye bi anda nasıl para yetişcek şimdiden 2500 falan harcadık liste çıkardım alacaklarımız daha bi o kadar daha tutcak bide doğum 1500 desen 6000-7000 bi anda nasıl olcak acaba kışın ortasında lohusa halinle bebekle nasıl alışveriş yapcan o telaşta kimse düşünmüyo ondan ben allah kızıma can sağlığı versin herşey ondan diyorum alıyorum valla. park yatağını da aldık mı odası bitmiş olcak daha ayrıntı şeyler kalcak doğuma kadar da onlar biter sonra çekirdek ailemizle kafamız rahat takılırız.[/QUOTE]offf ben de sinir oluyorumm araba almayı düşünüyoruz kurbandan sonraki ay yok daha erken napıcan şimdiden e ben belki hergün arabayı açıp bakıcam canım öyle istiyo ama insanlar anlamıolar
ayrıca beşik filan aldırmadılar kardeşimin eski beşiği çok yeni durumdaymış onu kullan dediler ama bilmiyorum annem de sonra sen onu kullanmazsan bizim eve kurarım orda yatar filan dedi ama offf offf karışık işler bunlar
canım kimseye kulak asmamak lazım. her kafadan bişey çıkıyo biz arabayı 3,5 aylık hamileyken aldık iyiki de almışız taksitlerini halletmiş olcaz doğuma kadar. bizde alıyoruz eşyaları dolabını falan ahllettik döşek yastık çarşaf kıyafet aldım alıyorum da bu defa da erken hazırlık yapmayın iyi olmaz diyolar ama alakasız insanlar kendi ailelerimiz de değil. neymiş doğunca alınıverirmiş. o kadar şeye bi anda nasıl para yetişcek şimdiden 2500 falan harcadık liste çıkardım alacaklarımız daha bi o kadar daha tutcak bide doğum 1500 desen 6000-7000 bi anda nasıl olcak acaba kışın ortasında lohusa halinle bebekle nasıl alışveriş yapcan o telaşta kimse düşünmüyo ondan ben allah kızıma can sağlığı versin herşey ondan diyorum alıyorum valla. park yatağını da aldık mı odası bitmiş olcak daha ayrıntı şeyler kalcak doğuma kadar da onlar biter sonra çekirdek ailemizle kafamız rahat takılırız.[/QUOTE]offf ben de sinir oluyorumm araba almayı düşünüyoruz kurbandan sonraki ay yok daha erken napıcan şimdiden e ben belki hergün arabayı açıp bakıcam canım öyle istiyo ama insanlar anlamıolar
ayrıca beşik filan aldırmadılar kardeşimin eski beşiği çok yeni durumdaymış onu kullan dediler ama bilmiyorum annem de sonra sen onu kullanmazsan bizim eve kurarım orda yatar filan dedi ama offf offf karışık işler bunlar
Günaydın cnm inşallah bulursun :) bende bi uyandım saat 10 olmuş nasıl bişey annelik duygusu hemen kalkıp kahvaltı yapmalıyım bebeğim aç kalmasın ilaçlarımı içeyim diyorum uykum önceden ağır basardi şimdi meleğim ağır basıyo :)Allah razı olsun benim düşünceli arkadaşlarım bugünde bebişin dosyasını bulamiyorum ebe istemisti 2. Aşıma gidecektim :-( dua ediverin bulayim nolur dr. Da kızar bulamazsam...
İnşallah sağlıkla kucağımiza alcaz bebeklerimizi gör bak dayanıklı bebeklerimiz allahım korusun meleklerimizi herdaim. dua edicem size :)Destekler icin sagolun arkadaslar doktorum senkrajdan cok progestan daha uzun sure dayanıyor dedi bide bide haftalik proliton Deport igne bide kasilmalar icin adalat verdi su kabizlik olmayaydi iyiydi ama nasip en az 10 hafta dayanmam lazim banada dua edin nolur bebislerimiz vaktinde gelsin :)
canım bol bol kurubaklagil ye .. kuru fasulye , yeşil mercimek çok iyi geliyor.. beyaz ekmeği kes.. az ekmek ye.. bol bol çiğ sebze ve en az 3 lt su ... birde gün kurusu adı verilen kayısı çeşidi çok iyi geliyor.. bende bunlar işe yaramıyor.. ben de yarın aç karna 1 kaşık zeytin yağı deneyeceğim...Slm arkadaşlar uzun zamandır yazıları takip ediyorum zaten ama bu gün ne kısmetmiş yazmak YILDIZ hn sorununa benzer sorun bende yaşıyorum ama benimki süpriz değildi tabi ben yaklaşık 7 yıl kadar önce geçirdiğim ameliyat nedeniyle rahim ağzı konizasyon ameliyatı oldum ve bu nedenle benimde erken doğum riskim var 26. Haftanın içindeyim iki oğlum var uzun zaman sonra hamile kalmayı düşünmüyorken hamile olduğumu öğrendim bi kız bekliyorum Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin bu arlarda 28. Haftada Dr bana iğne yapacak ciğerleri gelişsin diye bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilği fikir alabilirsem çok sevinirim
Tecrübeli anneler yol gösteriyor bize. Sen konuş eflal :) Benim de elim bir şey almaya gitmiyordu endişelerden dolayı. Ayrıntılı iyi çıkınca telaş yapmaya başladım, yetişmeyecek diye. Üstelik bizde 2 bebek olacak ve oturduğumuz ilçede bebek eşyası satan bir yer yok. İnternetten de her şey alınmaz.Günaydın güzel anneler ,iki gündür geçmişi okuyorum ama yazamıyorum malum haftas onu eş evde olunca iş bitmiyor, birde oğluşum var bende artık kendimi hiç bir şeye yetemiyormuş gibi hissediyorum, birde herkese cevap vererek bilmiş bilmiş konuşuyor gibi hissediyorum kendimi dedim en iyisi eflal az sus çen çen karışma herkese:)
Kilolar konuşulmuş ben 5 kilo aldım gayet iyi diyorum 10 la tamamlarım inşaallah, bu sefer riskim var ama oğlum olduğu için daha aktifim kv ler vs aynı binada olunca şamatayla geçiyor,ilkinde gurbette yan gelip yatıyordum:)
Kızlar hazırlıklara alışverişe değinmek istiyorum herkesin kendi kararı sadece tecrübeden dolayı yazmak istiyorum, 7 aylık olmadan eksiğiniz kalmasın lütfen çünkü zaman eskisi gibi dğeil erken doğumu düşük riski malum bu zamanda artık sağlıklı doğum sayılı oldu maalesefeltim benden iki ay önde 35 haftalık dilimde tüğ bitti çantanı hazırla bebeğin eşyalarını yıka yerleştir diye, ben 6 aylığım kendime alacaklarım dışında bir şeyim kalmadı temel ihtiyaç olarak onu da bayramdan sonra inşaallah alıp tamamlıycam, eltim bugün hastaneye yatmış bebeğin suyu azalmış erken doğum riski ve çantasını daha dün hazırlamış kaynım çağırdı beni baksana eksiği var mı diye baktık daha çamaşır vs. koymamış eeee ben buna defalarca dedim 8 atlık oldun neyi bekliyorsun sen!!
Allah korusun bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin ama böyle bir ihtimal hep var kızlar tamam bebek küvezde yatıyor mecburen ama size lazım olacak doğumla ilgili her şey, birde o moral bozukluğuyla ne hazırlığı yapabilirsiniz ki, süsü püsü önemsiz bunlar keyfi yapan yapar yapmayan yapmaz ama lütfen temel ihtiyaçlarınızı alın çantanızı hazır edin, dost tavsiyesi
Eflal yine susamadı
Bende yaptırdım geldim şimdi onun dosyasi sende olmaz sağdece asi kartin olur cnmAllah razı olsun benim düşünceli arkadaşlarım bugünde bebişin dosyasını bulamiyorum ebe istemisti 2. Aşıma gidecektim :-( dua ediverin bulayim nolur dr. Da kızar bulamazsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?