Canım dayan biraz daha.. Sana dokunmıcak kabız yapmıcak bişiler ye...
Vallane dicemi bilemedim.. Kabzlık surubu rıca etsen drdan rahatlarsın belki...
Aşlh acil şifalar versın
Oncelikle cok gecmis olsun canim benim yengeme de yapilmisti bu igneden erken dogum riski olanlara yapiliyor bebek kuvesde daha cabuk toparlasin diye ve oyle de oldu yegenim erken dogdu 15 gün kaldi çıktı hastanede simdi maşallah 5 aylik nur topu gibi bebek inşallah seninki zamaninda dogar tedbir amacli o igne ,icin rahat olsun benceSlm arkadaşlar uzun zamandır yazıları takip ediyorum zaten ama bu gün ne kısmetmiş yazmak YILDIZ hn sorununa benzer sorun bende yaşıyorum ama benimki süpriz değildi tabi ben yaklaşık 7 yıl kadar önce geçirdiğim ameliyat nedeniyle rahim ağzı konizasyon ameliyatı oldum ve bu nedenle benimde erken doğum riskim var 26. Haftanın içindeyim iki oğlum var uzun zaman sonra hamile kalmayı düşünmüyorken hamile olduğumu öğrendim bi kız bekliyorum Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin bu arlarda 28. Haftada Dr bana iğne yapacak ciğerleri gelişsin diye bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilği fikir alabilirsem çok sevinirim
Oncelikle cok gecmis olsun canim benim yengeme de yapilmisti bu igneden erken dogum riski olanlara yapiliyor bebek kuvesde daha cabuk toparlasin diye ve oyle de oldu yegenim erken dogdu 15 gün kaldi çıktı hastanede simdi maşallah 5 aylik nur topu gibi bebek inşallah seninki zamaninda dogar tedbir amacli o igne ,icin rahat olsun bence
Oncelikle cok gecmis olsun canim benim yengeme de yapilmisti bu igneden erken dogum riski olanlara yapiliyor bebek kuvesde daha cabuk toparlasin diye ve oyle de oldu yegenim erken dogdu 15 gün kaldi çıktı hastanede simdi maşallah 5 aylik nur topu gibi bebek inşallah seninki zamaninda dogar tedbir amacli o igne ,icin rahat olsun bence
Ooooo maşallah ben de 22+3te gittim 440 gramdi benim ogluşum biraz zayif olacak herhaldeKizlar bende 22+3 te gittim oglusum 635 grmdi veeeeee ben 10 kiloyu tamamladim ilk oglumda 30 kilo almistim.umarim.bunda oyle olmam yaaaaaa
Icin rahat olsun iyi ki yapmis igneyi dedik biz çünkü risk varsa tedbir de alinmali:)Teşekkürler doktorda beni bu konu hakkında rahatlatmaya çalışıyor ama iğne konusunda çok tedirginlik yaşıyorum hala çok sağolun
arkadaşıma yaptılar cnm merak etme nirmal erken doğarsa ciğerleri gelişkin olsun diye yapiliyorTeşekkürler doktorda beni bu konu hakkında rahatlatmaya çalışıyor ama iğne konusunda çok tedirginlik yaşıyorum hala çok sağolun
Offff benim melegimde minnacik ozaman 21 haftada 370 gramdikOoooo maşallah ben de 22+3te gittim 440 gramdi benim ogluşum biraz zayif olacak herhalde
Bende 9 kg aldim : )))))Bende 9 kilo aldim cnm sormaaaa
ben tamamen sana katiliyorum kesinlikle bos telas degil canim, en azindan tartarak bicerek karsilastirarak icimize sinerek aliyoruz.. son zamana birakmak da mantikli belki evet ama ben herseyi ayni anda ayni yerde begenen bir insan degilim :) evimi mutfagimi bile aheste aheste ama herseyiyle icime sine sine tamamladim.. simdi bebisim icin de aynisini yapiyorum, her gun arastiriyorum panik yapmadan, ya da mecbur kaldigim icin almadan doyasiya secerek aliyorumdevammmm :)
canım sende mi tedaviyle hamile kaldın senin yazdığın cümlenin aynısını sürekli tekrarlıyorum çünkü :) 15,000'e karnıma düştü 5,000'de kesin harcadık şimdiye kadar biz battık yani ama ne yapalım bugünümüze şükür para bir şekilde kazanılır
Teşekkür ederim. İnşallah doktora giden herkes güzel haberler getirir.
Tekil gebelik yaşamadığım için kıyaslayamayacağım tabi. Birinin ayakları sağ kasığımda, diğerininkiler sol kaburgamda. Süt içtiğimde, çikolata yediğimde her iki tarafta sağlam tekmeler hissediyorum. :) Arada eller de hareketleniyor galiba daha çok hareket hissediyorum.
Selam kızlar banada yardim edin 23 haftAdayim ve dusuk tehlikem var rAhim agzi 2cm e kadar incelmis annemdeyim ve yatak istirahati verdi doktorum sanırım dogurana kadar sorun suki yattigim ve hareketsiz kaldigim icin kAbizim ve tuvalette ayıptır ikinAmiyorum zaten bebek asadA napim kızlar bi akıl verin doktorum 32. Haftayı görelim yeter dedi Rabbim yardımcımız olsun cok üzülüyorum
Slm arkadaşlar uzun zamandır yazıları takip ediyorum zaten ama bu gün ne kısmetmiş yazmak YILDIZ hn sorununa benzer sorun bende yaşıyorum ama benimki süpriz değildi tabi ben yaklaşık 7 yıl kadar önce geçirdiğim ameliyat nedeniyle rahim ağzı konizasyon ameliyatı oldum ve bu nedenle benimde erken doğum riskim var 26. Haftanın içindeyim iki oğlum var uzun zaman sonra hamile kalmayı düşünmüyorken hamile olduğumu öğrendim bi kız bekliyorum Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin bu arlarda 28. Haftada Dr bana iğne yapacak ciğerleri gelişsin diye bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilği fikir alabilirsem çok sevinirim
Yes yes yesss
Eğer sona bıraksaydım, aldıklarımın 3'te 1'ini ancak alırdım, süs olarak yapacaklarımın da 4'te 1'ini ancak yapabilirdim.
Bu hem maddi açıdan hemde bedenen güç açısından hemde dediğin gibi beğenememek ve karar verememe durumu açısından.
Şimdi bile ne büyük masraf oldu istediğim şeyleri almak. Sona bıraksaydım sadece ihtiyaç alabilirdim, beğendim şeyleri yaptıramazdım, alamazdım. Bazen şu kalan zaman bile yetmeyecek gibi geliyor.
Çünkü sadece bebek hazırlığı değil diğer yandan normal hayatta devam ediyor.
Birde bence anne ve bebeğin doğum çantası en geç 7,5 aylıkken hazır olmalı. Başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin.
Sen kızını süsle ben oğlumuBiz böyle devam edelim
:)Evet nazlıcım tüp bebek bizimde. 15.000 tutmadı bizim tüp bebek ama onun üzerine araba oda hazırlıkları ekleyince neredeyse 20.000 TL diyorumBizim nasibimizde böyleymiş. Elhamdülillah Rabbim nasip etti.
Ablamla eniştem ne paralar döktü 11 yıldır. Her tedavinin haricinde 3 kezde tüp bebek yaptırdılar. Sadece parayla da olmuyor bu işler işte...
Maşallah sübhanallah paşalarımıza. Hep hayırlı haberlerle gel inşallah
Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Serklaj yapılması için geç mi? Yada açıklığın daha fazla mı olması gerekiyor serklaj için?
Birde ne zaman fark edildi açıklık olduğu?
Sizede geçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Bilgim şöyle var bu konuda; erken doğum riski önceden tespit edilirse bu ciğer geliştirici iğnenin mutlaka yapılması gerekiyor, tedbir ve tedavi amaçlı.
Çünkü ciğer bebekte en son gelişen organ. Hatta doğuma çok az kala gelişimini tamamen tamamlayan bir organ.
O iğne bile bile yapılmazsa erken doğum gibi bir durumda ciğerin gelişememesi söz konusu. Yada çok uzun vadede gelişmesi söz konusu.
O yüzden mutlaka yaptırmalısın.
Hic belli olmazki cnm son haftalarda sollar o bizi bide seninki normalki haftaya gore bizimki anormal kilodaOoooo maşallah ben de 22+3te gittim 440 gramdi benim ogluşum biraz zayif olacak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?