2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
amin kuzum... kizlar isim dusunmeye basladinizmi bile kiz olursa su erkek olursa su diye? benimkisi benden merakli resmen her gece isim arastirmasi yapiyor internette.

valla canım eşim o konuda cok düşünüyor bana gerek kalmadı:)..o erkek olursa rahmetini babamın adını vermek istiyor ama ben karşıyım..yaşasaydı da görseydi ana nasip değilmiş..gene belli olmaz tabi 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilgili kocislerimiz nolucak her gece su isim nasil hayatim bu isim nasil hayatim duymaktan gina gelicek ama artik hehehe daha bebisimizi gormedik bile once bir gorelim de saglikli oldugunu bi biliyim... baska birsey istemiyorum.

Guzel olabilir canim rahmetli babanin ismi. Allah yattigi yeri cennet etsin insallah. Ama tabi ismine bagli cok eskilere dayanik bir ismi mi var?

Kızlar ihlas okumayi unutmayalım lutfen bebislerimiz icin anneleri:)

İnşallah canım inşallah. Çok sağol.

canım cok eski değil ama anlamlı İsmail adı..hala günümüzde cok yaygın..güzel yeni eski yüZnden değil benim koymama düşüncem bebeğim benim adım neden İsmail dediğinde Dede'nin adı dicem ama bebeğim onu hiç tanımıyor olacak bu bana acı verir..tanımayacak cocuğum onu dedesi nasıl biri bilmeden De onunla vakit geçiremeden de ismi koymak bana anlamsız geliyor

Son düzenleme:
ben okudukça dusjeline mesaj atıyorum canım ama buraya da yazmak gerekiyorsa yazayım 2gün önce 300 okumuştum bugün 500 okudum

O maşallah esmerim Allah kabul etsin canim ben hatirlatmak için yazdım canım buraya yaznana gerek yok k

Bende rahmetli olanlarin ismini koyamam çocuğuma her seslenisimde o kişi gelir aklıma

bence Ismail ismi guzel canim ama senin dedigin de dogru. Keske hayatta olsaydida gorseydi torununu ama merak etme sen o cennetten izliyor olucak bebisini

Ay inş görürümde duyarımda streslere kalmam bi sonraki haftaya kadar:) ben sana bilgi verrim doktor dönüşü

bence Ismail ismi guzel canim ama senin dedigin de dogru. Keske hayatta olsaydida gorseydi torununu ama merak etme sen o cennetten izliyor olucak bebisini

evet canım aynen...sen ABD neresindesin benim kuzenim De orda Miami de..Haziran başında doğum yapacak

Yok yol canım bende henüz bulantı yok insallah olmaz demiştim. Senin kacinci haftada basladi (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde cok bulantim basladi kuzum 3 dort gun once. kity cimin dedigi gibi tuzlu kraker ye. Benim bu haftaki takintim erik tuza bana bana cok guzel gidiyor...

Canim bende bulanti yok başlamaz insallah ben sıla ya üzüldüm de yazdım.senin kacinci haftada basladi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…