Benim ilk hamileligim canim insallah kisa zamanda bulantilarin gecer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin kuzum... kizlar isim dusunmeye basladinizmi bile kiz olursa su erkek olursa su diye? benimkisi benden merakli resmen her gece isim arastirmasi yapiyor internette.
Kıyamamm yorma kendini...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla canım eşim o konuda cok düşünüyor bana gerek kalmadı:)..o erkek olursa rahmetini babamın adını vermek istiyor ama ben karşıyım..yaşasaydı da görseydi ana nasip değilmiş..gene belli olmaz tabi 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ihlas okumayi unutmayalım lutfen bebislerimiz icin anneleri:)
rica ederim canım benim sıpanın şekli de uzun mesela bende onu sorun etmıstım doktora sordum bebek girince değişir o dedi...korkma sende bir anda kocaman oluyor
ilgili kocislerimiz nolucakher gece su isim nasil hayatim bu isim nasil hayatim duymaktan gina gelicek ama artik hehehe daha bebisimizi gormedik bile once bir gorelim de saglikli oldugunu bi biliyim... baska birsey istemiyorum.
Guzel olabilir canim rahmetli babanin ismi. Allah yattigi yeri cennet etsin insallah. Ama tabi ismine bagli cok eskilere dayanik bir ismi mi var?
ayyyy bende aynen oyleyim. herseyi kafama cok takiyorum bebegime zarar vermiyim diye ama bu sefer de stres yapiyorum. insallah hersey guzel olucak canim benim.
ben okudukça dusjeline mesaj atıyorum canım ama buraya da yazmak gerekiyorsa yazayım 2gün önce 300 okumuştum bugün 500 okudum
O maşallah esmerim Allah kabul etsin canim ben hatirlatmak için yazdım canım buraya yaznana gerek yok k
valla canım eşim o konuda cok düşünüyor bana gerek kalmadı:)..o erkek olursa rahmetini babamın adını vermek istiyor ama ben karşıyım..yaşasaydı da görseydi ana nasip değilmiş..gene belli olmaz tabi 😃
canım cok eski değil ama anlamlı İsmail adı..hala günümüzde cok yaygın..güzel yeni eski yüZnden değil benim koymama düşüncem bebeğim benim adım neden İsmail dediğinde Dede'nin adı dicem ama bebeğim onu hiç tanımıyor olacak bu bana acı verir..tanımayacak cocuğum onu dedesi nasıl biri bilmeden De onunla vakit geçiremeden de ismi koymak bana anlamsız geliyor
Evet güzel düşünelim güzel olsun dimi ama. :))))
kesesi kesin görünür canım ben dün gitti 4+6 da doktorun ultrasonu karnıma koymasıyla göründü hemen uğraşmadı görmek için. belki sen bebeği de görürsün hatta kalbini de duyarsın. bende haftaya cumartesi gitcem sen bi git bana da referans olursun :)
Cok kötüyüm(
bence Ismail ismi guzel canim ama senin dedigin de dogru. Keske hayatta olsaydida gorseydi torununu ama merak etme sen o cennetten izliyor olucak bebisini
benimde cok bulantim basladi kuzum 3 dort gun once. kity cimin dedigi gibi tuzlu kraker ye. Benim bu haftaki takintim erik tuza bana bana cok guzel gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?