2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Temizlik yapanlara maşaallah ama çok yoruyorsunuz kendinizi bence. Ben okurken yoruldum. Yazık değil mi hem kendi canınıza, hem bebeğinize Artık kendimizi çekmemiz lazım bence böyle işlerden. Benim fikrim tabi bu

bencede öyle çok yıpratmamak lazım bu zamanlar bize çok lazım olucak sonra

canım ben naturalive in bebe şampuanını aldım. bebişe aldığım ilk şey bu oldu. helal sertifikalı canım netten bir araştır istersen.

helal sertifikalı şampuan hiç duymamıştım neden öyle ki anlayamadım kusura bakmayın

bu konuda doktorumuza güvenmek en doğrusu bence ki hepimizinki hemen hemen durumu değerlendirip istiyor. nefsimize hakim olamayıp içtiğimiz bi bardak koladan daha zararsız bişey olduğunu düşünüyorum

Valla sorma canım kendimi eve yatağa zor atıyorum

ütülerim olmuş dağ gibi

Ütüler için çarem çok çamaşır çıkarmamak üç bel Kıyafet belirledim onları yıkayıp giyiyorum hep her gün değişik giyinmek denek o kadar Kıyafet ütü demek :)) mecburiyetten böyle yol buldum ben kendime:)

Sagolasin canim insallah en hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin.emre ismide klasik bi isim o yuzden de hosuma gidiyor aslinda neyse insallah en guzel isimleri buluruz evlatlarimiz icin :)
:)
Aras asım Asaf bunlar da şimdi aklıma gelenler :) kocanın ismi güzelse ve seviyorsan son erkeğinizi de onun ismiyle kapatabilirsin:) ya da en son çare kura olacak:))

Bende oğlum için "Arın" ismini düşünüyorum aynı zamanda "Can" ve "Umut"ta favorim.. Eşim "Enes" ve "Anıl" üstünde duruyor.. Ne zor işmiş.

Can ve Arın ismi güzelmiş canım.. Anıl lar da çok efendi ölüyor tanıdığım tüm Anıl ismindeki çocuklar öyle :))

ben de hala kızıma isim bulamayanlardanım.. yakıştıramıyorum miniğime hiç bir ismiiiii

Al benden De o kadar güzel olan isimler bile kızım için yeterince güzel değil :)))

Hayırlısı olsun canım inş:)

Ali Kayra koyun:) ikinizin Dr gönlü olsun ben eşime çok sordum çünkü ikimizin miniği onun da fikri olsun istiyordum) ama o hep annesinin adını söyledi durdu:) en sonunda annenin adını koymayacağım ama senin beğendiğin bir isim varsa onu koymak istiyorum dedim bir isim söyledi bakalım artık :)) ben de hep ortak yol bulmayı severim ama önemli olan çocuklarımıza güzel isimler iyi ahlaklar verebilmemiz gerisi boş..
Ali de Kayra da karizmatik ve güzel isimler bence:)

Sılacım çok özlettin kendini hoşgeldinn

Günaydın herkese. Program değişmiş sabah sabah asabım bozuldu okulda. 7 saat aralıksız derse giriyorum üç gün. Bir gün de 3 saat boşuna oturup bekliyorum. Geçsin şu sekiz hafta hayırlısıyla

canım seni çok iyi anlıyorum 6 şar saat benim de her gün ve çok yorucu tam gün, öğlen boşu boşuna okulda bekliyorum, sen ne zaman ayrılacaksın izne?

yok ali kayrada çok sevimli gelmiyor. bakalım orta yol bulmamız lazım

Yani bence de yok ama nedense hamileleri bu tip şeylerden uzak tutarlar hep, belki üzülmesin gerilmesin ne bileyim mezarlığa gittiğinde biri defnediliyor olabilir gerilirsin fln diye belki. Geçen bir akrabadan ölen oldu mesela cenaze evinde oturuyorduk ölüyü tabutla evin önünden geçirip camiye götürdüler herkes bir ağızdan bana sen bakma dediler bende şaşırdım aman iyi be bakmayız dedim içimden. Olay budur bence fikrimce gitme bu bayram da ne olacak sanki dua edip göndersende olur.

Arkadaşlar unnado da avent elektrikli pompa indirimde gözüküyor mağaza fiyatını bilmiyorum ama soran arkadaşlar vardı, fiyatı gerçekten uygunsa sitede düşünülebilinir..
kaç lira unando fiyatı? ben bir mağazada sordum 250 tl idi.

benim de ekler misiinn :) efe olarak çok kıskandım da

anamm ben ağda için randevu almayı unuttuumm doludur simdi kuaförüm başkasına da gidemem napçam ben yeaaa
eyvah benimde en büyük derdim bu oluyor. bazen ağda için o kadar programlarımı bozmak zorunda kalıyorum ki yeter ki o iş olsun bitsin istiyorum. Sonra da diyorum sanki kendi elim ayağım yok gitmeyen ne yapıyorsa sende onu yap diye ama bana çok zor iş o işte. sende ara bakalım şansını dene kuaförler arife günü gecede çalışır bulabilirsin.

Hamilelik zor şeymiş, yok saç kesilmez, yok böğürtlen karadut gibi meyvelerden uzak dur şimdide mezarlığa girilmez. :)

Arkadaşım yapma lütfen, evine gelip temizliğin lafını yapacaklar buyursun hamileyken gelsinde bir işin ucundan tutsun..Bebeğin ve ve kendin hiçbirşeyden önemli olamaz..Sonra ah dememek için temkinli olalım :)

kızlar nedir bu temizlikten çektiğimiz çok şükür ben hergün az da olsa ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorum bayramda ailemin yanına gideceğim için büyük temizliğe kalkışmadım ama dönüşte dip köşe yapılacak ancak olur diyorum havalr iyice soğumadan şeker yüklemesine gelince açlık-tokluk baktırmıştım geçen hafta yani yaptırmayacaktım ama drum kızdı bende biraz araştırınca yaptırmaya karar verdim iyice delik deşik oldum ya zaten hergün clexan iğne vurunuyorum beni çok yormaya başladı kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum

Park yatak konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Jane istiyordum ama bu seneki modeller türkiyeye gelmeyecekmiş. O yüzden nuna senaya döndüm ama onun da tekerleği yok. Ne dersiniz tekerlek çok gerekli midir?
Daha pahalı bişey almak istemiyorum açıkçası park yataklar daha fazla etmez gibime geliyor 500-600 vermek istemiyorum.

kızlar hepimize yardımları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Şimdi daha fazla aydınlandım bu konuda.Artık kafamda soru işaretim kalmadı çok şükürİyiki varsınız

Bu arada bizde kan uyuşmazlığı var 28.Haftayı 4 gözle bekliyorum şimdi aklımda unutmam inşallah..Ve doğum sonrasını özellikle.Çünkü o karışıklıkta unutabiliyoruz hemşire ve doktorlarında unuttuğunu düşün
En iyisi ben eşimi şimdiden bol boll tembihliyim.Gerçi Sağlık ocağına ilk gittiğimizde ebe saolsun en ince ayrıntısına kadar uyarmıştı bizi özellikle doğum sonrası için doktorlar unutabiliyomuş.Hatta ondada varmış onunkini unutmuşlar tabi bildiği için uyarmış bence en önemli olan doğum sonrası malum unutulabilir o gelen aaşkın heyecanıylaa.

ben prego aldım inceledim hoşuma gitti kullandıkça da memnun kalırım umarım yatak odası için ayrı ahşap süslü bi beşik aldım

Slm guzel anneler :)

Bebegim icin ufak ufak kozmetik banyo urunlerini almak istiyorum ozellikle yardim almak istedigim konu hangi markalari secmeliyim suan icin almak istediklerim
Bebek sampuani
Bebek yagi
Pisik kremi
Camasirlani tikamak icin deterjan
Tirnak makasi,torpusu,sac fircasi
Biberonu ,emzigi
Burun aspiratoru
Gogus ucu kremi

Bunlari almak istiyorum bugun zm hangi marka almaliyim karar veremiyorum. Ozellikle tecrubeli anneler neleri almam gerekir baska eksik olan neler var yazarsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…