ne oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bende bulanti yok başlamaz insallah ben sıla ya üzüldüm de yazdım.senin kacinci haftada basladi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayni seyler işte canim tutmuyor hiçbir yanim uyustum sanki benim kadar halsizlik yaşayan var mi
Ayni seyler işte canim tutmuyor hiçbir yanim uyustum sanki benim kadar halsizlik yaşayan var mi
evet canım aynen...sen ABD neresindesin benim kuzenim De orda Miami de..Haziran başında doğum yapacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bende bulanti yok başlamaz insallah ben sıla ya üzüldüm de yazdım.senin kacinci haftada basladi.
kizlar calisiyormusunuz bu arada? hamileligi boyunca calisicak olan varmi aramizda? Benim isim cok fena stressli. Basimdaki patron onden hic bir haber vermeden mesai ye biraktiriyor defalarca her hafta. Esimle konustuk ve ay sonunda isi birakiyorum. Simdiden soyledim sirkete. Son 2 haftam sirkette. Gece 10 lara kadar calismaktansa evimde oturup hamileligimin tadini cikaricam.
Canım doktoruna söyle vitamin verir c vitamini eksikliğide yapıyorkızlar benim gibi olan varmı...diş etlerim ağrıyor dişlerim çekiliyor gibi ,hatta ağrısı suratıma kadar vurdu..kalsuyum eksikliginden dir diye düşünüyorum....süt çok içemiyorum midemi kötü ediyor ,süt dışında kalsuyum alabilecegim dereotu var başka ne var biliyormusunuz
ay ne güzel olur:)Kızlar ben şu anne karnından bebeğin kalp atışını dinlemek için cihazlar varya,onlardan almaya karar verdim.. Haftaya kalp atışını bi duyalım inşallah,ilk işim o aletten almak olacak :)
aynen canım inşallah:)I'ni canım hep birlikte sağ salim kurtulalım da gerisi hikaye... Doğumdan sonra bol bol yürütüyor bebişleri atarız pusetine:))
Slm kızlar ev doktorunagittik sabah esimle konuştum iyi degilim halim yok dedim.mide bulantilardan bahsettim bu dönemde normal olduğunu söyledi tabiki bildigim şeyler iste..
Tansiyonumu ölctu dusukmus.hamilelikte yapılması gereken ne kadar kan kontrolü varsa yapilmasi için kam verdim pazartesı alicam inşallah sonuçları degerlerim cok dusukse vitamin hapi almaya başlamam gerek ...
Gözün aydın canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin:)
Canim cok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yine hamile kalırsın
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bu seferKizlar bulantiydi halsizlikte derken 2 hafta icinde 4 kilo vermisim sabah bi tartilayim dedim sok oldum kilo verdigimi biliyordum ama 4 kilo beklemiyordum varmi benim gibi kilo veren :26:
iyiki cok zayif degilim cok zayif olupta bu kadar kilo verseydim daha da kotu olurdum herhalde
hoş geldin canım hayırlı olsun bu bebeğin sıkı sıkı tutunsunMerhaba kızlar bende salı gunu oğrendim hamile oldugumu rabbım ıns bu sefer nasıp eder gectiğimiz sene bi kurtaj oldum bebeğim kalp atışı durmuştu şimdi öğrendim çok şükür pıhtılaşma varmıs hergun iğne kullanıp kucagıma alcam bebegımı ocak annesi olcam bende😃😃😃
hoş geldin canım hayırlı olsun genç anne:)Selamunaleykum kizlarr.. bende daha 2 gun once ogrendm hamile oldugumu.. benim sat 26.03.2014. Adetm 10 gun geciktiginde kan testi yaptim negatif cikti. Doktora gorundum rahmin kalinlasmis gec dollenme olabilir dedi. Bekle dedi. Bende bekledim. Çarşamba gunu yani gecikmemin 20. Gunu eltilerimin zoruyla idrar testi yaptim ve pozitifi gordum cok sukur. Doktora gttm ama keseyi göremedik. Doktor kan testi istedi. 478 cikti degerm. Bu degere göre 2 haftalik filan dedi. En az iki hafta sonra kese gorulur dedi. Sanirim deger 1500 olunca kese gorunuyo. Tahmini dogum tarihimi henuz bilmiyorum.. benim hikayemde boyle iste :) 9 aydir istiyoduk oldu cok sukur. Insaallah hayirlisiyla saglikla hepimiz kucagimiza aliriz :) 19 yasindaym bu arada.. selam ve dua ile.. :)
maşallah canım daha iyi olursun inşaallah2 haftadır kendimi ilk defa iyi hissediyorum
sabah aşağıda arkadaşlarla kahvaltı yaptık.
öğlende evimi temizledim süpürdüm sildim çamaşır bulaşık hallettim.
herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum.
hayırlı olsun canımTesti yine yaptım ikinci çizgi bu sefer daha bir belirgin :)
Canım telefonum öyle değil netten baktım ama anlayamadım neyse artık yapabilsem güzel olurdu:)ben hamur işini yapmıyorum zaten normalde,, yaparsam da yağsız, bol yoğurtlu, bir yufkadan bir tepsi börek yapıyorum,,
veyahut hani tortilla ekmekleri varya onların kahverengilerinden alıyorum, içine yumurta kırıyorum, teneke peyniri çok az yağ , yapışmaz tavada yarım ay şeklinde pişiriyorum,,, yumurtayı iyice pişirmek gerek yoksa çiğ yumurta hasta ediyor çiğ et gibi ,,,
akıllı tlf var ise pregnancy weight diye bir uygulama var ondan indirdim,,,
akıllı tlf yoksa da ilk on üç hafta bir kilo alırım diye hesapla, sonrada haftada 200-400 gr alırım diye hesaplayıp tablo hazırlayabilirsin kendine,, hatta bu tabloyu dr da göster,,,,
Canım pırasa en güzeli şimdi bulmak zor zeytinyağlı yapacaksın pirinçsiz birde ıspanakta olurgünde 3 lt su içiyorum,,, lifli şeyler yiyorum, artık hafifden yürüyorum, meyvemi, (kayısı dahil) sebzemi eksik etmiyorum,,, Affedersiniz ama bu kabızlık beni öldürüyor,,,
benim gibi bu dertten mustarip olan var mı? varsa ne yapıyorsunuz?
ara ara oluyor benimkızlar bulantılarınız ne zaman başladı? ben şu an hiçbir şey hissetmiyorum. bir de ilk doktor randevusu için 5. hafta normal mi? bugün 4. hafta doldu haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum...
Canım korkma hiç ilacını içiyorsun dinlenirsin bol bol bebeğinde sana tutunur inşaallahKızlar dün akşam işten geldiğimde tuvalet kağıdında hafif kahve rengi tül gibi lekelenmem oldu. Hemen doktoru aradım anlattım kanama olursa en yakın hastaneye gitmemi söyledi ve şu an için dinlen dedi. Bende akşam 7 den sabah 8 e kadar yattım arada sırada kontrol ettim tabi tuv. Kağıdında çok az kahve leke oluyordu. Sabah'ta tekrar baktım yine çok az oldu. Ailem çevrem henüz kimse bilmiyor.sadece eşim o da şehir dışında eğitime katıldı. Gelim dedi ama biliyorumki sıkıntı olur iş yerinde gelmesi hem ne yapacakki? Sabah kadar yatakta ağladım,uyudum ,uyandım ,bebeğime yalvardım gitmesin diye nerde olduğunu bile bilmeden ilk kez karnıma dokundum. Ama sabah yine görünce doktar randevum normalde haftaya Cumartesi ama dayanamadım doktorumda evime uzak tek başıma kendimi hırpalamak istemedim ve evimin yanındaki hastaneye gittim önce doktor üstten muayene etti görüntü net olmadı Alttanda etti kesede sıkıntı yok ama tedbir amaçlı progestan verdi.kendi doktorumada sorup ilkini 2 saat önce aldım ve ara ara hala kağıda geliyor iz şeklindedün sabah gazete okuyordum iş yerinde netten orada hamile halterciler var böyle 9 aylık falan koca göbekleriyle 110 -150 kg falan kaldırıyorlar hemen altındadır doğumdan sonra bebekleri ile olan fotoları bebekler tosun toroman ... Ben burda pırtlasam bebeğime zarar olur mu dimem nerdeyse... Allahım yardım et bize kızlar ne olur benide katın dualarınıza benhepinizi katıyorum tüm gebeleri... Kulun kula duası makbul olurmuş....
hoş gelidn canım hayırlı olsun maşallah canım araları yakın olacakmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğunu.aynı zamanda 16 aylık bir kızım var.2013 ocakta doğum yapmıştım.şimdi tekrar ocak annelerindeyim araları tam 2 yaş olucak.umarım sağlıkla kucağıma alırım. hepinizi öptüm
canım kullanma sakın tuzlu suyla yap gargaranıKızlar bir şey sorucam...şu ağız gargaraları var ya onlardan kullansam bebek için sakıncası olurmu
maşallah canım inşallah haftaya kalp atışını duyarsınKızlar ben geldimmm. Kontrole gittim bugün kesemiz büyümüş. Çarşamba tekrar gidicem inşallah. Hcg ile değil ultrasonla takip edicem gelişimini dedi doktorcuğum. Herşey yolundaymış çok şükür. Allahım bir de pıtpıtları duysam...
hoş geldin canım hayırlı olsunmerhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bi hafta önce hamile oldugumu ögrendim test yaptim silik cikti doktora gittim dün ama henuz kese bile göremedi😔 ama hamileymisim dogum tarihi 11.01.15 dedi.daha cok erken goremememiz normal dedi.
keseyi goremeyince cok uzuldum acikcasi bidaki randevu persembe ben nasil beklicem ya
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canım maşallah kesenize, tsh için hamilelik boyunca ilaç kullanacaksınhayırlı akşamlar arkadaşlar. bugün doktora gittik. hamdolsun kese oluşmaya başlamış zor da olsa gördük :)) ama tsh yükseliyordu iki gündür t3 t4 normal ama tsh 4.3 tü dün. doktor levotrin 25 mg verdi. tedirgin oldum açıkçası. iki haftada inşaallah düzene girer. benzer durumu hiç kimse yaşamasın stres oldum birazcık ama hayırlısı diyelim. önerileriniz tecrübeleriniz var mı
canım aman naneye dikkat et nane maydanoz gebelikte çok tüketilmezcanım bend ekaçgündür senin gibiyim ne yesem midem kötüydü bugün düzeldi çok şükür..yeme alışkanlıgımı degiştirdim belki ondandır günde iki defa doyasıya yerdim artık 4-5 öğüne cıkardım az az yiyorum hep ekşili yalnız, tatlıdan sogudum erik yiyorum bana çok iyi geldi bide taze yapraklı nane limon çayı içiyorum..eşin çok anlayışlıymış bnim eşimde her akşam mesaide yemek ypma derdim yok:)
canım gayet güzel büyümüş korkmaKızlar birşey sorcam size. Geçen salı kesem 4.3 mm idi. 3 gün sonra yani bugün 6 mm çıktı. İnternetten bakıyorum günde 1 mm büyümesi gerekiyormuş. Çarşamba yine kontrole gidicem. Siz ne düşünüyosunuz? Doktor bisey demedi yani herşey yolunda takip edicez dedi. Sizce normal mi? Sizde durumlar nasil?
Bir de karından bakiyo doktor vajinal değil. O nedenle daha küçük görünüyo olabilir mi?
hakkında hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın bu kadar yoğun çalışman zor olurdukizlar calisiyormusunuz bu arada? hamileligi boyunca calisicak olan varmi aramizda? Benim isim cok fena stressli. Basimdaki patron onden hic bir haber vermeden mesai ye biraktiriyor defalarca her hafta. Esimle konustuk ve ay sonunda isi birakiyorum. Simdiden soyledim sirkete. Son 2 haftam sirkette. Gece 10 lara kadar calismaktansa evimde oturup hamileligimin tadini cikaricam.
erkek olursa Eymen kız olursa Reyyan diyorum:) bakalım nasipamin kuzum... kizlar isim dusunmeye basladinizmi bile kiz olursa su erkek olursa su diye? benimkisi benden merakli resmen her gece isim arastirmasi yapiyor internette.
Bırakma imkanın varsa bırak tabi saat 10.00 ne demek ya... Bende çalışıyorum masa başı işte ve devam edicim çünkü doğumdan sonra yine aynı işyerinde kalmak istiyorum. 1 yıl doğum iznimde olacak Buda bana yeter diye düşünüyorum.kizlar calisiyormusunuz bu arada? hamileligi boyunca calisicak olan varmi aramizda? Benim isim cok fena stressli. Basimdaki patron onden hic bir haber vermeden mesai ye biraktiriyor defalarca her hafta. Esimle konustuk ve ay sonunda isi birakiyorum. Simdiden soyledim sirkete. Son 2 haftam sirkette. Gece 10 lara kadar calismaktansa evimde oturup hamileligimin tadini cikaricam.
Allah kolaylığını gücünü versin canım taşınmak illettir. Ağır kaldırma canım.yormamak elde degilki. bu hafta sonu tasiniyoruz. 2 haftadan beri hep evi toparliyorum. vallah canim cikti.. su evimize bir gecsek yerlessek ayaklarimi uzaticam baskada birsey yapmicam vallah
Geçmiş olsun cnm.dayanalım hepimiz parmağımızı tutacak o minik elleri düşün benim hayalimde hep o görüntü varCok kötüyüm(
Bende çalışılmam canım. Öğretmenden doğum iznin güzeldir seninallah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum, öğretmenim bu arada.. özel sektörde olsam o kadar saat çalışmaya dayanamazdım.
Canım doktoruna söyle vitamin verir c vitamini eksikliğide yapıyor
ay ne güzel olur:)
aynen canım inşallah:)
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bu sefer
hoş geldin canım hayırlı olsun bu bebeğin sıkı sıkı tutunsun
hoş geldin canım hayırlı olsun genç anne:)
maşallah canım daha iyi olursun inşaallah
hayırlı olsun canım
Canım telefonum öyle değil netten baktım ama anlayamadım neyse artık yapabilsem güzel olurdu:)
Canım pırasa en güzeli şimdi bulmak zor zeytinyağlı yapacaksın pirinçsiz birde ıspanakta olur
ara ara oluyor benim
Canım korkma hiç ilacını içiyorsun dinlenirsin bol bol bebeğinde sana tutunur inşaallah
hoş gelidn canım hayırlı olsun maşallah canım araları yakın olacak
canım kullanma sakın tuzlu suyla yap gargaranı
maşallah canım inşallah haftaya kalp atışını duyarsın
hoş geldin canım hayırlı olsun
Canım maşallah kesenize, tsh için hamilelik boyunca ilaç kullanacaksın
canım aman naneye dikkat et nane maydanoz gebelikte çok tüketilmez
canım gayet güzel büyümüş korkma
hakkında hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın bu kadar yoğun çalışman zor olurdu
erkek olursa Eymen kız olursa Reyyan diyorum:) bakalım nasip
Günaydın herkese sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşallah
Dün çok yürüdüm epey yorulmuşum gece de düzgün uyuyamadım eşim olmayınca evde tek uyuyamam:) sabah 6 da kalktık oğlum sağolsun:)
Cok kötüyüm(
Bende rahmetli olanlarin ismini koyamam çocuğuma her seslenisimde o kişi gelir aklıma
yormamak elde degilki. bu hafta sonu tasiniyoruz. 2 haftadan beri hep evi toparliyorum. vallah canim cikti.. su evimize bir gecsek yerlessek ayaklarimi uzaticam baskada birsey yapmicam vallah
günaydın canımGünaydın eftalim
Günaydın hanımlar hamişler
Bu haftasonun taşınıyoruz diye evde hiçbir şey yok ve kocişko işe giderken bir ili şey istedim marketten o da işten gelirken getiririm diye gitmiş işe( şimdi mecburen kapıcıyı arıyor, ulaşabilirse...
Rezil bir durumdayım, sürekli istifra ediyorum ve 2 kg almışım anlamadım gitti.. Hareketsizlik ve kuru ekmekten mi acaba....
Evet hamileliğin ileriki aylarında buluşsak ne güzel olur :) ist.dakilerle Eminönü çıkartması bile yaparız, benim ablam burda arkadaşlarıyla buluşunda yetmeyen çocuğunu bile yedirebiliyor diğer bebeklerle:)))
Darısı bizim o günlerimize inş..
Kızlar dün akşam işten geldiğimde tuvalet kağıdında hafif kahve rengi tül gibi lekelenmem oldu. Hemen doktoru aradım anlattım kanama olursa en yakın hastaneye gitmemi söyledi ve şu an için dinlen dedi. Bende akşam 7 den sabah 8 e kadar yattım arada sırada kontrol ettim tabi tuv. Kağıdında çok az kahve leke oluyordu. Sabah'ta tekrar baktım yine çok az oldu. Ailem çevrem henüz kimse bilmiyor.sadece eşim o da şehir dışında eğitime katıldı. Gelim dedi ama biliyorumki sıkıntı olur iş yerinde gelmesi hem ne yapacakki? Sabah kadar yatakta ağladım,uyudum ,uyandım ,bebeğime yalvardım gitmesin diye nerde olduğunu bile bilmeden ilk kez karnıma dokundum. Ama sabah yine görünce doktar randevum normalde haftaya Cumartesi ama dayanamadım doktorumda evime uzak tek başıma kendimi hırpalamak istemedim ve evimin yanındaki hastaneye gittim önce doktor üstten muayene etti görüntü net olmadı Alttanda etti kesede sıkıntı yok ama tedbir amaçlı progestan verdi.kendi doktorumada sorup ilkini 2 saat önce aldım ve ara ara hala kağıda geliyor iz şeklindedün sabah gazete okuyordum iş yerinde netten orada hamile halterciler var böyle 9 aylık falan koca göbekleriyle 110 -150 kg falan kaldırıyorlar hemen altındadır doğumdan sonra bebekleri ile olan fotoları bebekler tosun toroman ... Ben burda pırtlasam bebeğime zarar olur mu dimem nerdeyse... Allahım yardım et bize kızlar ne olur benide katın dualarınıza benhepinizi katıyorum tüm gebeleri... Kulun kula duası makbul olurmuş....
Bırakma imkanın varsa bırak tabi saat 10.00 ne demek ya... Bende çalışıyorum masa başı işte ve devam edicim çünkü doğumdan sonra yine aynı işyerinde kalmak istiyorum. 1 yıl doğum iznimde olacak Buda bana yeter diye düşünüyorum.
Allah kolaylığını gücünü versin canım taşınmak illettir. Ağır kaldırma canım.
Geçmiş olsun cnm.dayanalım hepimiz parmağımızı tutacak o minik elleri düşün benim hayalimde hep o görüntü vardoğumdan sonra ya da Allah nasip ederse hamileliğimizin 6. 7. Ayı gibi kahvaltı ayarlasak diyorum bence çok hoş olur ...bilemiyorum çoğunluk nereden ama
Bende çalışılmam canım. Öğretmenden doğum iznin güzeldir senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?