2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim bende bulanti yok başlamaz insallah ben sıla ya üzüldüm de yazdım.senin kacinci haftada basladi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagolasin canim insallah olmaz bulantidan daha çok halsizlik mahfediyor beni

Ayni seyler işte canim tutmuyor hiçbir yanim uyustum sanki benim kadar halsizlik yaşayan var mi

ben devril yat benim gibi canım sende yorma kendini yatarken uykum geliyor ter basıyor fenalardayım bende.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni seyler işte canim tutmuyor hiçbir yanim uyustum sanki benim kadar halsizlik yaşayan var mi

geçmiş olsun canım ya ben bugün şükür iyiyim düne kadar 3 gün boyunca çok kötüydüm.ara ara midem kalkıyor ama en azından ayağa kalkacak mecalim var .
hafif midem kalkınca yarım limon yiyorum bastırıyor.
acıkıyorum ama midem kıyılıyor ama bişey yiyemiyorum midem almıyor

allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum, öğretmenim bu arada.. özel sektörde olsam o kadar saat çalışmaya dayanamazdım.

Canım doktoruna söyle vitamin verir c vitamini eksikliğide yapıyor
Kızlar ben şu anne karnından bebeğin kalp atışını dinlemek için cihazlar varya,onlardan almaya karar verdim.. Haftaya kalp atışını bi duyalım inşallah,ilk işim o aletten almak olacak :)
ay ne güzel olur:)
I'ni canım hep birlikte sağ salim kurtulalım da gerisi hikaye... Doğumdan sonra bol bol yürütüyor bebişleri atarız pusetine:))
aynen canım inşallah:)

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bu sefer
hoş geldin canım hayırlı olsun bu bebeğin sıkı sıkı tutunsun
hoş geldin canım hayırlı olsun genç anne:)
maşallah canım daha iyi olursun inşaallah
Testi yine yaptım ikinci çizgi bu sefer daha bir belirgin :)
hayırlı olsun canım
Canım telefonum öyle değil netten baktım ama anlayamadım neyse artık yapabilsem güzel olurdu:)

Canım pırasa en güzeli şimdi bulmak zor zeytinyağlı yapacaksın pirinçsiz birde ıspanakta olur
kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? ben şu an hiçbir şey hissetmiyorum. bir de ilk doktor randevusu için 5. hafta normal mi? bugün 4. hafta doldu haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum...
ara ara oluyor benim
Canım korkma hiç ilacını içiyorsun dinlenirsin bol bol bebeğinde sana tutunur inşaallah
hoş gelidn canım hayırlı olsun maşallah canım araları yakın olacak
Kızlar bir şey sorucam...şu ağız gargaraları var ya onlardan kullansam bebek için sakıncası olurmu
canım kullanma sakın tuzlu suyla yap gargaranı
maşallah canım inşallah haftaya kalp atışını duyarsın
hoş geldin canım hayırlı olsun
Canım maşallah kesenize, tsh için hamilelik boyunca ilaç kullanacaksın
canım aman naneye dikkat et nane maydanoz gebelikte çok tüketilmez
canım gayet güzel büyümüş korkma
hakkında hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın bu kadar yoğun çalışman zor olurdu
amin kuzum... kizlar isim dusunmeye basladinizmi bile kiz olursa su erkek olursa su diye? benimkisi benden merakli resmen her gece isim arastirmasi yapiyor internette.
erkek olursa Eymen kız olursa Reyyan diyorum:) bakalım nasip

Günaydın herkese sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşallah

Dün çok yürüdüm epey yorulmuşum gece de düzgün uyuyamadım eşim olmayınca evde tek uyuyamam:) sabah 6 da kalktık oğlum sağolsun:)

Bırakma imkanın varsa bırak tabi saat 10.00 ne demek ya... Bende çalışıyorum masa başı işte ve devam edicim çünkü doğumdan sonra yine aynı işyerinde kalmak istiyorum. 1 yıl doğum iznimde olacak Buda bana yeter diye düşünüyorum.

yormamak elde degilki. bu hafta sonu tasiniyoruz. 2 haftadan beri hep evi toparliyorum. vallah canim cikti.. su evimize bir gecsek yerlessek ayaklarimi uzaticam baskada birsey yapmicam vallah
Allah kolaylığını gücünü versin canım taşınmak illettir. Ağır kaldırma canım.

Cok kötüyüm (
Geçmiş olsun cnm.dayanalım hepimiz parmağımızı tutacak o minik elleri düşün benim hayalimde hep o görüntü var doğumdan sonra ya da Allah nasip ederse hamileliğimizin 6. 7. Ayı gibi kahvaltı ayarlasak diyorum bence çok hoş olur ...bilemiyorum çoğunluk nereden ama

allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum, öğretmenim bu arada.. özel sektörde olsam o kadar saat çalışmaya dayanamazdım.
Bende çalışılmam canım. Öğretmenden doğum iznin güzeldir senin

Günaydın hanımlar hamişler

Bu haftasonun taşınıyoruz diye evde hiçbir şey yok ve kocişko işe giderken bir ili şey istedim marketten o da işten gelirken getiririm diye gitmiş işe( şimdi mecburen kapıcıyı arıyor, ulaşabilirse...

Rezil bir durumdayım, sürekli istifra ediyorum ve 2 kg almışım anlamadım gitti.. Hareketsizlik ve kuru ekmekten mi acaba....

Evet hamileliğin ileriki aylarında buluşsak ne güzel olur :) ist.dakilerle Eminönü çıkartması bile yaparız, benim ablam burda arkadaşlarıyla buluşunda yetmeyen çocuğunu bile yedirebiliyor diğer bebeklerle:)))

Darısı bizim o günlerimize inş..

Cok kötüyüm (

Ah sılam... Uyumaya çalış.. Bir de doktor serum bağlar 1-2 hafta sonra serumla günler daha iyi geçer diğerlerine göre aklımda olsun.. Dua ediyorum sana bol bol Rabbim halsizlik bile hissrtmeyeceğimiz bi hamilelikle kurtarsın bizi ve bebişlerimizi...

Bende rahmetli olanlarin ismini koyamam çocuğuma her seslenisimde o kişi gelir aklıma

Evet ben de ölülerin ismini koymak istemiyorum ama eşim ve ailesi kendi ailelerinden birinin ismini koymam için ısrarcılar ama hele cinsiyetini öğrenelim sağlıklı doğsun da sonra hepsinin sırası gelir inş

yormamak elde degilki. bu hafta sonu tasiniyoruz. 2 haftadan beri hep evi toparliyorum. vallah canim cikti.. su evimize bir gecsek yerlessek ayaklarimi uzaticam baskada birsey yapmicam vallah

Biz de taşınıyoruz cheesecake im, çok zor, Allah kolaylık versin valla.. Yeni eve geçince rahatlayacağım :))

Günaydın eftalim
günaydın canım

Canım kolay gelsin taşınma işi zor

canım leke gördüğün an doktoruna koş ihmal etme bende de oldu aradım doktorumu hemen gel dedi koştum gittim ultrasonda baktı içerde kanaman yok dedi ve kan değerlerimi kontrol etti sen bakma herkese ilk haftaar elinden geldiğince korumaya bak bende 6. hafta içindeyim ödüm kopuyo sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum mutlaka beyaz giy

slm kızlar bende 6 haftalık hamişim ve dersane öğretmeniyim bende bu ay sonunda çıkmayı düşünüyorum hiç böyle hayal etmemiştim çalışırım diye düşünmüştüm ama şimdi de bebeğime bir şey olur diye korkuyorum

ben memurum 8erkrk arasıda tek bayanım o yüzden abilerim diyorum cok destekciler.müdürüm yapılacak birsey varmı diye arar düşünme burayı rahatına bak derler...bakalım doktor rapor verirse yatışa devam bende...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…