- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Kıyamam ya ne hallerdeyiz biz böyleGünaydın hanımlar hamişler
Bu haftasonun taşınıyoruz diye evde hiçbir şey yok ve kocişko işe giderken bir ili şey istedim marketten o da işten gelirken getiririm diye gitmiş işe( şimdi mecburen kapıcıyı arıyor, ulaşabilirse...
Rezil bir durumdayım, sürekli istifra ediyorum ve 2 kg almışım anlamadım gitti.. Hareketsizlik ve kuru ekmekten mi acaba....
Evet hamileliğin ileriki aylarında buluşsak ne güzel olur :) ist.dakilerle Eminönü çıkartması bile yaparız, benim ablam burda arkadaşlarıyla buluşunda yetmeyen çocuğunu bile yedirebiliyor diğer bebeklerle:)))
Darısı bizim o günlerimize inş..
Paranoya oldum bende bakıp dürüyorum çamaşırda yokta kağıtta az az bazen oluyor çok açık ve yarım kibrit çöpü kadar... Korkuyorum çok Allah yardımcımız olsuncanım leke gördüğün an doktoruna koş ihmal etme bende de oldu aradım doktorumu hemen gel dedi koştum gittim ultrasonda baktı içerde kanaman yok dedi ve kan değerlerimi kontrol etti sen bakma herkese ilk haftaar elinden geldiğince korumaya bak bende 6. hafta içindeyim ödüm kopuyo sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum mutlaka beyaz giy
günaydın OCAK hamişleri.. bir haftamız daha geçti allahın izniyel
günaydın kızlar ben galıba sanslıyım mıgde bulantım vs yok sadece koku hassasıyetım cokk fazla bıde uyuyorum pasoo... bı bebegımın kalp atısını duysam ıcım rahatlıcak alahın ıznıyle... ankaraddan arkadaslar varmı_?
Günaydın hanımlar hamişler
Bu haftasonun taşınıyoruz diye evde hiçbir şey yok ve kocişko işe giderken bir ili şey istedim marketten o da işten gelirken getiririm diye gitmiş işe( şimdi mecburen kapıcıyı arıyor, ulaşabilirse...
Rezil bir durumdayım, sürekli istifra ediyorum ve 2 kg almışım anlamadım gitti.. Hareketsizlik ve kuru ekmekten mi acaba....
Evet hamileliğin ileriki aylarında buluşsak ne güzel olur :) ist.dakilerle Eminönü çıkartması bile yaparız, benim ablam burda arkadaşlarıyla buluşunda yetmeyen çocuğunu bile yedirebiliyor diğer bebeklerle:)))
Darısı bizim o günlerimize inş..
oGünaydın cnm günler geçsinde pıt pıt:emirlarını duyalım artık çok heyecanlıyım
kaç haftalık canım sanırım ben bu salı gittiğimde Allah izin verirse duyabileceğim 6 haftalık olacak bebeciğimmmmm☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o
evettt canımmm... en kısa zamanda hepimiz duyarız inşallah pıt pıtlarıı
günaydın kızlar ben galıba sanslıyım mıgde bulantım vs yok sadece koku hassasıyetım cokk fazla bıde uyuyorum pasoo... bı bebegımın kalp atısını duysam ıcım rahatlıcak alahın ıznıyle... ankaraddan arkadaslar varmı_?
Kızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün
Günaydın cnm
Benimde ne uykum nede halsizliğim var sadece mide bulantım oluyor o da ne yalan söylim hoşuma gitmeye başladı
Günaydın canım. Aynı benim durumum koku hassasiyeti birde uyku akşam 8 olduğu zaman kendimi yatağa zor atıyorum sabaha kadar deliksiz. Eşim zorla kaldırdı bu sabah :/ ben Ankaradayım canım :)
ewet cok alemız dımı... belırtıler bebeklerımız hala bızde dıorum eskıden akıntılarımdan nefret ederdım sımdı sıksık wc gıttıgımde akıntı olmazsa nıe olmadı dıorumm..rabbım hayırlısını versın ılk cocuk mu senın_?
aay o uyku olsunn guzel sonra uyuyamıcaz tadını cıkaralım ankaranın nersı ve hangı dr a gıdıosunn ay ne cok sordum dımı...D :
Kızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün[/QUOT]
aynen arkadaşım hormonlar tavan yapıyor:)
Günaydın canım. Aynı benim durumum koku hassasiyeti birde uyku akşam 8 olduğu zaman kendimi yatağa zor atıyorum sabaha kadar deliksiz. Eşim zorla kaldırdı bu sabah :/ ben Ankaradayım canım :)
günaydınlar....uyku aynı bu arada ben de Ankaradayım taa Etimesgutta:))sen nerdesin
Allah kısmet ederse ilk bebiş olacak cnm seninde ilk mi
Akıntı bu dönemlerde olması normal mi bende bugün ilk defa akıntı gördümde :26:
Kızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün[/QUOT]
aynen arkadaşım hormonlar tavan yapıyor:)
günaydınlar....uyku aynı bu arada ben de Ankaradayım taa Etimesgutta:))sen nerdesin
taaaa deme canım bende batıkentteyım yakınmısızD: bak D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?