2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kıyamam ya ne hallerdeyiz biz böyle
Buluşalım tabi neler neler yaparız...
Paranoya oldum bende bakıp dürüyorum çamaşırda yokta kağıtta az az bazen oluyor çok açık ve yarım kibrit çöpü kadar... Korkuyorum çok Allah yardımcımız olsun

Şu an bendede temizlik var önce yatak odasını yaptırıyorum hemen geçip yatıcam progestan inanılmaz uyku yapıyor.dün bayıldım resmen. Evimde hiç bukadar kirli olmamıştı zaten gebeliği tatilde öğrendim evde değildim 2 hafta oradan 1 haftada evdeyken elimi işe sürmedim resmen toz benle yürüyordu artık:26:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

günaydın kızlar ben galıba sanslıyım mıgde bulantım vs yok sadece koku hassasıyetım cokk fazla bıde uyuyorum pasoo... bı bebegımın kalp atısını duysam ıcım rahatlıcak alahın ıznıyle... ankaraddan arkadaslar varmı_?

Günaydın cnm
Benimde ne uykum nede halsizliğim var sadece mide bulantım oluyor o da ne yalan söylim hoşuma gitmeye başladı

kaç haftalık canım sanırım ben bu salı gittiğimde Allah izin verirse duyabileceğim 6 haftalık olacak bebeciğimmmmm☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana uyar bende çok isterim sizlerle buluşmak toplu halde selfie çekilirz ne güzül olur bebişlerimizle beraber
Buarada allah yardımcın olsun taşınmak zor :85:

kaç haftalık canım sanırım ben bu salı gittiğimde Allah izin verirse duyabileceğim 6 haftalık olacak bebeciğimmmmm☺️

Oyyy ne güzel senin az kalmış cnm ben allah kısmet ederse bu cuma gidicem kalp atışı için
geçenlerde kese görmek için doktora gittiğimde heyecandan kaç haftalık olduğunu sormadım unuttum

Son düzenleme:
Kızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün

Günaydın canım. Aynı benim durumum koku hassasiyeti birde uyku akşam 8 olduğu zaman kendimi yatağa zor atıyorum sabaha kadar deliksiz. Eşim zorla kaldırdı bu sabah :/ ben Ankaradayım canım :)

Kızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün

ehh sana yakın sayılırım..midem bulanıyor devamlı ama bulandıkça mutlu oluyorum bebiş iyi diyorum:):)istifra etmiyorum birde hayvan gibi yiyorum :):)

Son düzenleme:
Günaydın cnm
Benimde ne uykum nede halsizliğim var sadece mide bulantım oluyor o da ne yalan söylim hoşuma gitmeye başladı

ewet cok alemız dımı... belırtıler bebeklerımız hala bızde dıorum eskıden akıntılarımdan nefret ederdım sımdı sıksık wc gıttıgımde akıntı olmazsa nıe olmadı dıorumm.. rabbım hayırlısını versın ılk cocuk mu senın_?

Günaydın canım. Aynı benim durumum koku hassasiyeti birde uyku akşam 8 olduğu zaman kendimi yatağa zor atıyorum sabaha kadar deliksiz. Eşim zorla kaldırdı bu sabah :/ ben Ankaradayım canım :)

aay o uyku olsunn guzel sonra uyuyamıcaz tadını cıkaralım ankaranın nersı ve hangı dr a gıdıosunn ay ne cok sordum dımı...D:

Allah kısmet ederse ilk bebiş olacak cnm seninde ilk mi
Akıntı bu dönemlerde olması normal mi bende bugün ilk defa akıntı gördümde :26:

aay o uyku olsunn guzel sonra uyuyamıcaz tadını cıkaralım ankaranın nersı ve hangı dr a gıdıosunn ay ne cok sordum dımı...D:

Haklısın canım eryaman canım... Gazi ünüversitesi Mesut öktem doktorum. Peki ya sen :)

Son düzenleme:

Allah kısmet ederse ilk bebiş olacak cnm seninde ilk mi
Akıntı bu dönemlerde olması normal mi bende bugün ilk defa akıntı gördümde :26:

canım bnm bır dusuk bır kurtajım war pıhtılasma sorunum varmıs kanımda hergun ığne vuruluyorum... akıntı bnm 10 gundur var evet normal hatta olması bebek kendını koruyacak katmanın olması demek doguma kadar dahada artacakmıs artık olsun dayancaz bunada bebıslerımız ıcın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…