2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım çoook üzüldüm ne yazacağımı bilemedim allahım birdaha böyle bi acı yaşatmaz inşallahhh
Benimde birtane kimyasal gebeliğim oldu benimde pıhtı sorunum var hergün göbekten iğne oluyorum

canım ben baskent hastanesı polat dursuna gıdıyorum... bende kan pıhtılasması var ıgne kullanıyorum eger rabbım ogunu gosterırse sezeryan olcak normal dgum yapamam kanamam cok olacagından...

inşallah saglıcakla gelsinlerde inşallah bebikler

Canım çoook üzüldüm ne yazacağımı bilemedim allahım birdaha böyle bi acı yaşatmaz inşallahhh
Benimde birtane kimyasal gebeliğim oldu benimde pıhtı sorunum var hergün göbekten iğne oluyorum

bende canım gobekten gobegım daha sımdıden morardıı ama olsun sıkıntı degıl tedavımızı olalım allahın ıznıyle olur ınsallah alırız bebeklerımızı kucagımıza sen hangı hastaneye gıdıosun_?

hoş geldin hayırlı olsun
İnşaallah duyucaz canım bende çarşambayı iple çekiyorum
günaydın OCAK hamişleri.. bir haftamız daha geçti allahın izniyel
günaydın
Kızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün
çok sinirliyim gaz sancısı mahvediyor, dün alışverişe çıktım kilolu hamile kaldığım için bir kez daha sinir oldum kendime hiç bir şeyi yakıştıramadım
Allah kısmet ederse ilk bebiş olacak cnm seninde ilk mi
Akıntı bu dönemlerde olması normal mi bende bugün ilk defa akıntı gördümde :26:

Canım benim yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi hep var akıntı

Kızlar zayıf hamile kalanlar o kadar şanslı ki hiç üzülmeyin çok zayıfım diye, yerinizde olmayı çok isterdim, dün lcw ya gittim ayyyy 3 saat dolandım resmen iki mağaza arasında git gel yaptım bir sürü şey denedim hiç birini yakıştıramadım hormonlar sağolsun iyice duygusal yaptılar beni hiç bir iey yakışmıyor duba gibi olucam şimdiden bir şey bulamıyorum dedim durdum, bir uzun gömlek aldım sadece, bundan sonra hamile kıyafeti bakıcam gönlüme göre ve uygun fiyata bulursam tabi

İnşallahh cnm o günleride görmek nasip olur
canım ben tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kaldım bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorım bi yandanda anadolu yakasında güzel bi doktor araştırıyorum gittiğim merkezin fiyatları biraz pahalıda
sen nerde oturuyorsun cnm nereye gidiyorsun kontrole :26:

Kızlar birde gazdan kötü durumdayım sabaha kadar kıvrandım hala öyleyim ne yapsam?

ben ankaradayım canım baskent hastanesınde polat dursun drumdan cok memnunum abı kardes gbı oldukda daha ıyısı dıe arastrıorum... ınsallah alıcaz kucagımıza sen kendınmı yapıosun ıgnenııı_?

Ben lcw mağazasını yeni keşfettim gerçekten güzel ciciler varmış fiyatlarıda uygun herhalde hamile kıyafetlerimi ordan alırım
Güle güle giy cnm bende senin gibi hiç birşey beğenmiyorım

allah allah benim çok akıntım olmadı

Ben lcw mağazasını yeni keşfettim gerçekten güzel ciciler varmış fiyatlarıda uygun herhalde hamile kıyafetlerimi ordan alırım
Güle güle giy cnm bende senin gibi hiç birşey beğenmiyorım
Canım gerçekten çok uygun diğer gebe mağazalarında uçuk rakamlar var:) eğer kapalı değilsen lcw da alternatif daha çok, ben kapalıyım artık uydurmaya çalışıyorum dün bir tunik vardı ama biraz kısaydı kararsız kaldım pantolonla kısa olur eteklede kilolu dururum:) artık bayan toplantılarında giymek için pantolon tunik alıcam,erkeklerin yanında da elbise,ilk hamileliğimden var zaten elbisem:) ama bu sefer şık şeyler bakıcam inşallah ilkinde çok almamıştım:)
allah allah benim çok akıntım olmadı

canım herkesin faklı oluyor belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…