taaaa deme canım bende batıkentteyım yakınmısızD: bak D:
Ankaralı hamişler çoğalıyor yaşasın :))siz hangi dr lara gidiyorsunuz ben eve yakınlıkbirde ilkinide orda doğurmam sebebiyle şimdilik lokman hekim has.gidiyorum...belki etimed e geçerim orası da yakın normal doğum olursa bu da:)
Haklısın canımeryaman canım... Gazi ünüversitesi Mesut öktem doktorum. Peki ya sen :)
Ankaralı hamişler çoğalıyor yaşasın :))siz hangi dr lara gidiyorsunuz ben eve yakınlıkbirde ilkinide orda doğurmam sebebiyle şimdilik lokman hekim has.gidiyorum...belki etimed e geçerim orası da yakın normal doğum olursa bu da:)
canım ben baskent hastanesı polat dursuna gıdıyorum... bende kan pıhtılasması var ıgne kullanıyorum eger rabbım ogunu gosterırse sezeryan olcak normal dgum yapamam kanamam cok olacagından...
Bende eryaman tarafı canım :))günaydınlar....uyku aynı bu arada ben de Ankaradayım taa Etimesgutta:))sen nerdesin
Haklısın canımeryaman canım... Gazi ünüversitesi Mesut öktem doktorum. Peki ya sen :)
canım bnm bır dusuk bır kurtajım war pıhtılasma sorunum varmıs kanımda hergun ığne vuruluyorum... akıntı bnm 10 gundur var evet normal hatta olması bebek kendını koruyacak katmanın olması demek doguma kadar dahada artacakmıs artık olsun dayancaz bunada bebıslerımız ıcın.....
canım ben baskent hastanesı polat dursuna gıdıyorum... bende kan pıhtılasması var ıgne kullanıyorum eger rabbım ogunu gosterırse sezeryan olcak normal dgum yapamam kanamam cok olacagından...
Canım çoook üzüldüm ne yazacağımı bilemedim allahım birdaha böyle bi acı yaşatmaz inşallahhh
Benimde birtane kimyasal gebeliğim oldu benimde pıhtı sorunum var hergün göbekten iğne oluyorum
Bende eryaman tarafı canım :))
hoş geldin hayırlı olsunslm kızlar bende 6 haftalık hamişim ve dersane öğretmeniyim bende bu ay sonunda çıkmayı düşünüyorum hiç böyle hayal etmemiştim çalışırım diye düşünmüştüm ama şimdi de bebeğime bir şey olur diye korkuyorum
İnşaallah duyucaz canım bende çarşambayı iple çekiyorumgünaydın kızlar ben galıba sanslıyım mıgde bulantım vs yok sadece koku hassasıyetım cokk fazla bıde uyuyorum pasoo... bı bebegımın kalp atısını duysam ıcım rahatlıcak alahın ıznıyle... ankaraddan arkadaslar varmı_?
günaydıngünaydın OCAK hamişleri.. bir haftamız daha geçti allahın izniyel
çok sinirliyimKızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün
Allah kısmet ederse ilk bebiş olacak cnm seninde ilk mi
Akıntı bu dönemlerde olması normal mi bende bugün ilk defa akıntı gördümde :26:
bende canım gobekten gobegım daha sımdıden morardııama olsun sıkıntı degıl tedavımızı olalım allahın ıznıyle olur ınsallah alırız bebeklerımızı kucagımıza sen hangı hastaneye gıdıosun_?
İnşallahh cnm o günleride görmek nasip olur
canım ben tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kaldım bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorım bi yandanda anadolu yakasında güzel bi doktor araştırıyorum gittiğim merkezin fiyatları biraz pahalıda
sen nerde oturuyorsun cnm nereye gidiyorsun kontrole :26:
Kızlar zayıf hamile kalanlar o kadar şanslı ki hiç üzülmeyin çok zayıfım diye, yerinizde olmayı çok isterdim, dün lcw ya gittim ayyyy 3 saat dolandım resmen iki mağaza arasında git gel yaptım bir sürü şey denedim hiç birini yakıştıramadım hormonlar sağolsun iyice duygusal yaptılar benihiç bir iey yakışmıyor duba gibi olucam şimdiden bir şey bulamıyorum dedim durdum, bir uzun gömlek aldım sadece , bundan sonra hamile kıyafeti bakıcam gönlüme göre ve uygun fiyata bulursam tabi
hoş geldin hayırlı olsun
İnşaallah duyucaz canım bende çarşambayı iple çekiyorum
günaydın
çok sinirliyimgaz sancısı mahvediyor, dün alışverişe çıktım kilolu hamile kaldığım için bir kez daha sinir oldum kendime hiç bir şeyi yakıştıramadım
Canım benim yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi hep var akıntı
ben ankaradayım canım baskent hastanesınde polat dursun drumdan cok memnunum abı kardes gbı oldukda daha ıyısı dıe arastrıorum... ınsallah alıcaz kucagımıza sen kendınmı yapıosun ıgnenııı_?
Evet cnm kendim yapıyorum benimde göbişim mosmor oldu
ayy valla hayırlısı bakalım daha keseyıde goremedık bız kalp atısıda oburunun kesesını 6 ıken grmustumm(siz
Canım gerçekten çok uygun diğer gebe mağazalarında uçuk rakamlar var:) eğer kapalı değilsen lcw da alternatif daha çok, ben kapalıyım artık uydurmaya çalışıyorum dün bir tunik vardı ama biraz kısaydı kararsız kaldım pantolonla kısa olur eteklede kilolu dururum:) artık bayan toplantılarında giymek için pantolon tunik alıcam,erkeklerin yanında da elbise,ilk hamileliğimden var zaten elbisem:) ama bu sefer şık şeyler bakıcam inşallah ilkinde çok almamıştım:)Ben lcw mağazasını yeni keşfettim gerçekten güzel ciciler varmış fiyatlarıda uygun herhalde hamile kıyafetlerimi ordan alırım
Güle güle giy cnm bende senin gibi hiç birşey beğenmiyorım
allah allah benim çok akıntım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?