2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım masaallah suphanallah bebeklerine darısı bizim basımıza...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim gece ve sabahları gerinme oluyor ama normal gerinme degil değişik sizde de oluyormu boyle bisey?

Kizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr

super canım kaçıncı haftada duydun

Oyy canım maşallah ikizlerine cik sevindim cok sanslisin herkese nasip olmaz ikiz annesi olmak :)
kIzlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda ben negatif eşim pozitif bizde var

iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
Canim bizdede var kan uyuşmazlığı benimde kanim negatif esimin pozitif merak etme doguma 2-3 ay kala birde eger bebek pozitifse dogumdan sonra iğne yapiyorlar bir sorun olmuyor ...
ayy ewet dıkkat et gormedınmı koca tümseği vs... bnmkı cok hızlı kullanır bnm arabmı kullandrmıo bna kndıde hatır hutur kullanıo cıldrıom

Bende arabaa kullanamıyorum artik .

al işte npcaksak bu pınpırıklerlee:)

ayy ne güzel haber... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de. kaçıncı haftada ilk doktor randevuna gittin?

ayy ne güzel haber... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de. kaçıncı haftada ilk doktor randevuna gittin?

Amin canim cok sagol Allah razi olsn bn surekli doktor kontrllerine gidiordm ilk 4. Haftada.kese gordum simdide boyutlarina gore biri 6+4 mus biridr 6+1 biri gec olms ikinci yumusta biz igneden sonra uc gun ilski oldu biri ilkndr ikinci ucuncude olms meger

Tebrikler cnm ne güzel maşallah sağlıkla alırsın kucağına inş

ne güzell hayırlı olsun ikizlerin keseye baktıklarında tek kese mi görmüşlerdi acaba?

Kızlar benim gece ve sabahları gerinme oluyor ama normal gerinme degil değişik sizde de oluyormu boyle bisey?

Hiç sorma canım gerinirken uykudan uyanıyorum geceleri o derece yani. Sonra aklıma bebeğim geliyo yarım kalıyo gerinmem panik oluyorum bişey olcak diye :)))

Hiç sorma canım gerinirken uykudan uyanıyorum geceleri o derece yani. Sonra aklıma bebeğim geliyo yarım kalıyo gerinmem panik oluyorum bişey olcak diye :)))

Aynen benim de öyle en ufak seyden korku basıyor

Günaydın cnm
Benimde ne uykum nede halsizliğim var sadece mide bulantım oluyor o da ne yalan söylim hoşuma gitmeye başladı
Yakında zırt pırt istifar edince görecem bn seni hosuna gidcekmi ozaman

Kızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün
Canm sabır bu ilk zamanlar öle geçiyo tecrübelsiin biliyosun bunları ... Sabırlı olmak en güseli
Alemsiniz yahu ne diim ben size gül gül bi hal oldum

Allahımmmm masallah subhanallah cok güsel i haber bu
Allah tamamına erdirsin cok sanslısı canmmm

Canım hamilelik boyunca yasamıstım ben bunu ayaklarını kendine cekip bi şeklde esne ama kendini zorlaamdan
Ayaklarını kendine cek ama uzatma

Kızlar bu saat oldu yatıyorum esim ise gitti yeni cocuklar odasinda heryeri darmadağın etmisler tum ev beni temizle diye bağırıyor resmen bense gozumu acicak dermanim yok bu şekilde nasıl olcak bilmiyorum bulantim az sukur ama bu halsizlik mahfediyor beni
Rabbim bana ve benim gibi olan arkadaşlarıma güç ver nolur ...

Cok saol canım cevabın icin rahatlattin beni

Yeni katılan hamisler bilgilerini özelden bana yazsin lütfen ilk fırsatta eklemeye caliscam...

Yeni katılan hamisler bilgilerini özelden bana yazsin lütfen ilk fırsatta eklemeye caliscam...

Canım ben daha bilgilerimi vermiycem cunku benim cok düşüklerim oldu hep hayal kırıklığı yani insaallah bir kalp atışını duyayım o zaman hemen sana mesajla yazacağım

Sen bilirsin canim nasil icine sinecekse öyle olsun insallah bu sefer hic sorun olmaz

Kızlar doktora geldim alttan bakmak istedi yok dedim karnımdan baktı bişey göremedi. Çok küçüktür veya hamile değilsindir dedi yaa.. Kan testi yaptırdım bakalım sonuç ne çıkıcak:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…