Kizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr
Oyy canım maşallah ikizlerine cik sevindim cok sanslisin herkese nasip olmaz ikiz annesi olmak :)Kizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr
Canim bizdede var kan uyuşmazlığı benimde kanim negatif esimin pozitif merak etme doguma 2-3 ay kala birde eger bebek pozitifse dogumdan sonra iğne yapiyorlar bir sorun olmuyor ...kIzlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda ben negatif eşim pozitif bizde var
iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
ayy ewet dıkkat et gormedınmı koca tümseği vs... bnmkı cok hızlı kullanır bnm arabmı kullandrmıo bna kndıde hatır hutur kullanıo cıldrıom
Oyy canım maşallah ikizlerine cik sevindim cok sanslisin herkese nasip olmaz ikiz annesi olmak :)
Canim bizdede var kan uyuşmazlığı benimde kanim negatif esimin pozitif merak etme doguma 2-3 ay kala birde eger bebek pozitifse dogumdan sonra iğne yapiyorlar bir sorun olmuyor ...
Bende arabaa kullanamıyorum artik .
bizde yok canım, doğum sonrası iğne yaparlar
ayyy maşallah canım iki tane demek ne güzel
ayy ne güzel haber... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de. kaçıncı haftada ilk doktor randevuna gittin?
Amin canim cok sagol Allah razi olsn bn surekli doktor kontrllerine gidiordm ilk 4. Haftada.kese gordum simdide boyutlarina gore biri 6+4 mus biridr 6+1 biri gec olms ikinci yumusta biz igneden sonra uc gun ilski oldu biri ilkndr ikinci ucuncude olms meger
Allah razi olsn canim hemde iki ayri keseyiz cok guzel bir duyguymss iki tanecik kalp atisi duyduk
Amin canim cok sagol Allah razi olsn bn surekli doktor kontrllerine gidiordm ilk 4. Haftada.kese gordum simdide boyutlarina gore biri 6+4 mus biridr 6+1 biri gec olms ikinci yumusta biz igneden sonra uc gun ilski oldu biri ilkndr ikinci ucuncude olms meger
Kızlar benim gece ve sabahları gerinme oluyor ama normal gerinme degil değişik sizde de oluyormu boyle bisey?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç sorma canım gerinirken uykudan uyanıyorum geceleri o derece yani. Sonra aklıma bebeğim geliyo yarım kalıyo gerinmem panik oluyorum bişey olcak diye :)))
Yakında zırt pırt istifar edince görecem bn seniGünaydın cnm
Benimde ne uykum nede halsizliğim var sadece mide bulantım oluyor o da ne yalan söylim hoşuma gitmeye başladı
Canm sabır bu ilk zamanlar öle geçiyo tecrübelsiin biliyosun bunları ... Sabırlı olmak en güseliKızlar ruh haliniz nasıl ... ben sinrli duygusal, ağlak,yorgun halsiz,bazen keyifli bazen keyifsiz,bazende çekilmezim .....hiç bir şey yapasım yok ...yatsam yatsam hep yatsam ama ne mümkün
Alemsiniz yahu ne diim ben size gül gül bi hal oldumewet cok alemız dımı... belırtıler bebeklerımız hala bızde dıorum eskıden akıntılarımdan nefret ederdım sımdı sıksık wc gıttıgımde akıntı olmazsa nıe olmadı dıorumm..rabbım hayırlısını versın ılk cocuk mu senın_?
AllahımmmmKizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr
Kızlar benim gece ve sabahları gerinme oluyor ama normal gerinme degil değişik sizde de oluyormu boyle bisey?
Yakında zırt pırt istifar edince görecem bn senihosuna gidcekmi ozaman
Canım hamilelik boyunca yasamıstım ben bunu ayaklarını kendine cekip bi şeklde esne ama kendini zorlaamdan
Ayaklarını kendine cek ama uzatma
Yeni katılan hamisler bilgilerini özelden bana yazsin lütfen ilk fırsatta eklemeye caliscam...
Canım ben daha bilgilerimi vermiycem cunku benim cok düşüklerim oldu hep hayal kırıklığı yani insaallah bir kalp atışını duyayım o zaman hemen sana mesajla yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?