kıyamam yaaa(
kuzum haftaya mı gideceksin kese için :26:
Canım gerçekten çok uygun diğer gebe mağazalarında uçuk rakamlar var:) eğer kapalı değilsen lcw da alternatif daha çok, ben kapalıyım artık uydurmaya çalışıyorum dün bir tunik vardı ama biraz kısaydı kararsız kaldım pantolonla kısa olur eteklede kilolu dururum:) artık bayan toplantılarında giymek için pantolon tunik alıcam,erkeklerin yanında da elbise,ilk hamileliğimden var zaten elbisem:) ama bu sefer şık şeyler bakıcam inşallah ilkinde çok almamıştım:)
canım herkesin faklı oluyor belirtisi
allah allah benim çok akıntım olmadı
ewet cumartesi gitcem bakalım hayırlısı cnm bhcg artıo bklım hyırlısı
canım hersın farklı her gebelik diğerınden farklı o yuzden takılma uzun bı donm olcak zaten
Ohhh ohhh artsın cnm maşallahhhhh
güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz cnm
Bende göbek var zaten canımAyyy göbişim hemem şişsede güzel güzel ciciler alsam
Doğru diyorsun cnm yine takacak bişi buldum
sorma hormonlardanmıdr nedır cıldrıom herseye dun esım kılerde peceteyı bulamadı dıe cozladım düşün yani...
sorma hormonlardanmıdr nedır cıldrıom herseye dun esım kılerde peceteyı bulamadı dıe cozladım düşün yani...
Bende göbek var zaten canımilkinden hatıra:) profilimde albümde var foto, inşallah büyüyecek alacaksın canım
Profiline baktım göremedim fotoğraf acaba arkadaş listende yokum ondan mı :26:
Ahhh ahhh bende arada eşimi üzüyorım özelikle araba kullanırken
ayy ewet dıkkat et gormedınmı koca tümseği vs... bnmkı cok hızlı kullanır bnm arabmı kullandrmıo bna kndıde hatır hutur kullanıo cıldrıom
Bende aynıyım canım basit şeyler için kızıyorum 12. haftamız dolsun sakinleşiriz:)
Desene erkekler 9 ay boyunca bizlerden çok çekecek
bizde yok canım, doğum sonrası iğne yaparlarkIzlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda ben negatif eşim pozitif bizde var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy maşallah canım iki tane demek ne güzelKizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?