2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

nevresim işini aklımdan çıkardım hemen

Aynen bende 40 çıkmadan yaptıramayozda Abdestsiz oluruz Doğumdan önce Zararlı olurmu acep

oda vardı dimi
o hiç aklıma gelmemişti

doğumdan önce yaptırtmam ben canım 40 ı çıkıncaya kaldı
o zman bebek mevlüdünü de 40 ı çıktıktan sonra yaparız süslenip püslenmem lazım asla olmaz

kv sorsan haftasına mevlüt yapacak ne meraklıymış
ben erken olur dedim yok mok olmaz gibi şeyler dedi oda kimmiş haddini bilsin valla
ben ne zaman istersem o zaman olucak

durduk yerde sinirlendim bak

Çok özenli yapmışsın hazırlıklarını bayıldım bayıldım :)) ben de çikolata şeker kutuları lavanta kesesi Süslü kurabiye lokum ve sabun dağıtacağım Allah kısmet ederse.. :) ama resimlerini ekleyemiyorum (

Ayyy yacanım birsürü kek pasta börek yapmak istiyo......
Birsürğ degişk degişik bişiler yapmak istiyom
Merve Merve !!! Güzel anne bak ben tek yaşıyorum eşim yok kimsem yok marketim yok halim gücüm yok.. dışarıda kar fırtına var tr gibi çıkıp alamıyorum kendim yapamıyorum neden böyle Şeyler yazıyorsun? Burası hamile topiği hem de... Sadece senin için değil yanlış anlama...
Konunun başından beri ballandıra ballandıra yemek anlatanlar mi dersin resim ekleyenler mi... Deli gibi aşerme yaşıyorum ama inanın canım hiçbir şeyi çekmese bile ben bu paylaşımların Hiçbirini yapmazdım.. Hatta utanırdım. Konunun en başından beri burdayım hep rica ettim çıkıntılık yapmak istemiyorum dedim ama Gidişat aynı... Ben mi tuhafım benim yetiştiğim kültür mü tuhaf yoksa başkaları mı artık anlayamıyorum ( hamilenin yanında yemek bahsedilmez yanında bir şey yiyorsan Canı çekmesin diye ikram ederler vs ben hep böyle gördüm

Ah yaklaşık bir aydır çekiyorum üç doktor gezdim ikisi ila vermedi biri antibiyotik verdi. Ateş'in yoksa bir şey vermiyorlar canım bebek etkilenmez. Sadece bol bol ılık su bol c vitamini ile kurtulmay bakacaksın inş.. Başka çaresi yok malesef.. Başım bademciklerin Hopa Göğüs kaburgalar kalçalar er yerim bitmiş halde ( Allah acil şifalar versin inş:. Hiçbir şeyi de kendine stres yapma kv vs.. Moral de etkiliyor çünkü ..

Bugün göğüs pompamızı aldık medela swing
En uygun babymallda bulabildim, yanında medela calma emziği hediyeli. İnşallah memnun kalırız.

Oh GülE güle kullan canım bol sütün olur inş :)

bi ben isim koymakta bu kadar zorlandim heralde kuzucuklarima.hala bulamadim.ne güzel cogu annisler isimleriyle söyluyo bebisini

Canım hamile kalmadan önce oğlum olursa şu isim kızım olursa alya diyordum ama kıza hamile olduğumu duyunca Hiçbirini beğenemedim benim güzel kızıma Layık değil hiçbiri:)) hala daha karar veremedim ama babası ismi şu olsun diyince kabul ettim :) Hayırlısı

Kızlar, iyi akşamlar. benim bebiş 29+2 haftalık. az önce meme uçlarımda bir sızlama oldu. bir baktım sıvı çıkıyor ucundan. sütün gelmesi için çok erken değil mi yardım edin lütfen.
Canım Bebeğin emeceği ilk süt gelmedi daha sadece Göğüs emzirme kanallarında hazırlık var beyaz sarı birikintilerin olması çok normal. Seni korkutmasın..

Canım herkes Yazmış zaten ama sakın alma o spreyden kimyasal koruyucu va her şeyi içeriyor zaten boya kimyasalini başka bi kimyasala örtmek gibi bir şey bu.. Benim mobilyalar geldi Sirkeli su ile silmek gerek.. Bende sirke yok diye bebek deterjanı ve saf su ile sildim. Odada yeni duvar kağıdı olduğu için camları da açıp havalandıramıyorum bakalım ne olacak :) sen Sirkeli suyu dene lütfen..

Bu karin catlagini napicaz kizlar..catlamasindan gectim cnm cok aciyo resmen yortildigimi hissediyorum. .krem yah bebe yagi kullanmaya basladim ama hic faydasi yok sanki..ne onerirsiniz napsam bilemedim ben ya
Sevdacım hiç takma kafana kremini sür o kadar çünkü gerçekten çaresi yok lierac al bir de Pahalı ama çatlayan vücutlarda etkilisi o.. Ben de çatlıyorum ve çok üzüldüm Başlarda ama şimdi kafama takamıyorum kaçış yok malesef.. Bebe Yağı çatlayan vücutları koruyamıyor vücut çatlağa yatkınsa lierac istiyor malesef..

Hoşgeldin larkincim ve tepikcanımız:) asıl ihtiyaçlar alınması gerekiyor ama artık bebek şampuanına bile para veresim yok:)) prenses yazıları süsler püsler tüller kaplamış dört bir yanı evde :)) akılsız bi alış-verişin cezasını çekiyorum şimdi :))

Hep böyle marifetli olmak istemişimdir çok ama çok güzel olmuş el emeği göz nuru Mustafa'nın hediyelikleri.. Ben sipariş verdim ama kendim yapmayı isterdim.. Isim etiketleri de geldi mi tamamdır, Rabbim Gül'e Gül'e dağıtmayı nasip etsin inş..

Kızlar merhaba benide yazın listeye ya benimde bir kızım olacak inşallah ocağın sonunda...

Aramıza Hoşgeldiniz canım. Doğum ne zaman ve isme karar verebildiniz mi ?

Ah ah tecrübe bi başka oluyor işte Allah Razı olsun canım yazdıkların için birçok şey aydınlanmış oldu:) benim de bir tek kalın battaniye eksiğim kaldı.. Onu da aldım mı tamamdır:)

ay canim bende normalde begendigim isimleri simdi hic yakistiramiorum bide ikisin uyumlu olsun istiorum.ama onlarda hep ayni isimler.ne zormus isim bulmak

Alya 'nın soylenmesi zor gbime geldi benim ama sen bilirsin cnm dilim donmedi valla bi turlu

kırmızıyı ne yapçan kız beyaz ve krem ekru en guzeli sen bilirsinde kırmızıyıda sanirim biraz zor bulursun

Benim bildiğim de 40ı çıkmadan Mevlüt olmaz. Kv biraz abartmış. Sen istemezsen yapamaz zaten.

ay canim bende normalde begendigim isimleri simdi hic yakistiramiorum bide ikisin uyumlu olsun istiorum.ama onlarda hep ayni isimler.ne zormus isim bulmak

Hayırlısı olsun canım bir liste yap hangi isimler aklında? Ben de hep anne babasının ismine ve soyadımıza uyumlu, yurtdışında telaffuzu kolay, dini anlamı olan bir isim istiyordum ama hepsini bir araya getirmek şok zor :)) bir de ismini duyan kızıma aşık olsun öyle güzel bi isim Olmalı diyordum babası höyt hatçe koyarım valla dedi :))

Alya 'nın soylenmesi zor gbime geldi benim ama sen bilirsin cnm dilim donmedi valla bi turlu

Yok canım alya koymadık önceden hamile kalmadan evvel isterdim bu ismi ama şimdi yakıştıramıyorum pamuk kızıma :)) bir de biz yurtdışında yaşıyoruz senede 8/9 ay falan o Yüzden buraya da uyumlu olsun istiyordum ama ismiminizi alya koymadık. Serra koyacağız inş :))

kırmızıyı ne yapçan kız beyaz ve krem ekru en guzeli sen bilirsinde kırmızıyıda sanirim biraz zor bulursun

Lohusalar al basmasın ve nazarı çeksin diye kırmızı giyerler ya canım Ondandır belki de.. Bir de doğum yapmış kadına kırmızı renk veriyor yakışıyor gerçekten de:)

bnce psikolojik seninki canim herseyi yemek istiyosun

Canım buradaki paylaşılanlar değil de ben de instagram ve Facebook paylaşımlarından muzdaribim. Millet yemeğini İnternet'e yüklemeden yemez oldu. Sofra fotoları, yemek fotoları neler neler. Hem özeniyorum hem kızıyorum o fotoları koyanlara. Maksatları ne anlamıyorum ayıp yani. Burada bahsedilenler beni özendirmiyor ama yapılmamalı tabii.

doğum çantası anne için

1 pijama
1 gecelik
1 sabahlık
1 hırka veya yelek
4 alt çamaşır
2 atlet
2 sütyen (emzirme)
2 çorap
taç ve terlik
hasta bezi
hasta alt serme bezi
tarak,makyaj malzemesi
havlu, kağıt havlu
diş fırçası,diş macun
parfüm,deodorant
göğüs ucu kremi
kirli torbası
hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
orkid
şampuan

fazla veya eksik olan şeyler varsa uyarın lütfen

Çok şık olmuş bunlar canım bayıldım. Ellerine sağlık :)
Sezinciğim

Sana yazmak istiyordum ama vaktim olmamıştı. Amacım içine kurt düşürmek değil ama bebeklerimizi emanet ederken saf olmamakta yarar var. Yaklaşık on yeğen sve hep tavsiye güvenilen bakıcılar sonrası bunları Tecrübe edindim. Cep telinden izlenen bir kamera kur evine.

Ben hamileyken topiğe yazmıştım evime gelen bi temizlikçi eniştemin iç çamaşırlarını kokluyordu!! Ve bu kadını çok tavsiye ettiler. Site içinde çalışan yeni evli bi kızdı göya..

Illa bebeği dövecek ağlatacak diye bir şey yok Yanlışlıkla düşürür yerden bir şey verir senin istemediğin şekilde bakımlarını yapar ya da her şey iyi Güzeldir ama sen Bebeğini arada kontrol etmek istersin her zaman işten çıkıp gidemeyeceğin için ya da hasta olduğunda aklında kalmasın diye..

Ablam evine kamera koydurup bakıcısına söyledi ve kadın kameralı odada oturmadı bile :)) ki kadını ailece çok seviyorduk Yeğenim çıldırıyordu.. Sonra ablam gizli bir kamera daha yerleştirdi ve bakıcı, bi yaşındaki çocuğa tüm gün yemek vermiyor sadece eline Çubuk kraker veriyor. altı önü ıslanıyor saat beşte bir kez Kıyafet değiştirip üstüne yelek giydiriyor ondan önce çocuk Çingene çocuğu gibi dolaşıyor koridorda.. Ve tüm gün tv açık.. Ablam kadını hemen gönderdi ve eniştemin teyzesi bakmaya başladı bebek kilo Aldı gelişti resmen :)) gizli kameraya devam etti ablam. Belli bi zaman sonra teyze bebek yaramazlık yapınca pat pat terlikle poposuna vuruyor göya korkutmak Amaçlı.. Ablam onu da uyarmıştı...

Illa dövecek değil ama bütün gün telde konuşur çocuğa bakmaz çocuğa tv açar kendi bakmaz ya da çok ağlatır tüm bunlar için kamera Şart. Lütfen bi kamera al:)

Daha birçok olay var bizzat yaşadığım.. Insan başkası anlatınca kendi Başıma gelmez sanıyor ama hepsi bizler için işte. Önlemini mutlaka al. Artık her şeyin alternatifi çeşidi var hem de..

aynen canim liste yaptk baya ama bakalm tipik babalar kizlarini simdiden kiskanmaya basladilar.cok detayli düsununce ordan burdan kararsizlik cok oluyo iste bakalm

Çok Sağol cnm ateş yoktu neyseki daha iyiyim bugün geçiyo inşallah :) yemek konusunda bende seninle aynı fikirdeyim hamiş topici bu nede olsa her an imkanı olmayabilir herkesin

maşaallah çok güzel olmuş bunlar ya.. ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…